Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1485 . 1486 . 1487 . 1488 . 1489 . 1490 . 1491 . 1492 . 1493 . 1494 . 1495 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 13:58
- Nahlásit

PetraK
dyš to není doprava, je to do toho druhýho prava... to zná každej chlap...

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:03
- Nahlásit

PetraK
Hele vejcucářko, proč máš tedda hnátu zavázanou? byla si konečně na tom rentgéně? A jak to s tebou teda jako vlasně je? Máš urvanej vas?

janika
Hele vona je ta ekonomie takhlenc poetická? dybych nebyla rejnmen, taky bych jí chtěla studovat, dyš je to takový básnický.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:08
- Nahlásit

PetraK
maká ale moc jí to teda nejde . Má totiž dojem, že zafačování jí způsobilo nedokrvování. Má taky dojem, že má tu ruku voteklou celou a hlavně jí nemůže VOHNOUT, čímž pádem je z Vejcucářky pěkně nemotornej Vohnout . Ten všivák v bílym to moc utách asi ??
To je tím, že tu haksnu nemáš v tom závěsu. Kdybys jí tam měla tak je víš než srdce a neteče ti do ní tolik krve. Tudíž neopuchá, nenatíká a dokrvuje se. Když ji máš dole a ještě s ní furt mácháš tak se nediv, že de do ní kref, shromažďuje se tam a dělá to bligule

jbat
Normálně jsem začala sekáčkovat ty kopřivy akorát ve chvíli, kdy oni sedali k obědu na verandičce. Verandičku mají tak dva metry od plotu, u kterýho já mám ty kopřivy . Takže to zabalili a šli se nacpat dovnitř. Vzápětí začala baba lítat po zahradě a řvát "to je takovej debil, no to svět neviděl, ona musí sekat zrovna po obědě když jdou děcka spát" . Neřvala na mě. Ona si nikdy nedovolí mluvit se mnou. Nikdy. Řvala to někam do koruny jabloní, asi si stěžovala kosům,nebo co. To mě vytočilo ještě víc. Kdyby normálně přišla a požádala "prosím vás, nám jdou spát děcka, mohla byste to posekat později..." tak řeknu, že samozřejmě a jdu spokojeně zase do žumpy. Ale takhle teda ne. Tak jsem přidala plyn, aby to víc řvalo a rozhodla jsem se, že posekat potřebuje i trávník, už je taky přerostlej (a taky že je ) Dřela jsem tam až do 14,00 dokaď jí ti haranti zase nevylezli z baráku. Já jí dám polední klid . Byla jsem strhaná jak borůfka a měla jsem děsnou žízeň, ale zařekla jsem se, že ten křoviňák prostě nevypnu a nevypnu. Ve dvě vylezli parchanti, jsou nevyspalí a patřičně protivní. Ať si to babizna užije. Spokojeně jsem vypla stroj a jdu spočnout . Když jsem odcházela tak baba opět někam do koruny vyřvávala, že si ani to kafe vypít nestihla. Asi si uvařím kafčo, vezmu knížku a natáhnu si houpací síť. Pochopitelně tak, aby na mě viděla . POčkám do večerníčku a pak si buď střihnu trénink zón (při tom nadělají rámus jak psi tak já),nebo půjdu dosekat ten kousek co mi tam zbyl. A jsem zvědavá jestli zítra zase budou hrát celé dopoledne fotbal

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:09
- Nahlásit

janika
fandim Slávii

nazdra sešívaná i když se musím přiznat, že už to dneska není takový to opravdivý fandění,nemám moc čas to sledovat, ale JSEM DOŽIVOTNÍ SLÁVISTA a každej Sparťan - včetně Brtnika je pro mě obyčejnej salát

nabídnout Decibela

No aby chudák nebyl z Ešusa ale překvapenej, i když - kastrovaný hafany on rád, tam asi necítí nebezpečí, tak s těma si zpravidla chce hrát. Rýžbejky taky nemáme rádi, páč nás sežral jeden

Normálně všední dny tak kolem půl 6 jé híml to je škoda!!! Ale já jsem doma v pět, než bych se tam dokohátala, tak mi utečete

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:10
- Nahlásit

Biluška
:

to by chtělo tleskacího smajla, ale nemám...

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:12
- Nahlásit

Gerda
Máš urvanej vas?

vlasy mi taky začly padat asi budu brzo ten - Hála. Budu vypadat jako vejce
Roéntgén ukázal krásné kostičky v celkové sestavě, tagže todle dobrý, ale asi nějaký lanka se potrhaly. Smíchy možná, když viděly jak padám???
Biluška
Kdybys jí tam měla
no ale to bych nemohla vůbec nic dělat . ANI PSÁT SEM!

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:14
- Nahlásit

Biluška
Když jsem odcházela tak baba opět někam do koruny vyřvávala, že si ani to kafe vypít nestihla. Asi si uvařím kafčo, vezmu knížku a natáhnu si houpací síť

podobné postupy volí má sestra na ultrakomančský sousedy tohoto typu taktéž Možná se už tolik na tu vesnici nechci ani stěhovat

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:17
- Nahlásit

Ahojky žumpičky ,co je novýho?(Teda kromě Gerdy-autoopraváře,PetryK s bandáží na tlapě,vytočený saraxový s úpírkou,vytočený jablunky ze psůch,janiky z ekonomie a jbat z banky) ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:18
- Nahlásit

janika
Není problém přijít v 6, atd

jooo fakt??? Já bych někdy hrozně ráda šla!! I s tím svým hučivcem. Jestli nás vezmete.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:21
- Nahlásit

PetraK
ale to bych nemohla vůbec nic dělat . ANI PSÁT SEM!
Máš eště druhou ruku

Možná se už tolik na tu vesnici nechci ani stěhovat
Ale jo, jenom trvej na baráku BEZ SOUSEDŮ. A nenalítni realitce jako my, když ti bude tvrdit, že jsou to jenom chataři. Taky sousedi co jsou vesničani odjakživa jsou bezproblémoví. 1. většinou mají hospodárku a tudíž nemají čas vymýšlet nějaké krávoviny . 2. vědí, že zvířata vydávají nějaké zvuky a považují to za samozřejmé.
Se sousedama ze západní strany nemám z výše popsaných důvodů sebemenší problém. Ale z jižní strany jsou Semetrika I a Semetrika II . Obě Ostravačky, obě nastěhované na důchod na chalupu. Obě krávy až na půdu

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:27
- Nahlásit

Neessi
Aaaale nic, eště taky nevim, jakou chci lednici. Ale skrzevá rovnání podlahy asi žádnou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:37
- Nahlásit

janika
ty čteš takovou těžkou literatůru

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:42
- Nahlásit

janika
Co ty?

Jsem nějaká mrtvá,bo co.Asi je blbej tlak,bo co.Původně jsem chtěla jet na cvičák,ale to byla myšlenka ještě ranní.Pak jsem si početla na vedlefoře a nějak se mi z některých názorů zas udělalo mdlo,tak asi budu jen lehce meditovat na zahradě a budu popíjet nějaký drinky a smát se,jak je u nás na zahradě krásně(doufám že se sousedi nebudou vopičit po bilušce a nepudou sekat motorovou kosou na plný plyn.To už bych asi dneska nevydejchala:mad

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:43
- Nahlásit

Mou mozkovou buňku zodpovědnou za analýzu právě něco trklo. Může mi, sím, někdo zodpovědět pár otázek? Někdo kdo dřív jezdil na Ofčáry a bude to vědět...
1. Kolik let je Essi
2. Kolik stála Zlátenka (sumasumárum, s pozemkama, se vším, prostě kolik za to Rudík - Essi dali) ?
3. Pracuje někde Essi? Nebo je v důchodě, nebo tak něco? Popř. kde pracuje (v jaké funkci).

Kuji. A spěchá to

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:44
- Nahlásit

Neessi
A co se tak skočit roztočit na ňákej šikovnej úřad? Třá bys na cvičák šla pak ráda....jako na bránění, nebo zadržení, nebo zneškodnění pachatele...

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:45
- Nahlásit

Neessi
doufám že se sousedi nebudou vopičit po bilušce a nepudou sekat motorovou kosou na plný plyn.To už bych asi dneska nevydejchala:mad
Nevím jak tvoji sousedi, ale já jdu pokračovat. Dědek tam má nějakýho jinýho dědka a dohadují se o nějakém karburátoru, nebo co. Proč mají dojem, že všechny sousedy zajímá jejich diskuze? Jsou dobrých sto metrů ode mě, ale slyším každé jeho slovo. Buď je nahluchlý, nebo mi to dělá schválně. No mě je to jedno, já mám kopřiv dost a benzínu taky

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:47
- Nahlásit

Biluška
1. Kolik let je Essi
2. Kolik stála Zlátenka (sumasumárum, s pozemkama, se vším, prostě kolik za to Rudík - Essi dali) ?
3. Pracuje někde Essi? Nebo je v důchodě, nebo tak něco? Popř. kde pracuje (v jaké funkci).

špión Šuškin...

ale votázky zajímavý

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:48
- Nahlásit

Gerda
co se tak skočit roztočit na ňákej šikovnej úřad

není úřední den.Ale včera jsem byla kouknout na aikidisty na soustředění,tak dneska bysem měla meditovat

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:49
- Nahlásit

PetraK
málo věříš Tedíkovi

Tedíkovi vjeřím,ale díťatům rozhodně nééééééé.
A právje sem ztraverzovala Bůcu,páč chtěla jít seřvat starostojc psa za plotem zasejc voknem v ložnici!!!! Mrcha přišla na to,že to má tudma blíš!

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:52
- Nahlásit

Biluška
1. Kolik let je Essi

1.to nigdo neví
2.to už teprf nigdo neví(ale třá Tchoř něco ví,když ví,kolik se vybralo-že by to nestačilo ani na zálohu a třá dělá účetnictví,že jo )
3.to tady taky nigdo neví ale živnosťák má na Ohlašovací a volnou činnost(cž nevim,co to je),ale když dostala půjčku,tak asi makat by měla,ne?

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 14:53
- Nahlásit

Biluška
ale já jdu pokračovat

eště že jsi tak daleko

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 15:08
- Nahlásit

sousedi jsou většinou pěkně na houno
přesně tak, proto žádný nemáme

sice ten les mi chybí, ale nemůžu mít vše, žeáno

rosnička
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 15:17 - Změnil/a: rosnička
- Nahlásit

Tak mi ňákej blbec (asi bůch) vodřís intronét. Vzala sem to jako pokyn zhůry, abych jako něco ďála, toš sem se vydala po nákupech za účelem zůtulnění mého nového vigvamu. A zůtulnila sem ho moc pjekně: koupila sem si arómalampu, popelník a mandžestrovou šukni. A taky vejvrtku a lahev tokaje. Bohoj to zřejmě co dnešní penzum práce stačilo, páč mi ten intronét zasejc nahodil. Hned sem se tu vobložila tou novou ůtulností, akurát sem se jako rozhodla, že zrovinka neska budu jíst, tak smažim f kůůůchně bramboráky, hotový mražený. Je toho velký balení a jelikoš je nemám kam dát, usmažim je fšekcky. Dva uš sem zbaštila (jenom dva, páč sou hnusný ), zbylejch štyrycet mám na příště. (Sou hnusný), tak mi dlouho vydržej!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 15:20
- Nahlásit

tak dastík byl se mnou s letáčkama ,dostala jsem novej vozejk abych to nemusela tahat v ruce a na zádech a hodně mi pomáhal,vodu jsem přibalila sebou a pak jsme šli pro stehýnka,měl je za 54 kč za 1 kg a tak jsem mu koupila 4 kusy za 95 kč a ještě dostal od pána pochvalu,že hezky čeká venku na paničku a neleze dovnitř

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 15:22
- Nahlásit

rosnička

dokážu si představit, jak dokáže taková mandžestrová sukně zútulnit interiér...

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 15:22
- Nahlásit

rosnička
Bóžinku pani, vy ste se krásně zútulnila! Zejména ta sukeň je parádní vjec - čék by řek: Kup si vázu Rosňa! Ale to vona ví lépějc, jak to bydlení uďát krásnější! Taky budu útulnit takhle, uš nutně potřebuju nový tenisky...Ale nejdříf zútulníme nivelací, bo jí prej potřebujeme, jak máme ten hnusnej betón. Objednávám 20 ks hnusných bramboráků, zbylých 20 pošli Můdr skrzevá meditaci, meditující musí trpět, aby měl pak nirvánu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 15:23
- Nahlásit

Neessi
.to nigdo neví
Je jí přes padesát? Přes šedesát? Nebo tak jako něco mezi? Ale bysem to potřebovala přesně

.to už teprf nigdo neví(ale třá Tchoř něco ví,když ví,kolik se vybralo-že by to nestačilo ani na zálohu a třá dělá účetnictví,že jo )
Se to neví ani odhadem? Jako kdysi se tvrdilo na bluforu, že se mají vybrat dva melouny, ne?
to tady taky nigdo neví ale živnosťák má na Ohlašovací a volnou činnost
No živnosťák mají miliony lidí co ho mají jen tak v šuplíku.

ale když dostala půjčku,tak asi makat by měla,ne?
No to se mi právě nějak nezdá.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 15:25
- Nahlásit

a každej Sparťan - včetně Brtnika je pro mě obyčejnej salát
PetraK
tak ti dík tedy

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 15:52
- Nahlásit

Biluška
Máš eště druhou ruku
no to je právě ale u mě problém - umím psát všema deseti. Jinak ne. Všema deseti píšu maximalisticky rychle. Jednou rukou nenapižu nic
janika
pujdu já s decibelem a isdpch s čertem, chceš link a nějakou konkrétní dobu, den

to by bylo super. Já nejdřív musím vykoumat jak se tam dostanu a kolik mi to bude koštovat času.

jablunka
Mrcha přišla na to,že to má tudma blíš

neni vůbec blbá!

Tedíkovi vjeřím,ale díťatům rozhodně nééééééé

a já to furt řikám, že zvířata sou chytřejší než lidi! a dá se jim víc věřit. Teď to potvrdila i zasloužilá matka!

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2008 15:52
- Nahlásit

Biluška
ušs na něco přišlas?

<< 1 ... 1485 . 1486 . 1487 . 1488 . 1489 . 1490 . 1491 . 1492 . 1493 . 1494 . 1495 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání