| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 09:47
- Nahlásit
Dobré ránko vespolek
Neessi
sem si to celý nepřečetla a tak jsem netušila, že už jsi jim o pohřbívání psala.... asi jim nedošlo, že tu teď bude Psíček otravovat neustále... ale možná příště budou pohřbívat v normální den
PetraK
v sobotu i v neděli jsem se nacházela nedaleko vaší chalupy, ale za živýho boha jsem si nemohla vzpomenout na jméno vísky a tak mužskej prohlásil, že odmítá objíždět všechny vesnice v okolí a hledat vás .... tímto prosím o poskytnutí jména , abych pro příště nebyla za blpku
Se loučím, jdu k lékařské vědě, tak prosím moc nepište, ať to stihnu po návratu přečíst.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 09:52
- Nahlásit
Benda
nebo otevru bikerskou kavarnu, zidle budou mit riditka bude tam hrat drsna muzika rev motoru a u toho jim budem foukat do vlasu
budu štamgast!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 09:54
- Nahlásit
Čus fšicííí nas*aný při pindělí
brut
asi jim nedošlo, že tu teď bude Psíček otravovat neustále... ale možná příště budou pohřbívat v normální den
asi ti nedošlo,že dyš je pohřpenej,je asi mrtvej a tim pádem nemá cenu ho registrovat ,fšímat si ho ,natož se s nim bavit
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 09:57
- Nahlásit
jbat musis bejt ale drsna bikerka
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 09:59
- Nahlásit
Benda
musis bejt ale drsna bikerka
nejdrsnejsi.
a z tý fakt tvrdý muziky mám nejradši Britny Spírs...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 10:03
- Nahlásit
jbat
nejradši Britny Spírs..
tak v tom případě ale budeš na židli sedět na zadní sedačce
davidkova renata
čus paní
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 10:04
- Nahlásit
davidkova renata
asi ti nedošlo,že dyš je pohřpenej,je asi mrtvej a tim pádem nemá cenu ho registrovat ,fšímat si ho ,natož se s nim bavit
to je krutýýý, vo mrtvejch jen v dobrým, pani!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 10:05
- Nahlásit
Benda
tak v tom případě ale budeš na židli sedět na zadní sedačce
to není fér! víš co, přijedu tam na svým růžovým skútru a vůbec s tebou nebudu polemizovat o tom, jestli na přední nebo na zadní.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 10:06
- Nahlásit
Brýtro fšem co jezděj f kavárně na kole, co maj Élišku, nebo bojavýho štěníka, co tu teď nebudou a tak nemůžem psát, co sou mrtvý a i těm co se s mrtvejma nebavěj
Tinta76
to je teda celkem hlavolam, to jak to popisuješ . Je divný, že to dělám jenom doma. A dělá to všude nebo jen na pelíšku ?
Já se v tomhle vůbec nevyznám . Teď bez nadsázky - kamarádka se bála, že jí zmagořila fenka - noci nespala- skoro vůbec, chodila jak cvok, doktor nejdřív dával něco na demenci a pak se přišlo na to že - zánět f uchu - opravdu, teď to není žádná narážka. Zkuste zkontrolovat všechno co vás napadne. Nic jinýho mě nenapadá.
Brut
Povlčín, Povlčín je to - páč jsme tam samej vlk - některý sou ale zrzavý . Držím palce na dochtory.
Janika a pan Moderátor
zatím to vypadá, že to platí - nevím jestli jste četli včerejší skoronoční zprávu, kterou jsem psala. Jestli se to nezadrhne, tak dneska v sedm na tom Oujezdě budu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 10:07
- Nahlásit
jbat
tý fakt tvrdý muziky mám nejradši Britny Spírs
to je krutýýý, vo mrtvejch jen v dobrým, pani!!!
no a co sem řekla nedobrýho???? Prostě je mrtvej,má mít svůj klííít,ne? ...přece ho nebudem votravovat eště v hropě,proboha?!
Benda
čus paní
čus,už si našel nějakýho inženýra??
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 10:10
- Nahlásit
davidkova renata
přece ho nebudem votravovat eště v hropě,proboha?!
a jo tak, tak to je f pořátku... jsem to blbě pochopila.
a co se divíš tý britny?!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 10:13
- Nahlásit
jbat
jsem to blbě pochopila
už zas!
co se divíš tý britny
tady se uš nedivim vůbec ničemu
du na kolo,bděte,přátelé
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Lis 2008 10:13
- Nahlásit
PetraK
to je teda celkem hlavolam, to jak to popisuješ . Je divný, že to dělám jenom doma. A dělá to všude nebo jen na pelíšku ?
Já se v tomhle vůbec nevyznám . Teď bez nadsázky - kamarádka se bála, že jí zmagořila fenka - noci nespala- skoro vůbec, chodila jak cvok, doktor nejdřív dával něco na demenci a pak se přišlo na to že - zánět f uchu - opravdu, teď to není žádná narážka. Zkuste zkontrolovat všechno co vás napadne. Nic jinýho mě nenapadá.
Von vůbec v pelíšku neleží, leží prostě někde na zemi. Tyvado ucho! To by taky mohlo bejt, já jim teď nedávno uši čistila, akorát si ještě tak vzpomenout, kdy to bylo ...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 10:17
- Nahlásit
davidkova renata
sehnat ing. Zdenka Tarzana není jednoduchý ale mohli by sme někoho přejmenovat
jbat
přijedu tam na svým růžovým skútru a vůbec s tebou nebudu polemizovat
no to nebudeš ale mužeš poslouchat na zadní sedačce ve sluchátkách třeba evu farnou
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 10:23
- Nahlásit
Benda
třeba evu farnou
néééééé, cokoliv, jen tohle néééé...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 10:26
- Nahlásit
jbat
proč jí mám v pc v mp3, ti to pošlu třeba změníš názor
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 10:30
- Nahlásit
janika
Jojo, jsme psali, že u Těch soch.
Mýho emila má paní Reneta - je tu ještě??
paní Reneto můžete prosím poslat Janice mou smaltovou adresu? Páč se mi to nechce moc to vyvěšovat na netu.
A nebo můžu paní Renetě zavolat? Ona tuším tvýho mobila mít bude, že jo?
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Dobré ráno bubrdlíčci a krásní mladí usměvaví zdepřítomní!
Je mi moc líto, že sem vám nemohla na pohřbě zahrát, bohužel nemám doma intronét a tak se nemůžu těhlech víkendovejch seancí účastnit. Maryje se v sobotu přežrala na večírku u kamarádky sýra Brííííííí a brambůrků a voříšků, takže mi celou noc pros*ala. No a když už sem konečně zalehla na kanape, usla sem tak, že sem se zbudila až moc pozdě a pak uš sem byla protivná celej den. Skoro sem v neděli nebyla venku, jen s Maryjí na srandíprochajdy. Sem teda votrávená eště dneska. Uš nechci křipku, je to šílený celej den ležet a čumět na telku. Aspoň sem zkoukla půlku idiota vot kurosawy.
Jak se máte?
Musíme blahopřát k již probléhlému sbotnímu svátku Jimmijový, tak uš si sežrala dort f pátek, kdy měla svátek jabloňová, dnes má svátek březen - milý březne, šecko nejlepčí, mamka ti dá dort, aš příde.
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Benda
třeba změníš názor
věř mi. nezměním.
a neposlouchej to moc často, nebo vyměkneš a budeš si pobrukovat místo "knock knock knocking on heavens door" třeba "ztrááácííííš, se z mojííííí paměti...."
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 10:35
- Nahlásit
jbat
"ztrááácííííš, se z mojííííí paměti...
ne to určo ne české písně nezpívám jedině v zahraničí
ted si zpívám tohle: http://album.volny.cz/show_image.php?file=/b/biglb enda/e7082fd9efc68eeea442aa26c0252c54_tmb
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 10:37
- Nahlásit
Gerda
díky,ale já svátek? to tedy nic vo tom nevím
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 10:38
- Nahlásit
brezen2008
díky,ale já svátek? to tedy nic vo tom nevím
je TŘETÍHO!!!!
Benda
nejede mi to.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 10:42
- Nahlásit
jbat
nejede mi to.
z toho si nic nedělej mě zas doma nejela židle
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 10:43
- Nahlásit
brezen2008
Taktéž se připojuju k svátkupřaního!!
janika
a nebo - až já se vrátím -teď jdu pryč, tak Renetě zavolám a je to.
Komplikace je moje druhý jméno, Brtník by moch vyprávět
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 10:45
- Nahlásit
jbat
a jo vlastně
tak za chvilku zmiznu s elis na veterinu a uvidíme zdali půjdu domů s radostí anebo s brekem
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 10:45
- Nahlásit
brezen2008
vše nej Benda měl o stránku zpět narozky ale zapomněl jsem na něj
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 10:46
- Nahlásit