| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 14:35
- Nahlásit
jbat
Prď na brečení, vem psa a přijeď. Muchoš taky přijede, pudem k rybníku a zabijem pár slepic. Alespoň virtuálně Kdo je tady ještě poblíž,pojďme udělat srazík v Liptáni u rybníka
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 14:37
- Nahlásit
Biluška
dyš já nemám řidičovák. ani auto. a nevim, kde je Liptáň...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 14:39
- Nahlásit
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 14:42
- Nahlásit
Biluška
Kdo je tady ještě poblíž,pojďme udělat srazík v Liptáni u rybníka
Pani, vám ňák votrnulo, nejdřív sebevražda a teď sraz, ste si něco šlehla ne?
jbat
dyš já nemám řidičovák. ani auto. a nevim, kde je Liptáň...
nic s z toho nedělej...já mam řidičovák, auto o kterym v servisu řekli, že je zralý tak akorát do šrotu a vim, kde je Liptáň - moooooc daleko...
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 14:44
- Nahlásit
jbat
zkus Mapy.cz
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 14:45
- Nahlásit
Pentas
tam dávaj řidičováky...???
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 14:47
- Nahlásit
Biluš, máš SZ.
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 14:48
- Nahlásit
a prosím velkokynológy a znalce na tom modrym fóru smí radit každej,nebo je k tomu třeba nějaký voprávnění?Třá vod psychologa?
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 14:49
- Nahlásit
jbat
néé ,ale uvidíš Liptáň vod Holomóca je to kousek
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 14:50
- Nahlásit
Pentas
musíš být aspoň trochu kompetentní...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 14:52
- Nahlásit
jakože Liptáň tam gdesi u Albrechtic?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 14:54
- Nahlásit
jbat
Z Holomóca pojedeš vlakem do Krnova (cca 1,5 hod, páč je to do kopce a ten vlak jede děsně pomalu). V Krnově přesedneš na jiný vlak - směr Jeseník. Pojedeš asi tři zastávky, do Třemešné. Tam máš na výběr. Buď přesedneš na úzkokolejku, na které jezdí parní lokomotiva a pojedeš do Liptáně. Jednu zastávku. Jede to asi půl hodiny, páč ten vlak jezdí průměrnou rychlostí 0,5 km za hodinu. Nebo napíšeš sms "už su tu" a já pro tebe přijedu Amálkou. Nebo seběhneš na silnici, vezmeš to zkratkou kolem hřbitova, prosvištíš přes pole a seš tady rychleji než ten vlak Děcka z vesnice s ním chodí na tu polňačku závodit a jediný kdo ho nepředběhne je tlustá Pavlína, která váží asi metrák a chodí do páté třídy . Ale i ta mu občas šlape na paty
Pentas
vedle smí radit všichni,ale někteří komplementně a jiní lidově
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 14:57
- Nahlásit
Biluška
Z Holomóca pojedeš vlakem do Krnova (cca 1,5 hod, páč je to do kopce a ten vlak jede děsně pomalu). V Krnově přesedneš na jiný vlak - směr Jeseník. Pojedeš asi tři zastávky, do Třemešné. Tam máš na výběr. Buď přesedneš na úzkokolejku, na které jezdí parní lokomotiva a pojedeš do Liptáně. Jednu zastávku. Jede to asi půl hodiny, páč ten vlak jezdí průměrnou rychlostí 0,5 km za hodinu. Nebo napíšeš sms "už su tu" a já pro tebe přijedu Amálkou
jo no tak to zní jednoduše a prostě, to s blbísem určo zvládnem...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 14:57
- Nahlásit
Erin
já to ještě tedy čtu,ale je to zajímavé a dost hustý,cos to tam dala
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:00
- Nahlásit
jbat
No tak vidíš, tak v neděli po ó jo?
Pro ty co už vyrostli ze školkových let a děti tam ještě nemají. Po ó znamená po obědě
Pentas
Přijedeš taky? Vem malýho bělouška a přijeď Ti ho socializujem tak, že na to do smrti nezapomene
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:04 - Změnil/a: Pentas
- Nahlásit
umí se pěkně zlobit
a toto je náš nejmladší pes kousací
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:05
- Nahlásit
Biluška
My chodíme na ó i v práci
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:10
- Nahlásit
já v ne nemůžu, páč na Hamříkově stáji jsou parkury a to já nemůžu propásnout...
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:19
- Nahlásit
jbat
ty fušuješ i do kobylek?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:22 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
Pentas
taky...
tam jsem chvilku pracovala. u kobylinek.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:39
- Nahlásit
jbat
tsss. No tak budem dělat pozdvižení s Muchoš sami.
Právě od nás odešel starosta s nějakým pánem. Byli tady za komisi. Semetrika si poslala písemnou stížnost na mě a na psy. Počínaje tím, že moji psi neustále, celodenně a furt štěkají, přes to, že mám na zahradě překážkovou dráhu (to je důvod ke stížnosti co? Ještě kdyby tak věděla, že mám v ložnici otlučenou omítku ) konče tím, že z mého pozemku volně odtéká voda se splaškama do místního potoka. To asi myslela jak jsem na zahradě prala všechny koberce . A to chuděrka neví, že jsem z těch koberců vymývala psí guvna
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:44
- Nahlásit
Biluška
Právě od nás odešel starosta s nějakým pánem. Byli tady za komisi. Semetrika si poslala písemnou stížnost na mě a na psy. Počínaje tím, že moji psi neustále, celodenně a furt štěkají, přes to, že mám na zahradě překážkovou dráhu (to je důvod ke stížnosti co?
omg, jak to dopadlo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 15:56
- Nahlásit
jbat
omg, jak to dopadlo?
No, vzala jsem na zahradu a předvedla jsem jim smečku psů, kteří se líně povalují všude možně a ohlodávají kosti z Tesca. Puma řekla "haf,haf" a Bonbon "haf". Zeptala jsem se jich jestli mají pocit, že ti psi nějak neúměrně řvou. Museli přiznat, že ne. Řekla jsem jim, že jediná doba kdy řvou je když k nám někdo jde a že by mě pekelně naštvali, kdyby v tu chvíli neštěkali, páč k čemu je pes když nehlídá. Jakožto vesničtí občané to uznali (čokl přece musí být na řetěze u každýho baráku). Předvedla jsem jim překážkovou dráhu (chápej agility) a sdělila jim, že by jako obec měli být hrdí na tituly těch psů, že málokde mají dvojnásobného vicemistra republiky a tak dál. Že kdyby nebyli blbí může si na tom obec ještě udělat pěknou reklamu. Uznali to. Taky jsem ji ukázala, že máme žumpu a že splašky jaksi končí v žumpě. O této žumpě jsem se raději nezmiňovala, to by nepochopili . Když odcházeli tak jim Aránek přinesl žirafku a říkal "budem se přetahovat,jo? " . Pánové se nechtěli přetahovat, ale říkali, že panu Dospivovi (manžel od Semetriky) teda nějak sesmolí odpověď. No ať si to užijou. Teď přemýšlím o tom, jestli mám na oplátku napsat stížnost na Semetriku. Třeba o tom jak nám házela šlupky z hrášku přes plot, jak měli celé léto na zahradě vnoučata a jak je dědek neustále políval vodou, takže ty děcka furt pištěli (nekecám, půl dne v kuse. I ti haranti už toho měli plné zuby, ta nejmladší už brečela a dědek blbej, senilní furt číhal někde za stromem aby na ně mohl vylít kýbl), jak jeho vnučka trénovala hru na lesní roh a půl dne troubila furt dva akordy. Na zahradě !!! Nebo o tom jak v šest ráno začíná řezat dřevo na cirkuli
Mám sto chutí jít zažalovat realitku, která nám prodala barák bez sousedů Mám v živé paměti paní, se kterou jsem stála na dvoře, ptala se jí na sousedy a ona přísahala, že všude kolem jsou jen samí chataři, kteří jsou tady pár dní v roce. Realita - v nejbližších padesáti barácích je jeden chatař, jeden neobydlený dům v rekonstrukci a všechno ostatní trvale obydlené
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:00
- Nahlásit
Biluška
...cik...?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:09
- Nahlásit
jbat
hele, vedle zmizeli poslední dvě sz. Asi nebudou až tak úplně soukromé. Radši to piš do mailu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:09
- Nahlásit
Biluška
bych chtěla mít pusu jako ty,ale bohužel nemám
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:10
- Nahlásit
brezen2008
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:10
- Nahlásit
Biluška
jak zmizeli? jako vaše nebo co kdo napsal veřejně?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:14
- Nahlásit
Ale holky co se divíte? Musíte přece počítat se zveřejňováním soukromých dopisů!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 16:19
- Nahlásit
Biluška
no jooo, božstvo se přišlo mrknout na smrtelníky...
|