| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 00:02
- Nahlásit
Neessi
,ale statisticky jsou asexuální
chci bejt někdy v statistice
A teď už fakt jdu do pelechu,jen musím odšoupnout Bordžínku,nebo si lehnout do jejího kutlochu.
hmm já mám taky plnou postell.páník a sádra a já nic prerj tak uvidíme kde skončím
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 06:13
- Nahlásit
Dobrý ráno fšééém,néé že bych dneska byla v dobré kondici po ránu,vstávala jsem s heslem:Simulantííííí střezte se
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 06:30
- Nahlásit
PetraK
že ta střapatá šílenost je pumi ne puma
Ten hnusnej střapatej pes je kříženej pudl a mám ho z útulku. V tom mají sousedi jasno . Tu pumu mám určitě někde zavřenou. Eště ji nikdo neviděl, ale všichni vědí, že ji mám
argosek
slecno nesi, presne tak, jsou proste zakony, ktere bych zrusil
Pane argosku, jsou lidi, které bych zrušila......(třá všechny ze senátu, posranecké sněmovny, vlády...... jo a taky pár místních starostů )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 06:34
- Nahlásit
Neessi
Simulantííííí střezte se
V tvý profesi se dá simulovat? Jako že by některá chtěla simulovat porod? . Ty woe, už jenom z té představy se mi dělá blbě
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 07:06
- Nahlásit
dobré ráno všem
tak jsem si koupila další číslo PPČ a myslím že je tam vyfocenej Jimmi od Jimmi a koupila si šípa azjistila že budu platit velkou pokutu za to,že nebude můj pes na vodítku,to je bordel tohlencto
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 07:19
- Nahlásit
Biluška
V tvý profesi se dá simulovat?
to ne ale nějaká chuděra těšící se třá na rizikový bude mít po ptákách a bude muset kolbenit
Neessi
Simulantííííí střezte se
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 07:38
- Nahlásit
sarax
to ne ale nějaká chuděra těšící se třá na rizikový bude mít po ptákách a bude muset kolbenit
By měla sestřička vyvěsit v čekárně varování. Něco jako "vy co chcete na rizikovku přijďte příští úterý, dneska jdete makat i kdyby děcko bylo napůl venku"
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 07:40
- Nahlásit
Biluška
i kdyby děcko bylo napůl venku"
jako fakt bych to vyvěsila..se vžiju do tý co chtěla otěhotnět 5 let..má kolem 35 a těší se jak si užije těhotenství a Neesi jí pošle z třídění balíků na třídění obálek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 07:44
- Nahlásit
sarax
a Neesi jí pošle z třídění balíků na třídění obálek
Jak znám Neessi tak jí poradí ať si dá nohy křížem a tahá dál ty balíky. Jako rehabilitaci může večer sekat trávu, nebo kopat kanály
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 08:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Biluška
Ten hnusnej střapatej pes je kříženej pudl a mám ho z útulku. V tom mají sousedi jasno . Tu pumu mám určitě někde zavřenou. Eště ji nikdo neviděl, ale všichni vědí, že ji mám
tak zas když to tak čtu, vono to nejni špatný se na tu vesnici přestěhovat, člověk pak nepotřebuje ani noviny ani tydlevízi
b]Neessi[/b]
ten vobrázek mě kapek děsí? Ešče, že sem až v Prahé a na mě nemůzete
Biluška
Neessi
sekat trávu, nebo kopat kanály
esli to máte paní dochtor nastavený dneska takhle, tak to dyštak směrujte k nám na apaluchu, ať nemusim zetra lítat za sekačkou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 08:40 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
PetraK
tak zas když to tak čtu, vono to nejni špatný se na tu vesnici přestěhovat, člověk pak nepotřebuje ani noviny ani tydlevízi
No to rozhodně ne, stačí zajít do obchodu a víš naprosto všechno
Jedu do Holomóca, tak se tu mějte hezky a moc nepište ať štábní nemají pohotovost. Dopřejte jim trošku volna při pátku
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 08:42
- Nahlásit
Brýýýýý rááááánko fšicííííí......
Taxem se fčera zmrtvila a jestli dneska Šukálista uteče,tak je mi to fuck!
Jo a nahatej už v nabídce není,zato je tam jedno Čsvéčko.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 08:53
- Nahlásit
Čus fšicíííí, so musejí takhle chnusně brzo fstávat
koukejte si koupit PPČ, je tam jeden článek....poznáte z obálky, a z toho vás budu zkoušet!!!!! TAK študýrujte!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 09:02
- Nahlásit
Dobré ráno krásní lidé, i vy, co vám stále kromě půlmegáče schází 100 litrů a nemáte smlouvy ukončené, i vy ostatní, co nemáte s penězma a pojišťovnama potíže vůbec.
