Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1395 . 1396 . 1397 . 1398 . 1399 . 1400 . 1401 . 1402 . 1403 . 1404 . 1405 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 21:47
- Nahlásit

Erin
No a já mám zasejc novou klávesnici už jen zánovní

reklamace, prosím, na Gerdu

jablunka

paní - máte toho pacoše naprosto roztomilýho, že mu foukám na pupík a přeju ať je mu brzo tak dobře, že se zase bude rvát granulema!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 21:47
- Nahlásit

tak a skončil fotbal,baník prohrál....

Erin
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 21:52
- Nahlásit

Nechcete někdo tohle stvoření? Má jít do toho kreténskýho pořadu psí život...

BONY, čau-čau

BONY
Rasa: čistokrevný čau-čau
Věk: 4 roky
Pohlaví: fena (kastrovaná)
Váha: cca 25 kg
Povaha: flegmatik, plyšák
Lokalita: Doksy

Celá rodina paní Tatiany žila i s Bony v Doksech. Dnes je ale situace taková, že rodina se doslova rozutekla. Manžel pracuje v zahraničí, děti jsou mimo domov a paní Tatiana si našla práci v Praze. Bony zůstala v Doksech sama a paní Tatiana za ní dojíždí jen o víkendu. Bony by samozřejmě mohla být s Tatianou v Praze, ale paní Tatiana má pokročilé astma a přiznává, že bez Bony se jí dýchá lépe. Přitom celý život chtěla pejska čau-čau. Bony má nesmírně ráda a chtěla by pro ní nový domov, kde by fenka mohla být na zahradě, ale přesto cítila přítomnost svého člověka. Bony se hodí i k dětem nebo starším lidem, ale nemá ráda boudu. Paní Tatiana o Bony říká, že je to takový pes plyšák, flegmatik. Bony je spokojená, když je se svou rodinou. Nepotřebuje si hrát, upoutávat pozornost, stačí jí, když je v blízkosti své smečky. Bony chrápe a má alergii na vepřové a hovězí maso. Paní Tatiana Bony krmí kuřecím masem a granulemi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 21:57
- Nahlásit

Erin
fakt bomba u mě zatím nikdo v dohledu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 21:57
- Nahlásit

Erin
Ach jo, na to si dám ten fernetovej srkanec, už se to mrazí.

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 21:58
- Nahlásit

Gerda
A lidi budou volat - babí léto babí léto!!!
To letěla Davídková. Závisí pokřik kolemjdoucích na věku letícího?

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:01
- Nahlásit

Lola1
Závisí pokřik kolemjdoucích na věku letícího?
Spíš na hmotnosti...))))Třá já bych mohla letíce vzbuzovat hrůzu.

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:02
- Nahlásit

Gerda
pch břídilko, já bych neletěla vůbec! Tak to davídková má před sebou velku kariéru, dolétne daleko.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:04
- Nahlásit

Lola1
Tak to davídková má před sebou velku kariéru, dolétne daleko
Něco jako teroristická střela země-země? ))) Mohla by udělat karyjéru v afghánistánu ... dyš né jako střela, tak jako chrt určitě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:06
- Nahlásit

Gerda
Mohla by udělat karyjéru v afghánistánu ... dyš né jako střela, tak jako chrt určitě.

a my vo tom napíšeme knihu. Bude se zovati Z Lenina afghánským chrtem![u][/u] Bude to dva v jednom, jak je dneska oblïbovaný - Lenin tam bude za hystórickou literatůru a chrt za tu kynológickou litaratůru. To pude určo hned z pultů pryč!! To je tutovka!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:09
- Nahlásit

PetraK
za kolik to bude peněz a kolik stránek to bude mít

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:09
- Nahlásit

Gerda
PetraK
jj, zamlouvám si první vydání s podpisem autorů i hlavní hrdinky.
Počkejte ráno, až se Lenin-chrt vyspinká, ta nám dá.
To tady bohužel nebudu, tak se držte.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:11
- Nahlásit

brezen2008
a kolik stránek to bude mít

esli to bude po paní Davídkojc, tak to bude hodně hubená kniha a co se týče financí, tak asi hodně, páč Gerda potřebuje furt ten půlmegáč a já se chci stát rentiérkou. Takže si namasti kapsy - ted jich máš hodně, v tý vestičce, tak se tam vejde hodně peněz.

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:11
- Nahlásit

ahoj brezen2008, jak se vynacházíš?

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:12
- Nahlásit

PetraK
no hele, rentiérka, to je i můj sen. A myslíš ve Švýcarsku?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:13
- Nahlásit

PetraK
no a kdybyste vydali knížku o mě,tak bude tlustá a můžete víc trhnout

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:13
- Nahlásit

Erin
Zeptám se spolužačky, ona je na čauy ulítlá (na škole měla dva), ale má malé mimino tak nevím jestli bude chtít psa

Lola1
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:13 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

dobrou, jdu spinkat, eště nejsem rentiérka, ráno jdu do práce.
Jo a pozdravujte davídkojc a ať letí rači ze začátku nízko.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:14
- Nahlásit

Lola1
ahojda,po dnešku trochu bídně,ale už to jde

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:15
- Nahlásit

PetraK
Z Lenina afghánským chrtem
No mohl by to bejt melodram o velkém putování...A mohlo by to začínat: Kagdá my pajezžájem v Afghánistán, nám nůžno sebjé predstáviť, kak étoj górod žil v době vjelíkoj aťéčestvjenoj vajný....
A celkově by to popsalo neutěšenou krajinu afghánských plání, kde chrti dávají dobrou noc a kde turban na turbanu brázdí krajinu udatní teroristé na bujných ořích. Tam sedí lenin pomníkem potulnému sochaři....

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:18
- Nahlásit

Gerda
Kagdá my pajezžájem v Afghánistán, nám nůžno sebjé predstáviť, kak étoj górod žil v době vjelíkoj aťéčestvjenoj vajný....
A celkově by to popsalo neutěšenou krajinu afghánských plání, kde chrti dávají dobrou noc a kde turban na turbanu brázdí krajinu udatní teroristé na bujných ořích. Tam sedí lenin pomníkem potulnému sochaři....

Tak teď mám velkou kliku,že sem dneska bez chuti k jídlu a pití,páč takhle bych ten počítač voddělala úplně!
Erin
Má jít do toho kreténskýho pořadu psí život..
Chjo,panička je pěkná JITKA!

rosnička
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:27
- Nahlásit

Neessi
Bylinné kapky Štíhlá linie"50 ml.Vyrábí to Grešík Valdemar,fi Devatero bylin. Mají to v bylinných lékárnách.
Hnet zejtra pro ně letim!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:30
- Nahlásit

jablunka
že sem dneska bez chuti k jídlu a pití
To se mi eště nigdy nestalo. A navíc teď už máme nachlazenýho citrusa, v DTPku lámou inzerce, klientka se rozhodla, že na nás dnes prdí a že že to sfouknem zítra v 7.00 ráno, taktu posmrdíme, než si to připravíme a ráno to nebudeme stíhat. Klasika.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Lola1

ve Čvýcarsku ne. Já mám svoje místečko, s tím si vystačím. Páč tam nejsou lidi. Vůbec. Jen žvížata.

Gerda

Tam sedí lenin pomníkem potulnému sochaři....

Tak vona bude mít paní Davídkojc svou vlastní bůstu? To jako bude skorem už jako Ghoust bůstrs. No vona už jako duch vypadá, tak to by i sedělo

Mimochodem - Kosťa je asi reinkarnovaná indijánka, páč furt tvrdí, že je v týpí! Esli von nejni zbytek Nšoči, co se nevešel do Davídkojc (páč tam se rozhodně celá indijánka vejít nemůže!)

rosnička
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:32
- Nahlásit

PetraK
Tuhle olympiádu bojkotuju, páč takhle protestuju
Teť ste mně incpirovala, pani!
Zahájíme protestní žranici!!!!
Gdo se přidá??

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:36
- Nahlásit

rosnička
Zahájíme protestní žranici

Nemůžu, Nemůůůůůžu, NEMŮŽU to ste s tim nemohla přijít dříf? Já už fšechno ze zoufalství sežrala. Zálohuju věci z PC -půjde k panu dochtorovi - a sem z toho na prášky. Asi si vobjednám vagón Serusámu, co ho zobe paní Davídkojc.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:41
- Nahlásit

PetraK
Kosťa je asi reinkarnovaná indijánka, páč furt tvrdí, že je v týpí! Esli von nejni zbytek Nšoči, co se nevešel do Davídkojc
Všechno chápu, ale kdo je Kosťa????????

rosnička
Zahájíme protestní žranici!!!!
Gdo se přidá??

Já protestuju f poctatě celej život, rozhodně od tý doby, co sem měla zápal plic, kerej mě donutil ležet a to žraní uš přišlo samo

rosnička
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:42
- Nahlásit

PetraK
Asi si vobjednám vagón Serusámu
Seruprám se to menuje, dybyste zasej něco nevjedíla, máte mně, nezištně poradím!

rosnička
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:43
- Nahlásit

Gerda
, co sem měla zápal plic, kerej mě donutil ležet a to žraní uš přišlo samo
No, máte náskok!!!
(A mejla!)

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 22:45
- Nahlásit

PetraK
Nemůžu, Nemůůůůůžu, NEMŮŽU
To sou slabošský řeči- musíš musíš musíš - protestovat se musí hromadně. Nacvičíme to, až budem v jižní americe ve vězení, tam se hromadnejma protestama prchá z vězení.

<< 1 ... 1395 . 1396 . 1397 . 1398 . 1399 . 1400 . 1401 . 1402 . 1403 . 1404 . 1405 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání