| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 12:29
- Nahlásit
Gerda
Dyby byly sijámský, mohly by bejt spojený hlavama a zpívat kánony
ešče chvíli budem takdle pokračovat a paní Davídkojc zastřelí z kanónu nás
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 12:53
- Nahlásit
PetraK
Já myslim, že je ráda, že jí čék dá ňáký možnosti, co může v budoucnu dělat, dyš sama eště nemá úplně jasnou přectavu, čím by v dospělosti chtěla být.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 13:02
- Nahlásit
Gerda
tak já jako nevim jestli bude nadšená představou, že v dospělosti bude sijámský dvojče, srostlý hlavou se suchým zipem a bude k tomu bude muset střílet z kanónu
... bože ale to je představa!!! Se tu řehtám jako ůň a klepe se mi monitór . Mám moc bujnou fantazii
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 13:10
- Nahlásit
Gerda
Mohla by mít suchej zip,
nebo by mohla být magnetická samolepka ale to zase při její váze hrozí, že kdyby čekala na přechodu a jelo auto tak jí to k němu přitáhne. Nakonec by to byl nákladák z Uzbekistánu a co potom.
PetraK
ešče chvíli budem takdle pokračovat a paní Davídkojc
je to její fora tak jí lichotíme přeci nebudeme říkat že je tak tlustá, že sotva projde dveřma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 13:46
- Nahlásit
Benda
že sotva projde dveřma
aha! Tak proto vona si nemůže k nám pro to maso! Vona už neprojde dveřma! Chudák a jak se jí to stalo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 13:50
- Nahlásit
PetraK
Benda
Gerdateda ale decka ze se nestydite tak pomlouvat chudaka mamku!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 13:50
- Nahlásit
Benda
kdyby čekala na přechodu a jelo auto tak jí to k němu přitáhne.
A proč by čekala na přechodu, dyš bude namontovaná na kočárku? Leda by ten kočárek chtěl přecházet na hlavnim tahu na Uzbekistán a to by se pak mamka mohla přitáhnout....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 13:56
- Nahlásit
janika
Mám mamky pnojmatiku nafocenou, CD toto foto obsahuje - kdo chce eště CD ze sobotních závodů? )))))))) Prodám za 350 Kč...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 14:02
- Nahlásit
nemethova5
Vona je mamka ešče ke fšemu navrch chudák? aj aj. To je blbá kombinace - být sijámský dvojče srostlý se suchým zipem, střílet z kanónu, neprojít dveřma a navrch nemít ani pjetník, to je vražedná kombinace
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 14:02
- Nahlásit
janika
Moc ráda bych ti to někde dala eště radši bych byla, kdybys mi mohla udělat galééériji, to bych se ti snad aj vodvděčila.....třá slunečnou nedělí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 14:04
- Nahlásit
janika
jen jenom, esli ten náklaďák nemá v Uzbekistánu konečnou
v Uzbekistánu má konečnou každej náklaďák kterej tam dorazí
Gerda
CD toto foto obsahuje - kdo chce eště CD ze sobotních závodů? )))))))) Prodám za 350 Kč
ááá tady se někdo nechal inšpirovat a rozjel kšeft! Si potřebujete pani přivydělat na ten půlmegáč, co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 14:05
- Nahlásit
janika
Gerda
snad aj vodvděčila.....třá slunečnou nedělí
ano ano!! Postavíme galérii!! ať je konečně to krásný počasí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 14:06
- Nahlásit
PetraK
v Uzbekistánu má konečnou každej náklaďák
To neni pravda, někerý končej i v Chabarovsku a pak už je to lodí do Japonska jen co by kamenem dohodil....
Co se přivyděláfky týká, přišlo mi blbý dávat mamky pnojmatiku zadara každýmu prďolovi, co si vo ní řekne....to by jí mohlo urazit...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 14:07
- Nahlásit
janika
A z kanonu střílí ten, kdo je nositelem toho suchýho zipu??
Ten, kdo má suchej zip, se smí prát, bo s lepidýlkem to nejde, řikal taťka. A ten, kdo má sijámský dvojče srostlý hlavama, může zpívat kánony, bo ve dvou to zní líp.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 14:19
- Nahlásit
janika
Taťka je ten, kdo je s mamkou (teda bejvávalo to tak). Kdo je taťka?
Taťka je přece Benda, isdpch je dědeček, Můdr je babička a pak už je to fuk.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 14:25
- Nahlásit
janika
Nositelem suchého zipu je sama paní Davídkojc, páč je s ním jako siamské dvojče srostlá. A z toho kanónu střílej společně.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 14:25
- Nahlásit
janika
To neřeš, voni se stejnak nikdy nevzali.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 14:30
- Nahlásit
janika
tak vona má chudinka ešče navrch hemeroidy??? Sem nevěděla teda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 14:31
- Nahlásit
PetraK
Tak vidiš, že je chudák a to si dělala, že to nevíš...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 14:34
- Nahlásit
janika
hemeroid souvisí s hermafroditismem
sem si myslela, že sou příbuzný
i s aplikátorem
no to by se mohlo šiknout třeba
Gerda
Tak vidiš, že je chudák a to si dělala, že to nevíš
no teď už to vidim taky, že je fakt chudák. To nejni život k žití todleto
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 14:42
- Nahlásit
janika
návod s vobrázkama
je mi úplně jasný, že si to kvůli těm vobráskům kupuješ furt.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 14:45
- Nahlásit
janika
Tj. neessi a isdpch jsou tchán s tchýní, počki a teď koho? Bendy nebo RD?
Co to tu zasejc je za kuláš f příbuzenctvu?
Ja může bejt isdpch dědek,když by moh být věkem můj syn?
Gerda nám začíná dementit,bo co!Nejstarší jsem tady já a basta fidli-takže by to chtělo pomenovat jako v tý vesnici u Obelixe a Asterixe a bé klid.Jen si nemůžu vzpomenout,jak se jmenoval ten dědek,co mu rostly na nose ty muchomůrky-Gerontofix?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 14:50
- Nahlásit
janika
ty voe, ten se vosype
No aspoň bé chčastnej,bo bude mít symptomy choroby.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 15:10
- Nahlásit
Neessi
Ten dědek s houbičkama byl Metuzalix, ten mladší dědek, co se pral s Římanama je Geriatrix.
Lidi, fčera na závodech jsme kolektifně vymysleli fantastické jméno pro další štěně. Jelikož už dávno je rozhodnuto, že prvorozený šeltiják bude "Alkoholik von Schnappi Schnapp" je zcela jasné, že druhorozený šeltiják musí být "Abstinent von Schnappi Schnapp"
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 15:10
- Nahlásit
Neessi
Gerda nám začíná dementit
Jak začíná? Ten proces už je dávno zahájen, možná už je v poctatě u konce, dál už by to bylo snad jen na léčbu za 160!
A proč neni isdpch dědeček? Si třá klidně mohla bejt na koloušky...i dyš přectava ispidicha jako kolouška je.....dejme tomu...třá...zajímavá!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 15:29
- Nahlásit
janika
tak jen pro upřesnění tý schízy, jo? Taky upřednosňuju vobrázky. Sou takový čitelnější, než ty písmenka
Tak vidiš, že je chudák a to si dělala, že to nevíš
takže to sme se vod meducíny, hermafroditů a hemoroidů přesunuli do matematiky a dělení - tím pádem jsme v biologii u dělení buněk. Pochopila jsem to dobře?
Neessi
Gerontofix
to je nějaká nová nadávka? Já znám akurát Kuvafix, tak abych byla ve vobraze a nebyla zavostalá třeba!
Biluška
byl Metuzalix, ten mladší dědek, co se pral s Římanama je Geriatrix.
Biluška
[i]Ten dědek s houbičkama
Isdpch je dědeček co prodává houbičky? Lysohlávky? A kde? U ZŠ někde?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 15:33
- Nahlásit
Biluška
Ten dědek s houbičkama byl Metuzalix, ten mladší dědek, co se pral s Římanama je Geriatrix.
Jééééšiš děkuji,paní.Tak isdpchoj béme stejně říkat Gerontofix,bo je to inovace.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 15:41
- Nahlásit
ZAMYKÁM VÁM FORU,HAJ*LI!!!!
JAKO TODLE JE FAKT NESKUTEČNÝ
Zase du,ale krom Biluše se tu vopovažte něgdo škrábnout!!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 15:43
- Nahlásit
Gerda
Si třá klidně mohla bejt na koloušky
Vo kolouškách mně nemluf,zrovna jeden mne dnes balil v Kauflandu u váhy: hledal na váze nové brambory,já stála vedle s pytlíkem cibule a podupávala si vztekle nožkou,že mu to dlouho trvá.Pak jsem namířila prst na příslušný obrázek a řekla TADY.Nalepil lístek a vypad.Načež já ,slepoň, hledala ten obrázek s cibulí a po chvíli si naprosto nahlas říkám-"No,kdekomu tady radím a sama najdu tak leda houno".Načež se vedle mne opět objevil ten dotyčný,páč byl zřejmě na doslech a s úsměvem Belmonda zavrkal-"S dovolením,mladá paní ,cibule je zde" a zmáčkl knoflík a cenofku mi lípnul na ten můj pytlík.Pořád se mi motal před vozejkem a ještě mě pustil u kasy dopředu.Stejně mi to bylo prt platný,bo v kase došel papír a ještě se střídaly pokladní.Ach jo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 15:44
- Nahlásit
davidkova renata
se tu vopovažte něgdo škrábnout
ZKOUŠKA ROZHLASU, ZKOUŠKA ROZHLASU
a sválně co se teď stane?
|