Tak sem volala na centrálu, ze tří smluv mám ukončenou jen jednu místo dvou, žádnou žádanku u vyplacení rezervy vůbec nemají. Stav rezervy mi do telefonu nesdělí, pošlou mi ho poštou. Pojistitel se stále enhlásí. Rekontruovat byt budu asi za nějaké kradené peníze, které si budu muset nejdřív někde uloupit. Myslim, že sem dost hloupej a smolnej človjek. Ale třá se jednou přeftělim v něco chytrého a úspěšného. Zatím je mým posláním dávat. Nechcete někdo podepsat ňákou smlouvu? Klidně si řekněte, dělam to dost profesionálně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 09:03
- Nahlásit
Jimmi
Pooozděěě, huž to bonzlááá Březen
jablunka
pani esli si chcete ke Štukatérovi vzít místo naháče to čévéčko, tak to ste se fčera musela hezky zmastit, koukejte vystřízlivět
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 09:04
- Nahlásit
Gerda
ještě klid! Nic není definitivní. Psala jsi Bilušce?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 09:16
- Nahlásit
PetraK
Psala jsi Bilušce?
Ano, teď jsem jí psala. Sem úplně na nervy, bo to neni možný, jak může bejt někdo tak moc hloupej jako já....věřila sem kamarádovi....třeba plašim zbytečně...plašim, bo to sou jediný prachy, co mám.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 09:21
- Nahlásit
Gerda
Chápu, že plašíš, plašila bych taky. Jak dobrej kámoš to byl? Biluška je teď na cestě do Holomóce-nevím jestli jsi to zaregistrovala-tak abys neplašila i z toho, že se hned neozve.
Zase - vím, že to není skoro žádná útěcha -ale já si takhle pomohla, když nám při rekonstrukci bytu čórnul poslední peníze švára - jsou to jen prachy, horší by bylo, kdyby tě kvůli nim, někdo přepadnul, zmlátil a zmrzačil. Ale furt ještě klid, nic nemáš definitivní.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 09:34
- Nahlásit
PetraK
díky dobrá ženo, pomalu se smiřuju s myšlenkou, že holt za blbost se platí a za velkou blbost se platí s vysokohorskou přirážkou, což je moudré, starožidovské přísloví.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 09:36
- Nahlásit
Gerda
kuva počki eščtě s tím smiřováním!! Když počkách, tak pak se můžeš smiřovat rychle!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 09:46
- Nahlásit
Jo jinak mám dnes s sebou Marii, je moc hodná a leží u beden s chlebíčkama, které hlídá a moc hezky loudí, když si jde někdo vzít. Má spoustu nových kamarádů, vždy záleží na tom, kdo zrovna pojídá chlebík. Už ani neleží u mě, chodí si po místnosti a různě nutí lidi, aby jí hladili. Z toho mám radost, už není taková netýkafka. Teď jdeme do sklepa za klukama z DTP, aby se s ní pozdravili.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 09:50
- Nahlásit
PetraK
pani esli si chcete ke Štukatérovi vzít místo naháče to čévéčko, tak to ste se fčera musela hezky zmastit, koukejte vystřízlivět
Tak zle na tom ještě nejsem,Čévéčka se mi líbjej,to jó,ale jaxi jim nerozumím,tagže né.
Gerda
jak může bejt někdo tak moc hloupej jako já....věřila sem kamarádovi....třeba plašim zbytečně...
Hloupjejší než já nejsi,já se dvakrát za něco takovýho vdala.....vobrali mě vo fšecko!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 10:01
- Nahlásit
ste normální????????!!!!!!!!! Proč furt píšete????????!!!!!!!!!!!
dyš už neberete vohled na štábní,mohli byste aspon na mě né?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 10:03
- Nahlásit
Gerda
Zatím je mým posláním dávat...nó, to zná dobře, já bych chtěla něco dostat, ovšem je třeba lépe specifikovat, co dáváš, abych si nenaběhla
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 10:05
- Nahlásit
"to zná" je v mac1 nářečí , po vašem to je "to zní"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 10:07
- Nahlásit
Gerda
Teď jdeme do sklepa za klukama
Pani to mám radost, že už nemáte peněžní deprézi a chodíte za chlapama do sklepů!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 10:08
- Nahlásit
mac1
ovšem je třeba lépe specifikovat, co dáváš, abych si nenaběhla
U mě se to týká výhradně peněz, ňák ke mě nechtěj, chtěj vždycky k někomu jinýmu, nejlépe k ňákýmu velkýmu a bohatýmu ústavu. Ach jo.
jablunka
Hloupjejší než já nejsi,já se dvakrát za něco takovýho vdala.....vobrali mě vo fšecko!
To je strašný pani! Naštěstí sem se zařekla, že vdávání je zbytečnost, mejdan pro kamarády se dá udělat i jen tak A jak ste to jako řešila? Ste jim to šecko nechala?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 10:10
- Nahlásit
jablunka
hm, tak to byl prd mejdan, dyš ste se nevožrala tak, že se rozhodnete si k Štukatérovi přivést ešče vlka!
mac1
hlavně by tu větu....Zatím je mým posláním dávat měla prohlašovat dost s opatrností, aby jí pak někdo nevzal v tom sklepě za slovo
davidkova renata
Proč furt píšete????????!!!!!!!!!!!
my nemocný musíme, páč na gramofonománii ešče nic nevynalezli a tak se jednou upíšeme k smrdí!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 10:12
- Nahlásit
PetraK
tak se jednou upíšeme k smrdí!
no už aby to bylo ,konečně bysem třá stihla poklidit ten mr*nik doma
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 10:14
- Nahlásit
Gerda
no tak to je fajn, nejsem sice velký a bohatý ústav, ale něco si od Tebe klidně vezmu .....kdy bereš mzdu svoji bohatou ?
|