| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 19:51
- Nahlásit
Erin
s knedlíčkem
zase vaříš???!!!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 20:01
- Nahlásit
davidkova renata
mě děsíš...nestíhám všecko přelouskat..tak kdo má tu nákupní tašku na galuskách jménem Knédl a votírá mu stěračema vočíčka?
Nevařím mám už hotovo,ale na zítra sem vyndala svíčkouvou na tatarák áááúúú ááááúúúú ggggrrrrr všecko je moje
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 20:06
- Nahlásit
Erin
áááúúú ááááúúúú ggggrrrrr všecko je moje
no bacha na Žanýnka aby se neprobral z mrákot a nesežral ti ho! mu řekni,že tatarák je děsně!!!! nebespečnej na torzi..
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 20:23
- Nahlásit
PetraK
Kdo ale vezme toho barda?
Beru barda místo března . Onehdá sem si zpívala ve vaně a venku zmlkli nejen sousedi, ale i ptáci!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 20:27
- Nahlásit
davidkova renata
no bacha na Žanýnka aby se neprobral z mrákot a nesežral ti ho
právě naopak,ten ho bude zítra dochucovat,smažit topinky....stačí ,že já flákotu rozmrazim a udělám z ní fašírku,zbytek je na Žankovi a pak mu říkám..tááák je hóóódný a čikovnýýý,já bych to nezvládla ěště že tě mááám
to je ta metoda cukr a bič...teda ale není oupně blbej,už vím,že bič má dva konce
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 20:38
- Nahlásit
Gerda
bez BOBa se nevracej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 20:55
- Nahlásit
Erin
,už vím,že bič má dva konce
Tož asi zamykám foru,bestak tu chcíp czpes
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 20:59
- Nahlásit
Gerda
aby nedlužil státu, potažmo Biluši, kerá bude skrzevá květák a celulitidu ministr.
Správně paní, moc správně
Erin
....lit bude Žanek už je zvyklej z domova na svou roli.
Genijální nápad paní. Lit bude Žanek, Gaučák, Jezevec, Brtník, Mášenek a ostatní samečci A budou pěkně makat, aby měli na ty daně
Mimochodem, 5.9. (pátek) pojedu do Mladé Boleslavi na mistrovství republiky. Přemýšlím, že bych se možná stavila (estli teda budeš chtít) a nechala ti ostříhat našeho šíleného foxe. A asi aj Pumu když už budeš mít ty nůžky v ruce, mě se do toho vůbec nechce Ze stříhání psů už mám fobiji Ale napřed musím zjistit jestli je to k vám velká zajížďka, malá zajížďka, nebo tak můžu navigovat "napřímo" pod záminkou, že jsem našla zkratku (to by bylo úplně nejlepčí, to by Mášenek neokecal vůbec )
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 21:59 - Změnil/a: rosnička
- Nahlásit
Biluška
Ale napřed musím zjistit jestli je to k vám velká zajížďka, malá zajížďka, nebo tak můžu navigovat "napřímo" pod záminkou, že jsem našla zkratku (to by bylo úplně nejlepčí, to by Mášenek neokecal vůbec )
Postačí, dyš si vemete zvotpovjenou funkci navigátora. Onehdá sem si při navigaci Gerdy ověřila, že stačí tvářit se sebevědomě a průměrnej chlap s váma pojede f klidu třá i do pekel!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 22:11
- Nahlásit
rosnička
Pani,četla ste to tady,kolik toho namastili? To je neskutečný.A o tom vedle ani nemluvit-tak vono se klidně může napsat:"Všichni jste debilové,ale myslím to dobře" a je to v pořádku?Tak tohle jsem nějak netušila,to se musí Gut-Jarkowski pjekně vobracet v hrobě.No jo,nová doba!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 22:21
- Nahlásit
Neessi
Tak tohle jsem nějak netušila,to se musí Gut-Jarkowski pjekně vobracet v hrobě.No jo,nová doba!
To chce výchovu. Hlejte, vodjakživa zastávám názor, že dobrej vychovatel je kříženec mezi Makarenkem a Frištejnským!
Jináč, plnej souhlas s váma: to je nelický, co se tady děje, čék nemá ani čas to pročíst a zvotpovjedně se přigestit se svou trochou do mlejna. Klidně tu založej stát a jedna aby se bála, že na ni vostane jenom funkce prostýho lidu, kerej- jak známo- to nemjel lechký nigdá!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 22:22
- Nahlásit
rosnička
Vždycky mám zodpovědnou funkci navigátora. Nejčastější povel, který Mášenek slyší je "brzdi a otoč to"
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 22:34
- Nahlásit
Biluška
Vždycky mám zodpovědnou funkci navigátora. Nejčastější povel, který Mášenek slyší je "brzdi a otoč to"
Pani, Vy ste četla Frýbovou!!!! Jináč to nejni možný, ta má taky tendle povel!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 22:44
- Nahlásit
rosnička
Pani, Vy ste četla Frýbovou!!!! Jináč to nejni možný, ta má taky tendle povel!
