Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1188 . 1189 . 1190 . 1191 . 1192 . 1193 . 1194 . 1195 . 1196 . 1197 . 1198 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 20:06
- Nahlásit

davidkova renatane,vubec,jako suverenka jak hrom,sama sla za hajanem,jsem rikala jurovy at si da bacha na jiny psi,jinak ma po kocce,hajan je v poho,ten zvirata nedlabi a nedlabil.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 20:18
- Nahlásit

nemethova5

to je bombarďácká kočenkááááá a Hajánošek z Hajanovic je formát!!.

davidkova renata
Hele pani Doživotní ¨Mrtvice - nedělá s váma ta fotka nic? Nemáte cuky?? Je to tak slaďoučkýý!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 20:39
- Nahlásit

PetraK
nedělá s váma ta fotka nic
dělá ...dělá se mi špatně..

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 20:44
- Nahlásit

davidkova renata
Paní,dávala sem vám sem pjeknej link,jaxte měla naložit s kočkou......viděla ste?

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 20:45
- Nahlásit

nemethova5
PetraK
davidkova renata

nazdárek,babizny,co je vám špatně,co si furt z někoho děláte pr*el a i co se necháváte vostříhat,aby vás nigdo nepoznal

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 20:47
- Nahlásit

PetraKno jo to je nas chuvak,to mel byt fena a ne pes,uz,uz ji chtel odnyst domu,to je takovej hajzlik,uz ju bral do tlamy,ze si ji fakt potahne,jura si ji vypiplal,tak si ji necha,akurat mam obavy z tech psu co kocky skubou
davidkova renatapani ja vim jak vam udelat radost s kocickou,jsem to tu dala,bo jsem si na vas vzpomnela,ze nyny nejni jedina,co mela za kamose kocku.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 20:49
- Nahlásit

Neessidobrej večír pani,vy jeste zijete,ale davala jsem tu hajanuv novej objev,jako symbiozu dvou stvoreni a nazev jak ta komedie,jako kocky a psi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 20:55
- Nahlásit

jablunka
......viděla ste?
no jo,sem ouplně zapomenula reagovat f těch dyjetách
No hele asi taghle...jen blbec se spálí 2krát vo jedny kamna

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 20:58
- Nahlásit

davidkova renata
No hele asi taghle...jen blbec se spálí 2krát vo jedny kamna
Tak máte mít dvoje......

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 21:00
- Nahlásit

nemethova5
eště žiju,sice to vobčas vypadá,že néééé,ale ........
No to bysem potřebovala,aby ty moje ochechule takhle milovaly kůťata,jako Hajan.Hlavně kr*va Aisha je posedlá číčama a kůťata by nejraději lovila,pinda jedna.Bysem potřebovala,aby něco přežilo z těch 4,co se narodilo,jinak ještě jednu takovou zimu a myši nás sežerou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 21:05
- Nahlásit

jablunka
Tak máte mít dvoje......
ftipná co??
Neessi
Hlavně kr*va Aisha je posedlá číčama a kůťata by nejraději lovila,pinda jedna.
vem jí traverzou,kolikrát to mám řikat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 21:08
- Nahlásit

a zamykám foru
du se svalit a štábní musej bejt taky hotový,maj dneska tuty pohotovost,tak at si taky vorazej

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 21:09
- Nahlásit

davidkova renata
vem jí traverzou,kolikrát to mám řikat
to je plat prtný,bo je blbá a nemá paměť.
Hele,psala jsem ti maila,ale klíďo se zeptám i tady-nejde mi opět otevřít vedlefora-teda de,ale je to jen černý obdélník.Maj poruchu?Nebo jsi jim zvedla mandle a je z to tajdůvfora?

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 21:11
- Nahlásit

davidkova renata
štábní musej bejt taky hotový,maj dneska tuty pohotovost

no prosím a já zase houno vim.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 21:15
- Nahlásit

Neessia aisha je lovi?to spis,ze by si s nema chtela hrat ne a co pani bordzinkova?no ja taky jaz-takz prezivam,byla jsem skoro deset dni v robote tak jsem nemela ani cas na nojtbuk

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 21:34
- Nahlásit

nemethova5
aisha je lovi?to spis,ze by si s nema chtela hrat

Ona je kočkama posedlá(údajně geneticky po matce,která nenechala žádnou kočku naživu).Taky si myslím,že by si chtěla hrát,jenže tím,jak jsou s Bordžou dvě,tak to přestává být hra a je to lov.Jsou to kravky obě.Dostaly už pěstí mezi oči obě,ale to neuhlídáš.Jinak s Bordžou chci jít 5.7. na výstavu NO,kdybych čirou náhodou někdy chtěla uchovňovat,ale spíš kvůli tomu,že chci namíchnout ty kapřovité spolky pořádnou čubinou.Kecy o tom,že je přerostlá a blahobytná přežiju,ale pokochám se těma bonsajema,které jsou mojí berušce pod břicho )

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 22:10
- Nahlásit

Neessimate recht pani,chtelo by to nejakou poradnou fenu do chovu,mne se nelibi teda ani jedna,uz se divam po chovkach,ale co vidim je zatim fakt pase!potrebuju neco jako je hajan a jeste aby to bylo hodne pracovite a chlupate,klidne bych si vzala po bordzince,kdyby se tam vyskytlo neco hunateho,jestli to bude vlkosede,nebo jinak barevne to je mi uz fuk,proste potrebuju golema a fakt poradneho pracanta,jen je tam pani pekne namichnete,taky slysim porad pindy na mojeho hajanka,ze je prezranej a kdesi-cosi,nebudu ho mucit kvuli nejakym chytrakum hlady a potrebuju poradnyho psa na hlidani a ne pokus o ovcaka,neboli skalaru,jo jinak mate recht,jak jsou dve tak to uz se muze zvrhnout ve spolecny lov,koukam,ze kocky u vas asi nemaji velkou zivotnost,co?

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 22:36
- Nahlásit

davidkova renata
štábní musej bejt taky hotový,maj dneska tuty pohotovost,tak at si taky vorazej
Myslíš, že ještě pořád řeší ty štěňata pro prachy? Mám jim říct, že chci krýt Nýnu???

Neessi
Pošlu ti koťata po Líze, ta je odolná. Přežila útok Armageddona a dokonce Armiš krvácel víc jak ona . Pravda, trvalo jí tři týdny než se zdrchala a vypadalo to, že má zlomenou nohu, ale vylízala se z toho. Je kastrovaná, takže vhodná do chovu. Že jsi to ty tak si můžeš vybrat kocoura

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 23:17
- Nahlásit

nemethova5

ten tvuj pes je docela cWalda.
nepremyslela jsi o dietnich granulich? :-P

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 23:30
- Nahlásit

argosek
ten tvuj pes je docela cWalda

pane!To je hrozně přízemní nahlížení todleto - Hajánek je pracující pes! a navíc je na obrázku zkreslená persperktíva tím, jak je to kůtě děsně mrňatý!

Walda vás zabije a dobře vám tak!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 08:23
- Nahlásit

čus fšicííí co se chystáte na ííípo se zamraženejma kuřecíma skeletama
Btw...dost dobrá myšlenka,aktéři opět nezklamali,docela sem se pobavila.U nás maj skeletííí f akci za 9 kč,koupim toho víc a dyš se jeden nebude hodit,pružně ho dám do dobrejch rukouch třá hládat drůbežárnu a vytáhnu další a to by bylo aby to nakonec nebylo
argosek
nepremyslela jsi o dietnich granulich
nepřemýšlela,vim to jistě,von je jen nasvalenej a chlupatej
Biluška
? Mám jim říct, že chci krýt Nýnu???
jako mojí Nýnu?? a uš máme ženicha??Garfield jí pohrdnul,tak béme muset sehnat někoho jinýho,nevíte vo nějakým ekstra magoroj??
Řikat jim to ale nemusíte,bestak tu dřepěj celý dny aby jim něco neuteklo,tagže je to nošení dříví do lesa

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 08:37
- Nahlásit

davidkova renatanazdarek pani,to jste panu argouskovy dobre napsala,jaka panicka,takovy pes,ne?prece nemuzu mit nejakyho exterierovyho skalaraka na hlidani ne?potrebuju poradnyho psa,aspon budi respekt sam o sobe.
argosekpane argousek,vy me zkousite?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 08:39
- Nahlásit

nemethova5
pane argousek,vy me zkousite?
argošek to zkouší v zásadě na každou

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 08:41
- Nahlásit

davidkova renatacus pani,pocasi mi dnes vychazi,hajan uz zasejc blbne,uz by pry jel na cvicak,blazen jeden.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 08:46
- Nahlásit

nemethova5
uz by pry jel na cvicak,blazen jeden.
tak mu dejte lístek a at jede,vy si zatim f klidu dejte kafe a von at si udělá nějakou tu poslušnost a tak..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 08:51
- Nahlásit

davidkova renata hm,dobrej napad,ja mu kdyz tak dam tu prukazku na kterou on jezdi,prosim te,on by byl schopnej zajet si i do ostravy se podivat blazen jeden blaznivej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 09:01
- Nahlásit

davidkova renata

nevíte vo nějakým ekstra magoroj

vo jednom bych věděla. Mám ho doma

tak mu dejte lístek a at jede,vy si zatim f klidu dejte kafe a von at si udělá nějakou tu poslušnost a tak..

Pani Davídková, jak vy to děláte, že dycky vymyslíte nějakou genijálitu??

A dobrý ráno vinšuju fšem co dneska potkali divnýho holuba, kterej byl nakonec kachnou

Ta kachní trumpeta korzovala s holubama před panelákem, jako kdyby to bylo něco naprosto přirozenýho. Tak jsme tam na sebe všichni tři i s Ešusem koukali Kachna byla naprosto boží!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 09:06
- Nahlásit

nemethova5
on by byl schopnej zajet si i do ostravy
at jede,dneska je jiná doba než dyš sme byly mladý,to se nikam nemohlo,dneska se svjet vodevírá každýmu tak proč to nevyužít
PetraK
Pani Davídková, jak vy to děláte, že dycky vymyslíte nějakou genijálitu
a tak víš co...,to je snadný dyš seš gényjus
Ta kachní trumpeta korzovala s holubama před panelákem, jako kdyby to bylo něco naprosto přirozenýho.
hm, tak to asi byla kachna co se vylíhla z vajíčka jako gerda dyš byla krokodýl,ale neměla za matku křečka jako gerda,ale právje toho holuba,tagže je to vlastně logický

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 09:07
- Nahlásit

PetraKnazdar,mela jsi to vyfotit a poslat sem na forum,treba si hrala na tajneho agenta a chtela splynout s holubama,hele davidkoj je vzdycky genialni.

Benda
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 09:08
- Nahlásit

dobrý den¨teda ráno
dnes jsme potkali 6týdeního labradora ve vodícím výcviku co uměl sedni

<< 1 ... 1188 . 1189 . 1190 . 1191 . 1192 . 1193 . 1194 . 1195 . 1196 . 1197 . 1198 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání