| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 16:26
- Nahlásit
Gerda
To jo, třá uš konečně dostanu toho půlmegáče...
Už jsem ti psala minulý týden, že vím jak toho tvýho půlmegáče vyrazit z banky, ale ty ses neozvala, takže ho určitě nechceš a akorát tady furt prudíš . I když ti Davídková jasně zakázala sem psát a zamkla tě na ajnclíku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 16:30
- Nahlásit
Gerda
To jo, třá uš konečně dostanu toho půlmegáče
No to zrovna, s tím můžete už počítat jako s hotovou věcí
, taky má vobrásky v návodu
Jo? Ale dyš já kupuju konkurenci - pemprzy. že bych přehodila na slípky?
Du domu, Ešus má dneska rande s jednou ze svých mnoha oblíbenkyň ve Hvězdě. Tak mu to nesmím zdržovat. Bude zase vlezlej a páč jeho milá pevně věří tomu, že vbrzku porodí (asi jí taky osvítil duch svatej), tak mu dá do držky a on si to bude hrozně užívat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 16:31
- Nahlásit
Biluška
a zamkla tě na ajnclíku
no ale blbě! Blbě jí zamkla herdek!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 16:32
- Nahlásit
Biluška
Kdy psala? Musíš to brát tak, že mam intronét jen v práci a ráno to tu nečtu všecko a po víkendu uš vůbec ne, to bych nestihla pracovat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 16:33
- Nahlásit
PetraK
Tak mu to nesmím zdržovat.
To ne, vono za chvilku bude zřejmě pršet....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 16:54
- Nahlásit
Gerda
Sem ti psala, že jsem naškolená na hypotéky a umím zařídit peníze i na družstevní byt. Jestli teda ještě pořád sháníš tu hypotéku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 16:57
- Nahlásit
Biluška
Zatim neshánim hypotéku, portože se řeší převod, resp teď se řeší nákup pozemku od města, potom se bude dávat prohlášení vlastníka na katastr a teprve potom bych se ptala na hypotéku. Pokud nebude prohlášení vlastníka na katastru do podzimu, budu muset shánět jiným způsobem půlmegáče, abych byt doplatila. Takže pro tuhle chvíli ještě nemůžu chtít hypotéku, ale zároveň se ještě nepohrnu do půjčky/úvěru, nebo čehokoli jiného. Aktuální to bude v září, max v říjnu. A hypo na družstevní byt ti přece nikdo nedá, ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:16
- Nahlásit
Gerda
A hypo na družstevní byt ti přece nikdo nedá, ne?
To ti bez problémů dají, akorát chtějí aby ten byt byl do dvou let převeden do osobního vlastnictví.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:20
- Nahlásit
Biluška
Jenže zárukou toho převodu je právě podaná žádost na katastru nemovitostí, to je to prohlášení vlastníka. Jinak jim to asi můžeš slíbit, ale nemusí to bejt pravda....
|
leila
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:20
- Nahlásit
Biluška
paní shání se po vás od bišona bišona..... prý vám psala a ona chudák neví kdy se platí tábor atd....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:32
- Nahlásit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:33
- Nahlásit
Gerda
Jenže zárukou toho převodu je právě podaná žádost na katastru nemovitostí, to je to prohlášení vlastníka. Jinak jim to asi můžeš slíbit, ale nemusí to bejt pravda....
Tak dalece do toho nevidím, ale můžu to zjistit. Ovšem přijde mi to jako kravina, přece družstvo musí být už dávno zapsané jako majitel domu ne? Tak co tam chtějí zapisovat?
leila
Vyřiď jí, že tohle zatím neví nikdo. Jakmile bude čas na placení tábora tak dám vědět kolik a kam. Zatím ať předběžně počítá 3000-3500,- a čeká. V nejbližší době to všechno pozjišťuju a dám jim vědět.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 17:39
- Nahlásit
Biluška
Tak co tam chtějí zapisovat?
Chtějí zapisovat převod do OV, rozdělení jednoho majetku (dům) na jednotky (jednotlivé byty). Na družstevní bydlení ti hypošku nedají proto, že si kupuješ jen podíl, nekupuješ si nic, co bys mohla zastavit v případě neplacení. Leda bys potom pro banku bourala tři schody v prvním patře, kus lana od výtahu...prostě jen nějakou poměrnou část, co ti z toho družstva patří. Ptala sem se na to poradnice, říkala, že na družstevní ti to nikdo nedá. Až bude prohlášení vlasntíka na katastru, dají ti předhypoteční úvěr, který se překulí do hypotečního ve chvíli, kdy to do OV převedeno bude. Pouze s žádostí na katastru mají záruku, že do jednoho roku bude převedeno do OV.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 18:15
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
takže dastík si to rozdrápal do krve skoro až do mas a voběvylo se mu to na kořene vocasu a dost to páchlo a mokvalo,včera večer ještě nic .....
tak jsem přilítla,už cestou jsem volala že už jedu,jela jsem tramvají,chytil mě revizor a jelikož viděl že řvu jak malá a viděla dastyho,tak mě něchal bejt ,fakt jsem byla na prášky,už jsem ho viděla někde pod kytkama,jak to řeknu sindy jak jendovi,no děs,děsný myšlenky
no a vazali nás hned a první co bylo,že mu to vyčistil a šáhl mu do zadečku na žlázky,to vystříklo jako kr..a a chudáci asi budou malovat,bo to stříkalo dost vysoko i s krví ,tmavou ale i s krví
no každopádně má naděláno na zánět,bo já mu to nikdy za ten rok nedělala a bůhví jestli ten ˇmajitel ˇmu to dělal,silně s veterinářem pochybujem
no dostal jednu injekci do stehna a jednu do té rány co se mu udělala na boku a voholili strojkem,4 lidi ho drželi,já hlavu a vostatní tělo a jeden stříhal ,měl i náhubek
no 26/5 ve 13.00 jdem na kontrolu,dostali jsme prášky a / Augmentin 625mg / a desinfekci Alfadin
prášky dostane 1 ráno a jeden večer a desinfekcí mu to mám otírat 3x denně
a dostal límec a ten bude nosit do tý doby než se mu to zahojí
ptala jsem veta a ten říkal že asi tak 14 dní až 3 týdny se to bude hojit
nemá zmoknout,takže když bude pršet,tak obleček
no snad to bude OK a zvádnem to
|
leila
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 18:17
- Nahlásit
Biluška
ok vyřídím
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 18:37
- Nahlásit
brezen2008
čus, držím palce.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 18:44
- Nahlásit
brezen2008no chudak dastik,ja teda nikdy zadnemu psovy analni zlazy nemackala a a ni to delat neminim,psi byli o.k.,ale teda ty mas smulu takovej zanet to je svinstvo,no doufam,ze to bude v poho,tak drzime s hajanem pesti!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 18:57
- Nahlásit
Proč furt píšete dyš sem to zakázala?!
Neessi
ty laskavě nečíhej na koloušííí v Tecku a rači čaruj,už mám naprasklou céfku a trochu tahám nohu
Biluška
nedaj jí to dyš je to družstvo jako družstvo,muselo by to bejt f osobním,což je sice taky nějaký družstvo ale jiný.
brezen2008
voběvylo se mu to na kořene vocasu a dost to páchlo a mokvalo,včera večer ještě nic .....
já sem ti řikala,že to neni žádný kousnutí ,je to přesně to co měl můj pes.Žlázy sem taky nemačkala,možná někdy vet při očkování,ale já nikdy,některejm psům se to nemusí dělat celej život a jinejm každej měsíc,to je různý.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 19:01
- Nahlásit
Gerda
Paní poradkyně nejspíš neví co dělá, nebo potřebuje hodně vysokou provizi . Na předhypoteční úvěr fofrem zapomeň, tam jsou tak vysoké úroky, že by s nimi měl problémy i ten naftový magnát vod Davídkový Dá se normálně vyřídit hypotéka na družstevní byt. Nejde to všude, respektive to jde jenom u Reifensenbanky, ale jde to. Jedinou podmínku co mají je převod do dvou let do osobního vlastnictví. Vím, že to zní neuvěřitelně, ale to u Rajfky víc věcí, je to prostě taková neuvěřitelná banka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 19:06
- Nahlásit
Biluška
jenom u Reifensenbanky
Jo?Hele a jak se pořeší nějaká záruka na ten převod do dvou let?Jako je potřeba nějaký vyjádření toho družstva nebo co?Páč asi nestačí říct,že pani Vomáčková vodvedle povidala,že to bude..
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 19:19
- Nahlásit
davidkova renata
zrejme bude muset uzavrit s druzstvem smlouvu o smlouve budouci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 19:21
- Nahlásit
StaHi
ahooooj pani .gdepaxte byla tak dlouho? ,tady takový důůůležitý témata a vy něgde na můjpsoj .
zrejme bude muset uzavrit s druzstvem smlouvu o smlouve budouci
aha...to je pro známý,hypošku jim nedali do to neni f osobním,jim to řeknu...
P.S.už sta teda nakrytá po tej kastráci co sme vám s Biluší nařídily???
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 19:31
- Nahlásit
davidkova renata
čus, včera jsem tu zahlídla nějaké gratulace, nestíhám fšechno číst, tak gratuluju taky, napiš aspoň k čemu. Asi ne k tomu kocourovi, co?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 19:36
- Nahlásit
Lola1
Asi ne k tomu kocourovi, co?
NE!!!!!
ty voe,ten nám pude eště na svatbu za drůůůžičku
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 19:38
- Nahlásit
au fil du temps
tu es seul, tu es grand,
et souris aux gens
du ciel la vie est plus belle
l'amour, l'amitie, c'est tout pareil....
ca fait rien
il fait beau
ca fait rien
il fait beau
kozi kozi kozi
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 19:40
- Nahlásit
Lola1
já taky nevím co se komu má gratulovat
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 19:42
- Nahlásit
ty fole, kdo to má tady číst....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 19:43
- Nahlásit
Ebony
ty fole, kdo to má tady číst....
ViĎ???? a navíc je to moje fora a zakázala sem jim se drásat bo si ze mě dělaj akorát kozi,kozi,kozi..
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 19:44
- Nahlásit
davidkova renata
ani se neptejte pani, jsem na tom s polnostma asi tak jako Biluska, jenze sem ouplne bezmasenkovata, tak dru sama no a jeste k tomu mi tu mou dzungli nekdo permanentne zalejva, kze mozna brzo dopadnu jak ta sipkova ruzena
(to mi pripomnelo moje oblibene Navstevniky: 'V mladi jsem dostal seminko slunecnice. Prsel jsem na nej presne podle navodu.. a nevyrostlo nic' i kdyz ja to tu mam spis naopak..kdekdo si tu prsi navod nenavod a mi roste fsechno )
..nakryta nejsem, kde na TO asi tak jako mam brat cas a silu, nevite?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 19:46
- Nahlásit
StaHi
no a jeste k tomu mi tu mou dzungli nekdo permanentne zalejva, kze mozna brzo dopadnu jak ta sipkova ruzena
jéje, to odněkud znám, já naší 2ha zahradou leckde ani neprojdu a samej šípek
|