Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1404 . 1405 . 1406 . 1407 . 1408 . 1409 . 1410 . 1411 . 1412 . 1413 . 1414 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 08:28
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
čauky

Pardálka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 08:30
- Nahlásit

Gerda
podle hloubky příběhu na předchozí stránce soudím, že by jsi NEMĚLA TOLIK PRACOVAT!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 08:34
- Nahlásit

DOBRÉ RÁNO VŠEM CO SE KVŮLI ZMETKŮM CO ROZBÍJEJ DVEŘE MOC NEVYSPALI

Neessi
proč bych si tu plácala játro.

No aby vám přeci neztvrdlo ne? Maso se taky naklepává, aby při vaření neztvrdlo.

Pardálka

Příbjeh je to hodně, hodně hlubokej

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 08:38
- Nahlásit

Biluška
Sou ty kapky ozkoušený??

Jsou-na obézách.Za 3 měsíce užívání 12 kg dole.Já je zkouším dneska 2.den a je fakt,že mne opustila "mlsná",kéž by to bylo nafurt.Kapky stojí 62,50,- v Zelený lékárně.Jestli jsou na nettu tak to netuším. Ještě jsem si k tomu koupila "Lymfatický čaj",který zbavuje vody v těle a otoků -takže jsem do rána "zhubla" 1 kg.Tenhle týden bude v sobotu úplněk,tak zase zkusím vydržet jen to ovoce a tekutiny a snad trochu splasknu

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 08:42
- Nahlásit

PetraK
Maso se taky naklepává, aby při vaření neztvrdlo

ale když se vosolí,tak je pendrek platný,že je naklepaný

Jdu žehlit,bo mi tu vyrostla nějaká hora jako Mátrhorn.Koňouchům jsem nasekala hromadu trávy a hned to ve mně vyvolalo asociace vo hromadě nevyžehlenýho prádla,ach jo-čék je tak zblblej !

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 08:48
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
platí to dneska?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 08:49
- Nahlásit

Neessi

Fůj, sekání dobrý, ale ta žehlička ... Zas na druhou stranu furt v těch chytrejch časácích píšou, že při domácích pracích se spálí tolik a tolik kalórijí, tak třebas při tom žehlení taky něco spálíte - krom tý košile a předloktí

A ty kapky to nezní vůbec špatně! Škoda, že tuhle sobotu ten úplněk nestíhám - bude se grilčovat a to nepude, to nepude

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 08:52
- Nahlásit

Neessi
Už jsem je objednala na netu. Tak to teda zprubnu a uvidím . Myslíš, že by se mohli dát i psům? Gozérka je taky nějak při těle a furt jí chutná

Pardálka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 08:53
- Nahlásit

PetraK
Příbjeh je to hodně, hodně hlubokej
... až tak, že ho snad ani normálně pracující neocení. To pak paní Gerdě hrozí izolace a frustrace z nepochopení. To už se ale umělcům stáva.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 08:53
- Nahlásit

brezen2008

No jasně! Proč by nemělo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 08:54
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=gjoQiQq4ZmE

Lidijové znáte Blondýnu? Jak se tady probírá to hubnutí, tak jsem si na ní vzpomněla

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 08:55
- Nahlásit

Pardálka
To už se ale umělcům stáva.

no, a pak se za nima chodí do kulatýho pokoje s dveřma bez kliky. Co uříznutá ruka? Pomohlo se namazat?

Pardálka
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:11
- Nahlásit

PetraK
Pomohlo se namazat?
namazala jsem se a spala jak miminko. Až tady jsem se dočetla, že byla nějaká bouřka.
nicméně volant držím dvěma prsty, je to velice elegantní, takový "rokokový malíček".

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:14
- Nahlásit

Pardálka

Depak, líh je všemocnej lektvar

rokokový malíček
Teď už jen rukavičky

Ostatně - vono to chce ty rukavičky i na tu blbou stopku

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:17
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ale vymejšlím trasu

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:19
- Nahlásit

Biluška
Myslíš, že by se mohli dát i psům?

