Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1008 . 1009 . 1010 . 1011 . 1012 . 1013 . 1014 . 1015 . 1016 . 1017 . 1018 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2008 20:19
- Nahlásit

davidkova renata

a já furt, proč začasté mi z úst splyne věta: " Já sem taková nebetyčná kráááva!" Nyní jest mi již vše na slunce jasnější

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2008 20:48
- Nahlásit

Tak jsme byli na výletě a málem jsme stanovali někde na čobolii, páč v Polsku jsme si řekli, že natankujeme až na SK. Pak jsme vjeli na Oravu a kde nic, tu nic. Tak jedem 50 kiláků, nic, žádná benzinka. Tož v nějaké dědině jsem vystoupila z auta, že se domorodců zeptám, čím tam jako krmí ty jejich Zetory, a týpek, že nejbližší otevřená pumpa je 38 km! Což mě omylo, páč nám svítila rezerva. Všude kolem bečely ovce-fakt jako zapadákov prvního řádu. Tož říkám týpkovi, esli by nám neprodal aspoň litřík, a on že jezdí na plyn. Artikl vyvžovaný zlatem. Tak jsme se vydali vstříc osudu po cestě, kde byly výmoly metr do hloubky, odřeli jsme spodek a spojler, z kopce jsme jeli pokud možno na neutral, a potkali jsme pumpu, kde se mělo zavírat v pět, ale byli jsme tam v šest. Ale šťastnou náhodou tam ještě byl pan majitel, kterého jsem málem na kolenou musila prosit, ať nám čepne, jinak umřem. Nakonec čepnul, ale týjo, příště jedeme někam do civilizace, třeba na Ukrajinu.

Benda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2008 21:18
- Nahlásit

dobrý večer
krumpáč-lopata-rejč-kamení to je moje znamení

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2008 21:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Benda

zdravím spolubojovníky. Jsem na tom podobně i když v trošku jiné sestavě - kopáček, rycí vidle, lopatka sekačka -to je moje značka.
A máte aspoň hotovo pane?

Benda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2008 21:58
- Nahlásit

PetraK
jiné sestavě - kopáček, rycí vidle, lopatka sekačka
tak by jsi si okecala spíš s mojí ženou
Hotovo v té fázi mám a to mě těší

Shelticka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2008 22:14
- Nahlásit

leila
a takhle vypada naše houpačka (dnešní fotka ) a to jsme se učili u Biluše, tak teda nevim, kde se stala ta "chyba"

argosek
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2008 22:21
- Nahlásit

Shelticka

tak jako zakladni chybu bych videl to, ze na sobe nemate kratasy, slecno shelticko. laicke obecenstvo mozna opijete rohlikem, ale my, pokrocili kynologove, vime sve.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2008 22:30
- Nahlásit

Benda

já chci mít taky hotovo!! Nechápu jak někdo může tvrdit, že ZAHRADA JE HRA! Dyk to je nekonečná dřina!!

Benda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2008 22:38
- Nahlásit

PetraK
on dům a okolo je nekonečný příběh ale když si uděláš plán a ten splníš tak máš hotovo
Já jsem kopal základy a hlínu použil na srovnání terénu a co jsem vykopal to jsem použil a to je krása

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2008 22:48
- Nahlásit

Benda

no jo, jenže já si dala jako úkol to, že budu mít zahradu bez plevele! to asi nevyjde nikdy
No a jako zbraň jsem zvolila netkanou textilii a mulčovací kůru. Problémek je v tom, že teď se pohybuju ve stráni, kterou jsem předtím osázela dřišťály, mahónii a podobnými úžasnostmi. Takže - ruce mám servaný jak po bitvě s tygrem a jsem samý trn. Jeden šlinc mám i přes oko. Zítra se v práci asi podiví

Benda
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2008 22:52
- Nahlásit

PetraK
tvůj plevel mě ale vůbec nezajímá já zvedl každý kámen xxxxxkrát než jsem ho usadil a proti tomu je mulčovací látka a kůra procházkou růžovou zahradou

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2008 22:57
- Nahlásit

Benda
procházkou růžovou zahradou

no růžovou doslova, páč ta je taky hnusně trnitá. Lezl jste někdy pane pod plazivým dřišťálem a s přivřenýma očima tam doloval kopřivy?? Nepodceňujte tu květenu pane! Ona umí taky pěkně zatopit, zvlášť, když se vám to trní v rukou hezky podebere

leila
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 08:35
- Nahlásit

Biluška
tak tadý jsou fotky... na videa pak pošlu odkazy

kdo by řek že je to jedno plemeno?

Bilu vysvětluje pumě jak se poběží

a běží se

leila
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 08:36
- Nahlásit

Shelticka
no zásadní chyba je že Končetina neumí lítat jinak jak to vypadá s třebovickou laťkou jedeš??

ketty
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 08:43
- Nahlásit

ahooj tady je odkaz na fotky ze vcerejsiho venceni http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/chuchle_27dube n/

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:16 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

janika
Ahoj! To my jsme měli víkend dost veselý.Sousedovic pes nám pomuchlal kočku, tak že jí přerazil stehenní kost. Takže kočka má sdrátovanou nohu, při probouzení z narkozi pokousala ségru, které ruka do druhého dne natekla a skončila na pohotovosti. V sobotu následkem operace a narkozi kočka potratila u mě v posteli. A vzhledem k tomu, že máma celý víkend byla ve škole, tak já jsem prala, vařila a uklízela sama, plus se starala o hysterickou ségru. Kočku jsme naštěstí mohli nacpat ketofenem. Takže super víkend.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:27
- Nahlásit

Bilu vysvětluje pumě jak se poběží
Ale prd. Pumě nemá smysl cokoliv vysvětlovat. Říkala jsem jí "jestli se hneš z toho startu dokud nedostaneš povel tak tě přerazím a je mi úplně jedno, že mě za to disknou! "

Nejsem tady, sekám trávu. Budu tady večer.

nika00
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:32
- Nahlásit

janika
cauves...mam na tebe dotaz...nevis prosim te, jakym nastrojem ti okudlali Risu?

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:38
- Nahlásit

janika
Tak stalo se, já si myslim, že po tom rentgenování by se asi stejně nenarodily v pořádku. Na rentgen budeme muset ještě víckrát, takže si příroda nakonec poradila sama.
Ale koukala jsem na fotky a vy jste si prochajdu včera super užili. Já se k vám budu muset taky někdy přidat. Uděláme si zase výlet do Prahy.

nika00
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:47
- Nahlásit

janika
aha...tak promin...
a jak prosim vypadal ten trimovaci hreben? strihala sem sandul a ma krapet zuby, tak bych to chtela necim srovnat...ale zase aby to nebylo moc kratky...

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:47
- Nahlásit

Biluška

Nejsem tady, sekám trávu.

Kecáš! máš přece ekologickou čtyřnohou sekačku, takže Ti nevěřím ani slovo. Deš se někam prostě flákat!

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 09:53
- Nahlásit

janika
Tak to jsme na tom podobně.

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:02
- Nahlásit

Čus fšicííííííí.......
Nevím jak ste na tom vy,ale já se po tom víkendu,stráveným výhradně s dětma,manželem a čoklama(plus so s tchánofcema),těšila na klidnej týden.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:04
- Nahlásit

jablunka

já se netěšim na vůbec nic, páč jdu odpůldne k zubafce a bojim se teď tak, že jsem na hajzlíku stejně často jako Ty, když si měla ten superčistící jarní bacil . POMOOOOOOOOOOOOOOOOC

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:14
- Nahlásit

PetraK
páč jdu odpůldne k zubafce
Ježíííííííš,já už to půl roku vodkládám,jak se bojím,ale mám obavu,že už to dýl nepude!

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:15
- Nahlásit

janika

já vím, ale já sem extra hysterka a s odporem k bílým plášťům už jsem se narodila - bez přehánění - možná bych si měla nechat udělat ten průzkum do minulýho života a zjistila bych proč .
Vypadla mi plomba u mrtvýho zubu a nevím co mě čeká, páč toho zubu už tam jako moc nejni. tak se hrozně BOJIM. Ale zatim to mám pod kontrolou . Jen mám detašovaný pracoviště na WC . Ale budu pak pročištěná skorem jako Jablunka

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:18
- Nahlásit

PetraK
Kecáš! máš přece ekologickou čtyřnohou sekačku, takže Ti nevěřím ani slovo. Deš se někam prostě flákat!
Jenomže květinovou zahrádku nemohla sekačka posekat, poněvadž by posekala i pivoňky, kosatce, vlčí bob a nevím co fšechno tam ještě roste. Takže tam teď sekám já. Je to zajímavé, jelikož ty kytky rostou volně v trávě, což je velice čanané, ale dosti náročné na údržbu. Zvlášťě když je člověk krátkozraký . Tudíž se musí pečlivě prozkoumat půl čtverečního metru, označit všechno co vypadá jako ušlechtilá květina a opatrně posekat okolní plevel. Situace je ještě více komplikovaná tím, že u něčeho se nepozná co to vlastně je

janika
se neboj, jsou na světě horší věci, než pár minut v křesle, teda zubařským
co ti budou dělat??

A jaký třeba? Mě teda žádný nenapadají

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:18
- Nahlásit

jablunka
hurááá Jablunka se taky bojí!!!!!!!!! Hned je mi líp po duši.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:24
- Nahlásit

Biluška

jo tak tohle znám. Ozdobičky v trávě! Takhle jsem hned v počátcích své sekací kariéry udělala zářez do sekacího nožíku, neb jsem si do trávy zasadila krásné kopretiny a obložila je dekorativně obřími oblázky. Jenže, tráva přerostal, obuázky nebyl vidět a nožík udělal křách . Hned při prvním použití zcela funglovní sekačky.
Pak mám další dekoračku - moc líbivou - narcisky v trávě. Moc hezky to vypadá. Enemže - než to vykvete vypadá to stejně jako ta tráva, jen trošek tlustší . Když to neposekám, pohamtá to čokl (záhonky respektuje, ale tohle jaksi nerozliší, dokud to nekvete, že). Co nepohamtá čokl, rozšlápnu inteligentně já .
Hele přihoď si k těm kytkám trvalý máky - moc hezky jsou. A taky denivky - super kytka na jakýkoliv stanoviště,kvete jako lilie a zabere to hodně místa - stejně jako ty máky. A starost s tím není skoro žádná.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:29
- Nahlásit

janika

díky, díky, díky. Šéf právě pravil, že se nemám tak bát, že se tak jako pořád zmenšuju a zmenšuju. Prý jako Fuňéz v Četník se žení . Tak nevim

Tak otevři okno, udělej průvan a hromada je fůůůč!

<< 1 ... 1008 . 1009 . 1010 . 1011 . 1012 . 1013 . 1014 . 1015 . 1016 . 1017 . 1018 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání