| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:09
- Nahlásit
Biluška
Ti řikám, že běhat nebude. Za chvíli usne, vsaď se
...ne ne, celej pytlík piškotů jsem vyhodila...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:13
- Nahlásit
jbat
ne ne, celej pytlík piškotů jsem vyhodila...
Ježíš, takový škody. Mělas to poslat Rudínkovi, po ránu bude mít hlad . Copak nevíš, že nebere za práci žádné peníze a je úplně závislý na sponzorských darech? A odnesou to jeho psi? A co teprve až přijde zima, víš jaká je ráno v maringotce kosa? Takhle plýtvat jídlem......
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:22
- Nahlásit
Dobrý den, všichni milí a krásní lidé, lidé, co máte psy obranáře, vy, co učíte obíhat makety, vy, co montujete stolky a nosíte těžká břemena, vy všichni, co ste za ten víkend umřetý a vy ostatní, kterých se vůbec nic netýká!
Číst vás budu až po statusu, neboť tam budou chlebíčky a musim se na ně připravit. Jo a Marie nosí toho novýho peška bez překusování, fčéra se začala učit obíhat makety, alias polorevír, neboť nebude nikoho vyštěkávat, možná jen davítkovou, aby se nepřetáčela do strachu. Konečně jsem dojela mámě pro nový televizní stolek k její nové megatelevizi, která nám poměrně slušně vytápí celý byt, bo je velká jak akumulačky. Stolek si mamča vybrala ten věčí, asi o 40 kg těžší. Málem jsem se zesirotěla, když sem ho tahala po schodech do baráku!!! A nakonec jsem ho také odborně smontovala. A jinak sem se nestihla vůbec válet a flákat. Marie už má nohy OK, zazelenila jsem jí tlapičku tak, že když to olízala, měla úplně zelenou tlamku i s jazykem, vypadla jak alternativní čau čau. Jimmijovou jsem v sobotu nestihla, dorazila jsem akorát když odjela. Ale neva, plný les kólijí je taková nádhera, že tu korgu asi ještě promyslim. navíc sem fčéra viděla, jaký to sou drsňáci - maličkej kardyjak a sežral dobrmana. Sice se sám kous do jazyku, až sem měla kref na tričku, ale neva, bojoval by velice srdnatě. Myslim, že teď mi zase vedou kólije. Tak nevim, no......
Kačaba
Díky za mail! Smolim ti taky mail )))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:23
- Nahlásit
Biluška
..bože já su blbá... já se hodím fakt akorát do toho vykřičáku...
březen - máš tam pro mně fleka...?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:25
- Nahlásit
jbat
no musíš nám napsat svoje metody,se mušíme tady všici přiučit novým kouskům
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:28
- Nahlásit
isdpch
marie se na piškot učí i obíhat maketu. myslim, že i vyštěkání davítkové bude dělat na piškot. Já sem 100% zastáce piškotění, mařka se na dobrtoy naučila i souvětí.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:29
- Nahlásit
isdpch
hele já furt že nepovolim, že jako maximálně pohladím (jak jsem to nastudovala vedle) a tak. no a pak jsem povolila, koupila piškoty a najednou všechno super, kakáme venku, čuráme venku, přijde na "ke mně" i bez afektovaných výkřiků... a piškot mu dám jen sem tam, mu vážně stačí, že se potulí, ale ta motivace je tam úplně jiná, že jo...
a včera se naučil poprosit. páč sedni (po štěněčím způsobu samozřejmě) už umí.
a já ti nevím, karle, ale mně to asi stačí...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:31
- Nahlásit
brezen2008
tak třááá zvládám i sto klientů za den...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:32
- Nahlásit
jbat
a já ti nevím, karle, ale mně to asi stačí...
čau Karle musíš si dávat ty větší mety
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:34
- Nahlásit
biluška
pani ,vedle je téma vo zánětech f uchu...nechcete se přidat?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:36
- Nahlásit
davidkova renata
hele, běháme, sedáme, prosíme, na štěně bez PP hoooodně dobrý, takže pche.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:44
- Nahlásit
isdpch
nechceš zas někoho na ubytko ?
rači popřemejšlej...viz téma nezvládnutý NO vedle.Potřebujem možná auto.
jbat
na štěně bez PP hoooodně dobrý
tssss,až moooc dobrý,ale prej až příde puberta,zas to fšecko zapomene .Já nevim,my měli pubertu asi kolem půl třetí vodpoledne takhle jednou a cca ve 4 pochopila,že s tim asi neuspěje,takže ti nemůžu poradit
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:45
- Nahlásit
janika
páč mi pes vokáže takovýho fakáče, že mi prdnou všechny cévky najednou...
jsem si to živě představila...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:46
- Nahlásit
davidkova renata
řítím se tam. V které sekci to je? Víš, že jsem blond a nedokážu se v tom orientovat
isdpch
jbat
Jestli vono něco nebude na tom starém českém přísloví "zadarmo ani kuře nehrabe"
Když si to tak srovnám a převedu na výcvik - moji psi mají pohárů, že to nemáme kam dávat. Hesina je ověnčená titulama jak Leonid Brežněv, je Mistr Polska, dvakrát vicemistr ČR, A3 champion..... všechno za piškoty . Když to teda nebudu vztahovat na sport, ale na normální život - jedenáct psů (z toho šest útulkáčů, všichni vzatí z útulku jako problémoví psi, všichni min. jednou vráceni z adopce) se mnou chodí venku na volno. Nikdo mi neutíká (no tak jo, Gozéra zdrhá za zvěří, ale vrací se ! ). Všichni jsou schopní normálního života mezi lidmi. Armageddon, který pokousal min. dva lidi chodí s holkou do mateřské školky a nosí dětem bačkorky (cizím dětem). Ale není to všechno za piškoty, to si nemyslete U Šagyny je to za sušené borůvky a u Gozérky za rohlíky
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:47
- Nahlásit
davidkova renata
prej až příde puberta,zas to fšecko zapomene
no z toho jsem taky šla do koulen, páč jsem vyrůstala v kynorodině a myslím, že ty "puberty" a dělání krávy a podobně všem psům vydrželo asi stejně dlouho, jako u tebe... pak nemá být člověk zmatenej...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:48
- Nahlásit
Dobrý ráno na pijáno,
prosím, nutně o výcuc [u][/u]- jen letmým pohledem jsem zjistila, že absolutně nestihnu vůbec zjistit o co jsem při svém dovolování přišla . Najde se tady někdo tak srdnatej, aby mi jednou jedinkrát udělal výcuc??? Navíc jsem hendikapovaná, páč jsem hrála s Ešusem úplně debilní hru a výsledkem je to, že jsem si asi urvala loket , padla jsem z výšky celou svou vahou na loket ozvalo se takovýto hnusný křoup (jako když urvete grilčovaný stehýnko) a já se teď nemůžu ani vysmrkat , zase si někdy vezmu dovolenou
A JAK DOPADLA GERDA????????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:49
- Nahlásit
Biluška
je pravda, že Toby měl největší radost z kousku mražený mrkve, kterej mi spadl na zem, tak možná taky piškoty vynecháme.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:51
- Nahlásit
janika
ahoj, kuju a jako nevím jak, ale du si změnit nick. kua už.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:54
- Nahlásit
davidkova renata
viz téma nezvládnutý NO vedle.Potřebujem možná auto.
Ti nabízím naše jak budem v té Boleslavi. Mášenek to klíďo večer odřídí, pokud teda nechceš psa vézt přes půl republiky . A pokud je to našim směrem tak ho můžem vzít cestou nazpátek. I když asi budu brát toho šelťáka z Rity, no ale to se v autě nějak vejde
Já nevim,my měli pubertu asi kolem půl třetí vodpoledne takhle jednou a cca ve 4 pochopila,že s tim asi neuspěje,takže ti nemůžu poradit
Půjčím PUmu Ten čokl se s pubertou narodil a během pěti a půl roku z ní ještě nevyrostl
Ještě, že ostatní jsou bezproblémoví . Předevčírem měl pubertu Texál. Vlezl k sousedům (k těm, co nemáme plot) a čuchal si tam. Ignoroval mírné přivolání "Texo,ty debile, co tam děláš, pojď zpátky" i normální přivolání "Texi,ke mně". Zároveň se silným přivoláním "Texo,neser mě, jak tam vlítnu tak si mě nepřej" jsem tam rovnou vlítla. Neměla jsem travezru, páč jsem zrovna ořezávala třešeň. Chvíli jsem uvažovala, že ho zmlátím pilou, ale přišlo mi to nebezpečné (pro tu pilu pochopitelně, bych ji mohla zlomit a nová stojí 126,- Káčé ) . Tak jsem zula botu a zmlátila ho sandálou. Je po pubertě
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:55
- Nahlásit
janika
když vony to sou moje iniciály (jméno a tři písmenka z příjmení) a mně blbku vůbec nenapadlo, jak to bude ve výsledku vypadat...
nicméně pokud i moje iniciály tvoří něco takového... březen, nístup možný ihned.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 10:03
- Nahlásit
janika
No eslis měla zelený sandály z akce v lídlu, takový ty lehký polystyrénový, co děsně frčej, vypadaj jak pantefle ze špitálu, ale jsou svítivě zelený, voranžový nebo tak, tak se vsadím, že puberta eště přijde
Ne, mám poctivý, tvrdý, červený sandále od ťamanů. Texál řval jako když ho vraždí, i když to spíš bylo vzteky a ponížením než bolestí. Každopádně už opět ví co má udělat když řeknu "vrať se"
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 10:04
- Nahlásit
janika
taky mám pocit, že jsem zapadla...
především názorově teda...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 10:07
- Nahlásit
janika
za odměnu tu větu s tim, kde zadavatelka láká, nedostanu a nedostanu.
nedostaneš, to by bylo uplácení a to je bekané . Zkus si říct jestli by ti ji třá nedali jako sponzorský dar
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 10:12
- Nahlásit
janika
hézký... a je tam JRT, tuhle fotku si vytisknu a Tobiáš ji dostane jako mustr...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 10:18
- Nahlásit
akorát mě teda štve, že tomu našemu ufikli olásek... nestihla jsem tomu zabránit a když pak vidím ocáskatý, tak je mi to líto...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 10:20
- Nahlásit
Nepište, nepište!! Nestíííhám! Vejcucářka - nástup a držet pohotovost prosííííííííííím!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 10:21
- Nahlásit
jbat
holka,bacha na to,oni tě bud smáznou,anebo ti neodpovědí a nebo odpoví,ale tak že budeš valit voči
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 10:26
- Nahlásit
janika
, prostě se mi to strašně líbí ten nick, fakt...a zejména se vyjímal vedle
jj vedle mě taky nadchnul
jinak zdravím nováčky i starý struktury i ty kterejm pes furt jen tak si kulhá..a samo že jdu vyhodit fšecky piškoty...moc se mi líbilo jak mi to essi vedle vysvětlovala eště že tam jinej nick
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 10:27
- Nahlásit
Zuzko,
proč to bereš jako konflikt? Podle popisu se docela bojí. Z nejistoty cení zuby a pak se otočí na záda - to je přece usmiřovací gesto. On to nedělá, aby ti to znepříjemnil, ale ze strachu, myslím.
Neber to jako konflikt, převeď to všechno do hry a do srandy. Na chlácholení zapomeň, vystupuj klidně, suverénně a dělej si z něj legraci. Na tlapky mu sahej ve hře a při mazlení. A hlavně to neřeš jako konflikt. Podle mě je docela průšvih, že u osmiměsíčního štěněte máte tak málo důvěry.
...ne, já asi umřu, ty jo...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 10:29
- Nahlásit
brezen2008
holka,bacha na to,oni tě bud smáznou,anebo ti neodpovědí a nebo odpoví,ale tak že budeš valit voči
no jo, dyž voni maj představu, že na nich stojí svět a já tu představu rozhodně nesdílím a pro rady si chodím jinam, tak myslím, že se můžu tak leda dobře bavit a ne mít strach, že mě smáznou...
|