Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 981 . 982 . 983 . 984 . 985 . 986 . 987 . 988 . 989 . 990 . 991 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 09:39
- Nahlásit

Fajka

no essi to nestihnu dát dneska do rychtiku ...jako že na 90 % neee tak to uvidíš v sobotu naživo

JOOOOOOOOOOOOOOOOOO VONA MÁ ČERNÝ VLASÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ

jeh!!! to je gůůt
Zrovna přemýšlím zdaliž - jet v mých dokonalých botkách a f černom a tak trochu asi zmrznout, a nebo se nabalit jak pumpa do naprosto neimidžovýho psího voblečení a nemrznout

by mě dohnala možná i k vraždě

vono k ní brzo dojde, páč teď jsme zrovinka opět vepři když jsem před 14 dny přišla od dochtora hlásila jsem jí, že 10.12 mě poslali na sono, což vona nějak nepobrala a hlásila mi před chvílí, že si chtěla vzít příšt pátek dovolenou, sem jí řekla, že to mám ale toho doktora, začla se se mnou dohadovat, že jsem jí neřekla kdy. Znám jí, hodila by na mě, že jsem jí to neřekla a vona chudera nebohá malá ublížená si nemůže vzít ani ten jeden blbej den dovolený a hlásila by to i na nádraži. I vzala jsem telefon a zkusila se přeobjednat-čímž jsem jí tak trochu odebrala vítr z plachet protože se mi to sasrakem povedlo. neřekla ani bůůů, tak jsem jí já řekla, že bych čekala, že aspoň poděkuje, ze slušnosti , řekla mi na to ublíženým hlasem, že to po mě nechtěla, že by si to zařídila jinak. No tak sem jí řekla, že to už teda nemusí . brzo, brzo půjdu sedět a jejímu manželovi se uleví. Jen toho děcka, co bude sirotek je mi líto

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 09:48 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
JOOOOOOOOOOOOOOOOOO VONA MÁ ČERNÝ VLASÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ
no pominuli že na krabičce je hnědá s odlesky do červena...tak co se rozhodě pominout nedá že to chytlo jen na půlku hlavy takže půl je černá a pul je vyplajchovaná zrzavá tak jak byla

sem úúúhylááák s půlkou černý hlavy

jet v mých dokonalých botkách a f černom a tak trochu asi zmrznout
no je tam klubovna kde se doufám bude topit takže na mráz budeš moc vybíhat jen f připadech že pujdeš běhat a nebo že bude potřebovat trochek zchladit
. brzo, brzo půjdu sedět a jejímu manželovi se uleví
řekni hele a my ti pujdem pomoct..dyž to bude kolektivní tak se dvýška trestu rozmělní mezi víc lidí a nebude to tak děsný

jen hlásím že buchty cchu rači od Bruuutice..bo imunytí rakve by mě asi drobek vázli fkérčku

brut
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 09:48
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Tak pc se zatím drží, ale jak dlouho to netuším.

Mám doma oba harantíí...mladej se už včera nedostal do Práglu a dneska po ránu to bylo to samý ( holka má pátek volnej), no a tak budeme péct dort na mladýho narozky, první várku cukroví...

PetraK
takle vona kouká furt, tak moc velká změna nehrozí
ale jsem fakt ráda, satisfakce dobrá

mám radost s tebou

no tak ho holt pak vroucně obejmeš a pošleš do hajzlu, když to nebude fungovat
to bych byla ouplně bez písí a nemohla za váma

inu
dneska jenom na skok, spala jsem asi pět hodin, mám psychickou kocovinu a vodpoledne jdeme na agi, tož tady hlavně neprobírejte nic zajímavýho, asi nebudu mít sílu d
počasí působí? Na agi držím palce, ať se vám líbí a vezme vás za osrdí

Fajka
Ráááámštáááááájn.... mám bolehlaf.... a sto chutí zařvat blbštáááááááá
chudáku ... to bude počasím, jak je u vás? My máme okolo 40cenťáků sněhu a místama dost velkou skluzafku

mám vyprávět můj včerejší zážitek s černoooo barvooooooo?????
ano, prosím

PetraK
já pak můžu hodit do placu, jak jsme tuhle vytvářeli v neděli s Brtnikem vánoční atmosféru
koukej to sem dát.... za chvíli jdu zadělávat těsta a nevím, kdy se sem zase dostanu, tak ať se pobavím

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 09:55
- Nahlásit

Fajka

takže půl je černá a pul je vyplajchovaná zrzavá tak jak byla

já myslim, že voni věděli, že Ti stačí ta černá a ty vodlesky vobstará ta původní zrzavá

sem úúúhylááák s půlkou černý hlavy

ne. už si rrrrrramštajn

no je tam klubovna kde se doufám bude topit

eeh, no jsem nahlodaná.....

dyž to bude kolektivní t

dyž to ude kolektviní, bude to organizovanej zločin a přisypou nám naopak víc a já dostanu nejvíc, jako organizátorka (ostatně jako vždycky už v posudku ze školy jsem měla..... je organizátorkou mnoha třídních akcí, taktně posudek zamlčel, že to byly vždycky ty akce průserový , o brigády se nejednalo )

bo imunytí rakve b
ty vobjednám pro tu čůzu, ale je moc rozměrná, bude muset bejt hodně černejch drobků

brut

to bych byla ouplně bez písí a nemohla za váma

no jo, nedomejšlim věci úplně do konce

koukej to sem dát..

dám za chvilinkuuu

mám radost s tebou

já už ne, páč mi zas nasrala.

brut
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 09:56
- Nahlásit

Fajka
no essi to nestihnu dát dneska do rychtiku ...jako že na 90 % neee tak to uvidíš v sobotu naživo
fotooooo, dej sem fotóó

PetraK
když jsem před 14 dny přišla od dochtora hlásila jsem jí, že 10.12 mě poslali na sono, což vona nějak nepobrala a hlásila mi před chvílí, že si chtěla vzít příšt pátek dovolenou, sem jí řekla, že to mám ale toho doktora, začla se se mnou dohadovat, že jsem jí neřekla kdy

zkusila se přeobjednat-čímž jsem jí tak trochu odebrala vítr z plachet protože se mi to sasrakem povedlo. neřekla ani bůůů, tak jsem jí já řekla, že bych čekala, že aspoň poděkuje, ze slušnosti , řekla mi na to ublíženým hlasem, že to po mě nechtěla, že by si to zařídila jinak. No tak sem jí řekla, že to už teda nemusí .
to je neskutečná kráva ...doufám, že jsi termín nového objednání napsala velkýma písmenama a lupla někam na viditelné místo, aby zase nedělala vlny

Fajka
no pominuli ža na krabičce je hnědá s odlesky do červena...tak co se rozhodně pominout nedá že to chytlo jen na půlku hlavy takže půl je černá a pul je vyplajchovaná zrzavá tak jak byla
tak tohle by chtělo fakt fotku

jen hlásím že buchty cchu rači od Bruuutice..bo imunytí rakve by mě asi drobek vázli fkérčku
buchty klidně upeču i s pilníkama, takže se nemusíte bát

brut
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 09:59
- Nahlásit

PetraK
no jo, nedomejšlim věci úplně do konce
u tebe člověk udělá rád vyjímku

dám za chvilinkuuu
se těším, spěchej, čeká na mě cukroví

já už ne, páč mi zas nasrala.
to k tomu nepatří... pochvalu si dostala ty a ne ona, tak si jí užij a tu krafku ignoruj

inu
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:03
- Nahlásit

brut
počasí působí?

ne, to není kvůli počasí, sem měla poměrně důležitou debatu a pak jsem si ujasňovala, jak se ke všemu postavit.
Zase pejskařina, no

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Kterak Koláče a Brtnik vánoční atmosféru vyráběli

Přijeli jsme v neděli od ségry. První adventní neděle, KOláče musí zdobit byt, vytahalo teda všechny bedýnky se serepetičkama a zároveň, že dá prát. Koláče je fšímavý tak si fšimlo, že na zeleném prostírání je flek od svíčky a jako se ho odstraňovat, flek obložilo vrstvami savýho papíru, nažhavilo žehličku a ještě to podložilo zcela novou vánoční zástěrkou, kterou dostalo k Mikuldovi od ségry a zrovinka ju vyndalo z pytlíku. To aby se nepoškodila deska kuchyňské linky, na které hodlalo operaci provádět...... nažhaveno, operace začíná, probíhá, vosk se úspěšně fpíjí do vrstef savého papíru... do vrstef ... do vrstef.... a do zadele!! fpíjí se to i do zcela nové, právě z pytliku vyndané vánoční zástěrky!! Koláče chce zástěrku zachránit, což se jí úplně tak vůbec teda nepodaří, protože při záchraně zástěrky přehlédne, že tato je z rubu opatřena nějakým igelitovým vyxlajvantem, který teplo žehličky rozdovádí natolik, že se to fše speče v jeden smrdutý chumel Koláče to celý vytrhá, vyvětrá a na zástěrku připne brož, aby nebyl vidět flek. Zapálí po bytě svíčky. Ozdobí byt, a na stole zapálí velikou, perleťovou svíčku.A jde si umýt vlasy, aby bylo vzhledné..... a jak si tak meje vlasy, přijde do kópelky Brtnik a praví..... "Koláče..... já sem zapálil záclony!" Koláče odhodí mokrou patku z čela a lakonicky (a potěšeno, že i její muž je již zdatným paličem) se zeptá, proč že to udělal? "protože sem nandaval světýlka do voken a odstrčil jsem záclonu na tu velkou svíčku"
No tak letos jsme opět splnili vánoční tradici a hoříme

koláče pak šlo a na ohořelou díru na zácloně přišpendlilo hvjééézdičku

Tak milé děti a tetkon už může přijt Jéžišek

brut
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:06
- Nahlásit

inu
sem měla poměrně důležitou debatu a pak jsem si ujasňovala, jak se ke všemu postavit.
Zase pejskařina, no

tak to pak chápu .... jak se ti něco mele v hlavě, tak nemůžeš pořádně zabrat

inu
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:09
- Nahlásit

brut
jak se ti něco mele v hlavě, tak nemůžeš pořádně zabrat

no, dneska asi upadnu do bezvědomí... ale zase mám aspoň celkem jasno, jak se ke všemu postavit... ale stejně, pořád přetrvává takový to "hnus, hnus, velebnosti".

Jinak se krom agi těším na víkend, páč budu píct

inu
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:11
- Nahlásit

PetraK
brut
Kachna

Holky, hoďte po mě do mejla kontaktní adresu, ju?

brut
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:12
- Nahlásit

PetraK
mooooc pěkné a tak nějak k vám patřící

inu
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:16
- Nahlásit

PetraK

čéče... pečeš v říjnu, stromek zdobíš prvního prosince.. nemáš to nějaký posunutý?

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:17
- Nahlásit

brut
mooooc pěkné a tak nějak k vám patřící

my jsme velmi šikovný pár.

brut
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:18
- Nahlásit

inu
dneska asi upadnu do bezvědomí...
to je nejlepší varianta

zase mám aspoň celkem jasno, jak se ke všemu postavit... ale stejně, pořád přetrvává takový to "hnus, hnus, velebnosti".
tak to sme na tom stejně

Jinak se krom agi těším na víkend, páč budu píct
budu píct a budu slavit narozky a budu mít milou návštěvu

Holky, hoďte po mě do mejla kontaktní adresu, ju?
sova odletěla

PetraK
Člen
- Nahlásit

inu

pečeš v říjnu, stromek zdobíš prvního prosince..

a to nevíš ešče, že Silvestra máme už 30.12

nemáš to nějaký posunutý?

ne. ani trochu

Fajka
Člen
- Nahlásit

PetraK
No tak letos jsme opět splnili vánoční tradici a hoříme

koláče pak šlo a na ohořelou díru na zácloně přišpendlilo hvjééézdičku

vy ste numera to snad ani nejni možný : :lol

brut
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:21
- Nahlásit

PetraK
my jsme velmi šikovný pár.
si chtěla napsat...střelený pár..že?

a to nevíš ešče, že Silvestra máme už 30.12
trochu posunutá dopředu

ne. ani trochu
néééé, ani trochu

inu
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:22
- Nahlásit

brut
budu píct a budu slavit narozky a budu mít milou návštěvu

ty máš narozky? Tak fšechno nej!

sova odletěla

danke šéééén

PetraK
že Silvestra máme už 30.12

a Velikonoce máte na Valentýna?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:22
- Nahlásit

brut
fotooooo, dej sem fotóó
nedááááááááááááááááááááááááááááám

Ešusko...kde je v Praze Pujmanová ulice?
Mě jí to na mapách na seznamu nechce najít

inu
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:24
- Nahlásit

Fajka
Ešusko...kde je v Praze Pujmanová ulice?

http://maps.google.cz/maps?q=pujmanova+ulice+praha &um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=Pujmanov%C3%A9,+Praha+4&g l=cz&ei=Jbf4TN-4IsXb4AbsjrzvBw&sa=X&oi=geocode_res ult&ct=title&resnum=1&ved=0CBcQ8gEwAA

Hledej, šmudlo

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:24
- Nahlásit

už nic už to mám..vona se jmenuje Pujmanové... je to Pankrác..Servác, bonifác...

inu
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:25
- Nahlásit

Fajka
už nic už to mám..vona se jmenuje Pujmanové

není nad to vědět to přesně

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:25
- Nahlásit

PetraK

Jo a Frojd Alchajmr (králík-němec) zatim žije, včéra jsem šla v noci dát králíkům a byl tam. Bohužel i Mája s Cirem, takže je opět v pr...., ale zatím nic není ztraceno

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:27
- Nahlásit

inu
není nad to vědět to přesně
no to zajisté...

kachna_

(králík-němec) zatim žije, včéra jsem šla v noci dát králíkům a byl tam
ty vado že by mu to zachránilo život že utek????
je to chytrej němec!

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:28
- Nahlásit

Fajka
ty vado že by mu to zachránilo život že utek????
ne, je to kretén, kdyby nevykop ty dvířka, tak se vůbec nic nestalo

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:30
- Nahlásit

kachna_
ne, je to kretén, kdyby nevykop ty dvířka, tak se vůbec nic nestalo
aha takže vlastně jen potvrzuje to že je to němec...

inu
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:34
- Nahlásit

Fajka
o němec..

co tim chceš jako říct?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:37
- Nahlásit

inu
co tim chceš jako říct
že 98% němců co sem v životě potkala a že jich nebylo málo ...jsou byli a budou kreténi...
stačí takhle po lopatě?

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 10:40
- Nahlásit

inu
co tim chceš jako říct?

Fajka
že 98% němců co sem v životě potkala a že jich nebylo málo ...jsou byli a budou kreténi...stačí takhle po lopatě?
jo, tos to vylepšila

<< 1 ... 981 . 982 . 983 . 984 . 985 . 986 . 987 . 988 . 989 . 990 . 991 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání