| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:39
- Nahlásit
davidkova renata
no to právě nevím jak. Teď musím co nejdřív udělat objednávku. Přivezli by to zítra kolem půl pátý +/- autobus tady u nás /praha5/ na benzínku. Mohla bych přemluvit Brtníka, abychom to cestou někam k vám hodili ALE NEJSTE VY TOU DOBOU UŽ V RACHOTĚ?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:43
- Nahlásit
davidkova renata
Tak to se mi líby a máte paní mojí podporu a jen do nich a né abyste je šetřila. To jako by se mi nelíbilo. Už vůbec nejde o ty roky, ale paní o tu naší outlou postavičku co nám určo zaviděj.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:48
- Nahlásit
janika
jo suchary sou bezpečný - enem se s tím člověk podrobí a když mu to upadne na zem, tak to maximálně zajezdí do koberce kolečkama od židle
Já se dneska už polila podruhý - když jsem napouštěla do kávovaru vodu. Vypadala jsem, jako kdyby mi povolily pemprzy
Benda
tuhle taktiku využívám při domácích pracech, jako je úklid a podobné nebezpečné věci
jo to je účinná metouda
Gerda
Neumíte tančit sambu v kapkách deště, vo tom to celý je
sambu fakt jako neumim-páč jsem celý taneční prokouřila s klucíma na záchodech a natož ještě mezi kampkama deště! To bych vypadala jako jurodivej derviš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 09:59
- Nahlásit
Benda
by Ren přiběhla a vyvážila kočár. U toho by se usmívala a říkala lidem kolem "jsem její vyvažovadlo"
A mohli by na ten kočárek rovnou psát - Vyváženo značkovým vyvažovadlem O-Ren-Ishii-Davídkovou san. A matky by si myslely, že maj kvalitní japonský vyvažovadlo...asi Hondu, nebo co....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:10
- Nahlásit
Gerda
A matky by si myslely, že maj kvalitní japonský vyvažovadlo...asi Hondu, nebo co
a vyvažovaly by jí zlatem a sme zase ve kšeftě
janika
kolečka už ani neřeším - pokud se do nich nedostane nedopatřením žvýkačka unesou všechno , enem trochu šmajdaj
a vo oknech mi prosím pani ani nemlufte - naposled jsem je protočila když byly rozšroubovaný a od tý doby je radši meje výhradně Brtník. Taky to dá za půlku času. Já abych si jako puncovanej trpaslík na to brala dofču, kdežto on to zvládne bez štaflí a v rekordním čase.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:12
- Nahlásit
Gerda
trochu by jí upravili oči do šikma a protože má výborný hlasový výstražný potenciál tak by fungovala i jako alarm a zatímco maminky si budou v klidu pít kafe tak O.R.I.D.S bude hlídat děti na pískovišti
janika
nelze umýt jinak než ze štaflí.
si asi neviděla Lukáše Vaculíka v pasáži jak mejě okna
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:12
- Nahlásit
Gerda
Já se jen chtěla zeptat, že jako už dlouho tady nebyla žádna fotečka a ani písmo o Fidélu Havana. Tak jestli prosím by bylo jako něco o něm, nějaká fotečka a jestli pak už má nějaký ten střih.
Předem děkují.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:14
- Nahlásit
PetraK
ALE NEJSTE VY TOU DOBOU UŽ V RACHOTĚ?
Bingo,pani
Hele můžem to nechat třá na další mněsíc aš budou mít ty smradi prázdniny bo to večír nemusim.Zejtra asi nebude doma ani dítě bo de někam na trénink bo co..
Gerda
PetraK
Benda
a vyvažovaly by jí zlatem a sme zase ve kšeftě
no ale vy z toho neuvidíte ani uncííí
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:21
- Nahlásit
davidkova renata
no ale vy z toho neuvidíte ani uncííí
no ty toho taky moc neuvidíš páč tebe je levnější vyvažovat zlatem než živit tvojí tlustou NYNY :P
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:23
- Nahlásit
Benda
než živit tvojí tlustou NYNY
to tě mrzet nemusí bo jí živim za svý a skoro vůbec nepapá,páč je holt záživná.Pytel Acany mám už od října a eště mám na dně,a mě VET neřek,že je tlustá jako Bendoj
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:29 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit
davidkova renata
to tě mrzet nemusí bo jí živim za svý
a co se rozčiluješ ? když jí někdo chce dát piškot tak Ti to vadí. Si ujasni co chceš
a mě VET neřek,že je tlustá jako Bendoj
osvalený Benda nikoliv tlustý, já taky nejsem tlustý mám jen trochu tučnější šlachy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:33
- Nahlásit
davidkova renata
jak scete pani - bych to mohla případně vzít k nám domů, ale to byste se pak musela kohátat pro to k nám do Řep, páč já už pak nebudu moct nikam jet, budu porcovat, aby se mi to do mého mini-mrazáku vešlo - mám to vždycky na milimetr a tím pádem o zábavu na večír vystaráno, jinak bych to klidně i někam hodila sama. Kdyby se pro to u nás mohl někdo od vás zastavit, tak to není problém hodit na balkon, do večera to vydrží.
janika
přes zavřené okno je už téměř k nerozeznání mezi dnem a nocí, jak je zaprasený.
a já se ani nedivím. Myla jsem takhe u mámy okno, ono se se mnou protočilo a já málem hópla ze sedmýho patra . Tak špatně se mi ještě nikdá neudělalo, jako tenkrát, fuj. Takže vás plně chápu. Lepší žít potmě, než nežít vůbec.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:38
- Nahlásit
janika
ešče bych tam dopsala dovětek - urob si sám, dyž už nevidíš!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:39
- Nahlásit
davidkova renata
a mě VET neřek,že je tlustá jako Bendoj
Řek ti to včera figurant, že je tlusťoučká a neudejchá to nosem ))))))))
Ale zároveň i řekl, že hezky kouše a pěkně drží, to se zas musí nechat.
Benda
O.R.I.D.S. - co alep ak s tou putovní samolepkou? Když teď bude vyvažovadlo a alarm?
Darina
Jo, pani, havanskej se jde des ostříhat, takže fotočky budou, až bude krásnej. Zlepšuje se, už se tolik nebojí, jen na něj bohužel všichni šlapou, protože on si zásadně lehá tam, kde na něj není vidět
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:43
- Nahlásit
janika
si to vokno votevři, že, jak jednoduché
no takovejdle vynález po mě chtít ale v pondělí nemůžete. Jsem na tom tak, že se velmi, velmi blížím těm jednobuněčným
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:46
- Nahlásit
tak tady leje furt stejně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:48
- Nahlásit
Benda
Si ujasni co chceš
nechci aby se do mě navážel něgdo komu řekne vet že má tlustýho psa,což vidí i laik bo dyš benda de,tak vypadá jako písmeno U páč ta tíha pupku způsobuje,že ho to táhne k zemi,takže je krapet prověšenej
PetraK
Kdyby se pro to u nás mohl někdo od vás zastavit
u nás nigdo není ,tož bysem to vodložila bo navíc tendle tejden mám docela honičku f práci ,ale dík že na mne myslíte,pani
Gerda
neudejchá to nosem
pani,ale dybyste byla echt kinolok tak víte,že sou psíííí co prostě neuměj dejchat nosem,se voptejte nemethový,ta todle řekla už dávno,že si myslí,že to bude vono..
se tolik nebojí, jen na něj bohužel všichni šlapou,
tak nevim esi lze očekávat rapidní zlepčení
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 11:09
- Nahlásit
Gerda
Budu moc ráda až mi ho sem dáte a to že se bojí tak oni to maj trochu i v povaze. Já jak mám ty dva kulíšky tak jakmile zvednu hlas což jsem zvyklá páč jsem vždy měla NO tak ty dva jsou okamžitě schovaní za mnou to jako aby mi nebyli na očích, ale je fakt pravda, že jsou posraní.
No a na to šlapáni, my než jsme si zvykli, že jako máme něco malého tak to miny muselo chodit s rolničkami a paní povím Vám, že mu to i kolikrát zachránilo život.
Tak se těším na zušlechtěného Fidéla.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 11:25
- Nahlásit
davidkova renata
,tak vypadá jako písmeno U páč ta tíha pupku způsobuje
když už chceš tlouct podpás tak si alespoň korektně oprav na písmeno V. Navíc už tak nechodí. On si jen trochu hověl.
neudejchá to nosem
aha tak proto tak chrochtá když trochu popoběhne.
Gerda
co alep ak s tou putovní samolepkou? Když teď bude vyvažovadlo a alarm?
pořád plácá že má 4 zaměstnání tak tohle zvládne taky, hold bude vyvažovadlo s lepidlem na zádech.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 11:27
- Nahlásit
Darina1
Tak se těším na zušlechtěného Fidéla
první člověk co se těší na Fidéla Dyby to tak Kastról vědíl. To by se mu určitě hned udělalo líp
davidkova renata
tak jo, necháme to na příště - to bude zase za měsíc takže buď 17. nebo 24. června. V zimě to bude pohoda, protože to budu moct nechat v klidu na balkůně.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 11:40 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
tak letím na veterinu,bo se mu to před chvilkou zas zoztáhlo a nemůže ani moc kadit dám vědět,snad to nebude nic šíleného
je mi na bltí
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 11:40
- Nahlásit
PetraK
Paní na toho nééé to je pablb. Já mám na mysli takového malého, bílého a ňuninkovanýho. Toho mám na mysli.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 11:44
- Nahlásit
Benda
On si jen trochu hověl.
ahááá no tak to faaakt soráč ,pročs to nevyložil tomu vetoj?
když už chceš tlouct podpás tak si alespoň korektně oprav na písmeno V
si nemůžu pomoct,mě to přišlo jako U
PetraK
ok tedy,tak příště.
brezen2008
bo se mu to před chvilkou zas zoztáhlo
co jako????????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 11:49
- Nahlásit
brezen2008
bo se mu to před chvilkou zas zoztáhlo a nemůže ani moc kadit
Kdo? Co? Dasty? A co mu je?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 11:50
- Nahlásit
Benda
bude vyvažovadlo s lepidlem na zádech
No aby se nám na ní nechytal moc prach, dyby si jí nikdo nechtěl nalepit - já to teda čistit nebudu a přelepovávat jí každej tejden taky ne. Jesi jí chceš dát lepidélko na zádíčka, přelepuj si jí sám. Mohla by mít suchej zip, ten se dá i prát...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 12:00
- Nahlásit
Gerda
Benda
děte vobá do pr*ele ,du vocud!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 12:01
- Nahlásit
Gerda
mít suchej zip, ten se dá i prát
ale po čase se unaví a povolí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 12:08
- Nahlásit
PetraK
ale po čase se unaví a povolí
Bude jako mamka - unavenej a povolenej...to už je život.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 12:12
- Nahlásit
Gerda
Bude jako mamka - unavenej a povolenej...to už je život
no a esi se dá prát i mamka - tak to už budou jako sijámský dvojčata
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2008 12:16
- Nahlásit
PetraK
Mamka se nepere, vona jen řve, to úplně stačí. Dyby byly sijámský, mohly by bejt spojený hlavama a zpívat kánony.
|