jj, tu knížku znám, ale já ho používala dříf Ale zase jsem se u ní inspirovala třeba tím stříháním mapy . Když jsem to udělala poprvé tak to Mášenka uvedlo do nepříčetna a byl tudíž vlastně astrální bytost
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 22:48
- Nahlásit
dobrý večer
tak se hlásím že budu vykonávat poctivě a spravedlivě :
roli LEKÁNÍ A VYRUŠOVÁNÍ MILENCŮ
bo jsem byla podél Berounky vyběhat psiska a Dastík se sindy vyrušili milence v poli
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 06:46
- Nahlásit
brezen2008
Dobré ránko všem pisálkům a funkcijonářům našeho posraného státu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 06:46
- Nahlásit
brezen2008
Dastík se sindy vyrušili milence v poli
No snad se jim nic vážnýho nepřihodilo a nebude to mít násletky
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 06:52
- Nahlásit
Přeji všem taky dobré ránko(Lucie Kratochvílová už stát definovala -k tomu se nedá nic dodat )
Pokud se tu rozdělujou funkce,tak nechci žádnou a už vůbec nechci bejt utlačovanej lit,páč podle jmenovaných je to jasný očistec.Chci být maximálně Duchovní vůdce a našeptávač-budu skromná
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 07:47
- Nahlásit
Dobrý den, celý den
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 08:13 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
dobré ráno všem
Neessi
no doufám,jako já bych zalezla někam do roští ale na poli? a kousek od cesty a žádní mladoši to nebyli
jo a doufám že mi tam zajistíte pořádnej kus pole,abych tam mohla udělat ZKO ? a hospodu a posilovnu a hlavně pole pro milence
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 08:24
- Nahlásit
janika
Exmanžel měl fenku-křížence krysaříka-nazývanou Krysa (ona tak fakt vypadala). On byl velký tramp, zálesák, dobrodruh a horolezec. Krysa mu nějakých 15 let byla věrným průvodcem a zálesáckým psem. Spávala ve spacáku, dole pod nohama. Když jí bylo cca 17 let (byla hluchá, slepá, stará a dementní) tak jsme při jednom venčení taky potkali souložící páreček. Byli zalezlí ve spacáku a prováděli ty nemravné pohyby. Snažila jsem se je nenápadně minout, ale Krysa viděla spacák, vzpoměla si na svá zálesácká léta a v rámci své stařecké demence se začala cpát dovnitř. Ono ve spacáku kde už jsou narvaní dva lidi moc místa není, víme? Ale Krysička se probojovala, podupala dole ležící paní, odsunula stranou nahoře ležícího pána a spokojeně se uhnízdila na dně spacáku . Musela jsem přestat předstírat, že ty dva nevidím a začít přivolávat. Jenže Krysa byla hluchá a dementní, takže se to nějak míjelo účinkem. Chlap se ji snažil ze spacáku "vykopat",ale to ji naopak zahánělo ještě hlouběji, protože přece nepoleze proti těm kopajícím nohám, že jo. TAkže nakonec museli oba ze spacáku ven, já jsem si Krysu vytřepala na světlo boží a zmizeli jsme . Výrazy toho chlapa se tady popsat nedají, není po desáté
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 08:30
- Nahlásit
Biluška
a takovou krysu budu potřebovat,až jim ubyde čas co si zaplatili,tak mi je bude hezky vyhánět
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 08:40
- Nahlásit
Biluška
Z toho vyplývá, že romantyku je lepčí konat za zavřenejma dveřmama, ideálně i zamčenejma!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 08:42
- Nahlásit
Jinak čus fšicííí
mušim vám neska pěkně vycinkat: sem se fčéra večír uhnízdila u písí, vobložila se krekrama a flaškou frankofky a vy ste byli gde ??? F pr.eli, vážení, f pr.eli!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 08:54
- Nahlásit
rosnička
Z toho vyplývá, že romantyku je lepčí konat za zavřenejma dveřmama, ideálně i zamčenejma!
Jistě, pěkně doma v soukromí a vlastní psy vyházet za dveře
brezen2008
a takovou krysu budu potřebovat,až jim ubyde čas co si zaplatili,tak mi je bude hezky vyhánět
Ty si zakládáš erotický salón?
rosnička
F noci jsou tu jenom upíři, slušní lidi spí a nežerou krekry
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 08:57
- Nahlásit
Biluška
slušní lidi spí a nežerou krekry
Aha . No, eště že mě se to netýká, slušný lidi ať si dělaj, co chtěj.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 08:58
- Nahlásit
Biluška
Ty si zakládáš erotický salón?
no jasan,nějak ty peníze mušíme vydělávat ,budou k nám chodit z vedlejšího státu
rosnička
vy ste byli gde
já tu byla
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 09:01
- Nahlásit
brezen2008
Jo? Že ste nebyla vidět (slyšet....číst)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 09:04
- Nahlásit
rosnička
Zasláno: 13 Srp 2008 22:48
Citát Změnit
dobrý večer
tak se hlásím že budu vykonávat poctivě a spravedlivě :
roli LEKÁNÍ A VYRUŠOVÁNÍ MILENCŮ
bo jsem byla podél Berounky vyběhat psiska a Dastík se sindy vyrušili milence v poli
a co je tohle??????????????
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 09:20
- Nahlásit
a máme ve finále 2posádku v kánoistice
janika
já budu čekat u vchodu pole a budu dohlížet jestli dodržujou časový limit a budu vybírat kasičku a dastík jim při tom bude povídat nebo zpívat,bo to mu jde dobře
|