| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 16:10
- Nahlásit
isdpch
tak dík,ted tu bulím jak ta želva
a pravdu máš to zas jo......
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 16:15
- Nahlásit
brezen2008
nebulte pani, budete pak vopuchlá a vypadat jako já! A to vám nepřeju!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 16:18
- Nahlásit
PetraK
vejcuc ešusová, vejcuc, chceme vejcuc jako minule!!!!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 16:22
- Nahlásit
brezen2008
Zkus tohle http://www.orling.cz/gelapony_arthro_biosol.htm
Dávám svým psů už druhý rok a OK s Alavisem jsem moc spokojená nebyla.Mám starší čauku a jeden kyčel má horší a po téhle kůře se to vždy zlepší.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 16:25
- Nahlásit
Gerda
Dneska vejcucí ale paní Davídkojc, ne? Dyš už s tim začala, tak podle hesla, když někdo řekne ÁÁÁÁÁ, tak musí říct taky BÉÉÉ, by to měla dotáhnout do konce. Si teda jako logicky dovozuju
Tak nebo tak, já nestíhám vycucnout už asi nic , páč musim dneska přesně v padla zmizet, jedu s věcma do outulku a ešče chci něco přikoupit.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 16:35
- Nahlásit
Erin
a kolik měli nebo jak měli v nohy v háji? jako čísla?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 16:40
- Nahlásit
Akitka 2/2 a čau 0/2
Ale dávám to i štěndám vlkoškům.
Jinak s tím pohybem mají lidi pravdu,poznáš,že pes má bolesti a neochotu k pohybu.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 16:46
- Nahlásit
Erin
A kolik jim toho dáváš, když je to pro koně? (jako na jednoho psa?)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 16:54
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
kolik jim toho dáváš, když je to pro koně? (jako na jednoho psa?)
Přepočítej si to podle váhy. Trojčlenkou .p
Erin
Prosím tě, nic jí neraď, protože teď pro změnu bude řešit jestli má dávat Alavis (jak říkal ten pán v parku), nebo Orling (jak říkala Erin), Chassoton (jak říkala paní ve zveráku),nebo vůbec nic jak prosazuje Tonda Vomáčka
brezen2008
Neřeš kraviny a začni používat selský rozum, proboha.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 17:00
- Nahlásit
Biluška
To by mi trvalo moc dlouho
Jinak vona si to vyřeší to se fakt neboj
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 17:01
- Nahlásit
Biluška
Přepočítej si to podle váhy. Trojčlenkou
Tisíckrát odrážim počítání trojčlenkou - fuj fuj, nějaký ošklivý zaklínadlo!!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 17:37
- Nahlásit
brezen2008
Co zase vymejšlíš? Představ si mladýho chlapa,který má vývojovou vadu kyčlí,která nejde operovat.Může chodit,ale do 5 km .Nemůže skákat.Nemůže dělat fyzicky náročný sporty.Může plavat. Tak co s takovým chlapem? Léky na klouby to nezlepší,jenom zmírní zhoršení.Není nešťastný,protože má někoho,kdo ho má rád.Když chceš vyrazit na 30 km pochod,tak ho necháš doma,aby mu bylo smutno,nebo půjdete spolu jen těch 5 km,aby byl šťastný? To je v podstatě Dasty. Lepší to nebude i kdyby ses stavěla na uši.Psa jsi zachránila.Tak choď se Sindy a s Dastym podle jejich možností a nevymýšlej peachoviny,prosím.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 18:16
- Nahlásit
Neessi
Ahoj paní doktorko
Dárek nevymejšlí píčoviny, ale když se do ní pustí 5 lidí, tak se to může tak jevit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 18:27
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Dárek nevymejšlí píčoviny, ale když se do ní pustí 5 lidí, tak se to může tak jevit
No, nikdo se do Dárka nepouští, Dárek s náma pravidelně chodí ven min 2 roky, co se známe, známe ji tedy i od té doby, co má Dastyho a co s ním řeší jeho potíže. O Dastym diskutujeme i na hospůdkových srazech, stejné názory Dárek zná jak z fory, tak z ústního podání. Vesměs tim chce každej naznačit, že má zvažovat vlastním citem a ne zkoušet každou chvíli nějaké doporučení. To, že dá svým psům první poslední, že se u ní mají jako prasata v žitě, že se stará, vychovává, že dala dokupy dva ubohý typy (Sindy původně nesměla být puštěná z vodítka, Dasty mohl skončit ve sklepě do konce života), je věc jasná a samozřejmá, naopak je někdy potřeba tím slovem peachovina naznačit, že pečuje už příliš a měla by možná i zvolnit ve vymýšlení dalších péčí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 18:33
- Nahlásit
Helejte,jak ta moje prdelka stůně.
A todlencto sem před chvilkou vyfotila tady u nás.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 18:54
- Nahlásit
jablunka
Chuďátko stonavý! Koukám, že i to chrtisko by chtělo trošku té nemocenské péče, koukám, že předstírá pooperační slabost. Tak táhnout a srůstat!
A vůbec, žádný pěkný vobrásky sem nedávat, neboť mi právě klientka zkazila noc a ráno. Asi tu budu muset spát. Ach jo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 19:15
- Nahlásit
Gerda
Tisíckrát odrážim počítání trojčlenkou - fuj fuj, nějaký ošklivý zaklínadlo!!!!
já vám pomužu!!!Něco tak zvrhlýho sem už dlouho neviděla ,fůůůůůůůůůůůůj počítání trojčléénky
Lucie Kratochvílová
vymejšlí samý peachoviny,víme vo tom za tu dobu svý Problém je,že poslouchá absolutně každýho včetně Tondy Vomáčky a nám docházej logicky síly .Lítá vod stěny ke stěně a z extrému do extrému.Co se Dastyho týče,ten pes ja krapet magor a cval jest mu přirozeností,sem ho eště neviděla jít .Pokud má umřít,tak at je to v klusu,to je jeho život .Zbytek napsali vostatní.
jablunka
Helejte,jak ta moje prdelka stůně.
souhlasim s gerdou...předstírá pooperační slabost ,nelitovat a zapřáhnout
A todlencto sem před chvilkou vyfotila tady u nás.
Zááááááááázrak!!
hele vnímla ste toho afgána v Troji?????????
a vejcuc at udělá něgdo ze štábních ,bestak měli klidovej víkend a já su uštvaná
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 19:19
- Nahlásit
Gerda
Gerdo a všimla si si těch smajlíků, co sem tam dala?
A to co si napsala vim
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 19:20
- Nahlásit
davidkova renata
renčo, ty si si taky nevšimla těch smajlíků
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 19:22
- Nahlásit
Moje smůla je, že neumim dělat tak dobře legraci jako vy
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Srp 2008 19:22
- Nahlásit
Neessi
Když chceš vyrazit na 30 km pochod,tak ho necháš doma,aby mu bylo smutno,nebo půjdete spolu jen těch 5 km,aby byl šťastný?
Dovoluji si navrhnouti ... klíďo těch 30, ale rozvrhnout si to do více dní ...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 19:23
- Nahlásit
davidkova renata
hele vnímla ste toho afgána v Troji???????
Jj,hodím to pak na chrty.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 19:32
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Moje smůla je, že neumim dělat tak dobře legraci jako vy
sis nefšimla těch smajlíkůch co sem tam dala? Jenže známe března,je třeba to psát furt dokola ,třá se jí f tý palici něco i uhnízdí
jablunka
Jj,hodím to pak na chrty
kuju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 19:37
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Ale žencká, dyk je to furt to samý, pošťouchnout Dárka, ať to dělá podle sebe a dycky to bude dobře
To víte, dneska na ty smajle nemůžu pružně reagovat, bo mě naštvala klientka, vona je příbuzná s jednou naší kolegyní tím, že si vzala jejího bráchance. Tak sme bráchance požádaly, jestli by nemohl plnit svoje manželský povinnosti pořádně, neboť jeho žena je na nás poměrně hodně zlá a agresivní a my jí logicky traverzou mlátit nemůžeme. Zde je jasný důvod, z čeho ta agrese plyne. A vůbec nevim, kdy dnes půjdu dom, ale za to vim, že tu ráno musim bejt v 7.00. Kdo to veme za mě? Samozřejmě jen práci, nikoli výplatu, tu potřebuju - srabi!!! Dyš čéku ani půlmegáč nedaj.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 19:49 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Gerda
jó někteří klienti, ty se musej zpracovat.... . Co se ti nezdá na traverze? Já dneska v 10.00 měla prezentaci. Dorazila jsem na poslední chvíli, jak je mým zvykem. Když jsem chtěla z tašky vytáhnout vizitku, zjistila jsem, že mám všechny svoje věci nacpaný pod Piškotovým košíkem, takže místo výměny vizitek putoval na stůl náhubek jak koš na brambory a záhy se z tašky vyvanul smrad z mrtvý ryby, který samozřejmě totálně přebil mou oblíbenou vůni "Woman" od DKNY . Jak jsem rvala z tašky košík roztrhl se pytlík se sušenými kousky lososa od Kronchu. Ty v noci na procházce nosím hlavně kvůli Toničce, protože přece jenom hůř slyší i vidí a takhle mě najde dokonale po čuchu... No prostě noblesní prácička
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Srp 2008 19:54
- Nahlásit
Slečna Daisy
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 19:56
- Nahlásit
Gerda
my jí logicky traverzou mlátit nemůžeme
Já už gaučáka taky nesmim traverzovat,bo mi dneska řek,že to na mne řekne a dostanu 14 denní vyhoštění z domu pro domácí násilí.Taxem mu řekla,že esli něgde kvákne,tak bude traverza 3 x denně a nejen vopčas.To je drzost todlenctonc.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 19:59
- Nahlásit
maixnerova
Když jsem chtěla z tašky vytáhnout vizitku, zjistila jsem, že mám všechny svoje věci nacpaný pod Piškotovým košíkem, takže místo výměny vizitek putoval na stůl náhubek jak koš na brambory a záhy se z tašky vyvanul smrad z mrtvý ryby, který samozřejmě totálně přebil mou oblíbenou vůni "Woman" od DKNY . Jak jsem rvala z tašky košík roztrhl se pytlík se sušenými kousky lososa od Kronchu. Ty v noci na procházce nosím hlavně kvůli Toničce, protože přece jenom hůř slyší i vidí a takhle mě najde dokonale po čuchu... No prostě noblesní prácička
helejte a máte výpověd na hodinu nebo byli slušný a dali vám ty dva měsíce?
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:01
- Nahlásit
davidkova renata
...byly zkoprnělý a návrh se jim móóóc líbil - možná se obávali, že po náhubku a smradu bude následovat tak oblíbená traverza
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2008 20:02
- Nahlásit
Tinta76
Slečna Daisy
...potřebuje nutně řidiče,to ví každej!Tady je
|