| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:02
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Dárek nevymejšlí píčoviny
V tom s tebou souhlasím-nevymejšlí Jen pořád točí informace ze všech stran.Chtěla by mít psa sporťáka,ale jejím osudem se stali psi,kteří potřebují mimořádnou péči a ona neumí ignorovat jejich osudy.V tom je její mimořádná schopnost,kterou většina z nás nemá a nebo má,ale přemýšlí o tom úplně jinak.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:04
- Nahlásit
davidkova renata
pani vy ste blpka!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:05
- Nahlásit
Tinta76
Slečna Daisy
Ta je háááááááskááááá!!!!
Neessi
Taxem mu řekla,že esli něgde kvákne,tak bude traverza 3 x denně a nejen vopčas.To je drzost todlenctonc.
A přetáhla si ho rovnou traverzou???Aby mu to bylo jasný!
maixnerova
Když jsem chtěla z tašky vytáhnout vizitku, zjistila jsem, že mám všechny svoje věci nacpaný pod Piškotovým košíkem, takže místo výměny vizitek putoval na stůl náhubek jak koš na brambory a záhy se z tašky vyvanul smrad z mrtvý ryby, který samozřejmě totálně přebil mou oblíbenou vůni "Woman" od DKNY . Jak jsem rvala z tašky košík roztrhl se pytlík se sušenými kousky lososa od Kronchu.
Tak takhle nějak já vypadám u dětský doktorky.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:05
- Nahlásit
Tinta76
Slečna Daisy
Pani,že vy ste ji vzala tím novým vysávačem?Dyk nemá ani jeden chlup!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:06
- Nahlásit
maixnerova
No to sou historky, to byste, pani, ladila k našemu account directooorovi, co nosil ke klientovi drafce do tý doby, než ten posral klientce židli a už tam nesměl. Pak chodil s želvičkama a pouštěl si je při jednání po stole. A takový měl vejšplechty. Smrad z lososovejch krončů si umim přectavit, taky to mám v batohu, ale eště mě nenapadlo to poslat klientovi - díky za tip. A co to bylo za presku pani? Něco důležitýho? První koncepty? )))
Neessi
že to na mne řekne a dostanu 14 denní vyhoštění z domu pro domácí násilí
A jesi bude gaučák bonzovat, změkne mu nos a bude ho mít stejně velikej jako Nuny, bo ta má hoooodně velikej nos. A vůbec za bonzování se lidi bijou, tož ho řádně ztraverzuj - třá novým modelem s písničkou džingl bells. Ty chlapi už dneska nic nevydržej, to je děs. A přtom vypadal gaučák dost bytelně, že by jako řádnou nakládačku snesl...no, v nejhoršim mu zlámeš ruce a sem moooc zvědavá, jak bude se sádrou operovat!!!!
|
Neessi
Člen |
- Nahlásit
maixnerova
No vy ste teda excelovala zase!Doufám,že se tam nepřimotaly ještě fotky Tončiny "boule"
|
Tinta76
|
- Nahlásit
Neessi
jasně, a na co nestačil vysavač, to dovoškubala Kytka
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:08
- Nahlásit
Slečna Daisy
...potřebuje nutně řidiče,to ví každej! Tady je
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:10
- Nahlásit
maixnerova
Když jsem chtěla z tašky vytáhnout vizitku, zjistila jsem, že mám všechny svoje věci nacpaný pod Piškotovým košíkem, takže místo výměny vizitek putoval na stůl náhubek jak koš na brambory a záhy se z tašky vyvanul smrad z mrtvý ryby, který samozřejmě totálně přebil mou oblíbenou vůni "Woman" od DKNY . Jak jsem rvala z tašky košík roztrhl se pytlík se sušenými kousky lososa od Kronchu.
To je nářez Takhle daleko teda zatim ještě nejsme ...
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
Slečna Daisy
...potřebuje nutně řidiče,to ví každej!Tady je
Ty si blpka, to snad neni možný - lámu se přectavou, jak má to čévéčko čepičku, řídí limuzínu a Dejzy řiká - dala bych si něco dobrého a čévéčko otevře skříňku f autě a vyjedou čekuládový bombóny )))))))))))))))))))))))))
|
maixnerova
Člen |
- Nahlásit
Neessi
No vy ste teda excelovala zase!Doufám,že se tam nepřimotaly ještě fotky Tončiny "boule"
nee , naštěstí jsem je neměla vytištěný - doví, co bych jinak prezentovala
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:11
- Nahlásit
Gerda
A přtom vypadal gaučák dost bytelně, že by jako řádnou nakládačku snesl...no, v nejhoršim mu zlámeš ruce a sem moooc zvědavá, jak bude se sádrou operovat!!!!
Zdání klame,pani.Je to křehotinka!Stačí když se napřáhnu a už dělá lehni.Fspoměla jsem si na to tvoje: "bude baci ,baci" a vyzkouším to příště,páč na Aishu to zabralo ouplně nejvíc-čék se má furt co učit a od vás,pani,kór !
Jinak gaučák nevoperuje-naštěstí
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:12
- Nahlásit
Gerda
ámu se přectavou, jak má to čévéčko čepičku, řídí limuzínu a Dejzy řiká - dala bych si něco dobrého a čévéčko otevře skříňku f autě a vyjedou čekuládový bombóny
já už z vás dneska fakt nemůžu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:13
- Nahlásit
maixnerova
dělám co můžu,no
jablunka
Tak takhle nějak já vypadám u dětský doktorky.
škoda,že nemáte za dochtorku tu mojí kámošku,ta by to vocenila,měla svýho času 4 čokly a ted má angličanku kříženou amer.bul.,to je kousek teda ,s tou byste si rozuměly a možná by harantoj nabídla i granuli aby nevotravoval a nechal vás f klidu klábosit
Neessi
mi dneska řek,že to na mne řekne a dostanu 14 denní vyhoštění z domu pro domácí násilí.
tssss,řekněte mu,že přijedu esi bé prudit!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:14
- Nahlásit
Neessi
Stačí když se napřáhnu a už dělá lehni
bude baci ,baci
No a proč to nevozkoušíš přímo na gaučáka - mohla bys ho znemožnit třá na náměstí - Táto, bude baci baci!!! A jak by lehl, zakřičela bys - Už to padá, už to padá! A lehli by šici. Měla bys schopnost vytvoření nejhromadnější reakce na nápřach!
A proč nevoperuje? já myslela, že sešívá srce?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:16
- Nahlásit
Gerda
dala bych si něco dobrého a čévéčko otevře skříňku f autě a vyjedou čekuládový bombóny
čévéčka sou mazaný,no...skoro jako chrtíííí,by to zvládlo f poho
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:18
- Nahlásit
davidkova renata
tssss,řekněte mu,že přijedu esi bé prudit!!!!
A co si myslíš,že jsem mu řekla?Že tě ustanovím svou zástupkyní,páč to umíš s čubinama i s koňama ,tak esli chce ,ať to zkusí.Popřemejšlel nad dyjétou=hladofkou a vzdal to
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:19
- Nahlásit
Neessi
vzdal to
no vida..
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:20
- Nahlásit
Gerda
já myslela, že sešívá srce?
Né,von má genyjální mozek,což vylučuje šikovný ruce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:22
- Nahlásit
Neessi
genyjální mozek,což vylučuje šikovný ruce
Tak to mám asi taky, tím se to vysvjetluje.
davidkova renata
no vida..
měla si radši chtít bejt celoživotní náfštěva - ale to vona néééé, to vona rači náhrada za můdr. No, vidiš, takhle tě nechtěj.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:23
- Nahlásit
davidkova renata
škoda,že nemáte za dochtorku tu mojí kámošku,ta by to vocenila,měla svýho času 4 čokly
Ta naše psy nemá,ale je naprosto bezvadná a vždycky gdyž přídem,tak z dětí mámí momentální počet psů.......páč u nás je to velká proměnná.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:24
- Nahlásit
Neessi
Né,von má genyjální mozek
eh... a k čemuže to je??
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:27 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Gerda
A co to bylo za presku pani? Něco důležitýho? První koncepty?
Šlo o logo pro hodně důležitýho klienta, nešlo o koncepty, ale už o úpravy logotypu z vyhraného tendru.... naštěstí ... a 2 z klientů maj psy, takže se asi prvních deset minut kecalo o pejsech (kvalita exkrementů se naštěstí neprobírala ).
Já měla Piškota na prezentaci jen jednou, když byl eště prťavej, bylo to na výslovné přání klienta - milovníka pejsků. Piškot byl vzorně zalezlej pod stolem, nebyl za ftěrku, nekecal nám do toho ani mu nepochcal nohu... prostě byl tak hodnej, že mě mělo trknout, že něco není v pořádku.... nebylo... když se klient loučil a chtěl si vzít svoji zánovní koženou kabelu, zjistil, že má místo přezky přes rameno voslizlou, rozcupovanou žoužel... Od tý doby neriskuju...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:27
- Nahlásit
davidkova renata
a k čemuže to je??
No mně?Mně teda ku hovnu!Páč vždycky vymyslí,proč něco nejde
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:29
- Nahlásit
Neessi
genyjální mozek
Nejgenyjálnější jeho počin byl, dyš si vzal Vás!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:30
- Nahlásit
čus je něco nového?
jinak jsem si přečetla vaše komentáře ke mě ,dík za ně
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:30
- Nahlásit
maixnerova
prostě byl tak hodnej, že mě mělo trknout, že něco není v pořádku....
No co?Testoval milovníka pejsů,když už tam musel na výslovné přání,že jo? Náhodou-Piškot čikula
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:32
- Nahlásit
rosnička
Nejgenyjálnější jeho počin byl, dyš si vzal Vás!
Pani,vy ste s ním mluvila! Tohle von říká fšude!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:33
- Nahlásit
brezen2008
jinak jsem si přečetla vaše komentáře ke mě ,dík za ně
Nemáš za co,pani A zkus říct,že nemám pravdu!!!
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:34
- Nahlásit
Tinta76
Slečna Daisy je rozkošná , vážně a kdo je ten černej čumák?
|