| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 09:13
- Nahlásit
davidkova renata
to je snadný dyš seš gényjus
aha, tak pak jasný. A jak se vám to stalo tadle nemoc?
,ale neměla za matku křečka jako gerda
teď jsem malinko zatápala, páč dyš vám gerda řiká mamko, znamená to, že ste křeček?????? Já si tady celou tu dobu dopisuju s křečkem??? No tak to je fakt jako hodně těžká schíza už , tohleto
nemethova5
hele davidkoj je vzdycky genialni
já huž to vim, právě mi to vo tý svý nemoci napsala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 09:14
- Nahlásit
Benda
šestitýdeního labradora ve vodícím výcviku??? A nebyla to taky kachna? Třá novinářská? Ta moje aspoň byla živá!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 09:17
- Nahlásit
PetraK
on byl taky živej jinak jsme potkali kolii co honila holuba kterej vzlétal jako kachna
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 09:19
- Nahlásit
davidkova renata
jako mojí Nýnu??
Ne, přece moji Nýnu. Nemůžu za to, že máte taky Nýnu paní. Pak se nám to plete
tak béme muset sehnat někoho jinýho,nevíte vo nějakým ekstra magoroj??
Vim. Kousek od nás mají takovýho správně pošahanýho křížence labradora. Je děsně agresivní, takže musí být na řetězu. Asi metr dlouhým. Z toho řetězu řve absolutně po všem co se pohne. Minulý týden se urval, zdrhnul a sejmul nějakýho čiklistu. Dost hustě, z čiklisty teklo jak z vola, musela sem přijet záchranka. Mrzelo mě, že jsem to neviděla . Ale Mášenek to viděl a barvitě mi to popsal
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 09:30
- Nahlásit
Benda
holuba kterej vzlétal jako kachna
A já su z toho už jelen - páč to maj ti fógli nějak pomotaný. Sou asi taky pošahaný, nebo co
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 09:50
- Nahlásit
Benda
dnes jsme potkali 6týdeního labradora ve vodícím výcviku co uměl sedni
tak to je jasný,byl s PP,pokud má pes PP,umí sedni,to sme probírali tudle na semináři
PetraK
Já si tady celou tu dobu dopisuju s křečkem???
no vaše příspjefky tomu vodpovídaj ,ale jinak gerda je totiž nevlastní,ale vona to neví,tagže jí to neřikejte,nigdo!!
Biluška
sejmul nějakýho čiklistu. Dost hustě, z čiklisty teklo jak z vola, musela sem přijet záchranka
šiš to je von!!!! Nesnášim cyklistíííí a kor dyš je trénuje gerda,sou pak moc drajvový a čék aby měl vy vycházce na zádech vodrazový stopky ale vono je to stejně fuk,páč VONI JEDOOOOOOOOOOUUUUUUUUU
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:03
- Nahlásit
davidkova renata
no vaše příspjefky tomu vodpovídaj
tak! Máte mě na svědomí, páč sem se právě propadla do depréze! To mám za fšechny ty přidělený tituly todleto!
A sválně teda pudu a řeknu Gerdě, že je adaptovaná! Tak! A máte průser
Ale cyglisti teda nesnášim taky a chystám se uvést do praxe to, že jak pojedem autem kolem nějakýho, tak otevřu dvéře od auta, udělá to bum a já si budu dělat zářezy na dveřích, kolik sem jich trefila. A nebo je aspoň budu plácat z vokýnka po zadku jako toho policajta na křitovatce na bílý hoře
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:17
- Nahlásit
PetraK
A sválně teda pudu a řeknu Gerdě, že je adaptovaná! Tak! A máte průser
Hm,to je blbý ,tak já jí řeknu že sem si jí vybrala v děcáku proto,že byla úplně nejrostomilejší,nejkrásnější a nejchytřejší ,tagže je vlastně celá já
A nebo je aspoň budu plácat z vokýnka po zadku jako toho policajta na křitovatce na bílý hoře
vy nějakýho plácáte po zatku jo? Ty vado,tak proto je tam furt zácpa
mej dej
koupila sem ty ííípácký skeletííí, jaxe s tim zachází?Potřebuju nezanedbat socyjalizaci a ymprítink ,chci bejt alfou mezi skelety abysem měla respekt a důvěru ,máte nějakou radu?Nejlépe dobrou?
Du ven,paxi to prostuduju
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:17
- Nahlásit
PetraK
otevřu dvéře od auta, udělá to bum
Paní, vy nemáte vpředu na autě zaměřovač?
davidkova renata
Tak já za nima jdu ať nám ho půjčí do línijí .
ale vono je to stejně fuk,páč VONI JEDOOOOOOOOOOUUUUUUUUU
No to máte těžký. Gdyž zapřáhnu Gozérku tak taky akorát ječím Většinou teda strachy . Na lidi řvát nemusím, ti uhýbají do příkopy samy. Matky zahánějí děcka houfně domů, babičky zatahují žaluzie a chlapi vybíhají s vidlema před brány. Pak zjistí, že to zase akorát ta švihlá baba jede ven s čoklem, vypustí haranty a slepice a jdou se koukat. Posledně jsem zjistila, že Procházka s Grosmanem na mě uzavírají sázky. Prej jestli dojedu až k zatáčce, nebo jestli mě Gozéra sundá ještě před mostem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:22
- Nahlásit
Biluška
jsem zjistila, že Procházka s Grosmanem na mě uzavírají sázky
gdo vyhrál?
No to máte těžký
no to jako fakt mám ,páč ty debilové si asi myslej že jedou Túr de fránc a navíc žádnýho čokla zapřaženýho nemaj To bysem pochopitelně držela hubu a taky uzavírala sázky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:25
- Nahlásit
davidkova renata
Ty vado,tak proto je tam furt zácpa
nemůžu za to, že tam maj policajti zácpu. Todle fakt na svědomí nemám,jejich peristaltiku střef neovládám . Jen mám potíže přečíst ty jejich pokyny, takže dyš to tam někdy říděj, tak je objíždím zezadu a to proto, jak pravil můj kolega, abych je mohla plácat z vokýnka po zadku
chci bejt alfou mezi skelety
dovolím si vás upozornit, že vzhledem ke své hubenosti již alfou mezi skelety ste!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:26
- Nahlásit
eště mej dej
hele nevíte něgdo gde by prodávali takovej čananej hřeben na ty čokly,je to taková ta pilka,oboustranná,jedna strana větší žuby,druhá menčí a je to jako do vobloučku na rukojeti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:26
- Nahlásit
Biluška
Paní, vy nemáte vpředu na autě zaměřovač
a já myslela celou dobu, že to je logo automobilky!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:27
- Nahlásit
PetraK
jejich peristaltiku střef neovládám
to ale kecáte páč dyš na něj třá nečekaně uděláte Baf ,tuty se pose*e
již alfou mezi skelety ste!
necítím se tak,potřebuju tu psychickou převahu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:29
- Nahlásit
davidkova renata
něj třá nečekaně uděláte Baf ,tuty se pose*e
vyzkouším, až ho zase budu někdy objíždět zezadu! Pak dám vědět, jak to dopadlo
necítím se tak
tady je to náhodou jednoduchý stačí nechat se uležet - kapánek dýl a rozhodně dýl než ty skeletí - a už se cejtit budete. Na to vemte jed
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:31
- Nahlásit
PetraK
stačí nechat se uležet
to by mi myslim šlo ,musim teda hodně a často ležet
Biluška
eště odbornej dotas...může mít skelet zánět f uchu???? Nerada bych se dostala do potíží
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:38
- Nahlásit
davidkova renata
musim teda hodně a často ležet
a nejlépe na sluníčku, to vám myslím též bude vyhovovati. Na sluníčku se tou alfou a omegou fšech skeletůch stanete než se nadějete
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:39
- Nahlásit
Dyby se tu vobjevila Janika, tak jí vyřiďte, že nevidí, páč jsem zavírala vokno, neb kucí stafbařský tu hlučeli a nefšimla sem si, že taky svařujou. takže teď vidim milijoun hvězdiček a žádný písmenka skorem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:54
- Nahlásit
PetraK
a já myslela celou dobu, že to je logo automobilky!!!
Hale prt, to je zaměřovač
Jinak čus fšichni skeleti, odcházím kopat odpady z koupelny. Prdla nám trupka, pochopitelně nikoliv kouzelná a musí se to celé vykopat. Bože, jak mi bylo krásně v paneláku
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:54
- Nahlásit
davidkova renata
hele nevíte něgdo gde by prodávali takovej čananej hřeben na ty čokly,je to taková ta pilka,oboustranná,jedna strana větší žuby,druhá menčí a je to jako do vobloučku na rukojeti
Tadyto myslíte?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 11:39
- Nahlásit
Biluška
Prdla nám trupka
buďte rádi, že vám neprdla céfka jako paní Davídkojc
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 11:57
- Nahlásit
tak vás teda číst nebudu toho zas je grafomanky a grafomani
máme dlahu..opět ne sundavací neb můj pes byl ocejchován za magora kterej by si to urval,máme pěkný odřeninky a hnisavinky..máme růůůůžový obvaz přes dlahu a moc nám to sluší
foto dodám je moc pjekný...jo a ještě máme jedno a myslím že zjistíte že se kr avička hodí do línyjí
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 12:08
- Nahlásit
tak aby ste věděli tak stofárdí klidně nakojej i prasata
a ještě krásný obvaz do růžova co ladí s obojkem :d
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 12:13
- Nahlásit
sarax
vona je naprosto objetavá! Sama skorem těsně před posledním vydechnutím a stará se vo vopuštěnýho malýho kaňoura!! To je pipíííí šikovnýý
Jinak - přihodila kolegyně stofku na grancle pro Maršovice - zadala jsem úkoly vyrabovat šatníky a psí propriety, tak se snad ještě něco urodí? Uvidíme
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 12:14
- Nahlásit
saraxjezis,co se hafikovy stalo,satelit na krku,ruzova na nozce?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 12:16
- Nahlásit
nemethova5
Sarax ji chce zkusit prodávat jako nový produkt - dva v jednom - koupíte si satelit a dostanete k tomu ešče aj psa
Trinča si dokonale podřízla nohu v prostoru, kde nemá o co
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 12:33
- Nahlásit
rendik
čusík,díkes,ale todle to nejni,nemůžu to nigde najít asi proto řikali na cvičáku,že to nejni k sehnání .Nejni to taghle do uzavřenýho vobloučku,nevim ku*va ja to popsat bo sem debil ,normálně jako rukojet uprostřed a hřeben je jakoby půlkruh ,kterej má žubatý vobje strany,tagže můžete česat bud anebo tim,šiš to sem ale trotl,nevim vůbec jaxe vyžvejknout.ale ta pilka to je stejně jako to u tebe,to jo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 12:34
- Nahlásit
sarax
tak aby ste věděli tak stofárdí klidně nakojej i prasata
ty voe,to je děsnýýýýýýýý )))))))))))))))))),počki až to uvidí jimmy a gerda dyš měly fčera starost vo prasečí nohy
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 12:35
- Nahlásit
nemethova5
máme v pr*eli achilovku a další šlachy na nožce...snad zdárně vodoperovaný tak uvidíme
PetraK
hele super jen se obávám že akci Maršovice přesunu na další neděli..ono se nikdo moc nepřidal organizačně a já tento týden nestíhám neb balím haranti na tábor kam jedou 28 takže po tom můžu kamkoliv
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 12:41
- Nahlásit
davidkova renata
nevim ku*va ja to popsat bo sem debil
tomu řikám nevyrovnaná povaha - ráno genyjální, odpoledne debil. Chudák Gerda, ta padla do rodiny
sarax
naprosto v pohodě-to je přece naprosto jasný, tak klídek - aspoň bude o kapek víc času a něco se třeba ještě dá dohromady
|