| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 06:17
- Nahlásit
PetraK
dybyste narazila na mě f autě, tak to máte spočítaný-drcnu do vás dveřma (kvůli tomu bazénu hodně), udělá to bum a já si budu moc udělat další zářez na dveřích vod auta, páč si tak počítám sejmutý čiklisti!
Pani,vy ste agresivní řidič,potřebujete studený obkládek na hlavinku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 07:41
- Nahlásit
rendik
jaký že to má nicky na ifauně? Neni vona i eliska84(Elis)?
Tak to netuším, jedině to porovnat s "selticky" a "kaktusek" a zjistit podle pravopisu a slohu. IP tam tuším vidět nejde...
Hele ale to já můžeš prodávat třikrát tak draho dyš sou takový dobrý povahy. Lidi co cpou setry do paneláků (a že je jich dost) ti urvou ruce
Ale prd, Kuťa vlohy normálně má a ničeho se nebojí. Akorát zůstal trošku paf když mu ten srnec prolítl kolem hlavy. Jinak probíhá křovíčka mamince za patama a krásně slídí. To jenom Erin zase neměla do čeho rýpat tak si po svém vyložila fakt, že se Kuťa lekl
Erin
Víš docela mi připadá úsměvné, jak kritizuješ nějakou ženskou (hydra jí říkáš),že seká šeltiny bez PP a sama děláš co?
Kdyby Hydra sekala akorát šeltiny bez PP tak ji nechám na pokoji, protože svých starostí mám fakt dost. Ale ona trpí záchvaty vzteku, který si vylívá na těch psech a zkopává je do kuličky. A to je to, co mi vadí, víš? Bezpapíráci jako takoví by mi snad ani nevadili, je to otázka trhu, pokud je lidi koupí, je to jejich věc. Vadí mi, že když se jí ve vrhu vyskytnou nestandartní štěňata prodá je tajně jako bez PP a ten zbytek prodává i vážným zájemcům o chov. Vážní zájemci přitom nemají ani ponětí, že matka má vážnou chorobu ledvin a že dvě štěňata z vrhu byli nestandartní. Ti se chudáci budou divit až začnou chovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 08:29
- Nahlásit
Neessi
vy ste agresivní řidič
sem agresifní řidič na cyglistí, kerý mě tůrujou popisováním jak si lábušej v basénu
Gde berete fšicí ty velký xichty?? Já bych taky chtělaaaa
Jinak brý ráno fšem i těm co se dou školit, aby byli chytřejší, moudřejší a in! narozdíl od Gerdy to máme bez žrádla , tak se musim honem narvat papundeklem se sejrem a pažitkou, jinak zemru hlady
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 08:49
- Nahlásit
PetraK
Gde berete fšicí ty velký xichty
sme se s nima narodili
čus fšicííí co asi zas nestíhaj
rendik
Že vy ste pila, pak ste na cvičáku popadla pilu a myslela ste si, že je to hřeben?
helejte,nerejte laskavje jo?
vona to pila jako je,ale má to jinej tvar než f tom vodkazu,chápete???
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:06
- Nahlásit
Biluška
Tak to netuším, jedině to porovnat s "selticky" a "kaktusek" a zjistit podle pravopisu a slohu. IP tam tuším vidět nejde...
Kouknu na selticky a kaktuska, i když tohle je poměrně krátký, nevim jestli podle pravopisu a slohu tam něco vyzkoumám...
To jenom Erin zase neměla do čeho rýpat tak si po svém vyložila fakt, že se Kuťa lekl
No to jedno, jako reklamní trik by se to použít dalo
davidkova renata
vona to pila jako je,ale má to jinej tvar než f tom vodkazu,chápete???
No chápu, ale neviděla sem to... Akorát nechápu, proč to musí bejt jako ten jinej tvar? Ten co je v tom odkazu by nestačil? Pila jako pila přeci né?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:09
- Nahlásit
Brý ráno.....
Až zasejc budu chtít zachránit nějakýho čokla,dejte mi něgdo přez pazoury a papulu! A nigdy nevjeřte profilům útulku!Šukatér přidal k dobru ještě jednu vlastnost ...............přelejzání plotu přez cokolif co mu pomůže bejt vejš!!!! Prozatím se mu to vede jen k sousedce se kterou máme dobrý fstahy,ale takhle dlouho nevydržej.Fčera asi sedumkrát,dneska sem si to dala cvičně s ještě zalepenejma vočima.
Najděte mi prosím nějakýho hodnýho pána,samo fousatýho,za rohem.........
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:10
- Nahlásit
rendik
Akorát nechápu, proč to musí bejt jako ten jinej tvar
no to nevim,voni to na cvíííčáku chtěli ,fakt je,že se s tim líp češe než s tou na vodkaze,jako lepčí manipulace a tak..koupili to něgde ve zveráku,ale už to nemaj,že se to muší vobjednat taxem myslela,že číhnu na net esi tio něgde nenajdu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:11
- Nahlásit
davidkova renata
Nemyslíte tohle,panííííí????
http://www.baron.cz/pes/odcuckovavaci-rozrezavaci- hreben-hruby-nozu-434-k-KP000011-X000283.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:12 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
jablunka
Až zasejc budu chtít zachránit nějakýho čokla,dejte mi něgdo přez pazoury a papulu
no já to nebudu
to je bubý,mušíte si zvýšit plot asi... .Pána za rohem nemám,sama bych nějakýho potřebovala
to taky nejni von!Já to snat v neděli vyfotim bo todle je teda debata
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:22
- Nahlásit
jablunka
Daruju řetěz po Šoustalovi, kdybys chtěla . Jinak doporučuju na plot něco plazivého, ostnatého, třá růže, nebo tak něco. Ale než to zaplazí plot tak máš smůlu
Jinak ta kastrace zabrala. Armánek už sexuje jenom je-li fena v nejlepším, jinak je nechává na pokoji
davidkova renata
Paní kolegyně, mám doma širokou sbírku hřebenů, kartáčů, trimovacích nožů a podobných kravinek, ale pila mezi tím prostě není. Jste si fakt jistá, že to patří do psí výbavy? Kdybyste chtěla Husqarnu tak jednu mám v dřevníku. Červenou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:25
- Nahlásit
rendik
Tak to fakt netuším . Možná zkusit prolézt fora a hledat jestli psala ještě někam.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:37
- Nahlásit
Biluška
Našla sem si na fauně jiný šeltií témata a tahle eliška bude naštěstí někdo jinej, tohke na Hydru nevypadá.
davidkova renata
no to nevim,voni to na cvíííčáku chtěli
takže to ani neni váš vejmysl
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:41
- Nahlásit
jablunka
jestli chces mam asi 200m ostnateho dratu i s tema zelenyma uchytama, co se pridelavaji na sloupky plotu.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:42
- Nahlásit
teda zeleznyma ne zelenyma - ale vlastne jsou i zelene.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 09:57
- Nahlásit
Biluška
Kdybyste chtěla Husqarnu tak jednu mám v dřevníku. Červenou
no možná jí vemu,ta by mohla taky slušně česat
rendik
takže to ani neni váš vejmysl
nee ,ale koupila bysem si dybych ho něgde našla,je to fakt gůt
argosek
kozi kozi kozi
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:04
- Nahlásit
davidkova renata
ale koupila bysem si dybych ho něgde našla,je to fakt gůt
tak půlkruh si skoro myslim, že nenajdete, to si na vás na cvičáku něco vymysleli, prohlídla sem spousty e-shopů a kromě toho co sem tady dávala do odkazu včera se mi povedlo najít jen úplně kulatý: tady a tady. A navíc sem zjistila, že češu šeltii hřebenem co se menuje kartáč pudl
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:05
- Nahlásit
Dobré ráno lidem, co taky už mají hotová okna, prázdnou nádrž skrzevá ty nedělní Maršovice, všem, co maj růžový stofárdy, nejvíc těm, co maj úžasný zeťáčky s koťátkama!!!!!!!! a taky všem ostatním, co by chtěli mít, ale nemají manijaka na hlavjě!
Přectfte si, že okna už sou, ale ta příčka, která dělí kuchyň a obývák, je tam také. Takže jedno okno je v polovině rozděllené přpážku. Velmi zajímavé a netradiční. Moje včerejší hlídka spočívala v tom, že sme se s marií zavřely do pokoje, nanosily si tam jídlo, pustily povídky šimka a grossmanna a spaly. Dnes hlídá máma.
Jak se máte a co děláme o víkendu?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:08
- Nahlásit
rendik
si skoro myslim, že nenajdete
ti řikám že sem ho viděla na vlastní voka ,já to pak vyfotim,něgde ho mít musej!!
že češu šeltii hřebenem co se menuje kartáč pudl
vyhod šeltii a kup si pudla,todle přece nemůžeš!
Gerda
Moje včerejší hlídka spočívala v tom, že sme se s marií zavřely do pokoje, nanosily si tam jídlo, pustily povídky šimka a grossmanna a spaly
to je pěkný program
co děláme o víkendu
v neděli bráníme to je jasný a co jít f sobotu ííípit něž budou prázdniny?esi nebé hic ale
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:11
- Nahlásit
argosek
jestli chces mam asi 200m ostnateho dratu i s tema zelenyma uchytama, co se pridelavaji na sloupky plotu.
To by bylo fajné,ale spíš si pučím od Bilušky tu Husqarnu a uřežu mu nožičky!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:14
- Nahlásit
jablunka
pučím od Bilušky tu Husqarnu a uřežu mu nožičky!
a vemte i pindíka at ušetříte za kastráci
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:15
- Nahlásit
davidkova renata
a vemte i pindíka at ušetříte za kastráci
Pindíka nechám,ale kulky dou samosebou s nožičkama!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:19
- Nahlásit
davidkova renata
a co jít f sobotu ííípit něž budou prázdniny?
Odpo bych určo šla, dopo sme u švadly a pak natahuju koberec na balgon, aby tam mohly bejt kotce pro psy, co se bojej bouřky. Dala bych vědět Pardálce, bo si myslim, že by šla taky ven s tou svou oranžofkou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:19
- Nahlásit
jablunka
no jak myslíte ...
du ven,nic nepište!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:21
- Nahlásit
Gerda
pak natahuju koberec na balgon, aby tam mohly bejt kotce pro psy, co se bojej bouřky
no to je rozumný,přece ty blby nebudete mít f kvartýru A nahrajte jim na kazeťák nějaký povely aby je plnili
a kam jako ven,po ííípení myslíš bo co?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:29
- Nahlásit
davidkova renata
já to pak vyfotim,něgde ho mít musej!!
jasný, vyfotit, naposlat lidem co podobný věci prodávaj a ať scháněj
vyhod šeltii a kup si pudla,todle přece nemůžeš!
no nic jinýho než vyhodit šeltii mi nezbejvá, páč hřeben šeltie neexistuje ... se musim zeptat Bilušky čim češe ty její šeltie...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:31
- Nahlásit
davidkova renata
a kam jako ven,po ííípení myslíš bo co?
Jo, chci abysme byli celou sobotu venku, tak budu moc ráda, když po ípení půjdeme na prochajdění. Po nedělním ípení půjdu ještě s Pardálkou na dostihy. Jo a mám super maso, vypadá to jako hašiš, Mařce to strašně chutná, tak toho mám půl pytle, dám to jedničce, ať si mařena zvyká, aby si pak s nim mohla taky hrát.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:33
- Nahlásit
Gerdanazdar pani,taky zdravime,hajankovy je po kocicce smutno,tak zejtra vyrazime na pivo,at si hajan pohraje,to je fakt chuvak magor.
davidkova renatacus pani,dnes je nadherne a ja zas tahnu do roboty,me uz z toho fakt je.ne,jinak cvicak byl super,kousani taky,vcera jsem jeste byla na pivu,jo a jak ten hreben vypada?to by me taky moc zajimalo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 10:39
- Nahlásit
nemethova5
Rozhodně to pani musíte eště nafotit, Hajoš je prostě úžasnej a s tim koťátkem je neodolatelnej. Vemu to domu Mařce, může si ho dát na svou nástěnku.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 11:02
- Nahlásit
Kdybyste se věčír nudili, mrkněte na máte slovo na jedničce, budou tam řešit proč psi útočí na člověka, tak sem na to zvědavá...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2008 11:03
- Nahlásit
rendik
mrkněte na máte slovo na jedničce,
No prej tam má bejt RD.......
|