Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1188 . 1189 . 1190 . 1191 . 1192 . 1193 . 1194 . 1195 . 1196 . 1197 . 1198 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 15:38 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

jo a dastík dostal velkej bílej míč od pro planu a jelikož ho nemůže nosit v hubě,tak ho po bytě aspon kope packami

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 15:41
- Nahlásit

sarax

vy ste doma na to balení 2v1 nějak vyzasený co? Nejdřív začnou vyrábět satelity s čoklama a pak navrch ještě bonzácký bonzaje

Trinča by zrzafce jako na uvítanou malinko napadla
dyby ho nechala v celku a nic nevykousla, tak to mu zas nevadí on je od bab zvyklej, že si z něj dělaj trhací kalendář. Musí teda nejdříf zjistit, jestli ten stofárd či picbům je fakt jako holka. Pak má radost, páč s nima by chtěl ty děti nejvíc - možná by klidně adoptoval ty prásátka co už Trinča má s kdovíkým , je v tomhle ohledu benevolentní, páč hlavně aby von moh dělat ty děti

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 15:42
- Nahlásit

brezen2008

obědnávám 50 ks
ale bacha, nesmíš to moc zalejvat, jinak Ti to přeroste

velkej míč, co se nedá vzít do huby NUTNĚ POTŘEBUJU TAKY. Učím Ešusa hrát forbal a nebaví mě furt ho povelovat Nekousej! Čutej! Potřebuju něco, co do tý obří kušny nevleze

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 15:45
- Nahlásit

PetraK
no jestli jako fakt,tak klidně někdy dám,možná bych sehnala ještě jeden,tohle dostávám jako bokem

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 15:52
- Nahlásit

brezen2008

néé v klidu, to se nezalamuj, já jsem jen neschopná se po něčem podívat a kopačák, kterej máme na chalupě je k tomu naprosto nevyhovující, páč Zrzavec otevře chlebárnu a naláduje si to tam . Ale kdybys věděla, kde se to dá sehnat, tak to by bylo fajn, nemusela bych složitě hledat a vymejšlet - už jsem na něco narazila, ale ten balón je prý takový, že se s ním nedá moc čutat

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 16:06
- Nahlásit

PetraK
tohle je celej bílej od firmy pro Plan a je koženej a je ve velikosti normálního míče,tak se kdyžtak pak nějak přihlaš,bude tu,pokud do něj dasty nekousne a nebude na nic

rendik
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 16:07
- Nahlásit

davidkova renata
hele tak to sem asi v životě neviděla a nedokážu si to představit, to si na tom vašim cvičáku vymysleli né? Jedině vzít pilu normální, třá na železo, ta je taky skoro půlkruh

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 16:19
- Nahlásit

rendik

ááále jen Nadbůch ví, co paní Davídkojc měla na mysli, vona takhle vobčas mele i nesmysly! (to se mi to hásky rýmuje!). ale nemůže za to vůbec, protože voni v tom Somálsku sou všichni takhle zavostalý momentálně
Je možný, že měli nějakou kuldůrní vložku na tom cvičáku, přijel nějakej horal, hrál ta na zubatou pilu a vona z toho hned udělala todle! Možný je fšecko.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 16:23
- Nahlásit

brezen2008

tak já počkám, esli ho Dastík zlikviduje. Když to přežije, zkusíme to taky

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 16:27
- Nahlásit

Du dom a do hopsody-páč proč by měly játra tvrdnou doma, když můžou tvrdnou ve společnosti, žejo?
Tak tady budete mít chvilku klidu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 16:28
- Nahlásit

PetraK
heled a co se zeptat na nějakém fotbalovém klubu, nemáte tam něco?

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 16:37
- Nahlásit

Tak jsem redy,ale že mi to tvá den ode dne dýl to kydlání.Ale ještě jsem jim nakosila trávu(koňouchům,aby si něgdo nemyslel,že to cpu krakenkám),osprchovala jsem je,vysmejčila kopyta,nakrmila kůťata,krakenkám hodím hovězí srdce a ani náhodou nejdu jezdit na kole,bo mám dost.Bazén se vyhřál na 25 stupňů( heč PetraK !!!) a jdu se potápět..........nebo možná utopit.Todlenctonc neni normální život.(

rendik
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 16:49
- Nahlásit

PetraK
Já bych řekla, že todle možná neví ani Velký Nadbůch, možná ani ten Největší Nadbůch . Ale zase to maj v tom Somálsku dobrý, že i když sou monemtálně zavostalý, tak se naučí ovládat počítač a komunikujou takle s těma nezavostalejma nebo s jinejma zavostalejma asi spíš . No uvidíme, co s tou pilou eště vymyslí, třá jí něco vosvítí, víte co pani, naděje umírá poslední, ne?

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 17:14
- Nahlásit

Neessi
( heč PetraK !!!)
to je dobře že nikoho jinýho bazénem neštveš
chci bazén a zdravou nohu pro psa ale zas tedka v klidu kojí bonzáky bonsajový

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 18:29
- Nahlásit

sarax
chci bazén a zdravou nohu pro psa ale zas tedka v klidu kojí bonzáky bonsajový

máš ten správný přístup-čék nemá lamentovat,že nemá bazén a zdravou nohu u psa,ale má říct :Chci.
Údajně se to splní.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 18:38
- Nahlásit

rendik
PetraK
hele vy dvje chytračky,dyš ste neviděly pořádnej hřeben tak za to já vám nemůžuNáááhodou sem s nim Nyný pilovala,právě že to je uplně super ,bere to snad i škáru.
Neessi
ani náhodou nejdu jezdit na kole
já byla dopoludne bo pješky bysem to určitě neušla.taghkle se vezu anebo se vo to kolo jako vopírám...místo berlí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 18:41 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

PetraK
eště k tomu balónu...můžu ti až se uvidíme(což bé brzo bo smradííí maj prázdniny ) přinést z práce vyřazenej starej basketák.Je velkej dost,ale nedělej si iluze,ta svině do něj šikovně zaťala tesák,von prask a už ho měla v hubě.CCa to trvalo 5 minutale třá ešus nebé tak nápaditej

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 18:44
- Nahlásit

davidkova renata

Já bych dneska na to kolo už ani nevylezla-mám dost.Jo a Aisha mi to maso z Vetamixu(hovězí hrubomleté a hov.srdce)blije.Přitom od řezníka maso normálně stráví-kur*a drát,co do toho dávaj? Teď abych jí to ještě vařila.Je fakt,že hltá ,páč Bordža při žraní hlídá Aishinu mísu jedním vokem,co kdyby zbylo...)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 18:50
- Nahlásit

Neessi
Jo a Aisha mi to maso z Vetamixu(hovězí hrubomleté a hov.srdce)blije.
ta má furt něco,co by asi tak mohli dávat do srdce to nechápu

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 19:30
- Nahlásit

davidkova renata
ta má furt něco,co by asi tak mohli dávat do srdce to nechápu
taky nechápu,ale to srdce dvakrát nevonělo.No nic,tak tý krasavici inteligentní budu vařit,bo blitky nesnáším.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 20:48
- Nahlásit

Čau lidi, je něco novýho? Sem úplný mutvolák, jdu se svalit.

Jo a musím vám říct, že myslifci by si měli dávat většího bacha na ty srnky. Jeden srnec mi dneska málem zabil Kutulku Ležel v křoví a číhal. Normálně na nás číhal . Kutulka ho objevil a jak má ty lovecké geny tak ho chtěl "zvednout" (nebo jak tomu ti picálci říkají) .Srnec vyrazil a jak skočil tak máchnul kopytem tak pět cenťáků od Kutovy hlavy. Kuťa zůstal stát jak opařený, bo takhle velkého psa v životě neviděl . Celou cestu domů jsme se s Mášenkem řehtali představě jak voláme vetovi ať chystá sál, že vezeme psa, kterému srna vykopla z hlavy jedinou mozkovou buňku . Mám obavy, že kdyby k tomu fakt došlo tak si vet řekne, že Kotková moc chlastala a položí mi telefon

Erin
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 20:58
- Nahlásit

Biluška

Čau lidi, je něco novýho?

No novýho nic,ale právě jsi mi vysvětlila krytí setřice z útulku...máš linii setrů bez PP,která se bojí zvěře

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 21:23
- Nahlásit

Erin
právě jsi mi vysvětlila krytí setřice z útulku...máš linii setrů bez PP,která se bojí zvěře
No to jo, ale to je až vedlejší produkt. Kryla jsem ji pro prachy, nemohla jsem vědět, že z toho budou takhle úžasné povahy

rendik
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 21:33
- Nahlásit

davidkova renata
Nevim jak tady kolegyně PetraK, ale já osobně sem pořádněj hřeben viděla, na vlastní voči velebnosti. Jeden mam dokonce doma, češu se s nim já i pes a spokojený sme vobá, víte? Akorát teda vypadá jako hřeben a né jako pila... Že vy ste pila, pak ste na cvičáku popadla pilu a myslela ste si, že je to hřeben?

rendik
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 21:35
- Nahlásit

Biluška
Hele ale to já můžeš prodávat třikrát tak draho dyš sou takový dobrý povahy. Lidi co cpou setry do paneláků (a že je jich dost) ti urvou ruce

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 21:43
- Nahlásit

Biluška
a já bych jí nakryla ještě jednou,takle je to furt mállo

Erin
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 21:49
- Nahlásit

Biluška
Kryla jsem ji pro prachy, nemohla jsem vědět, že z toho budou takhle úžasné povahy

No pokud byl otec štěňat chovným(pokud vůbec byl plemenně příslušný),tak proč jsi fenku pokud měla PP neuchovnila?Pak by jsi věděla jak úžasné povahy můžeš předpokládat.
Víš docela mi připadá úsměvné, jak kritizuješ nějakou ženskou (hydra jí říkáš),že seká šeltiny bez PP a sama děláš co?

Ebony
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 21:51
- Nahlásit

Erin
nemohla bych, prosím, dostat odkaz na ten úžasný odstraňovač zápachu, nemohu to zpět najít....

rendik
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 21:52
- Nahlásit

Biluška
Když už tady kolegyně Erin zmiňuje Hydru, jaký že to má nicky na ifauně? Neni vona i eliska84(Elis)?

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 22:20
- Nahlásit

davidkova renata

sem s nim Nyný pilovala,

Paniiiii, vy ste dělala z Nuný psí kusy??? A neni to tejrání náhodou???

co by asi tak mohli dávat do srdce

třeba šíp, ne? Malovalo se to tak dycky po zdech, že jo? :confused

a dyby byl ten baskeťák, tak slibuju na svůj velkej holej pupek, že si z vás pani přestanu dělat srandu. Aspoň na jeden den!

Neessi
a ani náhodou nejdu jezdit na kole

to děláte dobře páč, dybyste narazila na mě f autě, tak to máte spočítaný-drcnu do vás dveřma (kvůli tomu bazénu hodně), udělá to bum a já si budu moc udělat další zářez na dveřích vod auta, páč si tak počítám sejmutý čiklisti!

Biluška

tak máš možná pořešený u Kutulka definitivně lovecký pudy , ten rozhodně srny honit nebude, páč se bude bát, že mu daj do držky

<< 1 ... 1188 . 1189 . 1190 . 1191 . 1192 . 1193 . 1194 . 1195 . 1196 . 1197 . 1198 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání