| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:07
- Nahlásit
Neessi
nesnáším náfštěvy,kvůlivákterým musím odklízek psí pelechy z obýváku a který si zve vo mý dovolený gaučák a ještě jsou to návštěvy,co bojej psůch
Protože je gaučák genyjální a ví, že čék se musí svýmu strachu vystavit, aby ho překonal. Tudíš tuží náfštěvu. Je to dobrý človjek.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:12
- Nahlásit
davidkova renata
já nevim co z toho máte,to musí bejt nějaká duševní nemoc bo co
Asik ta oligofrénije.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:13
- Nahlásit
Gerda
Je to dobrý človjek.
je to imbecil-si myslí,že se doma nudím,bo co.Spolíhaj na to,že čubiny zavřu do kotce,ale tentokrát se spletli-asi budu na Nóvje večer!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:14
- Nahlásit
Gerda
titul Vodní víly se k pixle vůbec nevstahuje
to je fakt, Vodní víla pisklu asi vůbec nemá
jablunka
to bylo v zastoupení.
teda! Ani vodvahu přiznat se nemá. Seš jako ten Blažej!!!
Neessi
Když já tomu nerozumím
A tak furt čerf!
Jdu luxovat
esli máte mrchu jako já, tak ste v ohrožení života, lux je hrozná sviňa
davidkova renata
ale my musíme psát! Dyby nikgo nic nenapsal, kdo by pak z čeho dělal vejcuc?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:16
- Nahlásit
Neessi
vodní víla s takovou averží k vodě
Gerda bude asi ten novej druch- AVV se to menuje - Averžní Vodní Víla, hrozně vzácnej živočich, plachej, mluví enem s autama. S lidima ne
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:17
- Nahlásit
PetraK
esli máte mrchu jako já, tak ste v ohrožení života, lux je hrozná sviňa
tuhle mrchu mi poradila Davídkojc vloni,když mi klekla ta nebožka,je lehká,snadno ovladatelná,pracovitá,na krátkém "vodítku"mne nebacá do noh a je tichá
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:20
- Nahlásit
PetraK
AVV se to menuje - Averžní Vodní Víla
no prosím a je to tady-novej druch a pak že denně něco vymírá.Vono se denně i něco novýho vyklubá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:20
- Nahlásit
Neessi
tuhle mrchu mi poradila Davídkojc vloni,když mi klekla ta nebožka,je lehká,snadno ovladatelná,pracovitá,na krátkém "vodítku"mne nebacá do noh a je tichá
no jo halt samice, ta se dycky líp vovládá než samečci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:21
- Nahlásit
Neessi
pak že denně něco vymírá.
a myslíte , že jí daj taky do televíze? Do minut s přírodou? Jako ty vymřetý? Tý jo, Gerda bude TývýStár!
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:31
- Nahlásit
PetraK
no jo halt samice, ta se dycky líp vovládá než samečci
ovšem neřekla bych, že se to vztahuje třeba zrovna na vas, pani, stejne na jako vetsinu zde přispívajících...
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:33
- Nahlásit
PetraK
... jako vůbec si myslím, že samice jsou nadány větším dílem samostatného myšlení bez nutnosti větší manipulace vedoucí k udělání čehokoliv...
nebo snad neeeeeee?????
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:38
- Nahlásit
Pardálka
nebo snad neeeeeee?????
Řekla bych,že si tady NIKDO nedovolí odporovat!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:41
- Nahlásit
Pardálka
nebo snad neeeeeee?????
no jooo sem zapomněla napsat, že se to nevztahuje na lidský samičky To je jasňačka jasňačková
ale co já už vod toho luxu vytrpěla, to si nikdo nedovedete přectavit
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:44
- Nahlásit
PetraK
ale co já už vod toho luxu vytrpěla, to si nikdo nedovedete přectavit
No po tom popisu tady na fóře uš asi fšichni.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:45
- Nahlásit
Pardálka
manipulace vedoucí k udělání čehokoliv...
svatá pravda, co já se s tím Zrzavým potrhdílem musím namanipulovat!!!! Dokonce i včera v noci když jsem přišla ze závírání hospody. Musela sem mu manipulovat s ušama, aby usnul, jak byl rozradostněn, že jsem KONEČNĚ dorazila dom.
a o výcviku teda ani nemluvím, tam fakt je ten rozdíl vidět, páč kdyby bylo po jeho tak furt jen čte, co kde která baba, s kým a jestli by ne radši s ním.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:46
- Nahlásit
jablunka
No po tom popisu tady na fóře uš asi fšichni
no ale ne IN NATŮRA! ale jak mě se ulevilo, když jsem ho majzla šmejda chnusnýho
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:48
- Nahlásit
PetraK
jak mě se ulevilo, když jsem ho majzla šmejda chnusnýho
A uš te ho aspoň úplně zrušila?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:53
- Nahlásit
jablunka
No eše ne, nepodařilo se mi vymyslet, jak ho dostat na chalupu k tý ďurce co mi poradil pan Moderátor . ale tak zase to má i svoje pozitivní stránky, páč jsem řekla, že s tím klumprem luxovat nebude a neluxuju. Dyš ho Brtnik tak miluje, ať se s ním crcá sám! Howg
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:11
- Nahlásit
Ježíš děte dělat něco užitečnýho a nekafrejte tady furt Nebo mi to alespoň stručně vycucněte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:19
- Nahlásit
Biluška
Hele dneska samý jednoduchosti - Gerda je AVV - Averžní Vodní Víla - nově vzniklej druch, zrovinka ho naklonovali, ešče je to mokrý, jak to vyjelo z fabriky a navíc se jim povedlo to udělat ve verzi oligofrenik (pokrok jde kupředu mílovými kroky), všichni - NAPROSTO všichni sou tady chytrý a maj KvíKvé. S malou výjimkou teda - neplatí to u těch co maj malej mozeček, docela malinkatej, menší, než maj trpaslíci (nebudu se ale menovat, to dá rozum), Tinta se přes vodbočování dopracovala ke genyjalitě, Neessi šla vyluxovat gauč - asi i s gaučákem?? Janika nabízí k vobchodování svoje bezstarostný vákuum, pan Moderátor si nosí domů cihly a Davídková si šla koupit květákovej mozeček, aby jí to nebylo líto a byla na tom líp než já. To je asi tak fšechno?? No vlastně ne. Březen sežrala Dastyho. Na smetaně, jak jí poradila Neessi. Konec hlášení-přepínám příjem (i výdej)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:42
- Nahlásit
janika
už vomítáš??
ne, eště to študuju
PetraK
Davídková si šla koupit květákovej mozeček, aby jí to nebylo líto a byla na tom líp než já
Mám ve špajzu dva (slovy dva!! ) kvjetáky . Udělám je mozečkový oba a budu z vás úplně nejchytřejší heč heč heč
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:46
- Nahlásit
janika
jmenuji tě na vrchního vycucávače
chci oficijální menování u prezidenta, jinak tu funkci hned po převzetí položim!
tak nevim, esli mi to překvapuje nebo ne...
aj jaj, tady bude baci,baci!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:47
- Nahlásit
Biluška
Udělám je mozečkový oba
Budeš mozečkovej přeceda!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:50
- Nahlásit
Takže děfčata, právje sem se vrátila z nákupu pro psy, byla sem ve zvířátkárně na jiřáku a tam sem potkala pani, který umřel pejsek a s žencejma od kasy sme jí řekly, že potřebuje novýho. Po víkendu tam budu mít od ní kontakt a pojede se podivat do Maršovek na Badíka, bo chce něco velikosti kokra a vejš, blíž nespecifikovala. Asi jí tam povezu, bo bude mít ňáký deky a hadry na odvoz. Mám nový antiperspirant a šampon, takže už můžu jet na slovencko. Co se Můdr týká - holky do klece rozhodně nezavírej, dyť sou milounký, hlavně Ajšenka, bo Boženka uuž nemůže bejt milounká, dyš je tak veliká, ta může bejt MYLÁ.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:50
- Nahlásit
janika
no nakazí vás RUČNĚ Lenina CHrtovna až si přečte vaše pochybnosti ohledně jejího květákového mozečku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:51
- Nahlásit
janika
a gdo je tady prezident???
Já
P.S. už dorazila s vobhajobou velká teta
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:52
- Nahlásit
Gerda
MYLÁ.
Mylá jako že je tak tvrdá na figurantí???
Držím palec, ať jde Badík do nového
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:53
- Nahlásit
davidkova renata
a gdo je tady prezident???
Já
ahoj Vašku!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:54
- Nahlásit
davidkova renata
Ty nemůžeš bejt prezident, dyš seš vedoucí novýho náboženctví.....Prezident by měl bejt ňákej muš. Ale vzhledem k tomu, že tu žádnej neni - děda i taťka prominou - muší to vzít ňáká rázná žena, co má zkušenost s ovládáním davu. Navrhuju jablunku, má doma nejvječí daf.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:56
- Nahlásit
Gerda
pojede se podivat do Maršovek na Badíka
tak to bych mu moc přála a tobě taky.akorát aby věděla,že psy moc nemusí a nebyla z toho pak hin..to by n vedlo k ničemu dobrýmu.
PetraK
Kerej Vašek??
|