| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 06:34
- Nahlásit
Bodrééééé ráno fšeeem
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 06:35
- Nahlásit
Biluška
zase ti naběhla na vidle ta" psícholožka od vedle"-je nepoučitelná
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 07:21
- Nahlásit
Dobré ránko milé dámy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 07:32
- Nahlásit
Mucholabka
Je, Lenina uvážem Semetrice u plotu, třeba ji konečně klepne a bude klid
Neessi
zase ti naběhla na vidle ta" psícholožka od vedle"-je nepoučitelná
Právě jsem se tím prokousala. Fakt by mě zajímalo proč každý můj dotaz kde ten pes je se zvrhne to šílené obviňování "proč si ji dala pryč" . Když zavolám majitelům Krtků a zeptám se jak se má Dorotka tak mi nikdy neřeknou "prodala jste ji tak se nestarejte"... asi to bude tím, že to nejsou psíchologové
Pentas
Dobré ráno pane zahradníku.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 07:42 - Změnil/a: rosnička
- Nahlásit
Neessi
To jako z "čundrování" do Tábora? No jo,hrad jako hrad
Ále pšouk ! Z rezidence rodičůch ! Maj tam zařízenou kuchyň, postele, koupelnu s teplou vodou a dokonce splachovací záchod.......no úplnej hrat ! Taky tam mjeli broskve, bramborovej salát a řísky, kotel polífky s králika, maso v zapejkacích miskách a šveskový buchty a to fšecko sem musela sníst, tagže ta výše zmíněná výsernice se splachovadlem bula vlastně celkem nutná záležitost .
Na Zlátence sem bula pouhé tři dni a ač bez výsernice, koupelny, postele a kuchyně, bavila sem se králofsky ! I přesto, že po první noci ve spacáku sem na vlastním těle neschledala jediný místo, co by nebulo votlačený a na kerym by se tudíš dalo ležet . Pán domu mi vlastnoručně uvařil čaj (to dyš sem se nemohla moc hejbat, bo sem musela držet balanc, páč hrozilo, že mi mozek rozpuštěný v červenym vyteče ušima ) a fšicí vostatní poskytli trochu teplého lického slova . Těch slof teda hodně, bo tam by snat fšicí mohli kecat závodně, coš mje přivedlo na myšlenku, jesi já s někerejma nejsem příbuzná . Kupříkladu s JirkouSi, Štemberovic, Ozzyíkovou, Lenkou, Tairou, gabi a ňákejma dalšíma. Taky sme tam založili pjeveckej zbor ve složení Já velké první, JirkaSi, gabi a Melorn, kterášto se potácela v mírné depce, pročeš nemohla vybírat repertoár, páč z ní padaly pouze dumky a častušky . Rovněž se projevila jako kvalitní stráceč, bo nejdříf fseděstratila cigarety, pak pučenej zapalovač (svůj stratila uš přetim) a pak eště nevimco, tagže požadovanou flašku frankofky rači uš nedostala- na fleku by ji zasela.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 08:02
- Nahlásit
bré rááááááno, potřebuju pomoooooc!!!
blbís včera dostal u dr. odčervení (kolem 17. hodiny) a pak kolem 22. blinkal a ráno mu teda taky nebylo úplně dobře. kakal normálně, žral, semtam blbnul, takže není úplně špatnej, ale bojíííím..
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 08:10
- Nahlásit
jbat
blbís včera dostal u dr. odčervení
Taky jsme po odčervení nebyli kdovíjak bujní. Kolik je blbísovi?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 08:14
- Nahlásit
rosnička
no dva měsíce, von je úplně majinkej eště...
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 08:18
- Nahlásit
jbat
Pani, brečí vám smajlík! Poraďte se s vetem, stačí foun, janika má recht. My na mimina používali pastu, problém nebyl, tomu vašemu to prostě nemuselo sednout.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 08:21
- Nahlásit
janika
rosnička
no prášek si myslím že nevyblinkal, páč to bylo dost dlouho po polknutí, snad...
jojo, budu volat, von je tam až od 9. ... chjo.
tak kuju.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 08:33
- Nahlásit
vedel je to zase blázinec, sleduju.
jako v těch řečech se už ani prase nevyzná, myslím... a Ruda nikde, ticho po pěšině...
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 08:37
- Nahlásit
jbat
jako v těch řečech se už ani prase nevyzná, myslím...
Nevím, jestli prase, já už dávno ne. Ani se nesnažím!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 08:37
- Nahlásit
jbat
Prosím tě, v které bance děláš? Nutně potřebuju někoho z kooperativy a z reifky. Dovolat se na klientské linky je zase za trest
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 08:43
- Nahlásit
Dobrý ráno všem pisálkům
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 08:44
- Nahlásit
Biluška
...v Rajfce. Ale teda né na kólcentru, tak vůbec nevim. Co potřebuješ? Můžu pomoct?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 08:45
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
není dobré, blbís blinkaaal...
je ze mně neurotická hysterická panička...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 08:46
- Nahlásit
jbat
Genijální . Písni mail, sím, tohle tady nemůžu zveřejňovat.
Prosím není tu ještě někdo z Kooperatívy? Buď z centrály, nebo z Olomoucké pobočky?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 08:48
- Nahlásit
jbat
Okamžitě otři slzy, na hysterii je dycky dost času. Nejlíp dyš s ní počkáš, až se vopravdu bude něco dít.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 08:48
- Nahlásit
jbat
není dobré, blbís blinkaaal...
POřiď si několik dalších psů. Až se dopracuješ k jedenácti nebudeš hysterická panička, kolem blinkajícího psa nebudeš tancovat po špičkách, ale budeš ječet "ty hovado, to musíš blít na koberec? Táhni na chodbu"
A neboj, nejspíš mu nesedlo to odčervovadlo, příště použij jiné a je to. Neber Banminth pastu, ta nefunguje
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 08:49
- Nahlásit
Biluška
Jak zjistím tvůj mail...?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 08:50
- Nahlásit
jbat
asi je pod členem, ale rychlejší to bude takhle - libuse.kotkova zavinač seznam.cz
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 08:50
- Nahlásit
Biluška
dostal tabletku, teda jen půlku, páč má 3,5 kg. nevzpomenu si an název.
rosnička
já bývala flegmoš...jo, to byly časy - pro mně i mé okolí...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 09:14
- Nahlásit
Dobré ráno všichni s vystouplým adrenalinem, dobré ráno fšichni, co jim to teče ušima, dobré ráno fšem, co sou eště trochu normální, dobré a krásné ráno fšem, co je mají rádi stofárdi a chtěj s nima jet domů skrzevá úplatky hašišákama a dobré ráno fšem, co je nemá rád nikdo a každý jim jen ubližuje!
Fčéra sem si málem odvezla Trinitku, bo má moc ráda mou kapsu hašišačku. Co se tu zas hádáte vy nasupený čůzy? )) Vejcucářka by měla hbitě dorazit a dělat svou práci, jinak přijde vo dotace svýho ministerstva (tím pádem bude víc volnýho místa na výlet do oceányje)
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 09:15
- Nahlásit
Gerda
bré ráno, ztratily se mi požonky. pruhovaný. nevíš o tom naaaaaaaahodou něco...?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 09:16
- Nahlásit
jbat
máš sovu
Gerda
Vejcucářka by měla hbitě dorazit a dělat svou práci, jinak přijde vo dotace svýho ministerstva (tím pádem bude víc volnýho místa na výlet do oceányje)
hlasuju pro okamžité zabavení dotací a odjezd do oceányje. Nejlépe ihned
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 09:18
- Nahlásit
jbat
ztratily se mi požonky. pruhovaný. nevíš o tom naaaaaaaahodou něco...?
Týýýýjoooova, Gerda nosí jbat ponožky!!!!!!!!!!!!!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 09:20
- Nahlásit
Biluška
hlasuju pro okamžité zabavení dotací a odjezd do oceányje. Nejlépe ihned
Teď hned je to ideální: dva dni sem u našich žrala a žrala, to by v tom byl čert, abych v oceányji nevoslnila!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 09:26
- Nahlásit
rosnička
Na Zlátence sem bula pouhé tři dni
a jo tááák ,mě bylo diuný jaxte urvala takovou pjeknou funkci .No jakožto lidovej vypravječ bych si teda netroufla radit kompetentnímu poratci ,ale tak nějak si jako myslim,že aš voni zjistěj,že píšete pod jiným nikem do žumpičky,zasejc vám tu funkci pružně seberou ,páč přítomnost f žumpje jest zločinem přímo hrdelním .Teda myslim přítomnost zjevnou ,né tu skrytou...to by se museli zabánovat všicííí
jináč apsolutně nestíhám,nemám čas ani na lezbišou s jbat
nic nepište,nerozdávejte a neplánujte nebo vás vypnem!!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 09:28
- Nahlásit
rosnička
Týýýýjoooova, Gerda nosí jbat ponožky!!!!!!!!!!!!!
Gerda ne. Maruš. Určitě.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2008 09:29
- Nahlásit
davidkova renata
jináč apsolutně nestíhám,nemám čas ani na lezbišou s jbat
...nemáš čas, jo?! no jak chceš!
|