| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:06
- Nahlásit
Triniti
s vysokým íkvé
nepletete si to s vysokym vedením?? A dlouhým?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:24
- Nahlásit
janika
darem nebo na převýchovu
Asi jako vzorek spíš - když zatím posílá jen kusy a ne celý děti
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:28
- Nahlásit
k práci se stavjej jako lemry
Biluška má převýchovnou stanici?
Taky zašlu 2 (slovy dva) kusy....ale žerou furt.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:29 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
tak už nic
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:32
- Nahlásit
Dobré ráno semetriky, semetrici, semetřátka a lidé diskutující, mladí a krásní, všichni, co jste dnes začali bourat, všichni, co mi dáváte své děti, a všichni ostatní, co mi nedáte nic. Nejvíce dobrého rána těm, co mi dají půlmegáč!
Děcka, tak už bouráme, zejtra musí přijet Pardálka, bo já zas jako retard ani nevěděla, kde chci zásufky a kam se maj natahat a jak chci příčky, tak sem jen řikala, že si zas přivedu tu chytrou kamarádku a nutno dodat, že panu velkokoupelnistovi se hroooozně ulevilo, že si bude mít s kym říct ty normální věci, co by měl čék vědět, ale když je blbej, tak to neví. Pak mě poslali pryč a tak sem radši jela do práce. Eště že na světě existuje Pardálka, co radí hloupým lidem. Co kromě přivolání u dětí máte novýho? Bude se mi hodit jedno odvážné dítě, které zvenku zavěsím na balkon a bude čistit skla.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:49
- Nahlásit
janika
darem nebo na převýchovu??
Jako darem na převýchovu.
PetraK
Asi jako vzorek spíš - když zatím posílá jen kusy a ne celý děti
Zasílám kompletní dva kusy a žádný další nebudou - teťkonc už mně čekaj jen samá pozitýva a socyjální jistoty.
Gerda
lidé diskutující, mladí a krásní
Seš f prúvanu, či co? Jaký krásní a mladí?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:57
- Nahlásit
Biluška
Když jim to půjde tak jim pustím i elektřinu
no hlavně to neuspjechejte,rači delší nácvik a pak stoprocentní výkon ,je to stejný jako dyš začínáte kousat na rukáf
P.S.my to asi uspjechaly bo Nyný se chová jako hovado
Furt.
Triniti
PetraK
vy dvje ste ale úplně bubý a vůůůbec se s váma vo tom nebudu bavit Ofšem třiniti může humanytární pomoc poslat,vodevřu si konzum a prodám to v něm a za utržené peníze si koupim prášky na hubnutí
Gerda
Bude se mi hodit jedno odvážné dítě, které zvenku zavěsím na balkon a bude čistit skla.
co to čerstvje narozený?? Odvážný bude tuty bo nemá put sebezáchovy,což vidim jako výhodu.Dyš bé nakojený a bé mít čistý slípentpjejky ani by nemuselo moc řvát
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:58
- Nahlásit
Triniti
teťkonc už mně čekaj jen samá pozitýva a socyjální jistoty.
A co první dovolená v jugosláviji a první auto? Bes toho žádný jistoty mít nemůžeš.
Jaký krásní a mladí?
No my všichni, snat ne?????!!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 11:00
- Nahlásit
davidkova renata
co to čerstvje narozený??
No, i když už je jí 14 dní, furt si myslim, že stěrku neudrží....Chce to dítě, co už umí mejt vokna. Takže kritrsku od Saraksový taky nenabízet. Možná by to mohlo bejt to Waldovo, ale to zas musí bejt v laborce a pálit slifku...nevim, něco pošlete.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 11:03
- Nahlásit
Gerda
já krásná nejsem,takže k vám nepatřím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 11:04
- Nahlásit
brezen2008
takže k vám nepatřím
Ale patříš a to si milá zlatá jen tak nevodpářeš )))))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 11:10
- Nahlásit
Gerda
že stěrku neudrží
to ale vůbec neva,voblíknem ho do flanelu nebo co pěkně čistí a budem jím prostě pohybovat nahoru a dolu a do stran
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 11:17
- Nahlásit
davidkova renata
Ale ne, to ne, flanelový voblečky budou potom dobře sloužit, až těch plazičů bude víc, budou jezdit po podlaze a leštit parkety. Na vokna někoho vječího.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 11:22
- Nahlásit
Gerda
Ale ne, to ne
šiš vy ste furt nespokojená Leštit parkety může kroužek tanců brejkdénc třá zase pro změnu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 11:28
- Nahlásit
a kolik si učtujete za leštění parket?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 11:34
- Nahlásit
Musím na oběd než mi to haranti sežerou, tak nemám čas psát. Kdo sem chce poslat děcka, tož je pošlete, pracovních sil není nikdy dost. Dneska od rána natíráme překážky. Už jim to docela de, musím je pochválit maj to moc hezký. Gdo nenatírá hezky dostává elektrickej oboječek a začíná s nácvikem od začátku.
Pro matky co maj pocit, že jejich haranti moc žerou a k práci se staví jako lemry - to je rychle odnaučíme, neboj, neboj .
Enom lituju, že tu nikde nemáme uranové doly
Gerda
Na mytí oken posílám Adélu, včera myla podlahu a šlo jí to. Na okna se rekvalifikuje rychle, to je skoro stejný
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 11:49
- Nahlásit
Biluška
Biluš, příští rok nahlaš gulak prosimtě dřív, ať nemusim utrácet prachy za pitomej tábor
nechceš je poslat na srpenec? potřebuju ušetřit prachy na závody, samo pro psy!!!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 11:53
- Nahlásit
Gerda
hele já bych ti doporučila po neděli Michalu ta je na vokna dobrá..a možná přijede Jablůnčino Terezka a ta má dobrej trénink
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 11:58
- Nahlásit
Triniti
už mně čekaj jen samá pozitýva a socyjální jistoty
to jako znamená, že nejdříf musím mít harantí a až pak přijdou pozitýva a jistoty???? Tak to snad se dám radši na žebrotu . Vyjde to nastejno- s harantima taky za dobrotu na žebrotu. A já si aspoň ušetřim nerf
davidkova renata
za utržené peníze si koupim prášky
prášky jo ,ale tak leda na makovici
Gerda
že stěrku neudrží
bodejď, dyk neudrží a ni stolici natož stěrku
Biluška
Nelituj a nech harantí ať ty doly vykopou - dyš nic jinýho, tak pro příští soustředění
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 12:09
- Nahlásit
davidkova renata
Triniti
PetraK
vy dvje ste ale úplně bubý a vůůůbec se s váma vo tom nebudu bavitOfšem třiniti může humanytární pomoc poslat
Nic nepošlu, su uraženej.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 12:10
- Nahlásit
Biluška
Aspoň nějaký tvý know-how by se mi hodilo. Čím to, že čokl poslouchá jak hodinky a vlastní krev se výcviku vzpírá?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 12:12
- Nahlásit
PetraK
prášky jo ,ale tak leda na makovici
ty přeci fasuju vot vobvodního
Nelituj a nech harantí ať ty doly vykopou
přesně!Já nevim,že jí čék taky musí fšecko řikat
Triniti
Nic nepošlu, su uraženej.
to mi ofšem naruší rospočet
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 12:13
- Nahlásit
Meta
Čím to, že čokl poslouchá jak hodinky a vlastní krev se výcviku vzpírá?
možná bé problém f tý vlastní krvi... , vlastní rodina prej bejvá horší než cizí lidijové( a psové)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 12:24
- Nahlásit
ta a je to tady - dastík miluje a neloví morčátka bez náhubku,jsem je vypustila chtěla jsem jít do kuchyně a dastík se dostal do obýváku a on si je jenom očuchal a momuchlal,takže jsem celý vod slin,ale nic jim neudělal,nevím co by na to sindy,ale dastík je ok
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 12:25
- Nahlásit
davidkova renata
Jezuskote, že by byli po mně???? To snad nééééé...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 12:30
- Nahlásit
davidkova renata
ty přeci fasuju vot vobvodního
asi slabý teda, páč jinak by vám to muselo huž docvaknout,že ste skorem průhledná.
přesně!Já nevim,že jí čék taky musí fšecko řikat
tetkon je ale vomluvená, páč má zatmíno z toho mobila, ešče se mi nepodařilo jí to vysvětlit, no
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 12:31
- Nahlásit
davidkova renata
Meta
vlastní rodina prej bejvá horší
a vůbec nejhorší sou trphajzlíci! Ty vám vlezou naprosto fšude
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 12:36
- Nahlásit
tak a ted jsem dopapala polárkový dort s voříškama ak tomu olivy s papričkou,mnam
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 12:40
- Nahlásit
PetraK
vůbec nejhorší sou trphajzlíci! Ty vám vlezou naprosto fšude
no to ale máte recht!!!!!se koukněte,ftírnou se i na vobrany!!!
janika
tablety se můžou dycinky hodit
no ale pro tebe už je pozdě ,tos měla zobat než si zabřezla
brezen2008
ted jsem dopapala polárkový dort s voříškama ak tomu olivy s papričkou
neřikala vo pár stránek zpět něco vo dietě?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 12:41
- Nahlásit
Meta
Aspoň nějaký tvý know-how by se mi hodilo. Čím to, že čokl poslouchá jak hodinky a vlastní krev se výcviku vzpírá?
Celé kouzlo spočívá v traverze
Jimmi
Biluš, příští rok nahlaš gulak prosimtě dřív, ať nemusim utrácet prachy za pitomej tábor
Sleduj forum "tábor Suchá Rudná", tam jsou termíny pravidelně zveřejňovány . Kupříkladu letos jsem tábor čtyřikrát vyhlásila, třikrát zrušila a dvakrát změnila místo konání
|