Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 20:07
- Nahlásit

brut
mno doma má 4580 a u ní 4600..neukážu nic

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 02:02
- Nahlásit

brut
tak jsme před hodinkou dorazili z víkendovky malinko pozdě ale přece
Viktorka byla kupodivu nejmladší účastník víkendu a zvládla to v poho...tleskání lidí,štěkání a ječení psů na coursingu a sirénu paní předsedkyně nic jí nevzbudilo....fotky budou nějak pak asi
P.S:já mám dost po projití 130 metrů Slavonickýho podzemí,byla sem KO..Mel s Jirikovo šli 700 metrů

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 21:51
- Nahlásit

brut
ještě drobná technická : máš u nás uši od Barči

Petra
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 07:18
- Nahlásit

Ahoj holky tak jsem po dovolené, a moc jsem se sem k vám těšila. Teda koukám jako blázen cz-pes má noví kabát
sarax
Viktorka je čím dál tím víc krásná

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 07:21
- Nahlásit

Petra
ahoj...jj díky..je to zlato

Petra
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 07:34
- Nahlásit

sarax
jak to vypadá s očním, ještě máte přijít nebo to jednou stačilo?

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 07:37
- Nahlásit

Petra
no ještě nevíme..snad to bude stačit....ale prej se to uvidí jestlis e to nevrátí...je to teprv týden..tak asi tak...

Petra
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 08:28
- Nahlásit

sarax
tak to je dobře kdyby to stačilo šťouchnout jen jednou

brut
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 10:45
- Nahlásit

sarax
Vikča je zlatíčko, vůbec jsem nepochybovala, že to zvládne bez problémů.
Jj, podzemí nic moc...taky jsem byla v jedné šachtě a musela jsem ven, ale jinak mi naštěstí nevadí
Pro uši jsem se chtěla zastavit včera cestou domů, ale vyjížděli jsme až před sedmou a vezli mladýho rovnou k mámě, což je přesně na opačnou stranu. Pořeším doma a dám vědět ( pojedeme totiž na veterinu, tak bych mohla spojit příjemné - Vikču a vás s užitečným- uši a vet). Nebo prostě dorazím přes den v týdnu

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 10:49
- Nahlásit

brut
hlavně nějak brzo..uši nevydrží dlouho....

brut
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:02
- Nahlásit

sarax
počítám že buď dneska nebo zítra......popř. ve čt dopoledne ( ale ještě se ozvu)

Petra
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:20
- Nahlásit

brut
Ahoj jak se máš co brut a sněhulka

brut
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:24
- Nahlásit

Petra
Sněhulka v pohodě, lítá jak ďas, snaží se zase otvírat všechny dveře a je jen trochu víc mazlivá ( ovšem vynucuje si mazlivost drápkama, tak si dovedeš představit naše nadšení)
Brut bohužel stále stejně blbě.....opět má vykousanou špičku ocásku a rozškrábané bříško. Jinak mu ale nic není, slupl by i mně, lítá jak blázen, občas neposlouchá ....prostě vše ostatní v pohodě
Dneska spí jak mimino, byli jsme v chatě a skoro vůbec nespal, takže je pěkně utahaný

Petra
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:29
- Nahlásit

brut
Sněhulka v pohodě - tak to je dobře
a Bruta vyléčíte uvidíš
utahanýho psa mám ráda, tak jako utahaný dítě viď

brut
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:49
- Nahlásit

Petra
Přesně tak...jak utahaný dítě. On od soboty skoro nespal. Přijela Bali, takže přes den si ani nezalehl, v noci pro změnu strašila Denyna a budila ho, takže dneska bude malinko dospávat

abby
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:54
- Nahlásit

Nazdárek lidičky,my byli v neděli v ZOO a dobrý.Jen mi Abby málem skončila ve výběhu pro vlky a chtěla si zaplavat s kapibarama

Petra
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:56
- Nahlásit

a co těhule Terry a Monika chodí sem?
byla jsem v pátek na kontrole a mimi mám 16cm a jsem byla v 16 týdnu. tak jsem se chtěla pochlubit

Petra
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:57
- Nahlásit

abby
ahoj tak mi jsme byli od pátku v Kroměříži a vrátili jsme se v něděli byl to super víkend

abby
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:58
- Nahlásit

Petra

Jo,byl to pěknej prodlouženej víkend.jen jsem si přišla do práce odpočnout od svýho psa,protože má svoje dny,pořád kňučí ......

AOZ
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 12:12
- Nahlásit

ahoj holky, tak my včera byli na návštěvě u kamarádky co má mimčo, no Natálce je už 15 měsíců. Tak jsme byli na procházce, holčička už chodí a přítel zdatně tlačil kočárek do kopce,pořád na ní koukal co dělá a tak. Je to na dobré cestě, už se jí tak nebojí

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 12:16
- Nahlásit

AOZ
už se jí tak nebojí
to je vopravdu na dobrý cestěa jak sem psala s mimčem se dají zvládnout i psí akcetakže sem nadšená sice jsme nemohliu všechno ale i tak jsme dotáhli domů polomrtvýho psa
abby
hele kdyby ta kastrace už proběhla máte klid

AOZ
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 12:22
- Nahlásit

sarax
viď, dokonce si jí sám od sebe vzal na klín. No já měla psí akci v neděli, celý den cvičák, byla jsem totálně mrtvá s dítětem si to neumím představit

abby
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 12:24
- Nahlásit

sarax

kdyby ta kastrace už proběhla máte klid

Tak tohle doma opakuju pořádVůbec mi nebude chybět,když to už nezažiju

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 16:48
- Nahlásit

abby
Vůbec mi nebude chybět,když to už nezažiju
jj já nějak nebrečím že to nezažívám znova
AOZ
. No já měla psí akci v neděli, celý den cvičák, byla jsem totálně mrtvá s dítětem si to neumím představit
hele když je k tomu parták tak to jde,celej víkend na coursingu..a dalo se

Martina
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 23:08
- Nahlásit

Ahoj holky, těhulky i netěhulky, chci Vás poprosit o radu. Moje švagrová je ve 32. týdnu a miminko se otočilo a už asi čtyři týdny si hoví na zadečku, takže jí doktor řekl, že to vypadá na císařský řez. Někde přečetla, že existují nějaké cviky, při kterých se mimčo může (ale samozřejmě nemusí) otočit. Její kamarádka nějaká rehabil. sestra jí jeden cvik doporučila, ale nějak to nezabírá. Brouzdala jsem na netu, nic pořádného jsem nenašla. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost. Buď radu nebo odkaz na nějakou stránku na netu nebo nevím co. Každopádně díky, slíbila jsem jí, že se někde pokusím pozeptat.

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 23:16
- Nahlásit

Martina
ahojda..na ty cviky se poptám holky co dělá porodní asistentku,nicméně co vím je úspěšnost není velká
a pokud se mimčo neotočí je jasně císař nejlepší..a plánovanej...aby nebyly komplikace..ale pozjistím a napíšu

Martina
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 07:48
- Nahlásit

sarax
díky moc, to bys byla hodná.

abby
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 09:43
- Nahlásit

Nazdárek,tak mi na víkend přijeli kámoši,kteří už pár let pracují v Luxu a hovor se dostal i na délku mateřské a plánované změny ODS.Myslím si,že jsem hodně liberální,ale jejich názory mě dostaly.Tak se s vámi o ně chci podělit.
Ve zkratce:naše mateřská je neúmerně dlouhá.V Luxembourgu je délka mateřské 1/2 roku,což je podle nich optimální délka.Dítě má jít do jeslí,kde se otuží a matka doma nezakrní.

Musím říct,že se z toho rozhovoru vzpamatovávám ještě dneska.

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 09:46
- Nahlásit

abby
Jo a zapomněli, že zatímco dítěti se zpřetrhají vazby k matce a strádá v základní "socializaci", tak nebohá matka v práci stejně myslí jen na dítě a její produktivita je na bodu mrazu, přičemž je vystavena zbytečnému stresu a po zbytek dne ji dítě tak vyčerpá, že druhý den je úplně kaput, což se stupňuje a stupňuje.

abby
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 09:48
- Nahlásit

Garfield

Jo a taky musí domů jezdit v polední pauze kojit.

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání