| Autor |
Zpráva |
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2008 22:17
- Nahlásit
davidkova renata
my sme pohřpili identitu jménem Psíček ,takže dyš bé něco psát,jakoby nepsal páč je mrtvej
Jsem z toho teda celá konsternovaná, on furt píše, je teda mrtvej a nebo ne
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2008 22:22
- Nahlásit
Neessi
Makaj,ale nepohřbívaj
Prdlačky,takový individua jako :kadlík chvdí psíčkůj vohon ,na to vztahuje vyjímka ministerstva pohřebnictví.Sbírka 2.odstavec11 vyjímka škodík.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2008 22:24
- Nahlásit
AlenaD
Je mrtvej,ale jeho hologram se snaží získat nové tělo.Raději s ním nekomunikuj,je horší než goald.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2008 22:26
- Nahlásit
AlenaD
je teda mrtvej a nebo ne
je to zombíííííííí
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2008 22:30
- Nahlásit
Erin
Je mrtvej,ale jeho hologram se snaží získat nové tělo.Raději s ním nekomunikuj,je horší než goald.
Mě to právě hned bylo podezřelý, ho rači budu ignorovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2008 22:36
- Nahlásit
Brej večír fšem co už tu nejsou!!
Souhlasím naprosto s Neessi a Brut! Blbost pohřbívat na Dušičky, zvlášť, když se toho pohřpu nemůžu zúčastnit, takže sem se ani nenajedla a k večeři měla masovou pomazánku , zatímco se tady debůžírovalo. Bylo by bývalo fér, kdyby zúčastnění mysleli na nezúčastněný a něco málo jim nechali. To ale ne, museli fšecko sežrat hamouní!
janika a pan Moderátor
píšu to ještě nahonem teď - je možný, že zítřejší mise je z mý strany ohrožena - když nebude moci kolegyně, budu muset jít vítati na letiště . Víc se dozvím až zítra během dne. Jestli chcete, tak to klidně odpískejte předem, vůbec nevím jak to se mnou bude Pokud budu muset - letadlo sedá kolem sedmý, takže nemám šanci to stíhat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 07:35
- Nahlásit
Fstávejte a děte dřít, sama světovou ekonomiku z krize nepozdvihnu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 07:39
- Nahlásit
nazdar, tak vidim, že rok 2000 a tím pádem konec světa jsem prošvihla, tudíž kvůli tomu, že tady plácáte nesmysly, musím zase pracovat! Díky!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Lis 2008 07:47
- Nahlásit
Dobrý ráno přeju
Lidi, já jsem už totálně hotová z našeho čokloida Vůbec nevim, co mu je ... začlo to před čtrnácti dněma, když jsem přišla z práce, chtěla jsem mu dát mňamku a von se po ní natáh a začal strašně naříkat a zelezl si pod lavici. Tam ležel a klepal se strachy. Tak sem voba psy vzala ven, tam úplně v pohodě, jenom při nějakym pohybu asi dvakrát vykvik a jednou docela hodně naříkal a kroutil se , hlavu nastranu a jednu packu zvednutou. Jinak šel normálně, nekulhal. Doma se pak choval zase úplně jinak, nepřítomnej pohled, chvílema se klepal, na zavolání nereagoval, jenom na zvýšenej hlas se zvedl a přišel, ale hned se zas votočil, vodešel a hodil sebou na zem. Vobčas se zvedl a změnil místo a vobčas právě zase naříkal. Tak jsme večer jeli na veterinu. Vet ho celýho prohmatal, krk, páteř, kyčle, nic, žádná reakce, koukl do krku a usoudil, že má angínu a z nastydnutí že ho bolí krk. Dostal antibiotika, pigáro proti bolesti, doma klid n a lůžku, vyčurat, vykakat a hned domu. Pak ještě další dva dny jsme tam jeli na injekci a dál dostal proti bolesti nějakou emulzi (nevim název). Teď v pátek jsme byli na kontrole, angína je pryč. Vet ho znova prohmatával a když mu zajel do kyčle, tak Rex zařval. Dostal na čtrnáct dní zase tu emulzi na bolest a dohodli jsme se, že pokud se to nezlepší, udělá mu rentgen kyčlí. Ale já nevim, nemyslíme si, že je to tou kyčlí. Všude jinde se totiž chová naprosto v pohodě, normálně se mazlí, běhá, je veselej, někdo zašustí pytlikem a už u něj somruje. Jenom doma je úplně mimo. Leží v jedný poloze, hlavu na předních packách a nic ho nezajímá. Vobčas se zvedne, udělá kolečko a zase ulehne, někdy u toho vykvikne, v noci častěji. Včera jsem mu "masírovala" krk a to se tvářil blaženě, volizoval mi ruce. Ale jinak nic, ani vocáskem nezavrtí. Přemejšleli jsme, jestli se mu doma něco nemohlo stát (to nevíme teda co), nebo jestli se něco nezměnilo, ale fakt jsme na nic nepřišli. Já už fakt nevim, co mám dělat, asi se s nim někam přestěhuju, nebo co ... Už mě napdaj příšerný kraviny - včera jsem při tom masírování vůbec nenahmatala čip, tak jestli mu třá někam nedoputoval
Jednou už takovejhle stav měl, když ho bolelo koleno, taky naříkal a choval se úplně stejně, asi tři dny to trvalo. Zeptala jsem se na to RD, říkal ignorovat projevy, zabralo to vokamžitě - přestali jsme si ho všímat a večer už se mazlil a spal zase v posteli. Tentokrát to ale vůbec nefunguje. Možná, že jsme to posrali, když začal naříkat a my se k němu seběhli, co se děje ... Možná, že na to má vliv to, že nevidí ... já fakt nevim, jsem úplně zoufalá
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 07:53
- Nahlásit
Tinta76
Uvidiíte, co te rentgen. Neboj, snad to bude jen hloupost, jinak by už vet na něco přišel... Jak je starej?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Lis 2008 08:00
- Nahlásit
jbat
No je mu právě +- 10 Do toho rentgenu kyčlí se mi moc nechce ... jedině bez narkózy a to bude asi naprd snímek ... Navíc si myslim, že to kyčlema nebude, mě přijde, že je to krk, ale co, kde? Hlavu normálně votáčí ...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 08:04
- Nahlásit
mně napadla artróza, ale já to znám jen od koní... ale je fakt, že to nejdřív kulhaj, než se promažou klouby a asi je to taky docela bolí, ale je to poznat na tom kulhání a ohybovou zkouškou, což u psa asi nefunguje. nějakj skříplej nerv? je to u pejska možný?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 08:06
- Nahlásit
AlenaD
jé děkujem a ty jí nějak si znala dříve? jako Elišku? anebo se ti jenom líbí z fotek od davídkový?
no jestli bydlíš někde kousek u prahy,tak se můžem sejít na venčení,do jara by mohla už na volno tapat snámi
davidkova renata
jdu ti napsat meijlík,už to psychycky nevydržím,potřebuji zas moooc poradit
jinak dobré ráno všem
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 08:17
- Nahlásit
Čus fšicíííííí,co je zbudil pošťák s hruškama..........
Bilu,díkes mockrát.
Tinta76
Naše Bůca má spondylku a když ji to chytne,je úpně jedno kde se jí dotknu,ječí tak,že to vypadá,že ji ubližuju.A nekomunikuje taky,jen odpočívá ve vhodný poloze.
Jo a včera sem ti psala mejlíka.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 08:19
- Nahlásit
Tinta76
Já bych to viděla na něco neurologickýho. Skříplý nerv, zánět nervu, nebo tak něco. To, že je apatický je docela logické když ho něco bolí. Ty asi taky zrovna neskáčeš radostí když ti není dobře ne? Co zuby? Nemůže mít zkažený zub?
Ignorovat projevy bolesti mi přijde docela zrůdné. Každý má nárok na to, aby byl hýčkán a opečováván když ho něco bolí
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Lis 2008 08:19
- Nahlásit
jbat
Tak artrózu bude mít určitě, ale nikdy na to nic nebral, jenom akutně Rimadyl. Až poslední měsíc jsem mu začla dávat Alavis Single, kterej jsem teda teď vysadila, když dostává tamto proti bolesti. Skříplej nerv mě taky napadl, ale to bolí pořád ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 08:22
- Nahlásit
jablunka
Není zač, užij si jich ve zdraví . Zhruba stejně velkou krabici jsem měla nachystanou pro tchýni a sežrala ji Orinka . Sice jsem si všimla, že Ora žere hrušku a že ji žere dlouho, ale byla jsem přesvědčená, že je to pořád jedna a tatáž hruška a že si s ní víc hraje než žere....pak jsem došla do předsíně a krabice byla prázdná Čekala jsem jestli se z toho zduje, ale přežila to v pohodě, je to holt kyblíček
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Lis 2008 08:23
- Nahlásit
jablunka
Biluška
Jenže von je všude jinde úplně normální (i když ho to něco vobčas zabolí), jenom doma se takhle chová ...
Biluška
To ignorování nejni ve smyslu, že s tim neholám nic dělat a že ho nebudu "hýčkat a opečovávat", ale že se tvářim, že nevidim, že ho to bolí. A věř mi, že to vopravdu pomohlo, vokamžitě! Když jsem k němu hned běžela, ó, ty chudinečko, tebe bolí nožička, tak to bylo jenom horší ...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Lis 2008 08:26
- Nahlásit
jablunka
Jo a včera sem ti psala mejlíka.
Jo, já ho četla, akorát jsem nevodepsala, páč zjišťuju esi ten Jeseník nejni právě přes tu mojí kámošku. Každopádně držim palce, ať to vyjde
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Lis 2008 08:28
- Nahlásit
jablunka
Naše Bůca má spondylku a když ji to chytne,je úpně jedno kde se jí dotknu,ječí tak,že to vypadá,že ji ubližuju.A nekomunikuje taky,jen odpočívá ve vhodný poloze.
V čemto spočívá? Jak se to pozná? Páteř má prej Rex v cajku.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Lis 2008 08:31
- Nahlásit
Biluška
Zuby mě taky napadly, ale prohlížela jsem je jenom zběžně, až přijdu domu hnedle prověřim důkladně. Jak se kurňa pozná, že je to neurologickýho původu???
Tyvado proč jsem to nemohla napsat všechno do jednoho příspěvku
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 08:35
- Nahlásit
brezen2008
jé děkujem a ty jí nějak si znala dříve? jako Elišku? anebo se ti jenom líbí z fotek od davídkový?
no jestli bydlíš někde kousek u prahy,tak se můžem sejít na venčení,do jara by mohla už na volno tapat snámi
Neznala, jenom jsem sem občas nakoukla a tak vím že jsi jí objevila v tom útulku a vzala jsi si jí. No a na fotkách jsem jí tady viděla tady.
My bydlíme kousek od Kladna, zrovna bych potřebovala s někým chodit venčit, máme štěně a trochu se bojí psů.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 08:57
- Nahlásit
Tinta76
zjišťuju esi ten Jeseník nejni právě přes tu mojí kámošku. Každopádně držim palce, ať to vyjde
Ta paní se jmenuje Holajová,tak to bys měla poznat.A díky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 08:58
- Nahlásit
AlenaD
jo tak
no mi jsme pražíci
a to tam nikdo nevenčí psy?
asi venčí ale jenom na zahradách co?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 08:59
- Nahlásit
Tinta76
V čemto spočívá? Jak se to pozná? Páteř má prej Rex v cajku.
Ona se tak jako zláme v půlce a každej pohyb jí bolí,opravdu i když se jí někde dotknu mimo záda.Nejhorší je to,když se rapidně mění počasí a při hárání.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Lis 2008 09:05
- Nahlásit
jablunka
Ta paní se jmenuje Holajová,tak to bys měla poznat.A díky
Aha, tak to asi nebude přes ní ... měl to bejt nějakej chlap Ještě nenapsala, tak třeba ...
Ona se tak jako zláme v půlce a každej pohyb jí bolí,opravdu i když se jí někde dotknu mimo záda.Nejhorší je to,když se rapidně mění počasí a při hárání.
Tak tohle to určitě naštěstí nebude, u nás je to vopravdu jenom vokamžik a zas dobrý ...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 09:08
- Nahlásit
dobre rano vsem bikerum. Sem vcera prisel na to ze kdyz si pustim vetrak do ksichtu cejtim vitr ve vlasech
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 09:17
- Nahlásit
Dobré ráno všem přeji a zvláště marodům
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 09:23
- Nahlásit
Benda
Sem vcera prisel na to ze kdyz si pustim vetrak do ksichtu cejtim vitr ve vlasech
moh bys být třá kulisák nebo tak s takovejma genijálníma nápadama...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 09:43
- Nahlásit
jbat nebo otevru bikerskou kavarnu, zidle budou mit riditka bude tam hrat drsna muzika rev motoru a u toho jim budem foukat do vlasu
|