| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 09:29
- Nahlásit
PetraK
AK TO, ŽE STE BYLI F PRÁGLU A NEPŘIJELI NA VAJEČŇÁK?????? NO??? A hledej dobrou výmluvu.
páč jeli až do Brna, aby mě mohli lízt do snu!!!!!
Fajka
no a já ti to zas musím říct a sama na to nepříjdeš ty vědátore!!
jakej já jsem vědátor? A kdo vůbec řek, že jsem chytrá? Nemůžu za to, že si vo mě děláte falešný představy a nesnesete kontakt s realitou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 09:38
- Nahlásit
inu
jakej já jsem vědátor? A kdo vůbec řek, že jsem chytrá
nikdo mě to neřek..já si to myslím bo bereš šecko děsně ale děsně vědecky!!!
páč jeli až do Brna, aby mě mohli lízt do snu
no ještě k tomu....uznej ešusko že to se fakt nedalo stíhat se ještě dovalit na vaječnák nooo
no a jak ste psala v tom mailu vo těch vztazích jak vám řekl Kuba tak má pravdu pani..má pravdu..asi to trefil dobře..je to chytrý chlapec toho se držte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 09:41
- Nahlásit
Fajka
..to to fakt nešlo se na ten vaječňák stavit
i já vim, já jen žertovala Ivánku
napříště až se uvidíme bo vaječňák já fakt můůůžu mňáááááám !
a bude to napříště do vánoček? Mám doma totiž toho vaječňáku skorem litr.... nechcete si udělat vejlet???
jo tebe číf taky asi ubezduší ! EDIT: ale pusinkou to asi nebude
bude se mu to líbit viď???
mi se palouček taky moc líbil
inu
lízt do snu!!!!
tydle vlezlý lidi, viď?
von už kretýno je,
já myslim, že se to každou kulkou ale násobí
jedna kule vůbec není zezadu vidě
tak cinkni veterináři, esli je to v cajku
ach, to je romantika, takhle po ránu
žjo, člověče, nevim esli se ty jeho tance plodnosti daj nazvat romantikou. Doma pak sedí celej rozjařenej - a to doslova!! - a není s nim komunikace a to prosím Stará Přenosilka zrovinka nehárá. to von jen tak
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 09:44
- Nahlásit
Fajka
bo bereš šecko děsně ale děsně vědecky!!!
blbostě. Já to beru hlavně emotivně.
má pravdu..asi to trefil dobře..je to chytrý chlapec toho se držte
jo, jo, včera vypouštěl samý moudra.. jenže pak šel zase zabíjet finálního bosse
PetraK
já myslim, že se to každou kulkou ale násobí
takže tetrakul teda muší bejt síííla
tak cinkni veterináři, esli je to v cajku
je, bo von ji má akorát děsně chlupatou
o von jen tak
cvičí se no
Jdu na rehabku, tak tu moc nekafrejte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 09:50
- Nahlásit
inu
.. jenže pak šel zase zabíjet finálního bosse
no a proč teda ty nevyhrožuješ bosssovi, že ho taky finálně zabiješ, esli s tim nedá pokoj?
/pardon, že vám lezu do debaty, ale todle nevydržim /
takže tetrakul teda muší bejt síííla
no to je k nepřežití
je, bo von ji má akorát děsně chlupatou
jo tak, no jo my co máme holoprtky, todle neznáme
cvičí se no
ne von cvičí se mnou : ale byl děsně komickej jak byl celej mimózní
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 10:04
- Nahlásit
inu
A kdo vůbec řek, že jsem chytrá?
jéžiš a kdo už teda, když ne ty?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 10:12
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Sem včera odmetala sníh 7x a dneska už 2x, sem zvědavá na jaké číslo nakonec postoupím .... sem unavená, naštvaná a hlavně i tak trochu na měkko, páč dnešním dnem již nemám žádné dětičky, ale dva dospěláky
kachna_
A pobavila mě Mája. Ona některé formy manipulace snáší dost těžko. Dneska k ní přišla Lucinka a objala jí.
Ten ksicht, co Mája hodila, byl hroznej. Myslela jsem, že bude zvracet Měla jsem fotit
to jsi měla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 10:34
- Nahlásit
PetraK
kašli na to, tady není prohrnuto vůbec, vůbec nic, pluhy odjely do teplých krajin asi a nejen pluhy
no jo, ale já se díky jejich laxnosti nikam nemůžu dostat, páč je to o zlom nohu
fakt hásky, pro mě, když sněží tak je prostě hásky
to proto, že nemusíš odklízet sníh ...taky ho mám ráda, ale ne když neustále běhám s hrablem a koštětem
no to je, ale to je mi fuck , prostě hááásky sněží
šak říkám, nemáš problémy s chůzí a pak taky s odklízením sněhu....
nebuď moc smutná
sem, ale nějak to budu muset zkousnout, páč vím, že s ní nic neudělám.... jen se pokusím zabránit prodeji baráku ..... aby se ta dotyčná nenapakovala už teď
dárky jí určitě udělají radost!!!!! vymyslela si to dobře
v to doufám .... nic jiného jí dávat nemá cenu, kor, když se hodlá stěhovat pryč
ty vole, rodina musí japka k smrti nenávidět, musí se jim dělat špatně, jen viděj japko na vobrásku
mno, mužíček je má rád, já taky, ale harantííí je jedí už jen jako kompot nebo v buchtách popř. jinak tepelně upravený
no.... myslim, že policajty, co mě vedou domů sis u toho asi nepředstavovala
to máš pravdu
ne tahle ne, ona drží jak sucháč
nevěřím, že člověk kterej nedělá jak má, tak přežije další snižování stavů... si na to začnou dávat pozor, jinak by se vedení mohlo stát, že sami přijdou o místo
tss, já bych ho neudala
tyyy? To on by udal tebe
tak ti to ještě dovybarvím- možná to skončí taky tak, že to všechno vezmu, otevřu dveře, mrsknu to tam, přidržím nohou a ty dveře rychle zavřu, aby nic nevyběhlo ven takhle jsem si uklízela hračky, když jsem byla malá
tuhle variantu znám.... harantííí jí praktikují ještě dneska ... ta původní je lepšejší
no myslim, že ten prvovýstup na Tetín by teda Čak moc už dneska nedal
já taky ne , páč bych nevyšla ani z baráku.... teda vyšla, ale zabořila se hned před domem do závějí a dalších lahůdek
ANI NÁHODOU!!
a próóóč?
tsss, taky dobře voní vyvářené tričko, ponechané dloooouhodobě svému osudu na plameni, až dojde voda, až dojde voda, až dojde voda, tričko se připeče ku kaserólu.....
tfůůůůj, to je děsná představa
Fajka
ty seš tak ale tak neskutečně pitomááááá
co jááá? Tohle vymyslel jinej cvok ... jen přemejšlím, jestli je pro jistotu neupeču Brtníkovi já
PetraK
souhlasim, je neskutečně pitomááááááááááááá už nemusím v podstatě ani odcházet na WC, neni s čim
jak pitomá? Sem ti chtěla pomoct vymyslet dárek pro Brtníka .... to je vděk
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 11:52
- Nahlásit
Tak co je to tu za bordel?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 12:10
- Nahlásit
PetraK
no a proč teda ty nevyhrožuješ bosssovi, že ho taky finálně zabiješ, esli s tim nedá pokoj?
a co mám asi tak jako dělat?
Prostě je to Beran. Když se zabejčí, tak se zabejčí. Co myslíš? Zatímco já jsem v neděli lítala jak debil mezi dvěma školama, bo jsem pomáhala při JLPT, tak milostivej Kuboj celej den seděl u PC a PAŘIL
Někomu halt stačí ke štěstí málo
kachna_
jéžiš a kdo už teda, když ne ty?
A jak jsi na to přišla, že já? Jen proto, že mám vysokou školu? Ale jdi, to s tím přece nemá co dělat
--------------
jinak jsem se vrátila z rehabky a záda v hajzlu, prej bechtěrev, prej nějaký nevratný změny a procedur mám napsanejch tolik, že mám vod čtvrtka do konce ledna vo zábavu postaráno, včetně přes Vánoce
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 12:24 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
inu
A jak jsi na to přišla, že já?
Celkově, jsi vzdělaná, jsi výtvarně nadaná, máš koníčky - pečení, psy, uměleckou tvorbu. Jo, takhle ňák podle mě vypadá chytrej člověk
procedur mám napsanejch tolik, že mám vod čtvrtka do konce ledna vo zábavu postaráno
a co ta práce v nemocnici, ví se už něco?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 12:34
- Nahlásit
kachna_
jsi vzdělaná, jsi výtvarně nadaná, máš koníčky - pečení, psy, uměleckou tvorbu. Jo, takhle ňák podle mě vypadá chytrej člověk
no ale to jsme tady teda chytrý ouplně všichni
Ešusko, konec blbákova zde
a co ta práce v nemocnici, ví se už něco?
absoultně nic, se neozvali, ale podle mě to ještě nemaj dořešený, co jsem pochopila, tak tam dochází k nějaký reorganizaci, tak kdo ví, co vlastně bude, takže to neřeším ani já. Však oni se ozvou. A jestli se neozvou.. do ledna nic nehrotím, od ledna upozoďuju dizertačku a upřednostňuju hledání práce.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 13:45
- Nahlásit
mishi
vítej, ztracená dušičko .... jak je Gastoňákovi a co baráček a množství sněhu?
Jinak pro změnu u nás padá elektrika , nejen díky zvýšeným odběrům, ale i tím, že padají stromy na dráty... navíc nám hlásili na noc možnost problémů kvůli námrazám.
Už chci aby bylo teploučko, to je všechno v klídku a nemusím řešit tyhle šílenosti
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 13:49
- Nahlásit
inu
jinak jsem se vrátila z rehabky a záda v hajzlu, prej bechtěrev, prej nějaký nevratný změny
to nezní moc povzbudivě
procedur mám napsanejch tolik, že mám vod čtvrtka do konce ledna vo zábavu postaráno, včetně přes Vánoce
hlavně aby ti pomohly a ulevilo se ti .... já se musím na rehabku objednat, ale v tomhle počasí se bojím jít dál než okolo baráku a tak budu chodit taky mezi svátkama a pak v lednu...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 15:37
- Nahlásit
OT pro Ešusku
Ahojky,
ty se podobných věcí vždycky chytneš, mě se ten nápad líbí... Možná by stálo za to to sesbírat i na firmě a poslat to buď do toho Bohumína nebo přímo na Adru...
http://www.mediafax.cz/regiony/3131158-V-Bohumine- sbiraji-stare-autolekarnicky-pro-chude-v-Africe
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 16:00
- Nahlásit
wamijofko
- díky
už si to tu tisknu, až bude vhodná chvíle, zeptám se pana ředitele.
trochu se bojim, jak tady na instituci dopadnu, páč minule mi pan ředitel sbírku odsouhlasil a oni my pak z toho hodlali udělat parodii, takže uvidím.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 16:01
- Nahlásit
wami
vždycky chytneš, mě se ten nápad líbí...
mám tu taky min. dvě..ráda Ešusce přihodím !
jináč nestíhám děsně moc tak zatím čus...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 16:18
- Nahlásit
brut
ale já se díky jejich laxnosti nikam nemůžu dostat
já vim . voni podle mě čekaj na oblevu, až udělá práci za ně. tady v Prahé je to to stejný a jestli to fakt umrzne, tak maj v nemocnicích o zábavu postaráno
to proto, že nemusíš odklízet sníh
v tomhle množství by mi to ještě nevadilo (taky je tady rozdíl v tom, že pro tebe je to fakt dřina), to co se provozuje u Fajfky to by mě asi otrávilo to je fakt.
šak říkám, nemáš problémy s chůzí a pak taky s odklízením sněh
já vím , ale prostě sníh je moje skupenství vody, to už tak prostě je no,
sem,
já vim. No ale co s tebou dífče moje?
v to doufám
to nedoufej, to si buď jistá
nedělá jak má, tak přežije další snižování stavů...
že tys zapomněla, kde pracuju
To on by udal tebe
heh a to bych se už postarala, aby neudal
ale harantííí je jedí už jen
divný, fakt divný .......... nechápu je
. harantííí jí praktikují ještě dneska
mnooooooooooooo.............. pšššt............. já taky , ale nikomu to neřikej
to máš pravdu
no vidiš, a to je jen nástin
já taky ne
tak tomu teda nevěřim
a próóóč
a to asi neuhádneš
tfůůůůj, to je děsná představ
a ešče horší byla realita
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 17:48
- Nahlásit
jsem dobrá. Seznámila jsem se s holkou, co bydlí kousek od nás a má stejně staré dítě jako my. Já se seznámila. Já jí oslovila, budeme s kym mít chodit na hřiště.
Měla jsem si za to ještě kliknout a vzít piškotku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 18:34
- Nahlásit
čus,
ad. lékárničky, hodila jsem si odkaz na článek do prac.mailu, zkusim to předhodit zítra na poradě - nevim, co mají se starýma lékárničkama v plánu, ale do hodně aut se kupovaly nové ...
tak díky za tip
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:28
- Nahlásit
kachna_
Měla jsem si za to ještě kliknout a vzít piškotku
eh pardon!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:03
- Nahlásit
Janiii
dobrej nápad viď? Jsem ovšem zvědavá, jak se zadaří mě, tu našu tam po¨šlu určitě.
mishi
Tak co je to tu za bordel?
hele ju horalku zapadlou , čůs
inu
konec blbákova zde
kam já se nebohá poděju???
prej bechtěrev, prej nějaký nevratný změny
sakra, co říct??
na rehabky choď, třá to pomůže??
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:11
- Nahlásit
jsem si chtěla objednat dárek k vánocům + dárek mamče a tchýni k narozkám (lístky na muzikál) a voni šmejdi nemaj povolenou registraci přes net, jen v prodejních místech (jasně, přes net to jde ale musim platit online kreditní kartou a připočítá se k tomu 7% z ceny vstupenky, zloději ) tak to zkusím zítra ve městě, jenže to už zas budou lístky fuč a to jsem si chtěla rezerovat půlku března
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
jasně, přes net to jde ale musim platit online kreditní kartou
tohle mi vadí. Hm a nedalo by se tam ráno zavolat a vlídně s někým pohovořit, zdaliž by pro nebohou nemocnou..... nemohl...nebyl laskaf....??
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:25
- Nahlásit
zdaliž by pro nebohou nemocnou..... nemohl...nebyl laskaf....??
zkusim to na tlumočníka, zda-li by kdyby tam došel ráno, zatímco já se dostanu až odpoledne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 21:05
- Nahlásit
Janiii
zkusim to na tlumočníka
a rozhodně zvol tutu formulaci
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 21:21
- Nahlásit
den žehu pokračuje! Z várky lineckýho jsou poživatelný tři kousky.. yay!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 21:30
- Nahlásit
inu
si nejšikovnější paličova céra z našeho spolku. To linecký můžeš vydávat za kakaovou variantu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 21:36
- Nahlásit
PetraK
To linecký můžeš vydávat za kakaovou variantu
ale jak zamaskuju ten smrad a nahořklou chuť, to teda jaksi... nevím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 21:37
- Nahlásit
inu
ale jak zamaskuju ten smrad a nahořklou chuť
smrad vyvane za voknem a nahořklou chuť budeš vydávat za pikantní chuť cizokrajného liguééére
|