Já bych to nedávala,bo je to v alkahůlu.Psi maj pecháček,bo jsou závislí na tom,co jim dáme-takže se dá ubrat,že jo.Ale my lidi jsme na tom hůř-sežerem na co příjdem a vezmem si co chcem

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:21
- Nahlásit

PetraK
tak třebas při tom žehlení taky něco spálíte
nespálila,nespálila -heč heč![

i]bude se grilčovat a to nepude, to nepude [/i]

Tak to spalte a nebude se žrát!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:22
- Nahlásit

máme ve finále Ježka v kánoistice

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:26
- Nahlásit

Neessi
jsou závislí na tom,co jim dáme-takže se dá ubrat,
No jo, jenže si k tomu připočítej to co a) ukradnou a za b) vyžebrají na mojí máti, protože té to prostě nevysvětlím
Ona razí heslo, že "podívej se jak chudinka kouká, má strašný hlad a ty jí nic nedopřeješ, na Wandičko tady máš, ale sežer to rychle ať to panička nevidí, ona by nám vynadala"
Gozéra už je jak sud. Plavat odmítá, na kole jezdit nemůžeme skrz tu moji ufiklou ruku a obyč vycházky holt nestačí . Nezapomeń, že Gozéru nemůžu pustit z vodítka, okamžitě by mi zdrhla. A na vodítku jí holt dost pohybu nedám

Tinta76
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:35
- Nahlásit

Brý den

Nevíte někdo, kam zmizelo téma vo řidičovi slečny Daisy? Buď jsem slepá, nebo ho někdo smázl ...

Tinta76
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:40
- Nahlásit

isdpch

divně jestli někdo nebydlí na praze 4 poblíž nějaký ulice ... tak nějak, prostě divně

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:40
- Nahlásit

Biluška
vyžebrají na mojí máti, protože té to prostě nevysvětlím

Matku prošacuj a nic jí nenabízej.Když nebude mít co,nebude krmit

a) ukradnou

A kde? Když se nikde nic nenajde,nemaj co krást,ne?Od tý doby,co Bordžínka šlohla tu srnčí kejtu,si dávám echt bacha,kde co položím.Takže teď už krade jen jahody a borůvky ze záhonu.A páč se náfštěvy bojí její obrovské tlamy,tak se nikdo neodváží jí cokoliv nabídnout-teda kromě Gerdy,Davídkový a rosni,který jsou slušně vychovaný a vědí,že se psům na zem nic neháže,ale vkládá do tlamičky.
Nezapomeń, že Gozéru nemůžu pustit z vodítka, okamžitě by mi zdrhla. A na vodítku jí holt dost pohybu nedám

No tak bude tlustá a co!To neřeš a nebo jí pořiď ten trenažér na běhání-tam ji můžeš přivázat

Neessi
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:42
- Nahlásit

Tinta76
4 poblíž nějaký ulice

U mlýna nebo tak nějak!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:44
- Nahlásit

Neessi
Tak to spalte a nebude se žrát!

aha, takže já mám dohnat to, co vy ste vodflákla...nespálila,nespálila -heč heč! nejni vám to trocha blbý??

Grilčovat bude kamarád grilovací specijálista, tak to asi nehrozí, von má vždycky masátka moc dobrý , tohle neustojim. Pak si pudu ale vodříkat votčenáš za vobžerství, takže na duši se mi uleví, teď už jen jak z hrocha udělat zas antilopu?? žaludek bude roztáhlej jak Sahara, to bude chtít celou cisternu těch kapek

Biluška
na vodítku jí holt dost pohybu nedám

pořiď jí takový to běhátko jako maj veverky nebo morčata, ve velkým udělej jedno malý, tam bude běhat zajíc a v tom velkým pochopitelně Gozér Dozér. Jednoduchý jako facka

Tinta76
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:44
- Nahlásit

Neessi

jo, nějakej mlejn tam byl ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:45
- Nahlásit

Nepište, nepište, musiím strašně pracovat, nestihnu vás, nestihnu!!!!!! Gdyš mám stres f práci, lítaj příbjehy. Jesi to tu takhle bude dál pokračovat, bude ze mě spisovatel!!!! Hrůůůza - tak kdo to dnes veme za mě? Děckaaaa, nebuďte zlý! A nepište, nebo zvolíme ešusku, aby udělala výcuc.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:45
- Nahlásit

brezen2008
Ježka v kánoistice

pani nepijte tu sodofku furt! Už z toho blbnete. Ježek má bejt v kleci a ne v kanoi!

Tinta76
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:47
- Nahlásit

isdpch

aha, díky ... voni ty prapůvodní informace vo tom čévéčku jsou smazaný úplně všude ...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:48
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
od kolika do kolika můžeš courat venku?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2008 09:51
- Nahlásit

PetraK
v kleci a ne v kanoi
já za to nemůžu,to olimpiáda , v jezdectví to máme už v háji,ale já pevně doufám že někdy se dočkám a by agility nebo flyball byl taky na LOH

<< 1 ... 1404 . 1405 . 1406 . 1407 . 1408 . 1409 . 1410 . 1411 . 1412 . 1413 . 1414 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání