| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 08:34
- Nahlásit
brezen2008
to já se nebála, že jsem pomlouvaná, ale že jsem mimózní, z toho trochu depku mám...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 08:37
- Nahlásit
jbat
neboj
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 08:43
- Nahlásit
mimózní
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 08:54
- Nahlásit
Erin
Sim tě, víš kolik je Essi let? Přesně? Bysem to potřebovala vědít a ona to tají
jbat
Nejseš mimo mísu, to se akorát týká něčeho jiného než žumpy
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 08:56
- Nahlásit
Biluška
Nevím to opravdu a je mi to jedno.Co jsem chtěla říct sem řekla,ale nějaký hon na čarodejnice to se mi příčí.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Srp 2008 08:57
- Nahlásit
janika
já mám info i čas (mám dovolenou ) ale na nikoho kontakt tož nic, jdu s čoklama ...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Srp 2008 08:58
- Nahlásit
janika
na tebe třá voe!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Srp 2008 09:10
- Nahlásit
janika
esi jako mýho, tak ho mám pod členem! ... to je materiál tohleto
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Srp 2008 09:15 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
janika
no dobrá tedy
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 09:23
- Nahlásit
isdpch
až skončí léto tak vám to všem řekne
Takový naděje.....nejsem si jistá,jestli tohle uneseme!
Dobrééééééé ráááááno Vjetaméééééé.......
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 09:33
- Nahlásit
huž ho tam mám...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 09:37
- Nahlásit
Erin
janika
co kuješ?
Nejde o žádný hon na čarodějnice. Jen mě tak včera ťuklo, jak tam Tchoř frajeřil s tou hypotékou co by Rudíkovi přece nedali a že kvůli tomu je to napsaný na Essi. Jestli si Essi dobře vybavuju tak bych ji odhadla tak kolem šedesátky (možná jí přidávám, pak se hluboce omlouvám, ony holt pejskařky ošlehané větrem cvičáků vypadají starší, já bohužel taky). Člověku staršímu 55-ti let už se bude banka pořádně cukat dát nějaký úvěr. Není to nemožné, všechno jde zařídit, ale cukají se. No a pokud je jí dokonce šedesát tak ji vyrazí rovnou, to by dostala hypošku tak leda za předpokladu, že ředitel banky je její bratranec
Pokud tedy nestála Zlátenka nějakých 150 táců, to dají dneska každýmu a neptají se vůbec na nic
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 09:45
- Nahlásit
Dobré ráno lidé vzácní, odvážní, možní i nemožní, vrstevníci i dědouškové, babičky a tetičky, příbuzní i sirotci a syrovátky, dobré ráno fšem, co jim pes líná tak, že bude asi brzo plešatej a fšem, co nemaj psa, těm nejvíc dobrého rána!
Skrzevá ten čokl - gratuluju!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 09:55
- Nahlásit
isdpch
no vona vám to řekne sama
jako koukejte mě smskovat nebo co v 11 hodin jedu do tý Ostravice sakra koukat na to mistrovství..zas nebudu nic vědět..
btw:cos říkal mejlu jen pro nás????nechci veřejně jmenovat ale ach jo...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:00
- Nahlásit
Děcka prožívám nirvánu, místo chlebíčků na kreativní review nám přijely palačinky aji s flaškou šlehačky!!!!!!!! Umírám blahem!!!!!!
Ať mi klidně teče olej,
ať se deštík přižene,
ať mě klidně nohy bolej,
palačinky miluju - šíleně!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:01
- Nahlásit
no tak tady mě to teda dneska fakt baví.
du jinam.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:04
- Nahlásit
isdpch
Pan stěrka přijde po víkendu, bo te´d musí schnout ňákej nátěr na zdi, bo pán řikal, že tam buď nikdy nikdo nemaloval, nebo tam žil silnej kuřák, že sou všecky zdi po nátěru žlutý...takže to musej chudáci ňák dávat děsně dokupy....
Už jsem pro tebe vymyslela první poděkování -vytvořím ti dárkový kupon na výpečky v Beruně, budeš tam jako vážený host na dárkový voučr )) a můžeš si tam přijít, kdy budeš chtít a sežrat, kolik budeš chtít! Dále pak školka pro pana Čertoslava kdykoli a takový ty věci vokolo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:11
- Nahlásit
isdpch
to bude ono, ti říkám tý není ani pade, ale jistě to samozřejmě nevím
Myslíš jo? V tom případě by si měla koupit nějaký hubokrém a něco s tím začít dělat
Ale mi vykládej, že by měla o tolik staršího chlapa, dyť ten vypadá jak Kostěj Nesmrtelný, tomu je přes šedesát určitě.
Nemáš někde fotku?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:12
- Nahlásit
Gerda
Pani, kráduluji k dokončovacím pracem a ať s nima koukaj pohnout, se nemužu dočkat, aš tam béme sedět f těch patrech na sobje.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:12
- Nahlásit
Dobrej den vespolek,
můžu taky gratulovat? Sice nevim k čemu, ale esli de vo dobrou věc, tak ať se připojim s gratulací
Jo a k dochtorům už nikdá nejdu, páč ta hnáta bolí mnohem víc, než když se mi na ní koukali
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:13
- Nahlásit
rosnička
helejme paní Zůtulněná je tu! Já se včera taky zůtulnila a dneska mě z toho bolí hlava , ale to mám za to, že sem se zůtulnila ve vzteku, sem nána nána, jako Nastěnka
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:16
- Nahlásit
isdpch
tě nalákali na kokína?
jj
já nemám čas .... dřu
v pátek??? chmm...
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:19
- Nahlásit
Biluška
čí fotku sháníš? Chceš odkaz na album - u Hanky na chalupě?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:26
- Nahlásit
PetraK
helejme paní Zůtulněná je tu!
Jj, celé mé Já velké první!
Já se včera taky zůtulnila a dneska mě z toho bolí hlava
Nejvíc to tu zůtulnila ta lahev tokaje . Info pro případné další ůtulnitele: nepít! Lahev vystavit, zírat na ni a těšit se! Hádám, že to by moch bejt důvod vašeho ctěného bolehlavu
ale to mám za to, že sem se zůtulnila ve vzteku, sem nána nána, jako Nastěnka
Fstek se nemá přepíjet, ten se dá vyřvat, rozkecat, nebo tak něco.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:27
- Nahlásit
janika
ty též
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:28
- Nahlásit
rosnička
se nemužu dočkat, aš tam béme sedět f těch patrech na sobje.
To je jasný, dycky ste byla divná )))
isdpch
tobě už někdo dal ten půlmegáč ?
Ne, jbat se k tomu chystá, v poctatě je to na spadnutí....DOUFÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
janika
mňáááááám.
Čoveče, jen pro ilustraci - sou tak veliký a plný marmelády, že sem snědla jen DVJE! Normálně bych snědla tak 4-5, ale tyhle sou fakt děsně veliký! No, co ti mam řikat, už je tu jen jeden tác...a ten snim odpoledne, sebojim, že už na tebe ani nezbyde...Jo a máma taky chce ty kapky na šecko, takže si je zašrtá a já jí to objednám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:29
- Nahlásit
PetraK
k dochtorům už nikdá nejdu, páč ta hnáta bolí mnohem víc, než když se mi na ní koukali
Hele pani jako neblbněte, vy to tam máte utržený, to se vám bude strašně dlouho hojit, to byste si s tim neměla zahrávat, měla byste k těm dochtorůn navopak jít skrzevá ten bol....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:31
- Nahlásit
Pentas
Chci
janika
Je, já vím. Ale brali oni ohledy když roztrubovali jak hloupá blondýna týrala Akélu, bila ji a udělala jí zánět v uchu? Nebrali. Kdo po mě kamenem, po tom já klackem. A mimoto tak fakt vypadá . Mám ilustraci v jedné pohádkové knížce a je jak kdyby ho malovali podle něj. Pošlu to Mášenkovi do práce ať to naskenuje a uvidíš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:38
- Nahlásit
janika
sežeru kýbl prohovaný hnědo-bílý nutelly a nedám ti
Ale pani, na mě si nepřídete - si jako myslíte, že nemám v lednici záložní flašku nutely nebo co? Máte mě za amatéra? Co si myslíte, že je ve sklápěčce vedle klece s Pipinem? Přece plno sušenek, bombonku a čekulády...
Skrzevá ty kapky - vobjednáme za 14 dnů společně, dobrej nápat.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 10:42 - Změnil/a: Pentas
- Nahlásit
Bilušce
URL
ale esli to bude inspirovat paní Davidkovou,abychom posílali každý ráno dárcofskou SMS tak jí budeš posílat za mne
|