Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1008 . 1009 . 1010 . 1011 . 1012 . 1013 . 1014 . 1015 . 1016 . 1017 . 1018 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:26
- Nahlásit

Gerda
okmžitě si nasad plenky,tady pršíííííííííííííí

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:34
- Nahlásit

brezen2008
Všechny slípentplej vykoupila mamka, do textilu si kvůli vám necvrnknu

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:48
- Nahlásit

Gerda

hele a ty nucený práce o volném čase to je trestík za tu nehodu? Nebo by to bylo i bez toho?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:53
- Nahlásit

Kerej blp pustil Gerdu z hajzlu????!!!!!
Gerda
mám u tebe přesně 79 káčées bo sem vyrazila do Břevnova pro pytlíky do luxu a začlo lejt,tagže sem si u činkinů musela koupit deštník chtěla sem ti ušetřit prachy a šla napřed do Vše za 39,ale je to zrušený,tagže máš smolíka

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:55
- Nahlásit

davidkova renata

Jéj, voni zrušili hrabárnu za 39,- káčé? Já si furt říkala, že se tam jednou vydám a než jsem to za tři roky stihla zrealizovat tak sou fuč . Příště to bude chtít asi přeřadit na vyšší rychlost

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:55
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=dZF5S5ko8dc
krásný kardijaci (doufam, že to sou kardijaci), ale moc se hejbou )))))

davidkova renata
Dybys řekla, přinesu ti reklamní, s logama opl.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 11:57
- Nahlásit

PetraK
voni zrušili hrabárnu za 39,- káčé?
jo,čék nemá žádný jistoty dneska
Gerda
Dybys řekla
tak řikám!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:03
- Nahlásit

Gerda

tak z tohodle sem zas kardijak já! To je božíííí . Ty smraďoši se tak hlemejžděj, že z nich mám černobílý mžitky před očima . A to sem to neviděla celý, páč přišel boss, to nemůžu přiznat, že kardiakový hlemejždění má přednost

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:04
- Nahlásit

davidkova renata

čék nemá žádný jistoty dneska

pravda. zatím to vypadá na jedinou jistotu. Že pokud někdo nezalígruje Gerdu zpátky do kabinky, tak bude o víkendu pěkně hnusně

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:15
- Nahlásit

Navrhuji Gerdu přepadnout a na záchod zavřít násilím Tady je zatím absolutně letně a zůstane to tak až do neděle Přijede sem parta Mášenkových kámošů kopat izolaci a jestli si někdo myslí, že bude pršet tak se ošklivě plete To by totiž znamenalo, že odmítnou makat a celé čtyři dny budou sedět u čumbedny a sjíždět jedno dývko za druhým

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:19
- Nahlásit

Biluška
Navrhuji Gerdu přepadnout a na záchod zavřít násilím
co dybysme jí rovnou tak nějak humánně zabily??Že by jako byl klid nafurt a nemusely to furt hlídat..Případně,abych nebyla pes,jí můžem zavřít do kravína a množit na ní ,otázka je ,gdo si to koupí

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:26
- Nahlásit

davidkova renata
Že by jako byl klid nafurt a nemusely to furt hlídat..
No jo paní, ale nezpůsobíme tím nějakou ekologogickou katastrofu? Že by jako už nigdy nepršelo? Mě by to teda nevadilo, ale egolologům to bude vadit, znáte je jak furt řvou.

jí můžem zavřít do kravína a množit na ní ,otázka je ,gdo si to koupí
To bude neprodejný. To je ještě horší jak štěňata s pépé, ty taky nikdo nechce . Bude nám to strašit v kravíně a eště to budem muset živit. To ne

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:26
- Nahlásit

Biluška

tak jak Armabeton, stal se jíž bezstehovým psem? Kolik bylo mrtvých?

davidkova renata
můžem zavřít do kravína a množit na ní

to jako, že by se produkovaly zástupy a davy malých Mrakomorků??? A už nikdá by nepřestalo cedit? Pani! Že vy ještě spíte a nezaplat jste strojovnu v mozkovně!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:29
- Nahlásit

Biluška
ale egolologům to bude vadit
no a?

že by se produkovaly zástupy a davy malých Mrakomorků??? A už nikdá by nepřestalo cedit?
ale kdež,prodávaly bychom to na Saharu,do Afriky a podobný místa

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:32
- Nahlásit

PetraK
tak jak Armabeton, stal se jíž bezstehovým psem? Kolik bylo mrtvých?
Ešče ne. Se tam operovalo. Pojedem po obědě, to jest hned jak se tady vykecám

davidkova renata
ale kdež,prodávaly bychom to na Saharu,do Afriky a podobný místa
Čéče, vidíte paní. To by mohl být kauf . Budem to prodávat zahrádkářům místo zavlažovacího systému. Takové malé soukromé deštíčky přímo nad záhonky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:34
- Nahlásit

Biluška
Budem to prodávat zahrádkářům místo zavlažovacího systému.

Co nedokázali komoušííí..poručit větru dešti,to dokážeme my
Budou pěěěkně drahý bo voda jest nejcennější tekutinou prej..

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:37
- Nahlásit

davidkova renata
Biluška

no jo, ta Sahara mě nenapadla. Takže konečně díky Gerdě v množárně dojde naplnění heslo našich soustruhů : Poručíme větru dešti!

Benda
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:43
- Nahlásit

davidkova renata
čau tak zlepšování nálady nákupem travního semene NEFUNGUJE

Cestou do obchodu to bylo sice super, unášel jsem se na vlně euforie s představou jak se v létě opaluji na super trávníku a řešil pouze jestli koupím travní semeno fotb. hřiště nebo golfové. Když euforie gradovala u představy jak se nádherně opálený promenáduji na místním koupališti a sklízím obdiv místních dam s otázkou u kterého moře jsem byl tak jsem došel k regálu. Uchopil obrovský pytel a dostal "facku" neb cena nebyla 200 ale 2000kč. Po úkroku doprava k menším pytlům mi došlo, že ten menší stojí jako sud piva, ukročil jsem ještě jednou k minipytlíčkům a začal se smiřovat s tím, že nebudu vysévat celý nový ale pouze doseji holá místa a na golf si zajedu do Karlových varů.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:48
- Nahlásit

Benda

ešče to můžete taky pořešit sběrem toho semene. To ušetříte, hezky si opálíte záda a lýtka, takže potom až dosejete, dozalijete, dopěstujete, dosečete, můžete si opalovat předek a holení kosti

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:51
- Nahlásit

Benda
čau tak zlepšování nálady nákupem travního semene NEFUNGUJE
a ku*va
PetraK
ešče to můžete taky pořešit sběrem toho semene. To ušetříte, hezky si opálíte záda a lýtka, takže potom až dosejete, dozalijete, dopěstujete, dosečete, můžete si opalovat předek a holení kosti
ste mě předběhla a může si tak trénovat orlí zrak a jemnou motoriku

Benda
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:52
- Nahlásit

PetraK
můžete si opalovat předek a holení kosti
nebo si taky můžem lehnout na deku

Benda
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:55 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit

davidkova renata
a může si tak trénovat orlí zrak a jemnou motoriku

nebo to můžu označkovat jako Benda v sobotu
To je hrozná trubka, jak jsme rovnali zahradu tak jsme tam navezli hlínu a ten vůl páč mu to přišlo nový tak se v tom musel vyválet na zádech a vypadal jako krtek jelikoš Gerda v tu dobu nebyla na haj..lu tak to bylo mokrý

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 12:59
- Nahlásit

PetraK
davidkova renata
Biluška
Ste blbý a zlý!!!!!!! nepočítejte s pěkným víkendem a deštníkama opl. Množit na mě je zbytečný, nikdo by to nekoupil, ani jako mrakomorky, musely byste to darovat třá k hooooooodně levnýmu pracímu prášku!

Benda
že nebudu vysévat celý nový ale pouze doseji holá místa a na golf si zajedu do Karlových varů.
nebo koupíš plechofku zelený barvy a natřeš to. Když sme natáčeli krásný jarní sad na podzim, natíraly se stromy nazeleno taky. Když pak na to koukáš z dálky, vypadá to pěkně. A kdybys nechyt opálení, koupíš od garnijér krém zářivá pleť a můžeš i ke krytýmu bazénu na obdivování.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 13:05
- Nahlásit

Gerda
Ste blbý a zlý!!!!!!! nepočítejte s pěkným víkendem a deštníkama opl. Množit na mě je zbytečný, nikdo by to nekoupil,
Proč jako??? Máš přeci na výběr,to je slušná nabídka ne?
koupíš od garnijér krém zářivá pleť
Protože on za to stojí

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 13:05
- Nahlásit

Benda
nebo si taky můžem lehnout na deku

no! Na beton natřený na zeleňoučko , když bude rozpálený od sluníčka, hezky Vám to pane prohřeje ty záda, který si namůžete při sběru semene, ostření zraku a cvičení motorky, jak navrhovala paní Davídkojc.

Gerda
darovat třá k hooooooodně levnýmu pracímu prášku

jako třeba něco jako dva v jednom, jo? Místo aviváže?? Jo?
Takže máme pořešeno - GERDA A JEJÍ MRAKOMORCI AVIVÁŽÍ, VIVAT!!!

Benda
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 13:13 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit

Gerda
ebo koupíš plechofku zelený barvy a natřeš to.
a na záhony namalujeme kytičky
Nevíš čím natírají modelkám obličej aby se neleskly a schovali drobné vady když je natáčej ?

PetraK
nic se zbírat nebude, nesbíráme ani borůvky

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 13:15
- Nahlásit

PetraK
hezky Vám to pane prohřeje ty záda, který si namůžete při sběru semene
možná se teď jen úplně neorientuju, co bude taťka vlastně dělat....

davidkova renata
Protože on za to stojí
Možná se tak narodil, možná je to mejbeliiiiiin

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 13:17
- Nahlásit

Benda
Nevíš čím natírají modelkám obličej aby se neleskly a schovali drobné vady když je natáčej ?
Běhá tam maskérka a furt je dopudrovává a pak se to barevně koriguje v postprodukci, tam se jim i natahujou krky, dobarvujou oči, čistěj zuby atd. Jesi myslíš jako k tomu bazénu, tak by ses právě měl lesknout, aby vynikly ty svaly.....

Benda
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 13:19
- Nahlásit

Gerda
aby vynikly ty svaly..
a faldy na břiše

a to dělá suchým pudrem ? myslel jsem že je to krém nebo pudr v krému

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2008 13:22
- Nahlásit

Gerda
Možná se tak narodil, možná je to mejbeliiiiiin

Pečuj o sebe..
Benda
Nevíš čím natírají modelkám obličej aby se neleskly a schovali drobné vady
no nevim,zkus třá pořádnou vrstvu bahna aby drobná vada jaxi nebyla vidět Případně zkus hezší modelku

<< 1 ... 1008 . 1009 . 1010 . 1011 . 1012 . 1013 . 1014 . 1015 . 1016 . 1017 . 1018 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání