| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 20:40
- Nahlásit
jablunkaale pani,ja haranty nemam a vypadam velice dobre kredenciozne,no co no a vedu z toho nedelam,vsak vypadate dobre vo co jde,ne?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 20:42
- Nahlásit
nemethova5
,to me dnes hajan tahal na pivo,tak jsem musela jit,no
Tak se potřeboval asi taky napít.Kolik jich Hajan udělá?Já měla kdysi ovčouna (mistra rep.),kterej když jsme šli ze cvičáku,tak mne táhl do hospody Pod lipami a tam jsem mu musela koupit jednu desítku.Já v tý době ještě nesměla pívo,tak pes měl 1 desítku a já jednu žlutou limču.On to dostal do mísy,já do půllitru.Stálo mě to 4 káble A když s náma šel J.Russel ter.,tak ten hajzlík chtěl malý pívo,ale to byl pes ožungr erste klasse-ten doma obracel i prázdný flašky aby si aspoň líznul.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 20:45
- Nahlásit
jablunka
na fotce ze svarby syna vypadáte,paní,jako modelka a tady víříte vodu
Pani,už to budou ale 3 roky a rozdíl 6 kilo!!! Samo,že fšechno kolem pasua nad.Céra se při pohledu na mne,když si zapnu džíny ptá,proč mám ten nafukovací kruh,když umím tak dobře plavat!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 20:50
- Nahlásit
Neessinene,hajan vubec nepije,mu alkohol smrdi,on me tam taha zdravotne na pivo,on k tomu cuchne a hrozne prska,hrozne rad chodi mezi lidi,vocumuje je,je to blazen,blazen,hodte na nej sit!!!jinak u nas byl bernardyn,ten teda chlastal,ten jo,to byl fakt vozungr,hajan je slusnak,na rozdil od panicky!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 20:52
- Nahlásit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 20:56
- Nahlásit
nemethova5
pani já to vidim jasně,vy byste byla jednoznačnej abstinent,ale ten čokl vás tahá na scestí!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 20:58
- Nahlásit
nemethova5
hajan je slusnak
No tak mu zkuste dát černou desítku a sundejte mu ten koš ,třá by si taky líznul
Ale teď ,když o tom tak píšu,tak jsem dostala teda fakt žížu.Jdu prohledat lednici.Mám tu,pravda,nějaký "šedý bílý víno",ale chlap bral tu flašku do ruky nějak podivně opatrně,asi bude drahý-já tomu moc nerozumím.Stejnak mám chuť na pívo.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 20:59
- Nahlásit
davidkova renataano,ano,taha me na scesti,jdeme kolem kdejake hospody zacne se kroutit a strkat me cumakem dovnitr!vite pani co ja musim s tim psem vydrzet,a vite jak to leze do penez???
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 20:59
- Nahlásit
nemethova5
Zrovna jsem přišla ze zahrádky a my o vlku měla jsem nealko pivo a Buca s Ferdou mi půlku vypili-svorně. Emma nechtěla. Budou zdraví, v pivu je vitamín P
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 21:00
- Nahlásit
Neessihm pani,vino me teda vubec nebere,po nem je akurat pali silene zaha,lepsi je fakt to pivo,pani hajan ani to cerny nemusi,proste mu to smrdi hercovy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 21:02
- Nahlásit
nemethova5
pani co ja musim s tim psem vydrzet,a vite jak to leze do penez???
to je hrozné!Já bych mu to dala k úhradě,at vám na to teda vydělá!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 21:02
- Nahlásit
davidkova renata
OT * OT* OT(doufám,že mi nedáte banbán:lol
Písni tý želvě SMSku,že mi žádná fotka nedorazila,kdoví komu ji poslala.Já na ni nemám mobil.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 21:07
- Nahlásit
Neessi
OT * OT* OT(doufám,že mi nedáte banbán:lol
tady se žádný OT dělat nebude na mý foře!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 21:08
- Nahlásit
davidkova renatapujde hoch na brigadu do tesca vybalovat zbozi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 21:11
- Nahlásit
nemethova5
pujde hoch na brigadu do tesca vybalovat zbozi.
nebo může dělat průzkum trhu po telefonu
Asi du spát,čus fšicííí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 21:13
- Nahlásit
davidkova renatacus ja jdu taky do hajan s hajankem
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 21:30
- Nahlásit
Neessi
prosímtě,pošli tel číslo na tebe,mě se to nevodesílá
dík
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 21:47
- Nahlásit
brezen2008
posílám na maila
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 22:12
- Nahlásit
brezen2008
Tady to máš-trochu jsem to vyčistila,páč tím přenosem z mobilu to nebylo nic moc.To je dort pro koho?Pro Dastíka?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2008 00:10
- Nahlásit
Sem vás tady chvilku četla a dostala z vás žížeň........
Taxem se v o půl desátý sebrala a šla na tři! A už sem zpět!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2008 08:02
- Nahlásit
Neessi
dík,no jasan,to je dort co včera dostal za to že byl u mě rok
jinak dobré ráno všem
dneska už svítí slunce a už je to na kratasy a tričko
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2008 09:37
- Nahlásit
pro dnešek
http://www.youtube.com/watch?v=HTbPLFuxCS0&feature =related
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2008 11:17
- Nahlásit
Dobré ráno všem, co včera v Praze mokli, přejí ti, co se včera celý den hřáli v Ostravě na slunci . Malá reklama ČD: cestovat Pendolinem je skvělé , odjezd včas, příjezd včas, čisto, milá obsluha , čisté záchody .....Praha - Ostrava - Praha za tisícovku, psi za dvacku tříhodinovou chrupku .....a ještě budu mít za jízdenku slevu v kině , to se vyplatí , jezděte Pendolinem !
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2008 11:59
- Nahlásit
mac1se psem se muze cestovat v pendolinu?ja jen ze chci jet za davidkoj a nevim na kolik by me to vyslo?cesta tam a cesta zpatky z ostravy do praglu.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2008 12:51
- Nahlásit
nemethova5
jasně , že může , je to ze rovných 500 Kč +10 Kč za psa za 1 cestu , cesta trvá 3 hodiny a 12 minut, fakt pohoda , takže tam a zpět 1000+20 , pokud máš zákaznickou jízdenku ( pokud jezdíš vlakem čstěji, tak ji asi máš) , tak je to levnější
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2008 12:53
- Nahlásit
tak zákaznické jízdné je 383 Kč a nějaký produkt Eliška ( nevím co to je) je jízdné za 226 Kč
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2008 13:01
- Nahlásit
tak dost ! už to dál nezkoumám ....kdybych investovala 100 do karty in rail plus s ezákaznickou aplikací , jela bych za 226 místo za 500 Kč !!!!!! Takže Praha - Ostrava - Praha by mě stálo 652 a ne 1000
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2008 14:30
- Nahlásit
pro pamětníky
http://www.youtube.com/watch?v=ffAmsz_qN88&feature =related
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2008 16:20
- Nahlásit
mac1
Ty jsi byla v Ov????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2008 18:52 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus lidijové a člojveci
nigde nigdo??? No vona Gerda asi sedí na tom hajzlíku jak jí nemethová začarovala,tagže nemá čas pršet a tim pádem je háááásky
Co ste dělali??My byli íípit a ted vařim segedín ,za chvíli dopadnu jak Erin
|