Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1395 . 1396 . 1397 . 1398 . 1399 . 1400 . 1401 . 1402 . 1403 . 1404 . 1405 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 14:59
- Nahlásit

brezen2008
bo dasty by i 25 ušel,ale on nemá rád vodítko
Dasty to ujde a na vodítko si zvykne.

vy si snad myslíte,neříkám všici,že ten pes nemá pohyb a já nevím co všecko?
Promiň, takhle to podáváš, zní to tak, že na výlety chodí jen sindy.A to, že máš svýho psa dost ráda, víme všichni, nikdo o tom nepochybuje. jen ti davídková s ispidichem a janikou řikaj, abys brala i dastyho s sebou, že mu ten pohyb na výletech prospěje, když ho nepřetáhneš. To je celý. A mám pocit, že seš poslední dobou dost urážlivá. Úplně zbytečně.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:00
- Nahlásit

janika
kerá kráska je slečna Dejzy a kdo jí dělá řidiče??
no Dejzy je Lilátko vot Bilušky,páč ta jí natáhla na zahradě koberec neb Lilča odmítá chodit po trávěSousedííí prej chystal na Biluši lynč,nerozdejchali ani,že má každej pes svý méno.No a taková dáma nebé chodit pješky,né,tak muší mít svýho řidiče,asi Mášenka,páč s Biluší by asi moc dalako nedojela

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:05
- Nahlásit

No my jaksi máme ranaulta twingo a tam by se dasťák fakticky už nevešel vejdou se na krátký vzdálenosti (max půl hodky jízdy) 4 lidi a 2 psi, ale to je dost nepohodlný pro ty psy... nebo 3 lidi a 3 psi s tim, že jeden je středně velkej na zadních sedačkách s člověkem, jeden malej pod přední sedačkou + člověk a jeden malej vzádu f kufru... a to je pohodlný i na dlouhý trasy

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:07
- Nahlásit

Gerda
Dasty to ujde a na vodítko si zvykne.
když každej píše a říká nšco jiného,někdo že bych dastyho mohla zapřáhnout a jít ten nějakej trek ,že to na nohy nevadí,někdo zas abych se na to vyprdla,někdo že by nechodil vůbec,jako ven,což je blbost,ale každej píše a říká něco jiného

Promiň, takhle to podáváš, zní to tak, že na výlety chodí jen sindy
chodí akorád na ty delší,přes týden chodí oba dva

A mám pocit, že seš poslední dobou dost urážlivá. Úplně zbytečně.
vím to jelikož mám doma ,zrovna v pátek, velký problémi,ale to musím si vyřídit nějak sama .....
a to že jsem urážlivá,stím bojuji od samého začátku svého života....

ale klidně budu fotit každej den nějaké ty vejletky

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:08
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
no já nevim, holka, pohodlí si přectavuju jinak.....žádnýho čokla pod nohama vepředu, to se ani nesmí, jeden čék vpředu (s mapou v ruce), jeden vzadu a vedle něj pes - uvázanej na autopásech samozřejmě a eventuálně jeden velkej čokl v kufru, dyš nemáš moc batohůch. Dyš má hodně batohůch, velkej se tam trochu tísní ))

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:09
- Nahlásit

Gerda

Neboj březen pojede trénovat i s dasťákem k nám do přírody a k rybníku pak pude pochod pohoří, takže to fakticky jenom tak zní, že dasty nechodí

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:11
- Nahlásit

Gerda

To bysme pak nesměli chodit nikam a napsaný to fakt vypadá blbějš než to je

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:13
- Nahlásit

A já umim navigovat i zezadu

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:17
- Nahlásit

PetraK
A furt, nebo už to kleslo?

Teď ta sfině zase vybjehla,lítá mu to,ale nejhorší na tom je,že vn je jak maminka.........teploty nad 38,5 °C snáší f pohodě,ale jak je to jen zvýšený na blbejch 37,5°C,tak je na humřetí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:18
- Nahlásit

davidkova renata
no Dejzy je Lilátko vot Bilušky,páč ta jí natáhla na zahradě koberec neb Lilča odmítá chodit po trávěSousedííí prej chystal na Biluši lynč,nerozdejchali ani,že má každej pes svý méno.No a taková dáma nebé chodit pješky,né,tak muší mít svýho řidiče,asi Mášenka,páč s Biluší by asi moc dalako nedojela

ty jo pani Davídkoj, na to, že je to váš první vejcuc, tak celkem dooost slušný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:19
- Nahlásit

jablunka
panííí f Troji je afgán!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:20
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

A já umim navigovat i zezadu

Jak Otik???

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:23
- Nahlásit

janika
mimo text stojící

naprosto bezchybně se jevící

sem zvědavá, kdo se z toho zjeví první

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:25
- Nahlásit

PetraK

Žádnej strach, sloupek sem eště nenabourala

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:27
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

Všechno je jednou poprvní

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:27
- Nahlásit

janika
no ale když já bych šla s dastym ten trek,tak si nakoupím věci jak pro psa tak pro sebe a když začnu trénovat,tak hned sliším,ty toho psa chceš zabít,chudák pes, to na nohy není dobrý,fajn,tak si řeknu OK,bude chodit jenom na volno jako jsme byli....není to dobré na nohy
pak zas potkám někoho kdo měl psa na zabití s nohama ten zas mi říká a píše,je to dobrý na ty nohy,to by pes měl,má zátěž atd...a já fakt nevím,klidně mě zabij,ale tohle je vono,tady je ten kruh
jak jsem říkala venku ve středu,tam píšou alavis nedávat ,jenom zmírnuje bolest,zase jinej říkal,ty vole vykašli se na tammto a kup mu to...
VÍM ŽE TO ŘEŠÍM ASI ZBYTEČNĚ,ALE JÁ BYCH ABY DASTY MOH CHODIT ASPON NORMÁL

já neumím psát city

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:28
- Nahlásit

janika
zjeví vejcuc

už někdo volal teda k Chocholouškovi??

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:30 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

když budem chodit 2 dny vycházky, jako jít navečír nebo ráno a zas se vrátit a pak jeden den havaj + ten alavis,tak si myslím že by to mohlo bejt ok,to je můj názor

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:33
- Nahlásit

brezen2008
hele já v tomhle nejsem honěná, ale myslím, že to normální chození řešit tolik nemusíš, při výletech nikdo nežene, pesan si určí tempo a jede. Nevím teda, jak velký poškození Dastidlo má, ale je pravda,že se doporučuje právě pohyb, pohyb. Přirozený pohyb. Aby svaly nahradily to, kde se klouby flákají. Aspoň takhle jsem to pochopila já z těch debat do kterých jsem se začetla. To že je pesan na vodítku si myslím, že je něco jinýho, než když je na úvazu při treku a táhne Tě. Tam má zátěž navíc. Co na to ostatní zkušenější? Nemám pravdu přecedové?
Hele Březen vezmi to takhle - lepší x let prožitých naplno, tak jak Dasty může, než aby jako gaučák žil o rok dýl, ale nic by si neužil. Co??? Jak na tohle koukáš?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:34 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

PetraK
už někdo volal teda k Chocholouškovi??
já tam cinknu...dybych se nevozývala,taxi mě tam nechali
Dasty má 4/2 a lokty snad taky,ale lítá jak kráva imrvére furt

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:37
- Nahlásit

isdpch
ale takovej normální trochen neuklizenej les
a du rychle do hajzlu nebo eště něgdo po mě bé chtět abysem ten bordel taky uklidila!!!!!!!!!!!!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:41
- Nahlásit

PetraK
Hele Březen vezmi to takhle - lepší x let prožitých naplno, tak jak Dasty může, než aby jako gaučák žil o rok dýl, ale nic by si neužil. Co??? Jak na tohle koukáš?
on chodí,ale nefotím ty mnší denní vejletky,fotím jenom ty velké,kde je jenom sindy

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:48
- Nahlásit

janika
ok
tak se všem omlouvám,zdali jsem něco pokazila

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:49
- Nahlásit

brezen2008

Neser! Neser!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:49
- Nahlásit

isdpch

Na Boubeles NESAHAT!! NESAHAT! Tam to velmi oblibuju. KDyž tam teda nejni zrovna bouřka, to se bojim jako sfiňa

davidkova renata

abysem ten bordel taky uklidila

no pak si buďte jistá, že budete u Chocholouška hostovat, páč zatímco vostatní jdou do lesa s košíkem, vy tam béte cárat s kýblem a koštětem. To je zaručená jízdenka nach Bohnice

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:50
- Nahlásit

isdpch
pokud někdo nechce mít nejdražšší baterie na světě, nebude tady brát jméno jardy nadarmo
Velkopoklona, pane velkozařizovateli, stejnak sem původně chtěla napsat, že Jarda, i když se zdá malej, je prostě nejšikovnější autíčko na svjetě, i mi to Knédl řikal, dyš spolu onehdá parkovali vedle sebe - "Ten Jarda, to je kabrňák!" No a až ti budu povidat, jak sem si povidala s panem velkobateriářem, budeš se dost smát, bo sme hovořili - neznaje se - o velice osobních věcech. Nejdřív se mě ptal - jestli sme jako k-a-m-a-r-á-d-i, to mě trochen zarazilo, nebo jestli se známe přes psy, což mě uklidnilo, bylo jasno, že pán je blázen a že patří k nám na foru. A pak už sme si povídali a to ti budu vyprávět, to se posměješ

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:53
- Nahlásit

brezen2008
tak se všem omlouvám,zdali jsem něco pokazila

Trumpeto nevomlouvej se, ne? Tady nejni proč se vomlouvat. A navíc fšicí vědí, že to děláš proto, že Ti na něm hodně záleží. Ale nemůžeš mu udělat zlatou klec. Nech ho lítat ptáčka jednoho

davidkova renata
ale lítá jak kráva imrvére furt

takže jestli to dobře chápu, vycházky by měly mít pozitivní vliv, ale ten dogtrek asi ne, je to tak?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 15:55
- Nahlásit

janika
holka nevím kdy se uvidíme....
máš mejlík

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 16:04
- Nahlásit

isdpch
ZLATÝ SLOVA PANE MODERÁTORE, ZLATÝ SLOVA!!

To byste si paní Březen měla zarámovat a dát nad postel a 6x povinně před spaním přečíst.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2008 16:10
- Nahlásit

janika

páč kdyby víc, tak by mohla třebas usnout. Někoho čtení uspává. Teda většinu lidí. Mě ne . Já musím luštit sudoku a čekat až se mi začnou slejvat číslice.

<< 1 ... 1395 . 1396 . 1397 . 1398 . 1399 . 1400 . 1401 . 1402 . 1403 . 1404 . 1405 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání