| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:14
- Nahlásit
davidkova renata
tagže počítejte hnet s tim prvním pindělím po škole
tak jo - pižu si do deníčku!
vám ten díl vemu,samosebou a i ten basketák
jé, to byste byla hoodná! Hlavně kvůlivá tý knížce. Já si ji teda asi stejně objednám na netu, ale znám se, tohle mi vždycky hrozně dlouho trvá, než se k tomu dokopu
esi mi ofšem ten Němec nezhatí plány
ňákej problém se Sudetama?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:15 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit
Biluška
Že jo, to by mohlo zabrat
No to zabere, až budeš večer krmit dravou zvěř, tak Nýnu posaď aby na ně viděla jak se cpou a řekni jí, že si na žrádlo musí vydělat, jináč bude hladem. A vsadim se, že bude na krytí než se naděješ
Že bysem jako udělala dobrý skutek jo?
No ty bláho, to by byl megadobrej skutek, víš co psů by ti bylo do smrti vděčnejch kdybys jí vodvezla do blázince?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:15
- Nahlásit
davidkova renata
taky už mám asi rovnou plynovou kotelnu
to ale vůbec nejni v dnešní době špatný! Můžete to prodávat a můžem se vykašlat na Rusáky s jejich plynem či vodkud to teď berem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:15
- Nahlásit
PetraK
ňákej problém se Sudetama
no jo..a furt se to zhoršuje,asi taky nějaká blbá karma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:17
- Nahlásit
davidkova renata
asi taky nějaká blbá karma
esli už je hodně blbá, tak možná bude stačit škrtnout sirkou a bude po problému, udělá to jen trochu bum a kapek nepořádku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:18
- Nahlásit
PetraK
udělá to jen trochu bum a kapek nepořádku
a ten já už uklízet nebudu
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:19
- Nahlásit
davidkova renata
asi taky nějaká blbá karma
co si pořád stěžuješ, máš ústřední topení a koupelnu s dlažbou.
Co mám říkat já, sem ztratil včera křížek co jsem dostal od kmotra když jsem se narodil a o tom že mi tachyon odletěl na centrálu a nemůžu ho najít už ani nemluvím.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:21
- Nahlásit
PetraK
davidkova renata
Vy o tom zajímavě mluvíte, že se asi zajdu přihlásit na hafbo
Benda
ale ne, konečně si udělají dovolenou. Si jí taky zasloužej 1306 stran nuceného čtení je horší než FLVjek
To už i telefonní seznam by mohl být zajímavější j . Myslíš, že za to mají alespoň malé bezvýznamné plus? Nebo se jim to nepočítá pokud k tomu nepošlou alespoň pár drobných?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:22
- Nahlásit
Benda
o tom že mi tachyon odletěl na centrálu a nemůžu ho najít už ani nemluvím.
asi byl vo samotě s pyšnym človjekem...ale zas ted už je v dobrých rokou krále Miroslava
co jsem dostal od kmotra
cinkni isdpchoj,ten si ho furt pouští a má ho i f písí na hře,taxe může přimluvit at pošle další
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:23
- Nahlásit
Benda
že mi tachyon odletěl na centrálu a nemůžu ho najít už ani nemluvím.
Tak to seš pěkně v loji Co budeš dělat?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:30
- Nahlásit
Biluška
Myslíš, že za to mají alespoň malé bezvýznamné plus?
tak to fakt nevím, mě by spíš zajímalo jestli to fakt čtou nebo mají propracovanou vyhledávací metodu.
A nemluv tady o pár drobných si už léta buduji slovní spojení "velký kynolog=Benda" nerad bych aby to bylo "pár drobných=Benda"
Co budeš dělat?
vožeru se, to jsem taky povznesenej
davidkova renata
není kmotr jako kmotr
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:30
- Nahlásit
Jěžíš, kam jsme se to propadli? To tady nikdo není, nebo co? Dyť jsme až na pátým řádku
Posouvám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:33
- Nahlásit
Benda
Biluška
Posouvám
vy ste trupkýýýýýýýý .-))))))))))))))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:33
- Nahlásit
davidkova renata
a ten já už uklízet nebudu
proč taky, že jo? Ať si to uklidí ten, kdo ten bordel nadělal davidkova renata
Benda
ale zas ted už je v dobrých rokou krále Miroslava
a ten je teď tuším někde f tom mlejně, ne? Páč mu po rozvodu Krasomila nenechala vůbec nic a tak musí začínat úplně zase vod píky a dělá f tom mlejně nádeníka - ale to už dělal i Krasomile, takže to nejni až taková změna . Takže když pudete pane Bendo do mlejna, máte tacháč zpátky natošup. Možná i přetočenej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:35
- Nahlásit
PetraK
Možná i přetočenej
přetočenýho má Bendu,to mu muší stačit
Páč mu po rozvodu Krasomila nenechala vůbec nic
hele a nemáte na ní foun?Že by jí jako Mášenek cinknul než ho zničej exekutóříííí ,aby se jako poradil jak na to
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:36
- Nahlásit
Benda
zkuste fazole, má to stejnej oučinek a nebolí po tom ráno hlava , pokud teda spíte u votevřenýho vokna
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:37
- Nahlásit
PetraK
máte tacháč zpátky natošup.
no to jo a milej krasomil mě odchytne a bude nutit si udělat kurz, nakonec tam budu muset 5 let makat abych si to jako odpracoval.
Ne ne to se raději u nás ve viném sklépku pěkně ožíru slivovicou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:38
- Nahlásit
davidkova renata
hele a nemáte na ní foun?Že by jí jako Mášenek cinknul než ho zničej exekutóříííí,aby se jako poradil jak na to
ty jo já nevim, aby to nedopadlo tak, že vysomruje z hadrů i Mášenka s Biluškou - to bych si nerada vzala na svědomí. To mám jen jedno a už takhle není aby bílá bílá byla (to ty lentilky v sámošce, dyš mi bylo vosum )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:39
- Nahlásit
Benda
no to jo a milej krasomil mě odchytne a bude nutit si udělat kurz, nakonec tam budu muset 5 let makat abych si to jako odpracoval.
tak von už se Herbalíf dostal i do pohádek!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:41
- Nahlásit
PetraK
tak von už se Herbalíf dostal i do pohádek
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:46
- Nahlásit
vo co tu zas jde??já byla u lékaře..creetersačka prospívá dobře..vo jídle jí teda budu jen vyprávět dál...stofárd dál kojí prase..ale to je pořád jen jedno..a někdy ho přenese na telku a někdy do postele
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:53
- Nahlásit
PetraK
jo já nevim, aby to nedopadlo tak, že vysomruje z hadrů i Mášenka s Biluškou - to bych si nerada vzala na svědomí)
F klidu paní, u nás už fakt není co vzít, leda by konečně někdo chtěl některýho psa . Fčera tu zase jeden byl, s vážnou tváří jsem mu nabízela Armana, ale požadovala jsem písemnou smlouvu, že pokud bude mít Arísek nějaké další potomky tak odečtou jejich cenu od celkového dluhu. Exekutor nutně musí mít dojem, že už jsem se z toho všeho zbláznila
To není Herbalájf, to je Zedefpéakademí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
sarax
vo co tu zas jde
Samý převratný a nebo přetočený věci- Benda má přetočenej tacháč a skončil s Krasomilou ve sklípku, kde pracují na vymýcení zla zvaného Slivovica. Paní velkomajitelka fóry jela TIDRDÁKEM ,kterej řídí medvídek koala zničit Sudety výbuchem karmy, jen doufám, že ji u toho nechytěj, páč jinak bychom se zase nesešly, když už konečně můžem. Nyný se chystá v lidušce na svý první vystoupení s vídeňským chlapeckým sborem - jako předzpěvačka bude dávat kus zvaný Troupit na Trumpetu by se nám líbidlooo (kus pojednává vo tom, jak si čokl může vomotat paničku trupku kolem tlapy). A Biluška je na terapii na stavbě, kde se učí, jak se neštítit traverzy - to aby měla náskok do příštího života.
A já to tady celý monitoruju, aby až přijde nějakej vopozdilec jako třeba sarax, tak aby vědíl, co se tady děje. Omluvou Ti budiž skutečnost, že máš teď na hrbu ten zprasenej vrch.
někdy ho přenese na telku
tak bacha co dávaj- kontroluj i pohádky, páč do nich nedávno proniknul Herbalíf!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 14:00
- Nahlásit
Biluška
Exekutor nutně musí mít dojem, že už jsem se z toho všeho zbláznila
ale nebude daleko vot pravdy, že ne? nebo spíš teda
Zedefpéakademí
tak Zadeksakademijí neznám, to musí bejt nějaká nová pohádková postavička, ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 14:12
- Nahlásit
PetraK
ale nebude daleko vot pravdy, že ne? nebo spíš teda
No to nebude, ale já už si to nějak nepřipouštím. Každý měsíc vylosuju jednu složenku a tu zaplatím. Když se někdo opováží poslat upomínku je na tři měsíce vyřazen ze slosování . Toho posledního pána jsem na to upozornila a von se normálně smál. Je to můj nejoblíbenější exekutor, všude budu doporučovat jeho služby : D
tak Zadeksakademijí neznám, to musí bejt nějaká nová pohádková postavička, ne?
To je taková úžasná figurka pojišťováka, co má takový vykoumaný program. Podle toho programu si musíš založit čtyři smlouvy, jednu horší než druhou. Pak ti začnou povídat pohádky o tom jak budeš zanedlouho milijounář a povídají a povídají a povídají dokud neusneš a fšechno nepodepíšeš. Až vystřízlivíš tak zjistíš, že jsi přišla o všechny úspory (pardon, o pár drobných jsem chtěla říct) a že jsi se upsala ďáblu. Koho peklo uchvátí, toho už nikdy nevydá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 14:28
- Nahlásit
Biluška
Až vystřízlivíš tak zjistíš,
ty jo tak to sou Benda s Krasomilou v háji! Páč esli vychlastaj všechnu dostupnou slivku, tak jim to střízlivění bude trvat zatr dlouho, to přijdou i vo spodní prádlo . Esli z nich pak bude peklo uchvácený to nevim, páč vožralý a nahatý..... fakt nevim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 14:29
- Nahlásit
Biluška
hele a todle losování to taky nejni vůbec špatnej nápad. A kdo vyhrává prémiji?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 14:36
- Nahlásit
PetraK
Esli z nich pak bude peklo uchvácený to nevim, páč vožralý a nahatý..... fakt nevim
Myslíš, že se do pekla dělají nějaké přijímačky? Jako konkurs, nebo tak něco? Podle mě berou všechno co přijde. Třá nejsou nadšení, ale vezmou to
kdo vyhrává prémiji?
Nigdo Prémije si nechávám a kupuju za ně psům Vetamix
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 14:40
- Nahlásit
PetraK
Samý převratný a nebo přetočený věci- Benda má přetočenej tacháč a skončil s Krasomilou ve sklípku, kde pracují na vymýcení zla zvaného Slivovica. Paní velkomajitelka fóry jela TIDRDÁKEM ,kterej řídí medvídek koala zničit Sudety výbuchem karmy, jen doufám, že ji u toho nechytěj, páč jinak bychom se zase nesešly, když už konečně můžem. Nyný se chystá v lidušce na svý první vystoupení s vídeňským chlapeckým sborem - jako předzpěvačka bude dávat kus zvaný Troupit na Trumpetu by se nám líbidlooo (kus pojednává vo tom, jak si čokl může vomotat paničku trupku kolem tlapy). A Biluška je na terapii na stavbě, kde se učí, jak se neštítit traverzy - to aby měla náskok do příštího života.
A já to tady celý monitoruju, aby až přijde nějakej vopozdilec jako třeba sarax, tak aby vědíl, co se tady děje.
ježiš ty seš blbá!!!!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 14:41
- Nahlásit
davidkova renata
ježiš ty seš blbá
reklamace na moje kvíkvé, prosím, směřujte na výrobce, já s tím nemám vůbec nic společnýho, jak mi to dali, tak to používám
|