Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1413 . 1414 . 1415 . 1416 . 1417 . 1418 . 1419 . 1420 . 1421 . 1422 . 1423 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
rosnička
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:55
- Nahlásit

Neessi
i ty,Brute?( Et tu ,ni fillí ?)
Jééé, vy ste tady, pani, to bysem se nenadála. No, já sem to myslela dobře, ale ASI BLBJE ŘEKLA, nebo mi ňáko ujela klávesa, bo tak něco.
Kde máš stěhováka?Ses měla dneska odstěhovat a zatím mi píšeš SMSky vo půlnoci,když spim !
Sem zatim f práci, stěhování bé aš votpoledne!
A SMSky Vám píšu, abych nějak vyjádřila své rozladění. Míchnete mě, pani, všichni!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:57
- Nahlásit

nedělní rozhlas!!!
ok PetraK jsem pro nejnovější zprávy,takže budu vydávat noviny,se asi na naklounuju,bo už to nestíhám
janika

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:57
- Nahlásit

janika
estli nebudeš mít strach, rozumíš, třá z manipulace...

Já?To bé mít strach ten lit,přece
ty nepíšeš dlouuuuuhé příspěvky pro přednes lidu

To není třeba-prostoduché příspjefky typu"Všichni jsou blbci,ale myslím to dobře".....nebo "já si myslím,že.....",není naše parketa,že jo.To maj ve vedleších státech.My teda se s ničím crcat nebudem

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:58
- Nahlásit

Neessi
Hele,já mám od pondělka 2,6 kg dole
No to mi ani neříkej, nebo vykradu naši zavřenou poštu Nemůžu za to, že mají otevřeno půl hodiny denně

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:00
- Nahlásit

rosnička
No, já sem to myslela dobře, ale ASI BLBJE ŘEKLA,

to už jsem někde včera četla,nevopisujete takhle náhodou vod někoho?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:06
- Nahlásit

Biluška

Jako funkcijonáře mě jednak zavřít nemůžeš, mám to doživotně a kdyby i ne tak budu emeritní funkčijonář s doživotní imunitou. A navíc krom toho, že sem vosvobozená vod tělocviku, tak vod daní taky.
Smolikof

janika

Depak, technika je úžasná věc - MÁME SVŮJ VLASTNÍ ROZHLAS PO DRÁTĚ

Vejcuc sem si dovolila obšlehnout sama od sebe, takže:
Máme teda už obsazenou i Efbývaj a náborový oddělení, stejně tak i bard už se udal, jak koukám a vznikla nová funkce nápovědy, kerou vezme Neessi (asi závidí Gerdě tu butku a chce taky nějakou) . A lit se nám taky pěkně namnožil.
A koukám, že se někdo iniciativně ujal i podnikání a máme první státní bordel. Bravo - březen!! Bravo. Za to bude státní vyznamenání!!
Plus teda ta ZOO, rozhlas po drátě, důchodovej našeptávač, a stravovací komise.

Křapky jsou nakřáplý vajíčka, jsou za půldarma zpravidla a když je necháš na sluníčku stanou se z nich pukavci, když je lit vypije, budem ten nejsporatější stát na celý zeměgůli

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:07
- Nahlásit

janika
Ježiš,pani,vy ste tak chytrá a rychlá a jak to máte fšechno srovnaný v hlavje a na papíře.Kdepak-to se muší nechat-vaše logika je hotová zbraň!

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:07
- Nahlásit

janika
moudra z našich hlav

a to bych hlavně zdůraznila tendleten bot programu

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Neessi
hotová zbraň!

a hromadnýho ničení. TAKŽE!! Navrhuju tímto janiku do funkce vrchního velení ozbrojených sil našeho posratýho státu!

Gdo je pro?

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:16
- Nahlásit

PetraK
Gdo je pro?

rosnička
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:17
- Nahlásit

Neessi
to už jsem někde včera četla,nevopisujete takhle náhodou vod někoho?
Ne, jen se nechávám incpirovat!

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:18
- Nahlásit

A vůbec,jdu ven,bo dneska je poslední hezkej den v roce,od zítřka bude už chnusně a pro PetruK-bazén má 27 st.C

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:19
- Nahlásit

Neessi
no to mi ani neříkej,chci jít v neděli na 15 km vejletek

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:23
- Nahlásit

brezen2008
,chci jít v neděli na 15 km vejletek

můžeš klidně,když ti bouřky a déšť nevadí -koukni na předpověď

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:24
- Nahlásit

PetraK
Jako funkcijonáře mě jednak zavřít nemůžeš, mám to doživotně a kdyby i ne tak budu emeritní funkčijonář s doživotní imunitou. A navíc krom toho, že sem vosvobozená vod tělocviku, tak vod daní taky.
Dokud sedím na státní kase tak NIGDO!!! není zproštěnej od daní Neeksistuje, aby něgdo neplatil Aj prezident bude solit, musím mít prachy na gripeny, na tramvajenku a na chlast
Jak to bude s tím stavebkem?

brezen2008
já bych tam dala surikatky a pavilon pavoučků
Neser, šetříme Pavouků a jiného hmyzu máme u nás dost, klidně si je můžeš zavřít do voliéry. Surikaty jsou drahý, zavřem tam Lilátko, ta má stejnej ksicht

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:24
- Nahlásit

janika

Teda ,pani,vás je mít lepčí za kamarádku.Teď jsem číhla vedle a vy co střela,to zásah do černýho!

Benda
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:27
- Nahlásit

Ahoj lidi

Neessi
taky jsem tam koukal, soukromá pošta už není soukromou asi by měl Ruda přejmenovat SZ na VZ nebo SVZ

ps: je něco nového ?

rosnička
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:27
- Nahlásit

Biluška
Taky musíme udělat penzijní fondy a státní spoření, aby si lit mohl myslet, že si spoří a přitom nám dával penízky
No jo, pani, to by ale znamenalo, že mušíme lit ňáko jako PLATIT, bo co. Logicky, že jo, aby nám to lit nahrnul spátky.
Mám nápat: co jim, lidu jako, nic nedat!!!! Jako rovnou!!! Že by se ušetřila ta štrapác s tim spětnym vybíráním!

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:30
- Nahlásit

janika
a ty síly, to bude ten isdpchův lit

tak ten v podstatě taky, páč to tady bude posratý tak, že si nikdo proti nám nikdy nic netroufne, ale hlavně ta vaše logika - to je ta tajná zbraň hromadnýho ničení

pohodlný život pro náš lit

tady bysem si dovolila upozornit, že se vám ta tajná zbraň malinko zadrhla, páč lit rozhodně bude mít všechno na svjetě, ale NE pohodlnej život. Vod toho sme tu MY! funkcijonáři. Ale to nevadí i mistr tesař se někdy utne.

je třeba zauvažovat o rozšíření území do okolních států

zato tato brilantní myšlénka stojí za úvahu
Dáme tedy hlasovat o následujícím:

Neměli bychom udělat posratými náhodou i okolní státy? Není to naše povinnost vůči svjetovýmu míru?

GDO JE PRO?

Neessi

děkuji za podporu mého vládního programu a tím pádem dělám, že jsem NEVIDĚLA tu podpásovku vo basénu

pro fšechny funkcijonáře :
náš lit a esli se bude taghle množit přes noc u isdpcha

tak mi napadlo, že když se pan Moderátor tak zasloužil vo to rozmnožování, esli bychom ho jako neměli vyzdvihnout a přidělit mu na zkoušku nějakou funkci??? Třeba rozmnožovací?

rosnička
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:34
- Nahlásit

PetraK
esli bychom ho jako neměli vyzdvihnout a přidělit mu na zkoušku nějakou funkci??? Třeba rozmnožovací?
V zásadě sem pro, akurát.............nebé von nám tim pádem chybjet jeden lit???

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:34
- Nahlásit

Biluška
Aj prezident bude solit,

tagže prezident je tímto deklasován na sypače silnic??? Biluško - začínám mít silný podezření, že si dělá zálusk na vedoucí funkci!! JAK JE TO??

Jak to bude s tím stavebkem

stavebko nejni marná věc, to by se mělo votsouhlasit!

isdpch
síly mám taky

i ty síly jednou dojdou !!! a nevyhrožujte pane, dyš se tady za vás snažim lobovat a vytáhnout vás z litu!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:36
- Nahlásit

janika
jsi borec,mě jako někdy dost s...o,ale neboj voni nás pomluvěj na čundrování anebo že bysme je jeli podívat za dzédzy na křest knížky?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:37
- Nahlásit

rosnička
nebé von nám tim pádem chybjet jeden lit

myslim, že právě máme namnožímo zatím dostatečně, tak když tak hezky množil, co?

janika
jsi zraněn???

esi jo, tak asi scípne, páč zatím nikdo nevzal funkci ministerstva zdravotnictví a tak by se mu taky místo první mohlo dostat pomoci poslední

rosnička
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:38
- Nahlásit

janika
isdpch
vaše logika je hotová zbraň
to mi povídej
jsi zraněn???

Určitě ano, Vaše ctěná logika ho dojala a dozajista mu hnula osrdím! Mně teda spíš bránicí, ale proti gustu....

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:39
- Nahlásit

janika
tak jsme všichni v p*deli...

tak ale tam celou dobu směřujem, ne? takže se to v podstatě dost urychlí ????

rosnička
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:40
- Nahlásit

PetraK
tak ale tam celou dobu směřujem, ne? takže se to v podstatě dost urychlí ????
Jistě, pani, to byl přeci cíl vytyčenej hnet v počátcích!!

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:41
- Nahlásit

janika
tak až zase napíšu vydět nedo výřivka, tak mi to prosím připoměňte

Rozkaz,vrchní veliteli-vykonám nebo provedu(podle národnosti)

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:45
- Nahlásit

janika
můžeme těžit

jasně a co vytěžíme, to vyvezem a budou prachy na křapky!

Erin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:45
- Nahlásit

Biluška

S tím stříháním je to blbý,bo v té době si budu škvařit sádlo na Krétě.

Či víc to tady čtu ,tím víc mi to připomíná tohle: http://ca.youtube.com/watch?v=aF37gUOCcFY

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:46
- Nahlásit

janika
a jako jak by to fungovalo v praxi???

Hele to je věc každýho funkcijounáře jak si povede svý ministerstvo. Prostě bude mít na starosti rozmnožování a dyš se mu nebude dařit rozmnožovat, nebude plnit normy, tak halt.... šup zpátky na Václavák a pít křapky!!!

<< 1 ... 1413 . 1414 . 1415 . 1416 . 1417 . 1418 . 1419 . 1420 . 1421 . 1422 . 1423 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání