| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:32
- Nahlásit
janika
To teda tisíckrát radši budu čučet na jakoukoliv hromadu než jít jedinkrát k zubaři . Mě se teda nejlíp pracuje ve stresu, to pak dokážu cokoliv. Dokud mi nehoří termín tak nemám patřičné inspirativní myšlenky a neudělám vůbec nic
PetraK
Mák mám. Záhonky jsem zcela zrušila, mám pouze dva to ještě takové polodivoké. Zbytek roste volně. Aran po tom sice zdárně dupe (zbytek je lehoučký, takže tam se nic neděje ), ale většina přežije. Akorát to sekání je děsně úmorné
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:34
- Nahlásit
čus fšicííí co nestíhaj bo je hááásky
jen procházim,du se svalit k rybníku než se Gerda dostane z toho hajzlu
janika
A jaký třeba? Mě teda žádný nenapadají
no například takový, že máš na stole hromadu práce, ale opravdu hromadu, hoří ti termín u zadku a ty na tu hromadu prostě jenom čučíš a nejsi absolutně schopná vzít ani tužku, aby sis udělala seznam, co vlastně máš udělat
tak nedřepet na foře a di něco dělat!!!!
Biluška
PetraK
jako naprosto souhlasim stran zubařůch,nic děsnějšího mě nenapadá a to sem se snažila!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:45
- Nahlásit
janika
by jeden na ně nepřišel
no proto ste na foře,abyste se něco novýho dověděla ,tagže šup šup...už je skoro 11!!!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:53
- Nahlásit
Leila
to je toho 14.-15.6. že? nejedu, protože 14.6. má skok padákem náš třídní jsme mu to jako třída koupili tak se jedem na neho podívat ;) a pak navíc mám závody víkend před i víkend po, tak at toho neni moc
argosek
no jednu chvíli jsem měla i kraťase, ale to nikdo nefotil, by se rozbila čočka z toho jak mám bílý nohy
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:56
- Nahlásit
dobré ráno
zahlédl jsem slovo zubař. Kdo z vás jde k zubaři ? trpět bolestí a sténat ?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 10:56
- Nahlásit
Shelticka
no toto a to chtěl končetinu vidět Akíšek tak někdy příště mno hele víkend před to jedeš do větřek???
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:11
- Nahlásit
čau všem,příjdu večír
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:27
- Nahlásit
PetraK
hurááá Jablunka se taky bojí!!!!!!!!! Hned je mi líp po duši.
Jablůňka se nebojí,Jablůňka má panickou hrůzu!!!!!!!!!!!!!
Ve dvanácti mě nějaká soudružka doktorka zcela nesmyslně otevřela horní jedničku f pravo nahoře,vyndala nervy a nechala otevřenou! Tím seem dostala zánět do vobouch čelistí a zažila sem si resekci celý huby! Vot tý doby slyším vrtačku a je ze mě trpajzlík!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:31
- Nahlásit
Dobré ráno všem, co zase píšou jak blázni!
už tu byla Saraxová a dávala fotky z našeho včerejšího výletu? Marie přeprala stofárda v autě, Trinitka seděla u okýnka a dělala, že se kouká ven. Marie je ředitelka auta. Bylo to super, holky po sobě jen párkrát skočily, ale ani jedna se rvát nechtěla, Trinča si dokonce chtěla s Marií hrát, než pochopila, že Marie si vůbec nikdy nehraje. Pěkně vedle sebe chodily, úplně natěsno, celkově asi 3x chňaply, ale vždy ta, co nechapala, se stáhla, ani jednou to nebylo tak, že by se chtěly rvát, vždy se jen jakoby odehnaly. Takže příště jedem zas.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:35
- Nahlásit
janika
Kdyby bylo všechno tak jednoduchý, to bych furt jenom větrala
no však - větrání je ozdravný proces. Když teda nemáš okna nad magistrálou třeba
navíc dneska nereaguju ani jako jednobuněčný organismus
takže je Ti fučík, esli je světlo nebo tma, jo? Esli jo, tak k tomu větrání i zhasni a máš neviditelnej problém
jablunka
no fuj!! Babu ať sebere zánět všeho!! Jablunka má absolutní nárok na paniku. Mě takhle vychovala otcova příbuzná jakási, která mě co by malýho parchantíka zmasakrovala a od té doby děs a hrůza. Ovšem netrpěla jsem teda až takhle. Ta čůza zaslouží hrozný mučení
davidkova renata
děkuji paní Davídkojc za morální podporu. Zubafka si se mnou dneska evidentně užije, jsem v totální panice.
Benda
zahlédl jsem slovo zubař. Kdo z vás jde k zubaři ? trpět bolestí a sténat
já! Vono nestačí, jak se na mě o víkendu vyřádila zahrada, teď bude řádit ešče zubafka.
Biluška
moje řeč - zrušit kytky a trávu, vybetonovat a natřít na zeleno
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:38
- Nahlásit
PetraK
Ta čůza zaslouží hrozný mučení
Teď už ji mučej f ohni pekelným,uchlastala se baba,páč ji po revoluci nigde nechtěli!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jablunka
dobře jí tak čůze hnusný! To není doktorka, to je prase křížený s řezníkem a doufám, že jí ty játra zvrdly tak, že se ke konci nemohla ani vohnout, aby si zavázala tkaničky od bot
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:46
- Nahlásit
PetraK
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 11:50
- Nahlásit
jablunka
je Vám paní hnedle líp?? No to sem ráda, že sem mohla potěšit. Takovýhle zrůdy si nic jinýho ani nezaslouží.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 13:31
- Nahlásit
leila
ne-e, buď Hrušky nebo Horka, teď nevim co je kdy Ve větřkách jsem ted byla o víkendu na intenzívce
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 13:33
- Nahlásit
Shelticka
fáák jo no a co už si s Conní ve 2??
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 13:47
- Nahlásit
PetraKnazdar pani,tak jste meli uspesny vikend,co?pani toho zubare prezijete,ja se tam chystam taky a furt jsem neschopna,drzim pesti a myslete na neco pozitivniho,jo?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 13:51 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
leila
jak ve 2, když jsme ještě nebyli na závodech ale trénovali jsme ve skupince s trojkařema, takže si teď dělám nádherný iluze a naděje a a a a mám hroznou radost
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 14:03
- Nahlásit
Shelticka
fáákt jo já myslela že už jo.... jj no uvidíš mno jak se to vyvine
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 14:08
- Nahlásit
leila
jj jsem si nechala závodění až po matuře takže od června začínáme jezdit už se nemužu dočkat, uplně šileně moc se těším a je mi upe jedno jestli se budem diskat nebo vyhrávat nebo co, prostěěě mě to agilitění baví už 4 roky, takže asi jen tak nepřestane A je fakt, že s Kordulí je to upe o něčem jiným než s Bešanem, ale jsem ráda, že jsem to s ní ty roky vydržela a nesekla s tím
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 14:14
- Nahlásit
Shelticka
hele s pumou je to taky o nečem jiném než s Gerrísem akurát ho budu muset usměrnit a jezdit začneme příští rok tak uvidíme jestli to budou disky a nebo se budeme rvát o stupně
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 14:21
- Nahlásit
leila
jj Končetina už částečně z těch blbostí, kde jsem jumusela usměrňovat, vyrostla Teď se snaží udělat co mi na očích vidí a mě to strašně posiluje moje ego že mě konečně někdo takhle zbožňuje a obdivuje Besa na mě totiž z vysoka ... eá Však víš, jak ju ke každýmu pohybu musim skoro přemlouvat
|
leila
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 14:28
- Nahlásit
Shelticka
jj no já ho teď mudím hlavně přesvědčit že pudly se nejí a když řeknu right nemyslela jsem tím left no tak já su na vás zvědavá se někde pak na vás musím jet podívat dneska večer tu hodím videjka jak běhá biluše s winky tak uvidíš
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 14:30
- Nahlásit
leila
jooooooo tak to se těším až se uvidíme a na ty videjka akorát nám nejdou pustit videa z youtube máme poeaný čípítač, takže to zkus poslat na mail jestli to není moc veliký, nebo na qipu, pak to zkusim přehrát v pc
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 15:32
- Nahlásit
PetraK
pani, jen tak na povzbuzenou.. me tu na stole lezi zadanka na rentgen huby uz od 16.10. 2006. Mam totiz uz od outlyho detstvi vsechny ctyry osmicky (a moje zubarka je cela ricna je vyndavat) no a co myslite, ze se mi prihodilo? narostly mi jeste 2 devitky (asi se dostanu do zubarskejch ucebnic, pac mi bylo tvrzeno, ze devitky proste neexistujou )
jinak zdravim vsechny, zvlaste kolegy agrootroky, ja mam housera jako dum (takze psy zatim nezrat ) ..mmch, taky jsem mela krasne, v trave volne rostouci kvetinky, pak me ale napadlo delegovat cast zahradnicky driny na bratra a pujcila mu sekacku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 15:32
- Nahlásit
isdpch
nazdar pane velkokursinkáři! Je náhodná středa?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 15:37
- Nahlásit
isdpch
druhá osmička na místě vytržené
: no tak ted uz je uplne jasny, ze me na to kreslo nedostanou :
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 15:43
- Nahlásit
isdpch
těšíš se ? no moc uz 2 roky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 15:50
- Nahlásit
StaHi
Jestli jdeš po dlouhý době k zubaři, určitě si nech dát celkovou narkozu, bo je to to jediný, co co ti pomůže. I když...naší tetě nedávali celkovou narkozu ani při operaci zlomeného krčku, dali jí jen lokálku a pak jí vyměnili kloub. Řikala, že to byl super zážitek, že jí chtěli píchnouti něco, aby jim nerozuměla, co říkaji, ale na to zapomněli. Takže byla duchem přítomna své vlastní operaci. Vem si seruprám a nech si dát umrtvovačku, uvidíš, že to bude v pohodě. Stejnak už s tim pak nemůžeš nic dělat. A vem si voděodolnou řasenku, dybys plakala, a něco tmavýho na sebe, dyby ti tekla kref, ať to neni moc vidět.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2008 15:54
- Nahlásit
janika a isdpch
ja mam nastesti vazne skvelou zubarku z cekarny jdu povinne na kafe a cigaro, pac sestricka i zubarka vi, ze jinak tu hubu neotevru.., za zakrok dostavam sklenku kvalitniho alkoholu (misto obrazku asi).. 6moudraku = 3dcl kapitana ..hec, hec, hec! (ale stejne se mi rozklepou kolena, jenom na to pomyslim)
|