Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1071 . 1072 . 1073 . 1074 . 1075 . 1076 . 1077 . 1078 . 1079 . 1080 . 1081 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
leila
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 08:31
- Nahlásit

Biluška
jakpak jste dopadli na závodech???

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 08:35
- Nahlásit

Dobré ráno poupátka osvěžená jarním deštíkem!

Kde je corgi? Je tu nová a má určitě spoustu informací o corgi! Corgi, jestli tu jsi, ozvi se, já si o tom pejskovi zjišťuju všechno možný, chystám se na štěňátko....za nějakou dobu.

Jinak všem ostatním! Jestli sme někdy cvičily úplně kreténsky, tak to bylo právě v sobotu. Marie se vyčůrala při přivolání, nedolehla při odložení za pochodu, naopak lehla s aportem a eště sme měly blbej obojek. Nicméně všechny ty petardy přežila, byl to megaúspěch, sice se na volno ode mě nevzdálila ani na metr, ale byla schopná jít na volno!!!!!!!! A včera sme s mamkou byly na cvičáku v Libni, budeme tam hostovat, Nuny pokousala strejdu v obleku, řekli jí, že Nuny je tlustá a neumí dejchat nosem. Slíbila sem, že to bonznu. 1/6 bude v Libni zkouška, sejde se tam spousta corgijů, sou nádherný, měli tam malý štěně pembrouka, je to nááááádherný a s mamkou sme se rozhodly, že dědeček ispidich dostane jedno k naroskám.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 08:38
- Nahlásit

čus fšicííí co sou zasejc durch páč gerda je asi puštěná
sarax
mucholabka
Tož gratuluju,dobré to máte děfčata!!!!!!!
corgi
čus,počkej na Gerdu ,ta ho chce,dorazí až dneska.Jinak jsme včera byly v jámě lvové tj. na cvičáku v Libni,kde jich maj celkem slušnej počet.Původně asi pocházej od I.Dufkový,jak jsme nějak pochopily..

leila
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 08:40
- Nahlásit

Gerda
info o corgách je i tu, akorát jsou to ti druzí... http://www.zirexu-cardigan.unas.cz/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 08:41
- Nahlásit

Gerda
Jestli sme někdy cvičily úplně kreténsky, tak to bylo právě v sobotu
no jo,ale v neděli ste byly navopak hooodně dobrý

dědeček ispidich dostane jedno k naroskám.

musíme sebou hodit,má je nějak v červnu či červencíííí

Walda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 08:43
- Nahlásit

Gerda

Marie se vyčůrala při přivolání

A ten můj chlupáč si tam pak musel udělat zastávku.

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 08:44
- Nahlásit

Dobré ráno všem závodníkům kteří znají pocit na stupni vítězů

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 08:49
- Nahlásit

Benda
ty žiješ jo??????
isdpch
tak vám useknu ruku
tak holt budem varianty digi,no...

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 08:54
- Nahlásit

Walda
Marie je anarchistka, vyvenčená byla, asi jen něco naznačovala....pak tam čůralo víc pejsánků )))

Benda
No konečně seš tu taťko!

isdpch
V červenci dostaneš kardyjaka varianta brod při velké vodě, štěňátka mají ty noženky o mnoho kratší než dospěláci, vypadaj jako hádci na nožkách. Jo a sou tlusťounký už odmala, to je nádhera!

leila
Kardyjaci jsou pracovnější, to pro mě neni, asi to bude pembrouk, i když cardigani sou prostě krásnější! Díky za odkaz, jdu to pročíst, tihle pejsani mě nadchli!

leila
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 08:57
- Nahlásit

Gerda
jj jsou pracovnější... právě tito s náma cvičí vobedienci.. ale například ten pes je úpa moooc línej.... zbytek smečky už je aktivnější akurát to neumí moc utíkat tak to při hře číhá

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:00
- Nahlásit

janika
žádnej ale Gerdě to tam sluší

davidkova renata
čau, žiju a jsem sedřenej jak kotě, nucená dovolená na chatě a dělal jsem plot. Bohužel sám neb můj pomocník si rozřízl ruku

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:03
- Nahlásit

Tlouštík vlkošed s veeeelikánskym nosem:

leila
zvažuju, že bych se stala aktivnějším pejskařem, kardyjaci sou fakt náááádherný!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:04
- Nahlásit

Benda
dělal jsem plot
no a voni tě f tom nechali samotnýho jo????? No to je šlendryján!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:14
- Nahlásit

Dobré ráno vinšuju

NUTNĚ POTŘEBUJU MLUVIT S PANÍ DAVÍDKOJC, PÁČ JDU DĚLAT OBJEDNÁFTKU NA PSÍ ŽRASO.

Gerda

Paní to vypouštění tekutin Maruška odkoukala od vás, tak si tady nestěžujte!! Máte štěstí, že jsem včera do tý Prahy nemusela pro vás běžet. Jinak ste nás tahala z prodojenýho ouvozu, kde se valila voda. Naštěstí naše felda se už za tu dobu co jezdí na chalupu úspěšně přetransformovala do ofrouda

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:16 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit

Gerda
Tlouštík vlkošed
ježiš to je tlustoch, kdo to je ?

davidkova renata
No to je šlendryján!
no mě to povídej, sice jsem nikoho o pomoc nežádal ale mohli se dovtípit když viděli jak dřu s krompáčem a lopatou

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:16
- Nahlásit

PetraK
Vidíte, máte transformaci a eště si stěžujete! Pani, dyť vy ste jenom nespokojená, to je šlendryjááááán.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:18
- Nahlásit

janika

děkuji za speciální pozdraf - já sem se ráno polila, takže jsem do špajzky ani nenačouhla. Proč taky, dyž je to tam furt vo tom stejným, že jo. Naštěstí v práci mám v šuflíku suchary. Tak hlady nezemru

Benda

Bohužel sám neb můj pomocník si rozřízl ruku

Pomocník moc dobře ví co dělá . Já jsem taky tuhle pomáhala při výrobě plotu a dyž to kvůlivá mě vyšlo nakřivo, páč mám šmidravej pohled na svět, tak už mě k tomu nechtěj-nevím proč?? - pustit. A můžu si místo toho číst

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:20
- Nahlásit

Gerda

máte transformaci a eště si stěžujete! Pani, dyť vy ste jenom nespokojená, to je šlendryjááááán

Ešče kdyby k tý transformaci přestalo tak dojit! Aby člověk furt nemusel chodit s kapucou a nárážet tak do kandelábrů, páč přes ní nevidim

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:21
- Nahlásit

Benda
ježiš to je tlustoch, kdo to je ?
A to mám těch fotek daleko víc! Ani bys jí nepoznal, dybys tam vokolo neviděl mamku )))) Dyš s náma jede Nuny v autě, hrabeme při rozjíždění a spotřeba je dvojnásobná. Aby mamka vyvážila předek, musí si vzít všechny batohy z kufru k sobě. Já vyvažuju svou stranu dobře.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:22
- Nahlásit

PetraK
Neumíte tančit sambu v kapkách deště, vo tom to celý je.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:26
- Nahlásit

Gerda
Ani bys jí nepoznal, dybys tam vokolo neviděl mamku )))) Dyš s náma jede Nuny v autě, hrabeme při rozjíždění a spotřeba je dvojnásobná. Aby mamka vyvážila předek, musí si vzít všechny batohy z kufru k sobě. Já vyvažuju svou stranu dobře.
OK,píšu Iloně že si děsná kráááááá .a a že sem tě s sebou vzala vomylem a že at se s tebou už nigdo nigdy nigde nebaví a 1. at tě tam vůbec nepouštěj,páč si děsná klepna a šlas tam jen abys je mohla pak fšude pomluvit
PetraK
sem tu.ale du zas...jaxi to přectavujete v praksi,pani??? To předání jako...

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:29
- Nahlásit

davidkova renata
No, to jí řekni, vona až tě pozná, jaká po těch letech dovopravdy seš...nebudeš tam moct taky.

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:30
- Nahlásit

PetraK
tak už mě k tomu nechtěj-nevím proč??
tuhle taktiku využívám při domácích pracech, jako je úklid a podobné nebezpečné věci

Gerda
Nuny v autě, hrabeme při rozjíždění
a to ani nezminuješ tlumiče, pérování a pneu a navíc zrovna davídková jako vyvažovadlo je vhodná tak akorát na vyvážení dětského kočárku

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:31
- Nahlásit

janika
Fotky sou moc pěkný, některý trochu mázlý, ale to neva, je to ho asi 150 MB, dám vám to na cedko a pak byste mi mohli vytvořit galerii, když si tu nesmim nic instalovat?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:31
- Nahlásit

Gerda
vona až tě pozná
vona mě zná,sme mohly bejt švagrový
Benda
davídková jako vyvažovadlo je vhodná tak akorát na vyvážení dětského kočárku
ste blpciiiii

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:32
- Nahlásit

Benda
davídková jako vyvažovadlo je vhodná tak akorát na vyvážení dětského kočárku
Bez té vnitřní vaničky, bez dítěte samozřejmě, v podstatě na vyvážení konstrukce dětského kočárku....

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:33
- Nahlásit

davidkova renata
ste blpciiii
proč ? takovej harant v kočárku má taky 10kg

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:35
- Nahlásit

davidkova renata
Tak davidková a hrrr na ně. Co si o sobě myslí tlusto prdi.

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:36
- Nahlásit

Gerda
tak mě tak napadlo, jak jsou ty reklamy "jsem jeho kreditní karta" atd. tak by davídkovou mohli dávat ke kočárkům, když by jela například z kopce tak by Ren přiběhla a vyvážila kočár. U toho by se usmívala a říkala lidem kolem "jsem její vyvažovadlo"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:37
- Nahlásit

Darina1
Tak davidková a hrrr na ně. Co si o sobě myslí tlusto prdi.
Díky ,pani!Sou to trupkysi myslej,že si budou dělat prču ze starší vosoby,ne??!! Nebujte,mám plán,jak zničim voba

<< 1 ... 1071 . 1072 . 1073 . 1074 . 1075 . 1076 . 1077 . 1078 . 1079 . 1080 . 1081 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání