Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1404 . 1405 . 1406 . 1407 . 1408 . 1409 . 1410 . 1411 . 1412 . 1413 . 1414 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 08:52
- Nahlásit

brezen2008

budeš to jíst od rána do večera V tom případě mám o jídelníček vystaráno asi tak na půl roku Byla jsem fakt hamižná

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 08:54
- Nahlásit

Biluška
To kapradí nějak nefunguje

dočkej času a uvidíš.Všechno se neděje "teď hned".
vedle už je uťato-ale mohla bejt pr*el! A taky ty nový zkoušky ze Sedni-lehni-no to by bylo něco!Škoda.

Erin
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 08:55 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

Všem

pěkné ránko,který je děsně hnusně zakaboněný a věstí nástup podzimu.a pak už jen pečení cukroví,mytí voken a rolničky rolničky Proč nemá čas ruční brzdu?

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 08:56
- Nahlásit

janika
psycholožka??

jj přesně ta,na tu nikdo fakt nemá,páč je nezměřitelná (ta její blbost,pochopitelně)

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 08:57
- Nahlásit

Erin
Proč nemá čas ruční brzdu?
páč je jedinej spravedlivej na tomhle světě-fšem utíká stejně

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:00
- Nahlásit

Neessi
Ty máš zase pučenej nojbůk?
Njn,Jezevec de do práce aš 20.srpence,tak je milosrdnej.
se jí u tebe líbí a třá se zamilovala do Brůse.A je od vás ze vsi?
Uš se vozval páníček a jede si pro ní,je z toho satelitu co se u nás staví.A perfektně poslouchá.
PetraK
Takjablunka se konečně dočkala a má novýho psa! A je to NO, tak to bude mít paní Lenina dvojnásobnou radost ze života
Ale gdepák,páníček uš se valí.

Tinta76
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:01
- Nahlásit

Všici

jste zlí

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:08
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
sem fakt měla cukání se vyjádřit, ale naštěstí mě to přešlo!!!

jaký naštěstí?To není gůt se nevyjádřit,páč ji utvrzuješ v její "genialitě".Podívej na mne-já ji ignorovala docela dlouho,ale pak už to prostě nešlo,napsala jsem jasně a přehledně,co je zač a přesunula se sem,kde aspoň je svoboda názorů,legrace a hlavně chytrý lidi

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:10
- Nahlásit

Neessi
dočkej času a uvidíš.Všechno se neděje "teď hned".
Říkám to nerada,ale jsme v takovém průseru, že jestli to nebude "teď hned" tak to nemusí být nikdy, protože potom už bude na všechno pozdě

vedle už je uťato-ale mohla bejt pr*el! A taky ty nový zkoušky ze Sedni-lehni-no to by bylo něco!Škoda.
Sem to nenašla Je to tam děsně nepřehledný, v jaké kolonce to mám hledat? Jestli to tam teda ještě je.

Tinta76
jste zlí
Já nejsem Zlá, jsem Kotková. I když ono je to skoro stejný....

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:11
- Nahlásit

Neessi
a hlavně chytrý lidi
Moc pjekně napsaný.
Taky sem tam vlezla se podívat a myslím,že už by jí konečně mohl něgdo něco říc,bo to se nedá.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:12
- Nahlásit

Dobré ráno vy první světová skupino!!!
Sem dnes zasabotovala a do práce schválně nepřišla brzy, ale až teď A stala sem i vostuda. Sem ráno vyzvedfávala Knedlíčka na parkingu a jak byl napršenej, tak mu řikám: "Dobré ráno Mistře Knedlíčku, pročpak ste plakal? Utřu vám vočíčka stěračem." No a bohužel sem si nefšimla, že vedle f autě seděj lidi, maj stažený vokýnko a docela divně se koukaj a škleběj. Sem zrudla, ale dohrála to do konce, pohladila Knedlíčka po nárazníku a řekla: "Tak poďte, pojedeme". Už tam asi nechci parkovat...Ach jo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:15
- Nahlásit

isdpch
tak já zase du
Nikam nechoď náčelníku, potřebuju nějaké rady ohledně omítky. Vnitřní. Respektive potřebuju návod jak se a) udělá, b)nahodí nebo co se to s ní dělá. Přijde do odchovny a do sklepa, takže na místa kde se případné drobné závady ztratí . Požadavky jsou stejné jako na ostatní stavební práce - hlavně levně, pokud možno co nejméně pracně, no zkrátka asi tak jako když vařím . Je někde nějaký server cz-omítky.cz, nebo tak něco kde můžu načerpat info?

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:17
- Nahlásit

isdpch
copa to jo, ale koho tím ta můůdr myslela, von sem chodí eště někdo, kdo není vidět ??!
Gdepák,i o vás se tu píše,pane vekomoderizátore.
Gerda
"Dobré ráno Mistře Knedlíčku, pročpak ste plakal? Utřu vám vočíčka stěračem."
To je náhodou moc krásný,to auto tě musí milovat!

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:19
- Nahlásit

janika
třá si jí tam pěstujou.

Von se i plével pjestuje schválně???

A Sára uš jela domů.....ale moc se jí nechtělo.Třá ještě příde na náfštěvu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:23
- Nahlásit

Gerda
Co řešíte paní? Já se s Amálkou bavím běžně. Taky mám sekačku Kuglerku, křovinořez Trixík a vysavač Chrchlák (ale ten umřel) . Sousedi už si zvykly na hlášky "Kuglero, neser mě, ještě jednou se ucpeš a hodím tě do žumpy", nebo "Amiško startuj a neopovažuj se mi tvrdit, že nemáš benzín" .
Docela hodně beru stopaře a většinu z nich ze stopování nadobro vyléčím . Když vystupují z auta tak mají v očích děs a hrůzu a v duchu přísahají, že od teď jezdí jenom autobusem. Celou cestu poslouchají "uhni s tím křápem ty degene, jeď Amálko, předjedem ho", nebo "Ami můžeš mi laskavě vysvětlit co znamená tady ta kontrolka? Buď tak hodná a zhasni si ji, jo? "

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:24
- Nahlásit

janika
nejni to nějaká nemoc takhle se do všeho s*át

jj,to je vrozené- já bych řekla,že základem je jasná oligofrenie s manickým rysem

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:30
- Nahlásit

Biluška

vomítka: jemný písek + vápno.
Zamíchat,nahazovat,strhávat,uhlazovat.Co zase řešíš? Bolej z toho lokty a zápěstí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:30
- Nahlásit

isdpch
Napiš o co ti jde trochu přesněji a já ti to zjistím
No potřebuju vědět úplně všechno. Jak se to vyrobí, jak se to dostane na tu zeď a jak se udělá, aby to tam drželo. Jsem tu starou musela sundat kvůlivá plísni, které se jinak nešlo zbavit. Včil tam musím nějak dostat novou. Jo a bude se dávat na kámen a v jednom malém rožku na cihly.
Nebydlím v Rusku, Ukrajina začíná až za kopcem . Tady je ještě Morava

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:32
- Nahlásit

isdpch
ale koho tím ta můůdr myslela, von sem chodí eště někdo, kdo není vidět ??!

sem myslela tady nás-viditelný,páč neviditelný přeci nemůžu znát a kvalifikovat je jako chytrý,to dá rozum.?-)

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:32
- Nahlásit

isdpch
ako, že sem chytrej, jo ? No to sem blázen
Jedno nevylučuje druhý.
janika
to né, ale je ho všude tolik, že ho nestíháš vytrhávat, navíc kořínky má dost hluboko, takže ho vyrazíš dveřma a stejně ti přivlaje voknem...nějaký herbicidy se prodávaj...
Mám obavu,že proti tomuhle plevelu je jen svjerací kazajka.

Sem vám chtěla ukázat Sáru,ale Jezevec má v nojbůku ňákej nablblej Linux a ten nespolupracuje s rajčetem,tagže nic.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:34
- Nahlásit

Neessi
vomítka: jemný písek + vápno.
Zamíchat,nahazovat,strhávat,uhlazovat

Říkám, že potřebuju podrobný návod Ty jsi jako moje kuchařská kniha, která praví "špenát upravíme obvyklým způsobem"

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:36
- Nahlásit

Biluška
Jak se to vyrobí, jak se to dostane na tu zeď a jak se udělá, aby to tam drželo. J

Proč se ptáš isdpcha,když je jen vedoucí a tudíž intelektuál a tudíž to neumí.
Nahazuješ zednickou lžicí backhandem takzvané "buchty" asi o síle 5 cm a pak je od spodu hladítkem "strháváš" směrem nahoru a urovnáváš .Je to pakárna jednoduchá.A ty si dej bacha na oči,páč ty ještě máš celý a vápno je sviňa.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:40
- Nahlásit

jablunka

Ale gdepák
jakášto škoděnka!

a co dělá Malý Marod? Huž je dobře?

Tinta76

Všici jste zlí

já ne, ale to jen proto, že vůbec nevim

Neessi
a hlavně chytrý lidi

konečně nějaká dobrá zpráva po ránu

Gerda
"Dobré ráno Mistře Knedlíčku, pročpak ste plakal? Utřu vám vočíčka stěračem." No a bohužel sem si nefšimla, že vedle f autě seděj lidi, maj stažený vokýnko a docela divně se koukaj a škleběj. Sem zrudla, ale dohrála to do konce, pohladila Knedlíčka po nárazníku a řekla: "Tak poďte, pojedeme". Už tam asi nechci parkovat...Ach jo.

Proč?? Proč tam nechcete pani parkovat, náhodou je to moc krásný takhle pohovořit . Heleďte taky se lidi divně koukaj, když mluvíme se psema, že jo? A vadí vám to? Nevadí, tak kde je rozdíl? Knedlík má taky právo na komunikaci. Já s Béruškou taky hovořím. A nejen s ní, třeba sfíně lux by mohl vyprávět, jak jsem mu to nandala, hajzlovi!

isdpch
von sem chodí eště někdo, kdo není vidět ??!

tetkon ste pane Moderátore aboslůtně znehodnotil tu dobrou zprávu, kterou jsem si přečetla od Neessi

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:42
- Nahlásit

Neessi
A ty si dej bacha na oči,páč ty ještě máš celý a vápno je sviňa.
Mám tři dioptrie, ale nemám brýle a tajím to

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:43
- Nahlásit

jablunka

že proti tomuhle plevelu je jen svjerací kazajka.

je to horší než svlačec??? Páč ten je ze fšech nejhorší, je horší i než trpaslíci

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:45
- Nahlásit

PetraK
aboslůtně znehodnotil tu dobrou zprávu

tím nemyslel vás,pani-teda vaši velikost kk ,ale ty,co tu čtou a nepřiznaj se,že čtou a už vůbec tady nediskutujou.Vaše velikost zde je daná genyjálními příspjefky s literárním duchem a jste nepřehlédnutelná

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:47
- Nahlásit

PetraK
je to horší než svlačec??? Páč ten je ze fšech nejhorší, je horší i než trpaslíci

tak s tím souhlasím-hubím ho už 15 let a furt tu sviňa roste a dusí mi fšechno.Rosnička se při návštěvě pokoušela ho likvidovat a málem na tom nechala ruce!

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:48
- Nahlásit

Biluška
ale nemám brýle a tajím to

tak si nějaký nasaď-třá potápěčský,vyplatí se to!

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:51
- Nahlásit

janika
Kuji vám paní

Neessi
tak si nějaký nasaď-třá potápěčský,vyplatí se to!
Tak jo, mám tady lyžařský s úvé filtrem, tak je použiju i v létě. Akorát je musím vyhrabat na půdě

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 09:51
- Nahlásit

Neessi
a jste nepřehlédnutelná

děkuji, děkuji. je vidět, že jste opravdu můdr, umíte uzdravovat i duše. Teď nemám na mysli pjoumatiky - i když... ty možná taky, ale to zjistim, až vypiju ty kvapky a nakapu si Lymfatickej čaj! Což ale nebude bohužel dřív než příští týden

hubím ho už 15 let
to je takovej šmejd, že má konkurenci snad jedině v bršlici - to je taky pěkná sfíňě!!!

a málem na tom nechala ruce!
to se nedivím, páč na něj nezabírá ani natření round-upem. neředěným natož potom lopatka

<< 1 ... 1404 . 1405 . 1406 . 1407 . 1408 . 1409 . 1410 . 1411 . 1412 . 1413 . 1414 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání