Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1197 . 1198 . 1199 . 1200 . 1201 . 1202 . 1203 . 1204 . 1205 . 1206 . 1207 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:47
- Nahlásit

Benda

we trust in ........... Gott, Kája Gott

davidkova renata

no právě taghle to maj ty ze štábu

to je z toho, že ty lidi furt jenom čuměj na tu tydlevýzi, dyby šli kapek do přírody, viděli by věci!!! .................. třá TIDRDÁK s paní Davídkojc, kterej řídí na střídačku Nuný a medvídek koala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:47
- Nahlásit

PetraK
jezdí paní Davídkojc s cirgůsem
zasejc vedle s cirgusem jezdí přeci Biluše a to už vod minulýho života jak jí to řekla vjedma...a hvjezdy nelžou,Bobo

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:48
- Nahlásit

davidkova renata

pani ,vy ste popleta,Nyný neřídí kapky ,ale TIRDÁK,tam to neva

no tak hlavně, že neřídí třeba orchestr, tam už by to byl dost průser jako

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:50
- Nahlásit

davidkova renata

zasejc vedle s cirgusem jezdí přeci Biluše a to už vod minulýho života jak jí to řekla vjedma...a hvjezdy nelžou,Bobo

a nereinkarnovala se Biluška do Vás třeba? Pak by ten cirgůs seděl?

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:51
- Nahlásit

PetraK
we trust in ........... Gott, Kája Gott
sousedka zase trust in blue man, ona si vzala poštáka

davidkova renata
už máš pricipána ? v do nového cirkusu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:52
- Nahlásit

PetraK
no tak hlavně, že neřídí třeba orchestr, tam už by to byl dost průser jako
nemůžu souhlasit bo Nyný mi celej život pomáhá f práci a gde si myslíte,že mimo jiný dělám?No správně...v hudepceMusim říct,že jí zpjef a řízení de líp než kdejakýmu tomu spratkoj co falešně hudlá furt dokola Ofčácíííííí,štverácíííííííí

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:54
- Nahlásit

davidkova renata
s cirgusem jezdí přeci Biluše a to už vod minulýho života jak jí to řekla vjedma...a hvjezdy nelžou,Bobo
Máte to pomotaný paní. Sem nejezdila s cirgusem, sem v cirguse krotila hady. Nechápu jak gdyž se jich šíleně štítím

rendik
No a nebo bude chyba v tom, že je gaučák? Třá dybych jí vyhodila ven na mráz, tak si to línání rozmyslí
F tom to nebude. Já mám taky gaučáky a nelínají. Viděla bych to na to česání. Přestań česat, ona přestane línat. To je jasná záměna příčiny a důsledku

A jakýho si vybrala psa nakonec?
Eliota od paní Svobodové.

Hele třeba Nýna prachy nepotřebuje
Fajn, oznámím jí, že od teď si žrádlo kupuje sama a uvidíš jak rychle začne hárat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:55
- Nahlásit

Benda
už máš pricipána

pricipána ešče nemám bo nevim vůbec gdo to je a co má f cirguse za funkci.Ovšem dyby se vypustilo jedno i ,mooožná bysem vjeděla,ale toho taky nemám

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:55
- Nahlásit

Benda

ona si vzala poštáka

a esipak víte pane, proč si vzala zrovinka pošťáka? Ne? No páč ten zvoní dycky 2x a tak má čas vylifrovat milence druhým voknem

davidkova renata
Vy děláte pani f hudepce? A nemáte z toho hů-depky?
No a aby Nyný nešli zrovna Vovčáci štverácí, to by bylo dost smutný, neb by to popíralo původ plemene

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:56
- Nahlásit

Benda
sem myslel že jako Potterovi se nesmí říkat voldemort tak tady se nesmí říkat chvd
A kruciš, já zapoměla Dostanu školní trest? Budeme teda říkat - "ty víš kdo", nebo " ten, jehož nick nesmíme vyslovit" ? Nebo dokonce "pán zla" ?

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:57
- Nahlásit

davidkova renata
tak si sežen jednoho a umazej mu jedno i, potom jěště nějakou tu nulu na kontě

PetraK
Člen
- Nahlásit

Biluška
Nechápu jak gdyž se jich šíleně štítím

teď se jich štítíte, páč to máte za trest, ste je tam mučila, místo toho abyste je cvičila! Víme?
Já to mám teď naštudovaný

což mi mimochodem připomíná:
davidkova renata

ta knížka je fakt super, i se mi myslím líbila víc, než od toho američana, ještě musím sehnat druhej díl.

rendik
Člen
- Nahlásit

Biluška
Přestań česat, ona přestane línat. To je jasná záměna příčiny a důsledku
Vyhazuju kartáč pudl a Plísni oznamuju, že ode dneška se nečešem
Fajn, oznámím jí, že od teď si žrádlo kupuje sama a uvidíš jak rychle začne hárat
No vidíš, vsadim se, že zejtra začne hárat, šeltie pro žrádlo udělá cokoliv
Tak mě napadá, že ses mohla domluvit s Hydrou dyš ste vobě z toho Bruntálu a mohli ste jet na krytí spolu

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:58
- Nahlásit

Biluška

že od teď si žrádlo kupuje sama a uvidíš jak rychle začne hárat

Bilu to si nech patentovat tendle návod, dyť co lidí si rve vlasy, že jim fena začne hárat v blbou dobu- před zkouškou, výstavou... no tagle by měli po starostech

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:59
- Nahlásit

PetraK
A nemáte z toho hů-depky?
no jo!!! votcházim nahlásit pracovní ouras a následný těšký postižení a budu chtít kompenzace
No a aby Nyný nešli zrovna Vovčáci štverácí, to by bylo dost smutný, neb by to popíralo původ plemene
to je fakt a taky jí de Skákal pes přes voves ale moc zatim nejde Už troubějíííííííííí

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 12:59
- Nahlásit

Biluška
ten, jehož nick nesmíme vyslovit"
to bude ono a to samý uděláme i s RD, nakonec nikdo nebude vědět když napíšeme "ten jehož nick se nesmí vyslovit" o kom píšeme a jestli to není jedna osoba

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:00
- Nahlásit

PetraK
No páč ten zvoní dycky 2x a tak má čas vylifrovat milence druhým voknem
Pokud teda nebydlí v osmým patře. Pokud jo tak je to dost prekérní situace
U nás v Bruntálově takhle jedna milenka byla se svým milovníkem u něho v bytě a nečekaně přišla domů manželka. Ona zapoměla, že nejsou u ní v bytě, natáhla si rifle a vyskočila z okna. Enomže si neuvědomila, že von bydlí v druhým patře. Při pádu si zlomila obě nohy. Dole ji našli lidi, se zlomenýma nohama a na sobě měla akorát rifle oblečené naruby. Fakt prekérka, to bych teda milencům paní poštmistrové nepřála

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:00
- Nahlásit

davidkova renata

ale moc zatim nejde Už troubějíííííííííí

to jí ani nikdy nepujde, páč v každý rodině může být jen jedna trupka a ve vaší už jedna jeeeeeee

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:01
- Nahlásit

PetraK
ta knížka je fakt super, i se mi myslím líbila víc, než od toho američana, ještě musím sehnat druhej díl.
kerej je ten druhej,jeden má eště janika ,ale můžu vám pučit tamty dvě co už přečetla,tu Foučkovou nebo to ste teda ted četla?Sejdem se uš brzo bo za tejden sou prázdniny

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:02
- Nahlásit

Biluška

musej tam mít lešení v tom patře, pak to není prekérka. ale zasejc musej furt kontrolovat, esli tam je, jináč dopadnou jak Světácí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:03
- Nahlásit

Benda
nakonec nikdo nebude vědět když napíšeme "ten jehož nick se nesmí vyslovit" o kom píšeme a jestli to není jedna osoba

ty voe,to je ale zmatek,se na štábu zjančej už úplně
PetraK
a ve vaší už jedna jeeeeeee
sem jako nějak nepochopila..

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:04 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit

davidkova renata
,se na štábu zjančej už úplně
no tak bude "ten jehož nick se nesmí vyslovit" rozdělovat medajle

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:06
- Nahlásit

davidkova renata

já myslela ten druhej díl od paní Foučkový. Ten emeričan se jmenoval Wittman tuším a jmenovalo se to Život mezi životy - taky hodně dobrý, měla jsem to ale jen půjčený .

No jooo, smradí budou mít prázdniny, tak to doufám vyjde. U nás je nejlepší pondělí, páč to je smeták zrzavej mrtvej po víkendu a opustěj ho skoro všechny jeho síly. I ty voplozovací. . Páč ho honim jak nadmutou kozu, ráno pseudostopa, přes den nošení kýblů a konví a večír deme za žvížaty. Večer se dobrovolně dožaduje vstupu do chalupy, aby mohl jít spát. Páč von je magor a neumí spát někde jinde - třeba v altánu (pražák jeden civilizovanej :madTak pak je v pondělí scípnutej a dá se s ním celkem vyjít

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:06
- Nahlásit

Benda

to samý uděláme i s RD, nakonec nikdo nebude vědět když napíšeme "ten jehož nick se nesmí vyslovit" o kom píšeme a jestli to není jedna osoba
Ty woe, štábní se z toho poeají

rendik
No vidíš, vsadim se, že zejtra začne hárat, šeltie pro žrádlo udělá cokoliv
Že jo, to by mohlo zabrat

Tak mě napadá, že ses mohla domluvit s Hydrou dyš ste vobě z toho Bruntálu a mohli ste jet na krytí spolu
Že bysem jako udělala dobrý skutek jo? Už před lety jsem Hydře nabídla, že to poslední co pro ni udělám bude, že ji odvezu na psychiatrickou léčebnu. MOje nabídka pořád trvá

PetraK
teď se jich štítíte, páč to máte za trest, ste je tam mučila, místo toho abyste je cvičila! Víme?
Já to mám teď naštudovaný

No potěš koště Budu se v příštím životě štítit psů? Nebo psi mě?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:09
- Nahlásit

davidkova renata

sem jako nějak nepochopila

no to ani není nic překvapujícího vzhledem k tomu, že ste trupka

Teď mě to napadlo - ten štáb - to je tam co dávaj ty banání? Jako na Hafu tu karmu? Jo a heč juž brzo, brzo budu jednu určitě mít, někdo je tam nemocnej asi nějak a dyž mi tam nedopatřením někdo neznalej prostředí dá plus, tak se to honem kompenzuje i v mínusech, aby se to hejbalo asi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:10
- Nahlásit

PetraK
U nás je nejlepší pondělí
fajn,tagže počítejte hnet s tim prvním pindělím po škole,tj. vod toho co ted bude uš za tejdéééééééén
vám ten díl vemu,samosebou a i ten basketák esi mi ofšem ten Němec nezhatí plány

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:10
- Nahlásit

Biluška
Ty woe, štábní se z toho poeají
ale ne, konečně si udělají dovolenou. Si jí taky zasloužej 1306 stran nuceného čtení je horší než FLVjek

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:11
- Nahlásit

PetraK
ten štáb - to je tam co dávaj ty banání? Jako na Hafu tu karmu
bingo,pani!!!!!! taky už mám asi rovnou plynovou kotelnu
tak se to honem kompenzuje i v mínusech, aby se to hejbalo asi
Asi ..asi...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:11
- Nahlásit

Biluška

Budu se v příštím životě štítit psů? Nebo psi mě

ty jo to nevim jak se todle bude řešit - páč na jedný straně záchrana a na druhý traverza. Tak to bude asi tak, že budete zachráněná, ale budete se štítit traverzy a to bude problém, protože budete dělat na stavbě a se samejma traverzama!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2008 13:12
- Nahlásit

Benda
1306 stran nuceného čtení je horší než FLVjek

<< 1 ... 1197 . 1198 . 1199 . 1200 . 1201 . 1202 . 1203 . 1204 . 1205 . 1206 . 1207 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání