| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:07
- Nahlásit
PetraK
pod náma jsou ajťáci, ty by asi koukali, pitomci...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:07
- Nahlásit
janika
kříííížáááák
FHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ
No ale! Sem na sobě začla pracovat a DĚCKA POZORTE!!! Vo víkendu sem 2X!!! SLOVY DVAKRÁT hystericky neječela, alébrž (pravda se zvednutým kufírkem, ale nešť) nametla tarantuli na smetáček a se slovy, sypej hajzle ven! to vyprovodila z baráku!!!
CHCI POCHVALU PŘED NASTOUPENOU JEDNOTKOU, MEDAJLY, FANFÁRY A TAK PODOBNĚ!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:09
- Nahlásit
jbat
pod náma jsou ajťáci
esi sou jako ty naši, tak si dej ešče tak dva litránky coly a pusť to na něj ešče jednou!
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
janika
dej si seruprám a gerjavit a bude ti to egál
předpokládám, že výhradní práva jsou samozřejmost...
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
co nějakou trvalou céfku na odvod moči .nemusim se zminovat vo tom právu,že ne...
No jesi to právo obsahuje i montáž permanentní céfky, tak se vo tom rači fakt nezmiňuj.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:10
- Nahlásit
PetraK
ty voni sou asi fšichni stejní vymáslenci, takže du pro colu...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:11
- Nahlásit
Může mi někdo písnout co je vedle za fanynku a vo co gou?
Zároveň všechny, kteří se angažují v té sbírce na Harigelovou zašli podívat na můj sáhodlouhý příspěvek a zapřemýšleli. Davídková přemýšlet nemusí, je zproštěná
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:11
- Nahlásit
PetraK
Fůůůůůůj ešusová šahá na pavoucíííííííííí!!! Uš jí nikdy nepodam rukuuuuuuuuu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:15
- Nahlásit
jbat
hele,klííííít,když si dá někdo nick z latiny přeloženo "Zánět",tak co z něj asi může vypadnout,že jo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:16
- Nahlásit
Biluška
Davídková přemýšlet nemusí, je zproštěná
Ó díky,kolegyně
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:17
- Nahlásit
Neessi
no jo, leda hníííííííííííííís... fuuuuuuuuuuuj.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:18
- Nahlásit
jbat
boze, zase jedna ritolezka, co je mudra jak televizor
Neznám nikoho z vás, ale připadá mi to Biluško (a teď se neuraž) že tvé ego ti nedovolí připustit si jednu věc.
obavam sa, ze v celej veci ide o ego niekoho uuuplne ineho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:19
- Nahlásit
isdpch
to je fšecko enem pro mě???? Děkujuuuu!!!
jbat
takže du pro colu
hodně coly, hodně
Gerda
Uš jí nikdy nepodam rukuuuuuuuuu
a já se zrovna chtěla zeptat, esli nemůžu zejtra přijít do hospody, ach jo, ach jo, sem smutná jako Mařenka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:20
- Nahlásit
No jo, s tímhle argumentem už jsem se taky setkala. Posledně ho prezentoval tuším argosek. Vzdala ses jí, tak se nestarej. No jenže já se holt hodlám starat.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:21
- Nahlásit
Neessi
hotovo...
Bela
ego je svinstvo, nejhorší sebevražda pro takové blbce je, když skočí ze svého ega na své IQ...
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:23
- Nahlásit
jbatego je svinstvo, nejhorší sebevražda pro takové blbce je, když skočí ze svého ega na své IQ...
niektori ludi by to mali mat zakonom zakazane
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:23
- Nahlásit
Bela
no dalo by se to pochopit,kdyby si ritolezka myslela,že Biluše měla Aku vod mala a jen tu jednu a zbavila se jí.Třá mě taky se*ou lidi co zkazej psa až je nakonec kousne a pak to kladou za vinu jemu a nechaj ho bud utratit nebo ho někomu daj.Což ale nevim esi vona ví.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:25
- Nahlásit
isdpch
v pohodě, děkuju.
a nezlobte se.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:26
- Nahlásit
Bela
no, ten skok by měli mít přikázaný...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:27
- Nahlásit
jbat
leda hníííííííííííííís
přesně tak-hnis.A navíc je to tak inkoherentní blábol,že být biluška,tak to nečtu vůbec.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:28
- Nahlásit
davidkova renata
no dalo by se to pochopit,kdyby si ritolezka myslela,že Biluše měla Aku vod mala a jen tu jednu a zbavila se jí.Třá mě taky se*ou lidi co zkazej psa až je nakonec kousne a pak to kladou za vinu jemu a nechaj ho bud utratit nebo ho někomu daj.Což ale nevim esi vona ví.
no to určitě jo, vo tom žádná, ale kde ti lidi kurňa furt berou to vědomí, že všechno ví, všude byli, všechno znají??? nerozumím...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:28
- Nahlásit
Neessi
Nečtu to, stačí co mi řekla jbat. Nemám na to nervy, nemůžu řešit zároveň Akélu a toho šelťáka. Nejspíš mi rupnou nervy a rozjedu znova akci Efas. Ty jsem dostala až před soud. Jestli se rychle neuklidním tak tam dostanu Harigelovou
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:31
- Nahlásit
davidkova renata
jasne, taki ludia stvu aj mna a dalo by sa to pochopit, keby o celej veci dotycna aspon nieco vedela
ale tu sa mi vidi, ze sa len niekto rychlo pribehol branit nieciu nedotknutelnost
a mozno sa mylim, ale je to tam jak v kocurkove
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:32
- Nahlásit
Biluška
...vem psy do lesa, sedni na pařez, zakryj oči rukama a představuj si moře, pláž, západ slunce a nic jinýho...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:32
- Nahlásit
isdpch
No to teda prudím, dneska ráno jsem s tím začala na foru šeltií a gólijí, jdi se laskavě podívat . Sem vám všem zorganizovala takovou brigošku, že se z toho do Vánoc nevzpamatujete A estli nepřijedete tak to odnesou moji psi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:34
- Nahlásit
isdpch
no to ona si nejspíš myslela, jen by si měla zjistit komu co píše
njn...vobá víme svý
nemám dojem, že by nás tu prudila jestli jí nepostavíme plot, tak to ti psi odnesou
tak teďs to pos*al!!! Musím jít,vůbec asi už nebudu mít čas...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:34
- Nahlásit
Biluška
A estli nepřijedete tak to odnesou moji psi ...
a veškerá moje peráce s nimi...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:35
- Nahlásit
Jináč vás fšechny zdravím-už jsem konečně doma dneska,vejcucářka si zase neplní pracovní náplň a negde ten vejcuc nevidím,taxem toho půlku přečetla ,což mi sežralo 15 minut(teda i s tím chaosem pamlskovacím vedle)
Venku je sakra krásně,takový to dobrý počasí na stopy-asi půjdu-ale nesmím se nažrat,bo bysem zlevnivěla.Třá se Bordžínce bude líp stopovat,když smrdím děsným hladem
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
jbat
vem psy do lesa
uvaž je tam na řetěz ke stromu a uvidíš jaxe ti uleví
isdpch
Sem vám všem zorganizovala takovou brigošku, že se z toho do Vánoc nevzpamatujete A estli nepřijedete tak to odnesou moji psi
Vidíš??!! Ty seš přece takovej vůl
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
půjdu taky, Biluš promiň za rozčílení, snad jen - nestojej za to...? ale to víme všickni...
mějte se krásně.
|