| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 09:38
- Nahlásit
janika
no tak něco,ale budu mušet najít nějakého brigádníka,aby se semnou střídal
a bylo na 30 minut odloženo semifinále v kanoii ženy a tam máme Hilgertovou a ta by mohla mezi 6 nejlepších do finále
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 10:33
- Nahlásit
čus fšicííí vtomdle pos*aným státě
nestíhám ničehož nic,jako dycinky.Ted sem přílítla z Břevnova gde sem zakoupila kýžené kapky proti žraní.dala sem si 20 a než pudu eště si zobnu,sem těškej přípat
Nepište volové!!!! Je mi jasný že to myslíte dobře ,ale to je prt platný
isdpch
rači jsem si přivedl pár kámošů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 10:34
- Nahlásit
Dobrýho dne popřávám
Koukám, že ste fšicí makali a nenechali náš posranej stát zahynouti. Máme teda už obsazenou i Efbývaj a náborový oddělení, stejně tak i bard už se udal, jak koukám a vznikla nová funkce nápovědy, kerou vezme Neessi (asi závidí Gerdě tu butku a chce taky nějakou) . A lit se nám taky pěkně namnožil.
A koukám, že se někdo iniciativně ujal i podnikání a máme první státní bordel. Bravo - březen!! Bravo. Za to bude státní vyznamenání!!
Erin
teda ale není oupně blbej,už vím,že bič má dva konce
tak jako todle moudro ste pani mohla taky pustit do oběhu kapek dříf, člověk by si pak tak nenamlátil kušnu
maixnerova
bez BOBa se nevracej
Chudák BOBek, co tam teď bude sám ale dělat?
rosnička
F pr.eli, vážení, f pr.eli!!
gdepak, já byla na vycházce s Toníčkem. Lidi včera se mi stala neuvěřitelná věc. Rozdvojil se mi pes. Vůbec jsem nevěděla kerej je kerej a tak to dopadlo tak, že sem citýrovala chudáka cizího vižláka, zatímco ten můj idiot si užíval o kus dál s bábama a dělal tam bordel. Chudák ten cizí pes vůbec netušil co se to s ním děje!! Všichni se bavili na můj účet a hezky dlouho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 10:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
isdpch
TOHLE JE NEPOVELANÁ DEMONSTRACE, OKAMŽITĚ SE ROZEJDĚTE DO SVÝCH DOMOVŮ, NEBO BUDE PROTI VÁM POUŽITO DONUCOVACÍCH PROSTŘEDKŮ!!!!
JE TO REBEL!!!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 10:43
- Nahlásit
PetraK
BUDE PROTI VÁM POUŽITO DONUCOVACÍCH PROSTŘEDKŮ!!!!
Kolik plat vajec bude třeba vobjednat ? Že bych se toho jako ujala . Eštěže ta nahota je zdarma, by nás ty rebélije přivedly na buben!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 10:48
- Nahlásit
PetraK
jo a prosím vás,já bych si do státu ještě chtěla udělat nějakou ZOO ,jako bysme mohli taky trhnout na vztupném,mohu jíž vypsat inzeráty že přijmu ošetčřovatele zvěří?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 10:49
- Nahlásit
LIDI MÁM HROZNOU RADOST, s největší pravděpodobností jsem pomohla k tomu, aby se jedna ztracená fenka dostala zpátky domůůůůůůůůů!!!!! JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ A HURÁÁÁÁÁÁ
rosnička
nás ty rebélije přivedly na buben
je to holota revoluční a lůza pouliční s holou zadnicí! Vobjednej křapky - moc křapek a necháme je ešče chvilku na sluníčku ! Ať vědí, že rebélije se nevyplácí
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:03
- Nahlásit
PetraK
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:03
- Nahlásit
davidkova renata
.Ted sem přílítla z Břevnova gde sem zakoupila kýžené kapky proti žraní
Gde ste je sehnala, ve Stamicový ? Kolikery ste vzala ? Maj tam eště ? Potvrťte, du tam!
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:03 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
Všichni
Zdravím vás, jsem na dva dny zpátky ve městě. V horách bylo super, počasí vyšlo, zatím vám sem hodím jednu "reklamní " fotografii Indyho cestou na ledovec.
Časem přidám další.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:04
- Nahlásit
PetraK
Vobjednej křapky
To rozhodně, pukafce už si z nich uděláme sami!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:06
- Nahlásit
Walda
Nevidím foto!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:10
- Nahlásit
přeji všem pěkný den
PetraK
koukám, že huž tu máme nový stát i s aparátčíkama a rozdělenýma funkcema. Teda to je rychlost
Se hlásím o funkci... kontrola stravy... trávy je všude dost, tak se všichni budou chodit pást
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:12
- Nahlásit
brut
Se hlásím o funkci... kontrola stravy... trávy je všude dost, tak se všichni budou chodit pást
To vám daj, pani, přes žrádlo tu eště nikoho nemáme!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:14
- Nahlásit
janika
Duchovní vůdce a našeptávač
a víš o někom, kdo tě takovou roli SPOLEHLIVĚ naučí???
Víme obě,néé! Akurát já jsem chytřejší,než ti,co obě myslíme,tudíž budu mnohem lepčí.Ale tebe bych mohla vzít do role konzultanta vrchního duchovního vůdce a našeptávače
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:25
- Nahlásit
rosnička
to jsem ráda, jinak jsem totiž naprosto nepoužitelná
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:26
- Nahlásit
Walda
a kde že jste to byli?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:26
- Nahlásit
davidkova renata
Moje kapičkýýýýýý leží na poštěěěěěě, jsem zoufalá Můžu je vyzvednout až zítra, fňuk fňuk. Okamžitě mi hlas jestli fakt fungují. Mám děsnou chuť na šokoládu, ještě, že doma žádná není
Walda
Čanané reklamní foto, čananý Indy, čananý kopec.
brezen2008
žádná zologická nebude, máme můj zvěřinec, dokoupíme k tomu jednu žirafu a to stačí Musíme šetřit. Přinejhorším ještě můžem Božku Boržínovou namaskovat za medvěda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:27
- Nahlásit
brezen2008
t nějakou ZOO ,jako bysme mohli taky trhnout na vztupném,mohu jíž vypsat inzeráty že přijmu ošetčřovatele zvěří?
ZOO vybudujem - lit se muší přírodopisecky zdělávat, ten co bude nejvíc zdělanej pude za vodměnu dělat vošetřova-TELE. Inzerátu netřeba, dostane to příkazem a za vodměnu. A zadarmo. Žádný rozmazlování
Walda
To je úžasná fotka - krásně jsem se vochladila
brut
Je to vaše pani a navrch rovnou i s vyznamenáním za úšpory ve státní pokladně, páč nás to nebude stát ani vindru. Jen tak dál, jen tak dál
Neessi
duchodovýho vůdce a našeptávače
já vám nevim pani - ešče si to rozmyslete - funkce, která bude mít za úkol vés důchodce a našeptávat jim, to by se nám taky nemuselo vyplatit. Nechcete rači něco jinýho???
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:29
- Nahlásit
brezen2008
a kde že jste to byli?
V Rakousku v Hallstattu na Dachsteinu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:29
- Nahlásit
a jejda - máme první názorový rozpor ve straně, Biluška ZOO zatrhla a já jsem pro. Dáme hlasovat? Tajný hlasování?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:31
- Nahlásit
Biluška
Přinejhorším ještě můžem Božku Boržínovou namaskovat za medvěda
Stačí vobarvit chlupy nahnědo, zbytek sedí!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:40
- Nahlásit
Biluška
můžem Božku Boržínovou namaskovat za medvěda
No to ste pani nemyslela vážně!Chytrou Bordžínku za blbýho smradlavýho medvěda!
Moje kapičkýýýýýý leží na poštěěěěěě
Hele,já mám od pondělka 2,6 kg dole
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:43
- Nahlásit
rosnička
i ty,Brute?( Et tu ,ni fillí ?)
Kde máš stěhováka?Ses měla dneska odstěhovat a zatím mi píšeš SMSky vo půlnoci,když spim !
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:45
- Nahlásit
PetraK
já chci ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:47
- Nahlásit
brezen2008
Dobře přehlasovaly jsme Bilušku. Základ už máme. Pavilón medvědů jest obsazen
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:50
- Nahlásit
HLÁŠENÍ POZOR,PANÍ DAVÍDKOVÁ MÁ ODPOVĚD OD LUXO
TAK CO mohla bych dělat ještě tajnou špionku?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:51
- Nahlásit
rosnička
Že jo? Lidová kadeřnice ji poleje palette a bude
PetraK
Dáme hlasovat? Tajný hlasování?
Nic takovýho. Máš zaplacený daně? Nemáš. Tak buď ráda, že tě nezavřu a zoologická nebude páč ve státním rozpočtu na ni nejsou prachy . To mi ovšem připomíná, musíme si ve vládě odhlasovat co fšechno budeme mít zadarmo a co s velikou slevou. Budem kupovat gripeny? Já bych chtěla koupit gripen, alespoň jeden, prosííííííím. Taky musíme udělat penzijní fondy a státní spoření, aby si lit mohl myslet, že si spoří a přitom nám dával penízky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:55
- Nahlásit
janika
To je hned veselejší písnička
že jo? Jen... se nám to krapet prodraží, páč kupavat křapky pro dvoulit není tak nákladný, jako dyš musíš vobjednat kolonu kamionů plnou křapek pro přeplněnej Václavák
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:55
- Nahlásit
PetraK
huráááááááááááá
já bych tam dala surikatky a pavilon pavoučků
|