Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1467 . 1468 . 1469 . 1470 . 1471 . 1472 . 1473 . 1474 . 1475 . 1476 . 1477 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 12:34
- Nahlásit

janika
Takže kolem pana Čertoslava lítali andílci štěstí? .-))))))))

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 12:34
- Nahlásit

isdpch
tý brďo, to byly fofry... jak tohleto probíhá a kde? co je potřeba mít etc? až budem dost naočkovaný, taky bysme šli, říkal Tobin...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 12:35
- Nahlásit

Halooo tedy, když se nedočkám výcucu - ani přes to, že jsem naprostý invalida - tak dozvím se aspoň, esli je z Gerdy bezdomáč, kerej nemá ani korunu, páč mu zaměstnavatel zkonfiskoval celej plat?? Nebo to dopadlo dobře??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 12:37
- Nahlásit

PetraK
když se nedočkám výcucu
to si stěžujte ale sobě Gerda ešče neví kolik,ale snad to nebé tak děsný

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 12:44
- Nahlásit

davidkova renata

to si stěžujte ale sobě
To jako vejcucníci nesměj mít volno, jo? že by jako někdo se objetoval a pár detajlů vypíchnul.
Tagle já jen odhaduju - že je nás tu víc a nebudem se tím pádem bát vlka nic

ale snad to nebé tak děsný

tak tu papundeklovou krabici můžu vyhodit? nebude jí pod tím mostem potřebovat?

Jo a nechystáte se před zahájením školního roku ešče jít třeba odpoledne na Filajku venčit?

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 12:52
- Nahlásit

PetraK
esli je z Gerdy bezdomáč, kerej nemá ani korunu
No teď nevim, jak mam odpovědět, bo dyš se přiznám, třá už mi nikdo nedá ten půlmegáč......Takže.....řešit se to bude, až se ředitel vrátí z dovči a koukne na vícenáklady. Zatím nedosahují tak závratných výšin, jak se na první pohled zdálo.

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 12:55
- Nahlásit

Gerda
já už to tady u nás zařizuju, tak nebuj...

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:01
- Nahlásit

isdpch
chm, nemám klec... ale zas mám ráda pivo, tak by to možná šlo... kuju.

Mar
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:01
- Nahlásit

isdpch
tyjo jak byla dlouha draha vy ty litomysli????? je to uplne mazec dlouhy, mi prijde!

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:02
- Nahlásit

jbat
já už to tady u nás zařizuju, tak nebuj
Seš tu jedinej hodnej čék v tohmle posratym státě!

isdpch
je to výbornej sport, celej den u stánku popíješ pivko a povídáš s lidma, 2x za den vyndáš psa z klece
Takhle skvělej sport je i doprovod na výstavách! Pak taky možná ještě psůf samotatný průzkum terénu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:07
- Nahlásit

Gerda
třá už mi nikdo nedá ten půlmegáč......

třá určitě ne , ale je fajn, že ta políftka fakt nebyla tak horká, jak se uvařila.

isdpch

utahaný jste večer oba
u nás to takhle bohužel nefungovalo utahaná sem byla jen já, páč ichtyl źrzavej vedle drátů běhat nebude a nebude Ale zase jsem si tehdy vyběhala medajlu, diplom a knížku vo psech s moc vobráskama , prej kdybych se snažila víc, vyběhám si i tu licenci

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:10
- Nahlásit

no jako esli je to celý vo běhání, tak to jsme mimo, že...

Mar
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:12
- Nahlásit

isdpch
no jako todle vubec nevim,esli by Batman dal tjo....pac me to prijde fakt masakr praveze ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:15
- Nahlásit

jbat
hele ty trupko,sis měla tady dát jinej nick,pak by si s tebou možná na honěnou hráli Hezkej výraz,když nevim kudy kam.Že zdravííím ty co to tu nečtou

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:18
- Nahlásit

davidkova renata

ty se směješ, ale doma si se mnou nikdo nehraje, v práci si se mnou nikdo nehraje, v odborné poradně si se mnou nikdo nehraje... víš jakej to je život???

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:20
- Nahlásit

jbat
no jako esli je to celý vo běhání, tak to jsme mimo, že...
Kúrsing není špatný sport, vo tom jako žádná. Ale igelity je přece jenom lepčí Když se to teda umí. Třá s takovou Hesinkou už jenom stojím uprostřed parkuru a řvu "hesíííí sééééém" a "hesíííí tááááám" . S Pumou je to ještě lepší, s tou běhá dítě, já stojím za páskou a řvu "běž, běž,běž" a v cíli je obě sprdnu, že byli pomalý
Taky se mi líbí tedlecten půlink. To uvážu Gozéru k vozíku, pak si sednu na panely co se tam válí a řvu "zaber,Zero,zaber", taky to nejni špatnej sport . Povím vám paní, ty kynolokycký sporty maj něco do sebe

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:21
- Nahlásit

davidkova renata
a je pravda, že můj nick je multifunkční, ale fakt nevím, jak ho změnit... leda se znova zaregistrovat. třeba jako "Essiminěkdobudeodporovat,takuvidí".

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:23
- Nahlásit

jbat
Essiminěkdobudeodporovat,takuvidí".

to je snad lepčí to co máš ted

Biluška
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
sis měla tady dát jinej nick,pak by si s tebou možná na honěnou hráli Hezkej výraz,když nevim kudy kam.Že zdravííím ty co to tu nečtou
Tam se zase něco děje? Proč se musí něco dít vždycky když mám nejvíc práce? Kašlu na trávu a jdu se mrknout. Už mi napsal kam zašantročil Ovci? Abysem to nedejbože neprošvihla než to zase někdo smaže

Gerda
Člen
- Nahlásit

jbat
doma si se mnou nikdo nehraje, v práci si se mnou nikdo nehraje, v odborné poradně si se mnou nikdo nehraje
A přitom se řiká: Kdo si hraje, nezlobí. Tak nevim, snad aby se začaly rozdávat terapeutické míče...ale bacha! Hrát si s tim teda nesmíte!

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:24
- Nahlásit

Biluška
no agility by mě asi taky bavilo, otázka, co na to Blbís, že... ale jako jak je olomouc velká, tak je v tomhle nudná, páč tadyk nic není... ani nějakej takovej magor jako já, co by se mnou aspoň venčil.

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:26
- Nahlásit

Biluška
.Už mi napsal kam zašantročil Ovci?
ne, bych to hlásila. stejně čekám spíš výhružnou SZ, než odpověď...

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:27
- Nahlásit

jbat
So kecáš? V Holomócu sou dva agi oddíly. A oba docela dobrý . Pak máš další v Přerově, v Kroměřížu jsou dva, ve Zlíně taky. A hlavně máš mě a ke mě jsou to akorát slabé dvě hodinky jízdy . V noci se to dá sjet za hodinu třináct, ale to musíš porušit všechny předpisy co existují, zejména stran povolené rychlosti

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:29
- Nahlásit

jbat
Jo a džekrásla má v Holomocu kámoš co tam vede jeden z těch oddílů. Fenku Džekinu. Eště má teda nějaké papírové jméno, ale to si nepamatuju

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:29
- Nahlásit

Biluška
a kde tadyk? já je nemohla najít ani na netu...

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:32
- Nahlásit

davidkova renata
no nevim...
aaaale co, komu se to nelibi, at mi pejdel polibi! tak.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:34
- Nahlásit

jbat
http://www.klubagility.cz/index1.html - tuná přece

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:40
- Nahlásit

Biluška
kujííííí. aji za Blbísa, ten ze mně bude mít radost, až ho tam za pár měsíců odnesu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:52
- Nahlásit

Ešivá se tady vobjeví někdy paní Můdr Neessi, tak bysem jí chtěla podíkovat za rady a se pochlubit, páč jsem dala Ešusovi první stopu bez toho, že bych za sebou tahala chlazený kuře v síťce a VONO TO FUNGUJE!!! Von jí udělal a tak hezky a soustředěně, že takhle ještě žádnou neudělal. Mám radost a asi nám vystavim diplom

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2008 13:56
- Nahlásit

Biluška
vedle máš mojí odpověd,na pravdu se nikdy vedle asi nehraje a nemyslí se vážně

<< 1 ... 1467 . 1468 . 1469 . 1470 . 1471 . 1472 . 1473 . 1474 . 1475 . 1476 . 1477 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání