Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 981 . 982 . 983 . 984 . 985 . 986 . 987 . 988 . 989 . 990 . 991 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 09:53
- Nahlásit

Fajka
eště máš malej dodatek, ju?

.vidím to prostě trochu jinak....

to já vím.. jen jsem chtěla, abys věděla, proč jsem se tě ptala...

plnila licenci..takže to bylo vlastně taky jen proto abych mohla říkat že sem první...že jo.
no když myslíš...

inu
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:08
- Nahlásit

Fajka
á nemám vaše zkušenosti nezažila sem co ste zažívala vy a proto to asi ani nemůžu hodnotit

ber to tak, že já vidím jen ten povrch. Jestli jsou za tím i nějaký vznešený úmysly...
ale já prostě tohle podporovat nebudu. Fakt ne. Ale furt čekám na ten důvod, proč s tím neseknout

Mě nic nenapadá, tebe ano?

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:08
- Nahlásit

inu
eště máš malej dodatek, ju?
máš odpověd ale jen krátkou

to já vím.. jen jsem chtěla, abys věděla, proč jsem se tě ptala...
ok dobrá ale nevím jestli to byl dobrej tah..víc v mailu

no když myslíš...
to je jedno co já myslím já chci vědět co myslíš ty?

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:15
- Nahlásit

inu
Ale furt čekám na ten důvod, proč s tím neseknout

Mě nic nenapadá, tebe ano?

jeden velkej mě napadá ale schválně jestli na něj příjdeš ty???...

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:18
- Nahlásit

Fajka
inu

to je jedno co já myslím já chci vědět co myslíš ty?

dámy!! Uvědomte si , že tady jste v místě, kde se zásadně co? Zásadně nemyslí!!

lidijové, mám potiž totiž - vůbec nevim, jak ty věci do tak velký skříně poskládat???? napadlo by vás tohle???? prostě je to obří prostor a já nevím co kde bude nejlepší . Jediný co vim, že nahoře budou sezonní věci, to je jasný a na tyči , že vysej ramínkový věci. ale dál????????????? No prostě Koláče má Sudoku

inu
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:19
- Nahlásit

Fajka
jeden velkej mě napadá ale schválně jestli na něj příjdeš ty???

něco ve smyslu: ešče větší kráva než jsme si mysleli?!

inu
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:20
- Nahlásit

PetraK
kde se zásadně co? Zásadně nemyslí!!

tak to jsem tady spráááávně

Jediný co vim, že nahoře budou sezonní věci, to je jasný a na tyči , že vysej ramínkový věci. ale dál??

to je jednoduchý, udělej z toho tetris

Jdu nakupovat, beru Orisláfku, zatím čus

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:24
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Sem vrcholně nas*atá, páč u nás jsou silnice neprohrnuté, neposypané, ale nová cyklostezka je krásně upravená, posypaná Zajímalo by mě, jak mají nastavené priority... jdu volat na technický a asi se budou divit, co jim řeknu, páč tohle je fakt humus A to nemluvím o skládce bordelu, kterou máme stále skrem pod oknama a cikáni tam neustále přidávají. Takže druhý telefon jde na město na odbor životního prostředí....se těším, jak pán, co tohle má na straosti zase bude koktat a hledat výmluvy...

PetraK
tak se dostaf! Páč von za to faaakt stojí.
teď nemůžu, páč toho mám na vyřízení tolik, že nevím, jak to všechno stihnu ... prioritou je teta , kam musím, než se přestěhuje do Znojma

Hele držím děsně palce, ať je ten kotel v cajku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takhle hrozně moc
děkujíííí, zatím se hošánek drží, ale včera večer tam byl zase chvíli pokles tlaku, tak jsem byla mrtvičná, naštěstí se vzpamatoval sám....

seš drzá až vyzývaná!!
ano, jsem vyzývaná, páč sem zase půl noci nespala...

na Brtnika si zapomněla navíc. To je taky zdatnej palič. Dokonce vlastně lepší než já, páč jednou vyhubil polovinu sousedů v Dejvicích, když zapomněl na plynu hrnec s polívkou. když jsem přišla domů, v předsíni se kouř už dal krájet. Ovšem v obýváku o tom nikdo nevěděl , sice to věděla půlka Dejvic, ale Brtnik v obýváku ne-e
je mi jasný, že ste se hledali, až ste se našli, takže poupravuju svojí větu na:
"já nic nepálím... od toho ste tu vy milostivá, kachna a Ešuska s Brtníkem "

kachna_
hmm, tak asi to linecký.
můžeš udělat aj ořechový ... mám se pro změnu juknout já? Hlavní je, čím chceš plnit a jak moc to má být pracný, podle toho se pak dá vymyslet kombinace...

PetraK
moje milůůůvaný išlovýýýýý - to je těsto z mouky, mletých mandlí, másla, citronové ščávy a trošku citronové kůry a cukru. Vykrajuješ,
dej mi sem, prosím, receptík.... si myslím, že je to stejný, jako sme dělali doma, ale bez receptu si nejsem jistá ( bývalo totiž vynikající:up

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:27
- Nahlásit

PetraK
lidijové, mám potiž totiž - vůbec nevim, jak ty věci do tak velký skříně poskládat????
ona si nechá vyrobit maxi skříň a pak neví, co s ní má dělat ....padáááááám smíchy

napadlo by vás tohle???? prostě je to obří prostor a já nevím co kde bude nejlepší . Jediný co vim, že nahoře budou sezonní věci, to je jasný a na tyči , že vysej ramínkový věci. ale dál????????????? No prostě Koláče má Sudoku
Koláče je hlavně pořádně střelený, páč tohle může napadnout jen jí

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:32
- Nahlásit

inu
něco ve smyslu: ešče větší kráva než jsme si mysleli?!

neee špatně pátrej dál

PetraK
dámy!! Uvědomte si , že tady jste v místě, kde se zásadně co? Zásadně nemyslí!!
pani zvopakujte to Inuitě bo ta někdy přemejšlí až moc

brut
Sem vrcholně nas*atá, páč u nás jsou silnice neprohrnuté, neposypané, ale nová cyklostezka je krásně upravená, posypaná
co si nasratá, vem kolo a šup šup

inu
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:41
- Nahlásit

Fajka
neee špatně pátrej dál

fakt nevím, žádnej důvod není dostatečnej.. a když vodmyslíš stádový chování, který není pro mě, tak nevím

další taková Kubojova máti to praktikovala před týdnem a zlomila si nohu v kotníku

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:43
- Nahlásit

Fajka
blpko, bych si někde rozbila frňákovník a navíc bych se tam díky neprohrnutým silnicím a chodníkům ani nedostala

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:45
- Nahlásit

inu
další taková Kubojova máti to praktikovala před týdnem a zlomila si nohu v kotní
chudák...to bude na dlouho ...ale já nejsu ma-góór, takže raději budu sedět doma na pérdeli a péct další cukroví než se někam hrnout na kole ( zvlášť, když na něm nejezdím ani v létě)

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:45
- Nahlásit

inu
fakt nevím, žádnej důvod není dostatečnej.. a když vodmyslíš stádový chování, který není pro mě, tak nevím
ty na to příjdeš ty na to máš..přemejšlej jeden velkej důvod by tu byl

brut
blpko
dik za titul

bych si někde rozbila frňákovník a navíc bych se tam díky neprohrnutým silnicím a chodníkům ani nedostala
no tak vemte cedule z cyklostezky a šopněte je na silnicku k vašemu domu a budeš mít propluženo i posypáno

inu
Kubojova máti to praktikovala před týdnem a zlomila si nohu v kotníku
jenže vona bude narozdíl vot Bruut nečikovná

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:48
- Nahlásit

inu

tak to jsem tady spráááávně
no jistěže

to je jednoduchý, udělej z toho tetris

je blbá, je blbá, je blbá, ale má vynikající nápady

brut
páč u nás jsou silnice neprohrnuté
specialita středočeského kraje a Prahé. Na horách, kde je sněhu 3x víc to zvládají a zde?? Marno hovořiti. No a nediv se, bičiglisti maji v dnešní době ve všem přednost.

ik, že nevím, jak to všechno stihnu

a to je škoda, škoda, páč takhle dobrej vaječňák jinde nanalíííívaj Mňááááááááááám

než se přestěhuje do Znojma

takže je to hotofson

ale včera večer tam byl zase chvíli pokles tlaku, t

ty vado, to je horor, fakt držím palce moc.

páč sem zase půl noci nespala

no se nedivim, při představě, že umrznu, bych asi taky nespala

je mi jasný, že ste se hledali,

ty vado, to byl tehdá nářez!! Ten smrad a čoud normoš vyvalil skorem dveře od bytu. Vlítla jsem do kuchyně oblečená, smetla propálenej kaseról z hořáku a vyhodila ho oknem na dvůr sousedi si mysleli, že máme itálii .
Mám velmi šikovného muža

dej mi sem, prosím, receptík..

dám, ale prosim, prosím, připomeň se mi ano? Díky tý krávě tady mám v hlavě ještě většíprůvan než jindy

inu
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:49
- Nahlásit

brut
ale já nejsu ma-góór, takže raději budu sedět doma na pérdeli

No, vona má sklon k seberozbíjení poměrně velkej (po kom to ten Kuboj asi máááá ) a zatím měla šílený štěstí, protože už taky mohla bejt na vozejku (naštíplá páteř z pádu ze stromu)

Fajka
jeden velkej důvod by tu byl

Esli myslíš Milku, tak ta pro mě fakt důvod není. Už ne.

inu
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:51
- Nahlásit

PetraK
je blbá, je blbá, je blbá, ale má vynikající nápady

tywe, todle si trošičku vodporuje

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:51
- Nahlásit

inu
Esli myslíš Milku, tak ta pro mě fakt důvod není. Už ne.
to teda nemyslím

PetraK
Mám velmi šikovného muža
ale do vočí...bys mu to neřekla!!!

inu
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:52
- Nahlásit

Fajka
to teda nemyslím

fakt nevím co. Nic mě nenapadá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:52
- Nahlásit

brut

ona si nechá vyrobit maxi skříň a pak neví, co s ní má dělat .

no a?? Nás malý lidije prostě děsej velký prostory, no! A to nemluvim o tom, že si budu muset dycky zavolat hasiče s žebřikem, až budu chtít vylézt nahoru , ale to nevadí, třeba tam budou nějaký háský hasiči, budu je moct zavřít do tý skříně

, páč tohle může napadnout jen jí
no mi právě vůbec nic nenapadá, víš. chodim s komínkama voblečení a dávám je do košů, pak naznám, že tam je to blbost, vyndám to, dám tam jinej komínek, zistim,ž e to taky nevyhovuje..... no. mám sudoku v trojrozměrným provedení

Fajka

jehehéééé jehehééééééééééééééé taky blbá. taky.

pani zvopakujte to Inuitě bo ta někdy přemejšlí až moc

musíme z ní toho vědce prostě vytřást a udělat z ní normálního prvoka.

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:54
- Nahlásit

brut
Hlavní je, čím chceš plnit a jak moc to má být pracný
smíchám suroviny (ideálně v robotovi), upeču, naplnim marmeládou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

no tak vemte cedule z cyklostezky a šopněte je na silnicku k vašemu domu a budeš mít propluženo i posypáno

: ééééšče blbější, než sem doufala

ale do vočí...bys mu to neřekla!!!

i coby ne, zrovna fčera sem mu to řekla, dyš sme domontovali tu skříňu . Je velmi šikovný, jen se nesmí pohybovat v kůchni .

inu

tywe, todle si trošičku vodporuje

nene.

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:56
- Nahlásit

PetraK
musíme z ní toho vědce prostě vytřást a udělat z ní normálního prvoka
já bych navrhovala z kraje Pecky jí hned vožrat a pak rozebrat na činitele....jináč to nevidím..bo si zaplácává chlavu blbostma a bere šecko děsně ale děsně smrtelně vážně

inu
fakt nevím co. Nic mě nenapadá.
to nevadí tak až tě to napadne tak napiš..bo podle toho poznám že tvé myšlenkové pochody jdou správným směrem vstříc světlým zítřkům

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:57
- Nahlásit

PetraK
fakt nevím co. Nic mě nenapadá. vy ste dneska samej titul...

Je velmi šikovný, jen se nesmí pohybovat v kůchni
ted mě došlo proč se číf tý nový kuchyni tak vyhejbá a řiká že žádnou nepotřebujem

inu
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:59
- Nahlásit

Fajka
až tě to napadne tak napiš..bo podle toho poznám že tvé myšlenkové pochody jdou správným směrem vstříc světlým zítřkům

pani, fakt nic, nula, zero. Už jsem tomu vobětovala pět nocí kvalitního spánku, šestou už fakt nehodlám.

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:02
- Nahlásit

inu
pani, fakt nic, nula, zero. Už jsem tomu vobětovala pět nocí kvalitního spánku, šestou už fakt nehodlám
no nemusíš kvůli tomu nespat fakt ne....je to docela jednoduchý.....ale až na to jednou příjdeš tak mě písni... udělá mě to radost..určitě tě to napadne já ti věřim

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:11
- Nahlásit

Fajka
dik za titul
nemáš zač

tam žádný cedule nejsou

jenže vona bude narozdíl vot Bruut nečikovná
hahahahahahaha, je vidět, že jsi mě nikdy neviděla jet na kole, páč by jsi tohle jinak nemohla napsat

PetraK
specialita středočeského kraje a Prahé. Na horách, kde je sněhu 3x víc to zvládají a zde?? Marno hovořiti. No a nediv se, bičiglisti maji v dnešní době ve všem přednost.
by mě jen zajímalo, jak se na tu stezku dostávqaj, když všude jinde je to neudržovaný

to je škoda, škoda, páč takhle dobrej vaječňák jinde nanalíííívaj Mňááááááááááám
věřím, ale zatím fakt nestíhám... navíc se bojím vylézt z baráku, takže chodím ven se staženou zadelí a potácím se jak slámka ve větru... pohled pro bohy

takže je to hotofson
jo a ještě to vylepšily jednou věcí, která ěm totálně nadzvedla ze židle a kdy sem řvala jak prokoplá...

ty vado, to je horor, fakt držím palce moc
se furt utišuju tím, že to tak může i být, jen si toho nikdo nevšim, páč nás nenapadlo to kontrolovat...

no se nedivim, při představě, že umrznu, bych asi taky nespala
to tím asi nebude.... sem měla zase jednu svou "příjemnou" noc

ty vado, to byl tehdá nářez!! Ten smrad a čoud normoš vyvalil skorem dveře od bytu. Vlítla jsem do kuchyně oblečená, smetla propálenej kaseról z hořáku a vyhodila ho oknem na dvůr sousedi si mysleli, že máme itálii
se tu bavím, ach ta má představivost

Mám velmi šikovného muža
nemyslím, že zrovna v tomhle by byl moc šikovnej, ale vzhledem k tvým paličským zásekům se nedivím, že ho chválíš

ám, ale prosim, prosím, připomeň se mi ano? Díky tý krávě tady mám v hlavě ještě většíprůvan než jindy
připomenu, neboooooj .... kráfu neřeš, šak ona bude bučet furt a ty by si z toho zešílela

inu
vona má sklon k seberozbíjení poměrně velkej (po kom to ten Kuboj asi máááá ) a zatím měla šílený štěstí, protože už taky mohla bejt na vozejku (naštíplá páteř z pádu ze stromu)
aha, takže by potřeboavala stálej dozor šikovného psychiatra

PetraK
Nás malý lidije prostě děsej velký prostory, no! A to nemluvim o tom, že si budu muset dycky zavolat hasiče s žebřikem, až budu chtít vylézt nahoru , ale to nevadí, třeba tam budou nějaký háský hasiči, budu je moct zavřít do tý skříně
aby si nedopadla jak mužíček, když ještě byl ženatej s bejvalkou a ona usnula a nechala klíče v zámku. Vzhledem k tomu, že byla těhulí, tak se vyděsil, jestli náhodou se jí neudělalo zle a tak volal hasiče, aby spešl bezpečnostní vložku od dveří odvrtali. Ti byli moooc šikovní a hodní, takže se rozhodli, že mu ušetřej penízky a jeden z nich přelejzal z našeho balkonu na jejich ( podotýkám v sedmým patře a pod náma beton). Byl šikovnej a já ač mi vejšky nevaděj, tak sem byla zelená jak stěna. Rozbil jim jen okno v pokojíčku, aby se dostal dovnitř.... madam byla tak zmožená koukáním na telku, že usnula a nevzbudil jí ani ten hasič, co jí dusal okolo hlavy ....cena za marný výjezd 300,- za zasklení atyp okna 1200,-

no mi právě vůbec nic nenapadá, víš. chodim s komínkama voblečení a dávám je do košů, pak naznám, že tam je to blbost, vyndám to, dám tam jinej komínek, zistim,ž e to taky nevyhovuje..... no. mám sudoku v trojrozměrným provedení
podle tvého popisu budeš mít co dělat ještě o Štědrým dnu

inu
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:14
- Nahlásit

Fajka
ale až na to jednou příjdeš tak mě písni... udělá mě to radost..určitě tě to napadne já ti věřim

a mám... tak rok na rozmyšlenou?

Fakt nevím. Fakt. Asi mě přeceňješ.

brut
aha, takže by potřeboavala stálej dozor šikovného psychiatra

no, spíš implantovat nějakej pud sebezáchovy.. přece nepolezu na kolo, když je venku dvacet centrimetrů sněhu a i auta hrabou jak vo život

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:17
- Nahlásit

inu
a mám... tak rok na rozmyšlenou
to neva jak dlouho to bude trvat ale až na to příjdeš a já řeknu jo to je ono tak budu vědět že seš na správný cestě

Fakt. Asi mě přeceňješ.
nee vím že na to máš

brut
tam žádný cedule nejsou
no ale to je prekérka teda

hahahahahahaha, je vidět, že jsi mě nikdy neviděla jet na kole, páč by jsi tohle jinak nemohla napsat
ty voe někdo kdo se vo holi vyškrábe do takovýho kopce jako na ramštajní akci a v podstatě bez velkejch problémůůů..........já měla mnohem mnohem větší....je pro mě velmi šikovnej a hrdina k tomu !

brut
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:18
- Nahlásit

kachna_
smíchám suroviny (ideálně v robotovi), upeču, naplnim marmeládou
tak to udělej to linecký... jen dej pozor při válení těsta, ať ho neuděláš moc tenký nebo naopak tlustý.... nebo můžeš udělat těsto ( ale ne linecký), pak použít masový strojek s nástavcem a jen vytlačíš tvary, které po upečení slepíš marmoškou

<< 1 ... 981 . 982 . 983 . 984 . 985 . 986 . 987 . 988 . 989 . 990 . 991 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání