| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 14:02
- Nahlásit
brezen2008
prosim tě, ty jsi vedle Dárek? nebo jak je to? se v těch paralelních svjetech ztrácím...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 14:03
- Nahlásit
jbat
jo jsem to já
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 14:07
- Nahlásit
brezen2008
tak už se neztrácím. a máš pravdu (vedle i tady).
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 14:10
- Nahlásit
Taxem se právje vod vedle dozvjeděla,že jedno z mejch dětí je Číňan,páč každý štvrtý dítě je Číňan!!! Nevím jak to doma vysvjetlím!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 14:12
- Nahlásit
jablunka
myslim,ze to nepraskne... nebuj.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 14:22
- Nahlásit
jablunka
Nevím jak to doma vysvjetlím!
Dej ho k Můdr, tam si toho nefšimnou, bo Můdr furt maká a gaučák to nezjistí...Nebo ho dej mě, budu potřebovat malé ručky na čištění žaluzyjí.....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 14:33
- Nahlásit
Gerda
Nebo ho dej mě, budu potřebovat malé ručky na čištění žaluzyjí.....
To je fakt,ty uš jednoho číňana máš,u tebe se to ztratí. Ale teť mi pro změnu řekněte,jak doma vysvjetlím,že mi jedno dítě chybí!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 14:37
- Nahlásit
jablunka
jak doma vysvjetlím,že mi jedno dítě chybí!
Budeš stále říkat, že šlo do lesa na maliny....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 14:43
- Nahlásit
Zdravím fšechny a jen procházím.Musím jít zahrabávat ten hrop,co mi čubky vyhrabaly u brány a spadla jsem do něj autem .............ježiš to jsou takový nány hrabacíííííí .Musím to stihnout dřív než přijede gaučák,aby neřval víc než já.A ještě mne nasraly na úřadě-to nemá chybu v týhle zemi.Já potřebuji potvrzení o trvalém pobytu!!!!!!kvůli koupi louky za barákem,kterou už jsem dávno koupila,zaplatila,ale teprv teď si všimli,že mám vobčanku novou z r.2006 a podmínkou koupě je trvalý pobyt v ČR nejméně 3 roky. Já se tak rozčílila poprvé,když mi to volali a podruhé ne MěÜ,když mi tam nějaká nanynka tvrdila, jí počítač nepustí do systému,aby mi to zku*vený lejstro vydala.Tak já tu platím daně jak kráva asi 100 let a voni po mně chtěj takovou pí*ovinu Ne-já už na to nějak nemám sílu.Jdu zahrabávat ten hrop.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 14:45
- Nahlásit
jablunka
,jak doma vysvjetlím,že mi jedno dítě chybí!
...myslíš, že si všimnou...?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 14:49
- Nahlásit
Neessi
louky za barákem
kterou louku? Kterou, Tu, co tam běhají bujní ořové? A jak to můžou chtít zpětně? To ti přišla výzva, že zapomněli a musejí to dopapírovat? A proč jsi nevzala Boženku s sebou? Na co to bránění děláte? Ajšenka zatím mohla kopat vjěčí hrop...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 15:15
- Nahlásit
jablunka
Taxem se právje vod vedle dozvjeděla,že jedno z mejch dětí je Číňan,páč každý štvrtý dítě je Číňan!!!Nevím jak to doma vysvjetlím!
Zapírat, zapírat a zapírat. Když tě přitom chytnou tak....zapírat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 15:17
- Nahlásit
Neessi
Hrop nezahrabávat!! NEZAHRABÁÁÁVAT. Naopak, nech děvěnky starostlivý kopat dál, bude se Ti to hodit, až vyvraždíš půlku těch úřednickej tupců!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 15:18
- Nahlásit
Gerda
jablunka
tady se rozdávaj čínský děti?? A sou taky instantní jako ty jejich polífky? že jako to nezabere moc času a místa. Tak esi sou ty čínský děti na tom taky tagle, tak bych taky ňáký brala. Potřebuju teď animátora pro Ešusa, dyš já sem se zabila.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 15:35
- Nahlásit
PetraK
Potřebuju teď animátora pro Ešusa, dyš já sem se zabila.
A nepotřebuješ spíš zvýšit dáfku seruprámu??????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 15:46
- Nahlásit
Gerda
Ešivá mi to zabere na tu vylomenou ruku, tak beru i seruvor, páč to bolí jako sfiňa a nemůžu nic moc dělat. O víkendu to bylo dobrý, to Ešusa uštval Sádlokartáč, ale dneska se Zrzavohubec prochrupne a bude očekávat nějakou akci, tak by se mi klidně hodily i ty instantní čínský děti.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 15:46
- Nahlásit
PetraK
Jakou vylomenou ruku??????????????????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 15:56
- Nahlásit
Božeeeeeeee, mně ten můj bytnej tak s*re!!!!!!!!!
Kdyže se to letí do té Oceányje?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 15:57
- Nahlásit
Potřebuju teď animátora pro Ešusa, dyš já sem se zabila.
nabízím svého chlapa a doufám, že dopadne stejně jako ty...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 15:58
- Nahlásit
Gerda
no ále sme dělali s Ešusem aport dvouapůlitrový petky od Coca-coly plný vody a on jak ke mně běžel, tak jsem viděla, že mu to z tý kušny upadne (blbě se to drží ta obří petka plná vody) - ausgerechnet na můj nárt. A vono je to zatraceně těžký, a když to spadne tím uzávěrem, tak to hásky bolí, to už jsme taky oskusila. Tak jsem se tomu chtěla vyhnout, uskočila jsem a to psí jelito to do mě narvalo plnou parou svých rozjetých třiceti kilíček nečekala jsem to, nečekalo to ani moje tělo, takže spadlo celou svou vahou tlustých xxxxxxxx kilíček na můj křehký lokýtek. A ozval se takový ten hnusný zvuk, jako když odtrháváš kuřecí grilovaný stehýnko. Jo, přesně ten. Zůstala jsem ležet a předstíralal,že se nic takovýho nestalo, páč jsem měla strach, že se mi bude ručička bezvládně houpati podél tělíčka. Pak mi teda řekli, že tam nemůžu ležet do furt, tak jsem vstala. Ručička se nehoupala ALE BOLÍ TO JAKO KRÁVÁÁÁÁÁ. Navíc jsem si zablokla záda, takže sem úplnej Žofrej, jen Angelína mi chybí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 15:59
- Nahlásit
jbat
nabízím svého chlapa
je instantní? A živí se jako elfové - rosou?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 16:01
- Nahlásit
Chtělo by to esli by mi MŮLDR Neessi nemohla poradit nějakej lektvar, abych srostla a nebyla jako puzzle.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 16:03
- Nahlásit
PetraK
mám pocit, že je živ jen z mého vzteku, který vyvolává celkem pravidelně, takže jako nesežere víc jak menší bórdrkolije.
a instantní není, už je nabobtnalej...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 16:08
- Nahlásit
PetraK
Běž na chíru milý Lojzo, milý Lojzo,na chíru běž . Profesionální dotaz - máš úrazovku??
Sdělení fšem - první víkend v září budu f Praze. Kdo nemá úrazovku hlaste se, umím takovou božsky levnou, za pár kaček měsíčně na hoooodně vysoké částky. Třá za useklý prst - 13500,- (nezdaněných ) A včil běžte fšichni vedle, sem si tam vylila srdíčko a mám z toho depku, jdu sekat trávu. Ale potřebuju, aby mě někdo upozornil, že se tam něco děje dřív než to někdo jinej smaže jestli mi jako rozumíte
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 16:09
- Nahlásit
jdu domů, asi bue neska vražda v afektu...
mějte se krásně!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 16:12
- Nahlásit
jbat
jen z mého vzteku
tak to by byl u mě hodně brzo dost přežranej, páč já sem vzteklá megera !!!!
ale neni instantní, to je blbý
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 16:14
- Nahlásit
PetraK
A ozval se takový ten hnusný zvuk, jako když odtrháváš kuřecí grilovaný stehýnko.
Jo milá dámo, je velice praděpodobné, že ste si urvala jakousi součástku....myslím, že bych se vykákla na lekváry a zaskočila na tu avizovanou chíru, aby ti tam dali 13 500 a ruku do sádry na relativně dlouho. jak můžete padat na lokty? To vás na vojně neučili, že se padá do klubíčka, udělá se kotoul a čék se rovnou překulí zas na nohy? A vůbec, typrachy bych chtěla po Zrzavohubci, nikoli po pojiš´tovně. Teď aby vyplul chudák za Mařkou, ta jede brigádně uklízet olympijsou vesničku.
Biluška
Třá za useklý prst - 13500,-
Grrrrrrrrrrrrr - mě daj prt a jednu vlašťovičku za rok léčení ramene. Už nechci pojistku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 16:14
- Nahlásit
Biluška
KDY SEŠ V PRAHÉÉÉ???
Na chíru nendu, bojim se bílech plášťůch .
úražofku asi mám, ale co by z toho bylo. A pak stalo se mi to někdy v pátek, takže co s tim teď u dochtora.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 16:16
- Nahlásit
Biluška
a kam si to furt chodíte vylejvat srdíčko??
Gerda
ale dyš s tím můžu hejbat, tak tam snad nic urvanýho není, ne? A dneska už se můžu i vysmrkat, což jsem původně teda nemohla. A! Jo byla sem z toho žlutá. Prej sem vypadala jako číňan - na to sem zapomněla ve svém popisku. To bychom k sobě ladily s Mařenkoj!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 16:18
- Nahlásit
PetraK
ale dyš s tím můžu hejbat, tak tam snad nic urvanýho není, ne?
Ale může bejt, může to bejt právě urvaný. A játra ti to snat nenatrhlo, ne? Proč si žlutáááá?
|