| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 21:31
- Nahlásit
PetraK
psama co blafkaj
s jejím kuchařským uměním? Asi se živjej kořínkama a bobulema z josty
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 21:32
- Nahlásit
PetraK
hele tohle je dobrý téma, k Bilušce se vozej harantí? já bych jí dva šoupla a krmit je ani nemusí, doma jenom zacláněj, rabujou lednici a příšerně votravujou, o jejich návrat bych ani nestála, na uvolněná místa dopořídím psiska
gdy už budou konečně ty pořádný línie co slibuje Davídková?!!!
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 21:40
- Nahlásit
Ahojte děcká,
tu je něgde votkladiště dětí? Čék f dnešní dobje samou rospaslostí fakt vyhazuje gdeco.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 22:03
- Nahlásit
Triniti
Jimmi
Drahé dámy - votkladiště dětí je u Gerdy přece!!! Preferovány jsou jednak děti s bicepsama co můžou tahat náklad a potom ty s malejma prstíkama, co můžou čistit spáry. Ale vostatní prej taky nejsou k zahození. U Bilušky je jen přestupní stanice - takovej výcvikovej tábor, aby byli posléze harantí všeobecně použitelný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 22:05
- Nahlásit
Neessi
s jejím kuchařským uměním
No ale! Ublafkanej pes na joště neni nic složitýho, to dá i Biluška
Emilem to poslat nemůžu páč neznám emilovou adresu
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 22:11
- Nahlásit
PetraK
Drahé dámy - votkladiště dětí je u Gerdy přece!!!
jen je člověk chvílku v luftě a hnedka něco prosere sakra
gde je Gerda, dodám jí dva haranti, jen co projdou výcvikáčem u Biluš
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 22:18
- Nahlásit
a muses se vokládat jenom děti,já žádné nemám,ale bych vám tam mohla vodložit neposlušnou samičku morčete, na ííípo ona nebude,tak jí musím dát prič,bo já potřebuji morčata jenom co íííípěj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 22:21
- Nahlásit
Jimmi
gde je Gerda,
Gerda je s kytarou a finanční ředitelkou na plánovacím oddělení, dávaj tam dohromady plán na příští pětiletku. tak až zejtra snad???
brezen2008
a nechceš teda Kosťu? Sice to nejni morče, ale fógl, ale pípat umí moc dobře
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 22:37
- Nahlásit
Lidi, právě jsem zjistila že zabiju děcko. Svoje vlastní. Zhruba před dvěma týdnama jí někdo ukradl mobil. Zjistila jsem to dneska. Nevím kdy to zjistila Lálice, ale absolutně se mi to neobtěžovala říct. Prostě čekala, až to praskne. NA TOM MOBILE JE PAUŠÁL. Děcka jsou s našima v Itálii. Tak nasraný telefonát do Itálie asi O2 nepamatuje. Nejspíš by mě tam bylo slyšet i bez telefonu. Jestli byla Muchoš na lince tak jí upadlo ucho a už se tady neobjeví. Mášenek mezitím sháněl operátora a blokoval simku. Než se mu podařilo překecat automat a sehnat operátora prdly mi všechny cévky. Tou představou, že někdo dva týdny provolává náš paušál a budu tam mít účet za desetitisíce. Naštěstí nemám. Ale děcko stejně zabiju. Další mobil dostane v osmnácti. My jsme vyrostli taky bez něho tak co Řekněte mi někdo co z těch harantů roste. Ona prostě ani nevěděla, že jí ten telefon někdo sebral. Vůbec žádný vztah k majetku to nemá. Jen co se vrátí domů tak jí skončí slastné doby povalování a hraní si se psama Makat bude jak barevná. Dostane takových povinností, že se z toho po...e. Třeba si pak uvědomí jak se vydělávají prachy a bude si jich vážit Budu tvrdá, zlá, kapitalistická matka.
Neessi
psama co blafkaj
s jejím kuchařským uměním? Asi se živjej kořínkama a bobulema z josty
Si prdlá? Kupuju obědy na statku v jídelně a vozím je harantům ve várnici Najím se s nima i já a Mášenek. Polívku haranti zásadně nejí, takže ji rvu do mražáku a budu s ní živit v zimě Mášenka Tenhle systém se mi dost líbí, asi tady budu pořádat soustředění častěji .
Jo a nádobí mejou taky haranti. Krom toho mejou podlahu (páč tu našlapali) a dneska vykartáčovali Gozérku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 22:43
- Nahlásit
Jimmi
hele tohle je dobrý téma, k Bilušce se vozej harantí? já bych jí dva šoupla a krmit je ani nemusí, doma jenom zacláněj, rabujou lednici a příšerně votravujou, o jejich návrat bych ani nestála, na uvolněná místa dopořídím psiska
Pošli je. Tady je letní výcvikové soustředění s pracovním názvem "gulak" . Včera haranti očesali, umyli a zmrazili většinu nenáviděných bobulí. Pravda, dost jich snědli, ale to neva, páč u nás o to stejně nikdo nestojí. Dneska natírali překážky. Gdyby nám to Gerda nepokazila deštěm tak stihli natřít větší část. Takhle se to nestihlo a budem muset pokračovat zítra. Až to budou mít tak půjdou kopat kanál, o kterém Mášenek prohlásil, že se na to může ajncvajc, páč je to tam samej šutr . Aby rodiče neměli kecy tak sem tam i trénujem. Ale málo, aby děti nebyli vyčerpané a mohli pracovat
PetraK
U Bilušky je jen přestupní stanice - takovej výcvikovej tábor, aby byli posléze harantí všeobecně použitelný
JJ, přesně tak paní. Rozmazlené městské dětičky se tady učí jak se správně drží lopata a podobné základní vědomosti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 22:46
- Nahlásit
Biluška
Budu tvrdá, zlá, kapitalistická matka
takže žádná změna
Nezuř, copak si nepamatuješ, co jsme prováděli my?? Bože já bych se nechtěla ani kdyby mi to vyvažovali celou Centrální bankou . Copak za to může, že jí to někdo štípnul? Jen se pak bála to říct. Taky by ses bála, kdyby ses měla za mámu Víš co musela chudinka spotřebovat toaleťáku z toho břichabolu co z toho měla?
Hale a takový soustředění, to nevypadá vůbec špatně. Äle u nás na statku bych pořídila leda tak ovčí bobky, tam rozhodně nevařej. ale maj tam zase ublafkaný psy. Zabijáky ublafkaný.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 23:00
- Nahlásit
PetraK
Nezuř, copak si nepamatuješ, co jsme prováděli my??
Já jsem prováděla strašlivé věci. Děsné. Ale tohle ne Kdykoliv jsem něco provedla a věděla jsem, že se to může zhoršit tak jsem se šla přiznat. Tajila jsem jen to, co se zhoršit nemohlo. Třeba důtku ředitele, tam bylo jedno jestli se to dozví hned, nebo za měsíc. Ale ztracené klíče od baráku jsem šla přiznat, aby nás nemohl nikdo vykrást. Jako nechat si ukrást mobil, na kterém je paušál a NEŘÍCT to, to už mi přijde fakt moc. Pár dní předtím jsem s ní měla řeč o tom, jak je telefonování drahé a že nesmí volat tak moc. Kývala, že jako všechno chápe a že volat nebude. No, taky nevolá
Budu tvrdá, zlá, kapitalistická matka
takže žádná změna
Naopak, tady budou velké změny To děcko si prostě neumí vážit peněz. Doma je držíme dost zkrátka, ale babička, tetička a tatínek do nich rvou horem dolem. Holky moc dobře vědí, že když jí něco nekoupím já tak zajdou za tatínkem, nebo za babičkou, řeknou "já to moc chcíííí, všechny děcka ve škole to mají, mamina mi to nechce koupíííííít" a mají to Babička s dědečkem se ještě předhání kdo to koupí dřív a lepší. A tohle teda skončí.
Víš co musela chudinka spotřebovat toaleťáku z toho břichabolu co z toho měla?
Neměla žádný břichabol. Ona vůbec nevěděla, že ten telefon nemá. Fakt to nevěděla. Zjistila to až z mého nasraného telefonátu. Prostě si těch věcí neváží, nechává je všude válet, je jí jedno jestli je má, nebo ne. Když se něco ztratí, nebo zničí tak někdo koupí nové ne?
Má skvělý vztah ke zvířatům a odpovědnost k nim. To fakt jo. Neexistuje, aby nedala psům vodu, nebo tak něco. O to se stará. S klidem jí nechám na starost vhr štěňat a postará se stejně jako já. Ale o "majetek" se prostě nestará
Äle u nás na statku bych pořídila leda tak ovčí bobky, tam rozhodně nevařej. ale maj tam zase ublafkaný psy. Zabijáky ublafkaný.
No tak bys jedla blafkající psy na jostě. Jostu případně dodám
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 7 Čec 2008 23:22
- Nahlásit
Biluška
Ona vůbec nevěděla, že ten telefon nemá , no vždyť řekla , že nebude volat,když je to tak drahé, tak jak má vědět, že nemá mobil , když ho nepoužívá, aby vyhověla mamince ....a mamince se to zase nelíbí, maminka neví co by chtěla
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 07:20 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
dobré ráno všem co maj děti a co je raději po přečtění už neplánujou vůbec jako já,co se jim zdálo o tom jak trénujou psy,co jeli na 5letku s vedoucí,co nemaj rádi zimu atd...
petra K - děkuji ale nee,tohle by dastík už nepřežil,tohle by ihned zdemoloval
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 07:46
- Nahlásit
Dobré ráno všem pisálkům
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 07:53
- Nahlásit
Davídková Renata
Paní kolegyně, paní kolegyně. Muším se vám pochlubit. Mé výchovné úsilí přináší své ovoce. Z harantůch rostou úžasní velkokynologové a psícholozi.
Konverzace dneska ráno před stanem:
Lucka: "Bíšo, Bíšo, ke mně"
Majka ze stanu : "von je tady, von má asi žízeň"
Lucka před stanem: "tak mu jednu flákni"
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 08:09
- Nahlásit
Biluška
tož gratuluji k uspěchu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 08:12
- Nahlásit
Biluška
Lucka: "Bíšo, Bíšo, ke mně"
Majka ze stanu : "von je tady, von má asi žízeň"
Lucka před stanem: "tak mu jednu flákni"
to vypadá veelmi nadějně ,musíme podporovat mládežnííícííí,prej jich je f kinilogyjy nedostatek
kam mám teda poslat toho spratka??? F popisu sem ho jednoznačně poznala,tagže vohledy stranou
PetraK
pani,písněte mi emila esi ho na mě máte,já vám taky něco pošlu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 08:24
- Nahlásit
Biluška
já tak zajdou za tatínkem, nebo za babičkou, řeknou "já to moc chcíííí, všechny děcka ve škole to mají, mamina mi to nechce koupíííííít" a mají to Babička s dědečkem se ještě předhání kdo to koupí dřív a lepší. A tohle teda skončí.
Tohle chápu, to by mě vytáčelo do bezvědomí, takže tohle jo, ALE
Ona vůbec nevěděla, že ten telefon nemá
tak pak je v tom ale trochu nevinně, ne? Když to nevěděla, tak to netajila. Hele buď ráda, že je to takhle Má skvělý vztah ke zvířatům a odpovědnost k nim , to je mnohem důležitější, než se starat o mamon. Páč až budeš stará, tak Ti tu vodu dá a nebude se starat, jestli po tobě bude dědit. Co??? nemám pravdu???
davidkova renata
emila nemám, tak zavolám, ať to tady nemusíte věšet, jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 08:26
- Nahlásit
davidkova renata
Tak emila si asi nepředáme, páč paní majitelka asi sežrala tydlifoun a tetkon ji zvoní tak maximálně v břiše a nemůže ho asi zvednout, páč mi to nezvedá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 08:26 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
PetraK
sem luksovala,sem tu
to sem klidně dám stejně sem profláklá
davidkova.renata@seznam.cz
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 08:29
- Nahlásit
isdpch
takoví mládežnícííí to za nás nebejvalo
no to fakt ne bo f pravěku se lidi dožívali asi tak 20 let,takže mládežníkem byl leda tak kojenec ,jináč se to nedalo stihnout
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 08:33
- Nahlásit
davidkova renata
Luksovala??? Ráno???? Pani je vám dobře? Nebo to máte za trest? Máte to udělat jako já - roztřískat luks (zaútočil na mě, udeřil mě do holení kosti, tak jsem ho přetáhla vzteky tou kovovou trupkou, šmejda!) takovým způsobem, že vám ho příště nedaj do ruky. Luksuje tedy Brtnik.
Du psát.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 08:34
- Nahlásit
isdpch
má pravdu přecedo
No bať já a pan režižér máme dycinky pravdu
ty voe ty máš koníčky
asi jo, páč todle může napadnout určitě jen zapálenýho hobbystu-luksistu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 08:43
- Nahlásit
isdpch
ty voe ty máš koníčky
vo konííícííí ani tak nejde ,spíš jako nejni už kam šlápnout
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 08:51
- Nahlásit
davidkova renata
kam šlápnout
stačí tedy levitovat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 09:11
- Nahlásit
PetraK
stačí tedy levitovat
hm,to bysem ale mušela jako dooost zhubnout bo todle by nezvlád ani Kaprfíld
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 09:47
- Nahlásit
PetraK
Když to nevěděla, tak to netajila. Hele buď ráda, že je to takhle
No netajila, to má štěstí. Páč kdyby to navíc věděla a tajila tak bych ji zabila tuplem. Taghle ji nezabiju, ale strašlivě zmlátím, protože se nestará o svoje věci
tak Ti tu vodu dá a nebude se starat, jestli po tobě bude dědit
O to se starat nemusí. Ta paní ze Slovenska se postarala o to, že Lálice s Pupicí zdědí akorát její dluhy Nejspíš je zdědí ještě jejich děti
davidkova renata
isdpch
Dneska s dětmi proberu teoretické rozdíly mezi traverzami. Jsou to velmi chápavé děti, myslím, že to zvládnou Odpoledne uděláme praktický nácvik. Když jim to půjde tak jim pustím i elektřinu
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 09:51
- Nahlásit
davidkova renata
to bysem ale mušela jako dooost zhubnout bo todle by nezvlád ani Kaprfíld
Ty vo.e, Davítková, ty a shubnout? Dyk seš placatá jak skalára !!! Tak buťto ceš bejt průsfitná (coš by ofšem ve sdravotnictví znamenalo obrofský průlom), nebo si béřeš příklat s filmu "Krotitelé duchů", anebo trpíš anorexyjí. To je nejprafděpodopnější . Tak buť se spamatuj, dyby ti to samotné nešlo, tak požádej někoho s blíských, ať ti lisknou - třá se probéřeš, anebo ti zašlu ekspresem vydatnou humanytní pomoc f čekulátkách, vovoci a hlafně f masisku. Tak bacha, jo?
Biluška
Zasílám dva kusy dětí - sou čistotný, bystrý, s vysokým íkvé, uměj natstandartně rychle uvalit kapesný (tzv. průjmová rychlost), moc nejijou, ale k práci se stavjej jako lemry.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 10:05
- Nahlásit
Biluška
O to se starat nemusí
Bilu- šak víš jak to myslím, kurňa babo. Buď ráda, že nevisí na majetku, ale na živých tvorech - nes*r matko! Musíš na fšem hledat něco pozytývního!
davidkova renata
jako dooost zhubnout bo todle by nezvlád ani Kaprfíld
No to je fakt, jako. Páč vaše tělo uš je teď nesmrtelný - kde nic neni ani smrt nebere
Triniti
ať ti lisknou
případně můžu zaskočit já. Je to sice štreka - kór při mých schopnostech oryjentáce (autem nejedu, neumim), ale dyby jí to mělo pomoct, tak klidně tu štreku dám
|