| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 20:56
- Nahlásit
Mucholabka
Proč tam nemá tachyon?
To přijde pozdějc,až si ušetří na ten kurz a začne sama tachyonit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 21:08
- Nahlásit
Biluška
mám nový prášky na hubnutí. Sou super, ale ovlivňují nervovou soustavu
to je mi už fuk,pošli je!!!!!!!!
Neessi
máš maila
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 21:13
- Nahlásit
Biluška
Hele, mám nový prášky na hubnutí
jaký?
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 21:35
- Nahlásit
už sem zase tu...
hele a proč se to jmenuje kuřátka,když jsou to káčata
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 21:49
- Nahlásit
Neessi
Meredia, nebo tak ňák. Vyrazila jsem je ze svý gyndařky. Fungujou o fous líp jak kapky. Hlad mám furt, ale po třech soustech mám pocit, že už nemůžu
davidkova renata
to je mi už fuk,pošli je!!!!!!!!
Nedám. Sou na předpis, dalo mi práce je z ní vyrazit
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 22:02
- Nahlásit
Biluška
Meridia.....no jo,to už je vodzkoušený.Ty zabírají jen poprvé.
Nedám. Sou na předpis, dalo mi práce je z ní vyrazit
Jakou prácí ? a jak..vyrazit? Já je vnucuju 5 x denně !
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 22:09
- Nahlásit
Neessi
Ty zabírají jen poprvé.
Jak to myslíš, poprvé? Jako první balení, nebo první hubnutí?
Jakou prácí ? a jak..vyrazit? Já je vnucuju 5 x denně !
Hmmm, mám nějakou neochotnou gyndici. Nakonec já mám ve všem smůlu, tak proč ne v tomhle
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 22:32
- Nahlásit
Biluška
Dále se po užití přípravku Meridia mohou vyskytnout následující nežádoucí účinky: zastřené vidění, průjem a zvracení, projevy přecitlivělosti v rozsahu od mírných kožních vyrážek a kopřivky až po otok v oblasti hrtanu, hltanu nebo jazyka (angioedém) a šokový stav, změny nálady (deprese), rozrušení, epileptické záchvaty, přechodná krátkodobá porucha paměti, serotoninový syndrom (viz oddíl Interakce), vypadávání vlasů, onemocnění ledvin, zadržování moči, poruchy pohlavních funkcí a menstruačního cyklu, přechodný vzestup jaterních enzymů a snížení krevních destiček.
Po vynechání léku byly velmi zřídka pozorovány bolesti hlavy a zvýšená chuť k jídlu.
Ačkoliv u léčby sibutraminem nebyla prokázána souvislost s výskytem vzestupu krevního tlaku v plicnici, je třeba při pocitu nedostatku vzduchu, bolesti na hrudi a otocích končetin okamžitě vyhledat lékaře.
Při výskytu jakýchkoliv nežádoucích účinků nebo jiných neobvyklých reakcí se poraďte ihned s lékařem.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 22:55
- Nahlásit
Čus
co je novýho? Právje sem se vrátila z rande a zjistila, co ste toho tady zasejc namatlali ! Esi mi dvorní výcucnice neudělá krátkej přehlet, sem nahraná!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 23:01
- Nahlásit
rosnička
heled,ty máš dovolenou,že t ě jako nevidím v práci?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 23:04
- Nahlásit
brezen2008
heled,ty máš dovolenou,že t ě jako nevidím v práci?
Jj, dofču ! Si ji užívám, neska sem bula na Křivoklátě .
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 06:47
- Nahlásit
Dobrý ránko všem pisálkům
brezen2008 - tak co, už si se vyspala z vopice???
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 07:07
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
tak co, už si se vyspala z vopice???
brezen2008 pařila, jo ? No nekecej, totiž povidej
Jinak čus fšicí přítomní!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 07:57
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ty hajzlíku jeden ,tohle si vypiješ
rosnička
no pila jsem - jedno malé pivko 10sítku
jdu něco napsat vedle
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 07:58
- Nahlásit
brezen2008
ihihihihihihi
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 08:07
- Nahlásit
Bré ráááááááánooooooo!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 08:11
- Nahlásit
zas jdu,ale odpol tu sem
máte biluška aspol něco vedle napasané,víc odemně nečekejte,bo bych tam některé mušela zabít
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 08:24
- Nahlásit
brezen2008
no tak teď už se v tom nevyznám ale vůůůůůůůůůůbec...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 08:35
- Nahlásit
Dobrééééé ráááááno
čoklidi měli fčera hovězí kloubečky a za odměnu mi v noci posrali celý barák. Doslova a do písmene. Nevím kdo z nich to provedl Nejspíš na tom makali kolektivně Heslo dne Zabít krtka
Ebony
Dyk já vím, dyť říkám, že ovlivńujou nervovou soustavu. Moje jediná mozková buňka se krčí v rožku a třepe se strachy
brezen2008
Už se tam řítím mrknout
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 08:50
- Nahlásit
Gde ste? Se tu sama bojim
Vedle mi doručili jednu z těch dvou včerejších SZ, heč. Asi ji uznali jako neškodnou, páč se v ní pisatel staví na stranu Rudínka. Zato dneska měla zase jedna přijít, která tam opět není. Takže mi furt dvě chybí
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 08:58
- Nahlásit
Biluška
Zato dneska měla zase jedna přijít, která tam opět není. Takže mi furt dvě chybí
Taxte zasejc na svym, pani!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 08:59
- Nahlásit
Biluška
Nebuuuj!
No vidíš a pak že SZ nejsou SZ...
Vedle docela nuda...
btw tady taky docela nuda, už bych ráda nastoupila do nové práce, Březen ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 09:03
- Nahlásit
jbat
Vedle docela nuda...
btw tady taky docela nuda
Ty se máš, já bych si moooooc přála se alespoň tak den, dva nudit
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 09:10
- Nahlásit
Biluška
njn, kdo umí, umí, kdo neumí, čumí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 09:12
- Nahlásit
Dobré ráno všem, co sou zlí skrzevá fotky, všem, co sou zlí skrzevá jiné věci, všem, co nejsou zlí, takže nikomu přeji dobré ráno!
Už dlouho byl Knédl zdravej, takže mu asi teče olej. Fčéra měl dva fleky po párkinu, přes noc na papírku nic, teď ráno na árkingu taky nic. Fčéra sme to měřili odborně se Saraksovejma, vypadalo to výrazný úbytek oleje. Dnes ráno byla měrka celá zanořená olejnatá. Tak nevim, on si ze mě dělá prdel normálně! Už sem mu ráno řikala - Hele Mistře Knedlíčku, jesi mě takhle budeš s*át, nebudem kamarádi, upozorňuju tě, že začnu jezdit relíčko! No, už nci neřikal a olej nepustil. A kromě jiného jsme fčéra po hospodě vjely s Jimmijovou do protisměru. Eště že nám to hodný pán s ještěrkou řek. naštěstí byla noc a zrovna svítila červená. Asi bych neměla jezdit potmě. Dnes jsou v bytě velkomalíři a zítra přijdou velkolinaři. A pak přijde pan velkolednička a tím to celé končí, pak přijdete vy, na kafe
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 09:16
- Nahlásit
Gerda
pak přijdete vy, na kafe
kafe, kafe, joooooooo!!!
(jsem závislá na kofeinu a touhle dobou mívám v sobě tak 3 kafe. dneska ani jedno. kde bydlíš...? :eek
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 09:20
- Nahlásit
Gerda
Hlejte, se mi zdá, že si z vás Knoëdl dělá šoufky ! Dobře ste mu to dala, dyš ste mu pohozila relím !
Pani, jak velkej máte byt? Já jenom že Já velké první spotřebuju spoustu prostoru ! Abyste se nenechala mýlit faktem, že prolezu i myší dírou: to sice jó, ale to je tim, že vovládám zmněnu skupenctví na povel .
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 09:26
- Nahlásit
jbat
touhle dobou mívám v sobě tak 3 kafe
Seš prostě maximalista )) touhle dobou už taky máš 100 klientů...Březen z tebe musí mít děsnou radost, konečně má pořádnýho zaměstnance, asi i proto má teď dobrou náladu ))
rosnička
Pani, jak velkej máte byt?
kdyš si sedneš do kozelce, kolena k bradě a na zádech uneseš druhý patro lidí, pak se tam všichni docel vejdem a kafe nalejem do těch mezer, budete sosat brčkama...asi tak velkej...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 09:30
- Nahlásit
Gerda
kdyš si sedneš do kozelce, kolena k bradě a na zádech uneseš druhý patro lidí, pak se tam všichni docel vejdem a kafe nalejem do těch mezer, budete sosat brčkama...asi tak velkej...
Sqělý paní Vezmu aj haranty a fšechny pejsky, gdyž tam máte tolik místa . Haranti budou nadšeně tvořit třetí patro
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2008 09:34
- Nahlásit
Gerda
Březen z tebe musí mít děsnou radost, konečně má pořádnýho zaměstnance
Březen mi stále nedodala pracovní smlouvu, tagže budu muset své maximalistictvi využít něgde jinde asi....
|