| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:11
- Nahlásit
Gerda
počkej, tě daj do děcáku
no jo,ale v děcáku já zvlčim a naučim se i to co eště neumim
janika
...a tak vlastně dojdu k duševnímu smíru, že debil debilem zůstane, bez ohledu na to, esli mi prdne céfka, tudíž je lepčí, dyš mi céfka neprdne, páč debil a prdlá céfka v jedný cimře je horší než jenom ten debil.
sem z toho vaeoho vysvetlení debil...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:14
- Nahlásit
davidkova renata
sem z toho vaeoho vysvetlení debil...
No tak s ní nemluf, nebo jí rostočíš ne, harante zvlčenej!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
Mohla bys je řádně vyprovokovat tím, že sama budeš říkat, že by toho neměly htít moc, bo se chystáš na manikůru, pedikůru, k lazebníkovi a práce tě od toho tak leda zdržuje.
pani! To je genyjální! To rozhodně musím použít. Mně se zpravidla tak zatmí, že mi mozek vypne všechny funkce, kromě hrubého násilí . A je fakt, že toho sle je pro ně škoda
janika
páč i když tohle vím, tak mi debilita vždy a spolehlivě nastartuje, zas a znova
tuhle procedůru jsem absolvovala taky, ale ani u mě nemá valného výsledku, vždycky, vždycky se ze mě stane zase ta Etna. Ale víte co? Já bych i brala, že jsou debilní a v podstatě za to nemůžou. ALE I DEBIL MŮŽE MÍT SLUŠNÝ CHOVÁNÍ . A na tom já si bazíruju.. Vono už takhle jsem pro ně ta divná - co dělá do psů,sbírá pro ně hadry a vobjíždí útulky..(hele a kolik vono jí je? A má děti? to vona má jenom ty psy....... a už to jede), tak jim to neberu, ať si holky podrbaj a umejou mi zadel, já je sice neřeším a je mi fučík kdo co dělá a s kým to dělá, proč a nač... (to jsem taky divná, když nedrbu, že jo.) - ALE KU*VA budou se chovat slušně. Jestli ne, poznaj peklo na zemi
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:25
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
heled venku je hnusně dusno,musíme někam k vodě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:25
- Nahlásit
PetraK
ALE I DEBIL MŮŽE MÍT SLUŠNÝ CHOVÁNÍ
právje že nemůže ,neví totiž jak slušný chování má vypadat páč jako debil nemá čím to pochopit,chápete,pani?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:28
- Nahlásit
isdpch
teď jsem mluvil s panem velkolinařem,
Díky ti óóóó velkozařizovateli všech velkozařizovatelůůůch!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:30
- Nahlásit
Nazdar vespolek
koukám, že jste se pěkně činili a plnili rekord v počtu stránek napsaných za večer
My jsme si užili krásný víkend
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:32
- Nahlásit
Čus fšicííííííí............
Tak mi fčéra v noci umříl krumpl,jen nevím,esli je to umřítí definitivní,nebo je jen dočasně f kómatu.
Naštěstí je doma Jezevec,ta mi byl dočasně zapůjčen nojbůk,páč jinak by mi asik hráblo.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:32
- Nahlásit
brezen2008
A kam?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:34
- Nahlásit
davidkova renata
právje že nemůže
a vo todle se budu hádat. U nás jeden je - vopravdickej nemocnej a narozdíl od těchhle čůz primitivních to slušný vychování má
janika
když se přemejšlí a třá pak přijdou na to, že nejni špatný se vobčas vomluvit
tak to tady asi nevyjde, páč voni evidentně nemaj ani čím přemejšlet, jsou na tom hůř než ten Ešus, ten má aspoň jednu tu mozkovou buňku, jenže na tydle vometandy nezbyla ani půlka dohromady pro všechny.
nebo máš těch cévek sbírku
no to nemám, budu muset teda sundat nohu z pedálu
davidkova renata
Paní Lenino Chrtovno - máme technickej problém s masem , kolegyně co odebírala už neodebírá , takže já jsem sice našla další zdroj, kde se můžu připojit, ale už to bude kapek složitější - myslíte, že budete mít šanci, jak třeba dorazit k nám na vyzvednutí??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:35
- Nahlásit
jablunka
Co malý Marod?? Jak mu je?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:37
- Nahlásit
PetraK
tož a na gdy to připadá??????ted by se mi to i hodilo,ale úpa nejlepčí by bylo dybysem se dovalila zas někam na tu loučku a vodvalila to dom.Eště béme teda jednat
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:38
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
mě je to jedno,to navrhni ty
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:39
- Nahlásit
PetraK
Co malý Marod?? Jak mu je?
Malej ještě ráno trochu blinkal,ale myslím,že už to bylo spíš hlady,snědl pár piškotů a k vobjedu čistej kuřecí vývar s rejží a už neblinká.
Jen ještě teplotkuje.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:42
- Nahlásit
davidkova renata
no teď ne , až kolem devátýho září. Právě bude problém s předávkou asi, páč - jí to tam složej třeba tak ve čtyři, já se tam dostanu tak nejdřív v šest - celou tu dobu to bude ve vaně - do mrazáku se jí to pochopitelně všechno nevejde, no a budu to muset honem, honem narvat doma do mrazáku, tak jestli by nešlo, že byste skočila na stovosumdesátku a já bych vám to hodila na konečnou stanici, která je kousek od nás a mohla byste fordit hned na otočku dom, a tam to taky HONEM narvat do mrazáku, páč to bude chtít fakt jako HONEM. S tím se nikde nebude dát cárat , to zmrzlý už nebude
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:45
- Nahlásit
PetraK
Já jí tam pak vodvezu, dyš to počká až přijdu z práce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:46
- Nahlásit
jablunka
Chůdě maličkatý. Tak snad už se to bude rovnat! esli von nejni taky kotě - včera jak jsem byla v tom útulku, tak tam mají u koťat hustou virózu. Ani jsem tentokrát nešla radši dál se na mrnítka podívat. Naštěstí jsem vrcholně tynteligentní, takže jsem se ještě cestou stavila koupit kočkolity aby měli zásobu na výměnu, páč předpokládám, že to teď bude horký zboží u nich a rejži a z mrazáku vyhrábla Ešusovi kuřecí (pánbůh mě asi osvítil, či co ), tak byla paní Černá ráda, že má na dijétku.
Tož že znova foukám Marodovi na pupík.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:47
- Nahlásit
Gerda
počkej, ale nejseš ty z druhýho konce Prahé?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:50
- Nahlásit
brezen2008
Tak to řekni rovnou, že se mam táhnout až na přehradu! ale to se mi v tomdle parnu právě moc nechce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:52
- Nahlásit
PetraK
jo teď koukám, že to nepočká - hele já to s ní nějak udělám, aby si to vyzvedla fčas.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:52
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
vydž něco najdu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:54
- Nahlásit
Gerda
počki,gerdičko,to bé ale až 9. září ,jináč seš ale moc hodná
PetraK
si myslim,že to necháme asi bejt teda páč v září já už toudle dobou právje dřu f práci .Třá se do tý doby něco vykotí a dyš né,tak holt nebudu krmit,no
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:54
- Nahlásit
jablunka
jako nechci vám do toho kecat, ale každej správnej marod má dostat na uzdravení malej dárek. Vono se to pak uzdravuje lepčejc, víme?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:55
- Nahlásit
davidkova renata
PetraK
A nedá se to dovézt nějak dříf, nebo někam jinam? jako já to ňák udělám, třá půjdu z práce lehce dříf, nebojte.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:55
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
http://www.mapy.cz/#x=132914176@y=135807424@z=14@m m=ZP
heled je tam nějakej rybník,co ty na to?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:57
- Nahlásit
Gerda
No tady je právě potíž, že to budu muset nalifrovat do toho mrazáku obratem hned a nejlíp už den předem , páč jak to bude u ní dýl, tak to nebude moc k prodlevám , kdyby to bylo jako doteď, tak jedeme skoro kolem, není problém pozajet, ale teď to bude absolutně na druhou stranu. Kdybych měla velkej mrazák, tak to tam narvu a není problém, ale já mám takovýho chcípáka akorát přesně na těch dvacet kilčo. V zimě to podle mě tak dramatický nebude, ale tetkon v létě.. .
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 13:59
- Nahlásit
brezen2008
To rači pudu na přehradu okolo těchle rybníků se scházej babky s jojo psíky a to bysme si moc nevodpočali...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 14:00
- Nahlásit
Gerda
No dřív - to je těžký s nima, ty závážky se nedají dělat moc na čas právě . A on zaveze celý to objednaný množství na jednu adresu a někdy dřív a někdy později, tohle je s nima blbý, nedá se dohodnout přesný čas. Doveze to do Stodůlek a já to pak natáhnu k nám do Řep.
davidkova renata
V kolik končíte v práci pani?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 14:00
- Nahlásit
PetraK
esli von nejni taky kotě
Spíš malej tygr..........
Tož že znova foukám Marodovi na pupík.
Vyřízeno,ale divně na mě koukal.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2008 14:02
- Nahlásit
jablunka
ale divně na mě koukal
to je fuk, hlavně že jeví zájem
tygr..........
ten z Mompračému? Taky má fousy? A Perlu z Labujánu?
|