Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1467 . 1468 . 1469 . 1470 . 1471 . 1472 . 1473 . 1474 . 1475 . 1476 . 1477 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 16:18
- Nahlásit

Gerda

A padat mě učili, dokonce to umim i na lyžích. ale nikdo mě neučila padat v Zrzavohubcově přítomnosti, když s tím nepočítám , už takhle mě jednou překvapil a přerazil mi můj slušivý pršáček. To sem myslela, že sem voslepla, jak to křuplo a bolelo. A tý krve! No jako z vola . Von je ten Zrzavohubec celkem adrenalinovej sport - buď čověk příde vo nerfy nebo vo součástky
Ta loď už votplula? Nebo ešče stihnu koupit palubní lístek?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 16:20
- Nahlásit

Gerda
může to bejt právě urvaný

žádám o změnu v informaci. TODLE slyšet nechcu, bojim.
Žlutá sem byla asi proto, že jak to bolelo, tak mi bylo šoufl. A nebo - sem chytala mimikry k tý mikině co měl Brtnik na sobě, to nevim. Každopádně ségra řikala, že sem žlutá, možná propukla z toho štrézu i žloutenka

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 16:24
- Nahlásit

PetraK
já su tak ščasné, že mám normálního psa, kerej mě kromě jednoho neplánovanýho kousnutí nikdy nezranil.....mařka mě vlastně jako jedinej pes v mym životě kousla. Sfiňa, rušim jí tu zpáteční jízdenku. Ešusáka jí přihoď do kufírku, bude ho mít s sebou jako černýho pasanta, jesi je chytěj, máme jistotu, že už nikdy nevyváznou.

Žlutá sem byla asi proto, že jak to bolelo, tak mi bylo šoufl
No já bych k temu lékařu fakticky zaběhla....minimálně budeš mít čím zrzouna mlátit, sárdou to bolí jeho a ne tebe.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 16:33
- Nahlásit

Gerda
černýho pasanta,

může bejt černej dyš je zrzavej??? Leda by ho Mařenka zmasila, až by zčernal???

temu lékařu fakticky zaběhla

no jo, ale když teď už neni kdy , máme tady zahr návštěvu a já zas budu cukrblikovat kolem. Tak ale, dyš už nejsem žlutá tetkon, tak to snad tak horký nebude. Uš můžu i spát! To jsem prve nemohla. Teď už jo! Tak bych řekla, že se třeba postupně spravuju (a to zase jo, já se za poslední dobu spravila tak, že se do ničeho nevendu ! )

sárdou to bolí jeho a ne tebe

ale ta sádra by se šikla! Nemusela bych utrácet za traverzy!!

apropóó´!! Kapičky - asi to funguje. Nějak nemám hlat! JUPÍÍÍ A JUCHÉÉÉ.

Musím dom! Tam nemám počítadlo - umřelo mi tak se tu mějte fšicí společně moc hezky, esli přijde kdo tu nebyl, tak ho pozdravujte moc a já zas až ráááno, zasráááno, až buuude bílej den!!!

StaHi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 18:03
- Nahlásit

Neessi
cejtim s vama, pani. ja tuhle cekala rok a pul, nez mi nas velkorysy stat umoznil odsouhlasit si trvaly pobyt ve vlastnim dome!

PetraK
s vama pani cejtim taky, ale podrobnoste psat nebudu, pac jinac vas na tu chiru nikdo nedostane a vy byste tam zajit vazne mela!

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 18:16
- Nahlásit

PetraK
Můžeš mít zlomenou jenom jednu kost z těch dvou jak jsou tam vedle sebe. Jako zcela vážně. Přesně takhle si zlomilo ruku jedno z mých táborových harantů. Taky s ní mohla normoš hýbat, akorát tvrdila, že ji to bolí. Pro jistotu ji Mášenek odvezl na chýru a co bys řekla? Zlomenina jak prase.

Co dostaneš z pojistky to fakt nevím, ale když mi ji naskenuješ do mailu tak ti to povím

Gerda
Nemůžu za to, že máš blbé pojistky. Už po stopadesáté ti nabízím, že ti mrknu na smlouvy a udělám z toho něco použitelného.

jbat
Až ho zabiješ tak ho proboha nikam nezahrabávej. Mám nedostatek masa, víš co taková saň sežere? Volej, hned si pro něj přijedu

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 18:20
- Nahlásit

Biluška
Už po stopadesáté ti nabízím, že ti mrknu na smlouvy a udělám z toho něco použitelného.
Tak já bych vzla to, co mi zbylo s sebou, až budeš v Prahéééééé a kouknem na to, Problém je, že už nevim, kolik smluv mam, bo sem něco rušila a dvě dávala dohromady...asi mám 3, ale už nechci ani jednu, budu chtít nový, u nějakýho rozumnýho ústavu s nějakým rozumným poradcem...

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 18:28
- Nahlásit

Gerda
Dobře, tak najdi všechno co momentálně platí (nejlíp to poznáš podle výpisu z účtu - na které odcházejí prachy ) a něco s tím pošmoulíme.

PetraK
Budu v Praze od 5.-7. září. Respektive, přijedem v pátek večer,v sobotu ráno frčíme do Ml.Boleslavi na závody, večer přifičíme zase do Prahy a v neděli ráno valíme zase na závody. A pak už rovnou domů . Ze psů přivezem akorát Hesinku a Texála, zbytek bude doma, nemám na ně ve velkoměstě nervy

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 19:28
- Nahlásit

PetraK
nebyla jako puzzle.
a já puzzle ráda skládám

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 19:37
- Nahlásit

StaHi
ja tuhle cekala rok a pul, nez mi nas velkorysy stat umoznil odsouhlasit si trvaly pobyt ve vlastnim dome!

Hele,nestraš,jo! Už jsem to vydejchala trochu,ale musela jsem dělat takový ty destruktivní práce-zastřihnout živý ploty-aspoň jsem ho snížila ze 180 cm na 160,ale že jsem ho rubala ,jako by to byl státní aparát!Málem jsem uvařila plotostřih,zakopala jsem všechny hroby,pak jsem pilou zkracovala rygle a opravovala koňské ohrady a zatloukala megakladivem megahřebíky.Jak mně to dneska šlo od ruky-jedna báseň.Při každým nápřahu kladivem jsem si představovala tu cácoru na úřadě,jak kvičí,že se nemůže dostat do systému a pomáhala jsem si hlasitými nadávkami(rači nebudu citovat,byla by to samá hvězdička) Kdepak,když mne stát nasere,tak udělám takový práce za odpoledne,že to jinak nestihnu za měsíc!

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 19:41
- Nahlásit

PetraK

No konečně jste Ešůsovi udělala normální stopu jako pro psa a ne pro blba
Ta ruka je pech,ale jeden roentgen byste snad mohla vydržet,ne?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 19:52
- Nahlásit

Neessi
máš odemně,takovej divnej email .....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 19:59 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čus,eště se rozdávaj ty instatní polífky a děti???Měla bych zájem vo nějakou tu polífku,dala bysem jí tomu dítěti(svýmu jako) abysem nemusela votročit u sporáku

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 20:09
- Nahlásit

brezen2008
máš odpověď

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 20:11
- Nahlásit

davidkova renata
eště se rozdávaj ty instatní polífky a děti

tady se dneska něco rozdávalo? Polifky beru taky,děti nééé

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 20:20
- Nahlásit

Neessi
tady se dneska něco rozdávalo
no něco sem tu zahlídla vo kus vejš
Polifky beru taky,děti nééé
no to je mi jasný,asi bé málo polífek

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 20:23
- Nahlásit

davidkova renata
,asi bé málo polífek

to dá rozum,kdo by stál o spratečky

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 20:25
- Nahlásit

Haranty beru já Do gulagu

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 20:29
- Nahlásit

Biluška
Haranty beru já Do gulagu

Dej bacha,dětská práce je u nás zakázaná Když tak musíš tvrdit,že ty mozoly na rukou mají od hry na buben a od vodítek na psy

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 20:30
- Nahlásit

Neessi
ty se tomu směješ,ale to je vážná věc tohle to

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 20:32
- Nahlásit

taky koukáte na Zájezd na nově???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 20:33
- Nahlásit

brezen2008
taky koukáte na Zájezd na nově???
zrovna mu klesla autorita
Biluška
Do gulagu
vy máte celoroční gulak?

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 20:35
- Nahlásit

brezen2008
ty se tomu směješ,ale to je vážná věc tohle to

Se tomu nesměju,jen biluši radím,aby neměla problém

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 20:48
- Nahlásit

davidkova renata
já jsem ama doma,takže to mám nahlas abych to slišela už nemohu

Erin
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 20:56
- Nahlásit

Ahojky,
harantí sou velcí a tudíž nemanipulovatelný,gulak nebude.Navíc mám jen dvě a tak nemám v rodině čikmoočku.Jako někdo,že Jablu ,alespoň v pátek bezpečně poznám to čtvrtý.

Neessi

Teda máš recht,taky zajdu na úřad a to bude pak produktivita práce .Potřebuju vydolovat herteple,vočesat lískáče a švestky.Jaký odbor mi doporučíš jako nejvíce "startovací"

Biluška

Mám vážné obavy,že nigdo vod vedle neví,kde je Ovec a nyní mají válečnou poradu,jaké objektivní příčiny za to můžou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 20:59
- Nahlásit

Erin
.Jaký odbor mi doporučíš jako nejvíce "startovací"
zkus odbor sociální podpory,možná eště zaházíš ten hrop co ti kope vlastní čokl
nyní mají válečnou poradu,jaké objektivní příčiny za to můžou.
můžem za to my,jako za všecko

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 21:00
- Nahlásit

davidkova renata
proboha co by tu delal Francouz???

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 21:01
- Nahlásit

davidkova renata
vy máte celoroční gulak?
nemám, ale založím

Neessi
Dej bacha,dětská práce je u nás zakázaná
Jaká dětská práce? Vždyť ty dětičky jsou u nás na táboře

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 21:01
- Nahlásit

Erin
Jaký odbor mi doporučíš jako nejvíce "startovací"

Začni na evidenci obyvatelstva .........ale vlastně na úřadě je to fuk,kde začneš-vždycky se nase*eš.

alespoň v pátek bezpečně poznám to čtvrtý.
Ty jedeš k Jablůňkovejm?

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 21:03
- Nahlásit

davidkova renata
můžem za to my,jako za všecko

No jistěěěěěěěě!!!!!!!Jedině vobyčejnej smrtelnej a pracující lit za fšechno může

<< 1 ... 1467 . 1468 . 1469 . 1470 . 1471 . 1472 . 1473 . 1474 . 1475 . 1476 . 1477 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání