| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 09:45
- Nahlásit
kachna_
.
jakej problém, vpadnem tam s pokřikem "ramštájn", to bude oslava, na kterou švagrová do smrti nezpomene
žjo to je nápad!! takže...
mishi
máš ráda svou švagrovou??
Fajka
jj kor dyž budem fšichni v růžovým
a vokážem jim bombarďáky? všem?
nešplhej
no jak myslíš teda, ale nadávej jen sobě
mám pocit že ne
takžes furt unavená a drbeš se jak zablešenec?
musíš to říct dochtorce!!
jo hlavně pro Imunitu aby sme se něco dozvěděli
no když vona Kroka nechce, vona chce klepat na vokno. řikala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 09:47
- Nahlásit
Fajka
Piňdo!
přestaň se mi posmívat!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 09:52
- Nahlásit
PetraK
vokážem jim bombarďáky? všem
to všem nezní tak děsně jako dyž si představim že je ukážem všechny
takžes furt unavená a drbeš se jak zablešenec?
musíš to říct dochtorce!!
nooo vlastně joooo drbat sem se nepřestala ..paradox je že dochtorka řikala že ty první atb byli moc slabý a blbý (asi proto že je předepsala jiná doktorka) a po jedný krabičce se mě hodně ulevilo no a ted po těchle prej silnějších a třech krabičkám mě příjde že nic..že je to furt stejný :-//
no dochtorce to řikat nemusím bo tak už mě řekla že za dva tejdny na krev a dyž to tam bude furt tak mě rovnou pošle někam k odborníkoj... to bue asi ta samotka s kapačkou na infekčním to se fakt těším
vona chce klepat na vokno. řikala
to bude hlavou o sklo po jednom štamprdleti
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 09:58
- Nahlásit
kachna_
jakej problém, vpadnem tam s pokřikem "ramštájn", to bude oslava, na kterou švagrová do smrti nezpomene
Což vo to, švagrová by vás uvítžala i s těma bombarďákama, ale co by na to řekly dětičky, to nevim nevim. Mimochodem, má 13 koček a jen jednoho psa, takže by nebylo od věci tam vpadnout ešče s 12 čoklidama. ))
Fajka
aaaaaa naše zbloudilá mishi, kde paak se tůůláš?
No kde by... Furt v práci bo řešim barák (momentálně je to nová sedačka) bo těhotnou 18 letou sestřenku, co žije s babičkou a ta je z toho šedivá, bo mi zase chtěj kousat Gastona a do toho nemocnej děda co minulej tejden umřel a ve středu měl pohřeb. To je dostatečná omluvenka, že jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:01
- Nahlásit
Fajka
o všem nezní tak děsně jako dyž si představim že je ukážem všechn
pomoct, pomoct!! si naprosto blbá, blbá, blbá, nejblbější
rovnou pošle někam k odborníkoj..
a proč to důra neudělala hned??? jako?? ty jo fakt, tohle zdravotnictví je sasrak
to bue asi ta samotka s kapačkou na infekčním
no to jim tak asi dovolíme!! Ale proč by samotka na infekčním, to bys musela někoho vohrožovat a boreklu nepřeneseš, páč nejsi komár. Si teda Kloš,dobře, ale to voni nevědí, to sme jim neřekli
to bude hlavou o sklo po jednom štamprdleti
: si dneska ňák ve formě, řekla bych, že asi léky uš začly konečně zabírat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:02
- Nahlásit
mishi
To je dostatečná omluvenka, že jo?
ty vole to je omluvenka na tři roky. S dědou je mi to líto. Jak je naduši?
chtěj kousat Gastona
kdo?? zas ty kreténi?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:08
- Nahlásit
mishi
zase chtěj kousat Gastona
hele a nevyplatil by se ti ten D.A.S.? (já vim, že s tim otravuju, ale já to mám za 400 měsíčně a určitě by to šlo ještě stáhnout níž) a když se něco stane a ty se budeš soudit, zaplatí právníka, soudní výlohy, odhad škod... (nefunguje to ale, když se někdo bude soudit s tebou)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:09 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
mishi
jejda jeda.. kukám že taky nevíš co dřív řešit chjooo já to říkám furt že letošní rok je nějakej divnej
PetraK
a proč to důra neudělala hned??? jako?? ty jo fakt, tohle zdravotnictví
ňáky přepisy bo co ..nejdřív to musí zkusit ona a dyž se nepovede tak pak až mě může doporučit někam jinám... jako v tomhle případě to de ale co dyž je to něco vážnýho ..že by se taky třá dotyčnej nemusel dočkat konce tý pokusný léčby že jo
Ale proč by samotka na infekčním, to bys musela někoho vohrožovat a boreklu nepřeneseš, páč nejsi komár. Si teda Kloš,dobře, ale to voni nevědí, to sme jim neřekli
no asi sem profláklá jako nebezpečnej Kloš už fšade
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:58
- Nahlásit
Fajka
ňáky přepisy bo co
po....ný předepisy - a přesně jak říkáš, co kdyby to byl nějakej obr průser, tak díky předpisům ..... ale co se divim, co se kurnik v tomdle státě divím.
No pani třá se to polepčí po dobrání práškůch??
no asi sem profláklá
asi seš pověstná
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:02
- Nahlásit
PetraK
Na duši už je líp, ale děkuju... Teď už se všecko zase vrací do zajetých kolejí, jen bám to občas docvakne, tak je chvilku smutno...
kdo?? zas ty kreténi?
Nééé, tam já už nechodim. Tohle byl omyl, pánovi utekl pes, když vyjížděl autem. Já vzala Gastona okamžitě do ruky, páč to bylo v den pohřbu a už jsem si nemohla dovolit jet na veterinu a pes kolem mě jenom lítal a ňafali na sebe. Pán ho okamžitě chytnul a odvedl a hrozně se omlouval. Upe jinej přístup. Oni se teda s Gastonem přes plot moc nemusej, ale je to jiný jak u ostatních psů. Gaston letí podél plotu a Ňafe a on z druhý strany, ale Gaston se ke konci plotu zasekne a očuchává a kňučí, jako by chtěl za nim. No, prej je to štěně, ale je to teda vobluda vobrovská.
Mimochodem, Gastoňákovi bylo v náručí dobře, ani se nesnažil se dostat dolů, aby si to s nim vyříkal. Jen si tak klidně hověl v náručí a ňafal na něj z vrchu. Mi to došlo až později, ale von je fakt asi přerostlej jorkšír! ))
kachna_
hele a nevyplatil by se ti ten D.A.S.?
Už se na něm pracuje.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:04
- Nahlásit
Fajka
Pani, vy jste nemocná?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
mishi
tak je chvilku smutno...
já vím.Zas ale jemu už je dobře. To jen nám, co zvostanem, je smutno.
Upe jinej přístup.
tak alespoň že tak.
Mi to došlo až později, ale von je fakt asi přerostlej jorkšír! ))
můžete zkusit teda třá mašličku na šošolku
mishi
Pani, vy jste nemocná
no jo, tetkon už nejen na hlavu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:09 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
mishi
Pán ho okamžitě chytnul a odvedl a hrozně se omlouval. Upe jinej přístup
aspon že tak .... čék pak není tak naštvanej...
dolů, aby si to s nim vyříkal. Jen si tak klidně hověl v náručí a ňafal na něj z vrchu. Mi to došlo až později, ale von je fakt asi přerostlej jorkšír!
tak tohle by u mě neprošlo..jednak Fáju neunesu a druhám i kdybych jí unesla určo by nezůstalal v náručí jen poblafávat...
Kolik má Gastoňák vůbec kilo že ho uneseš? ty křechká dífčina
Pani, vy jste nemocná
no jooo na hlavu už dlouho, ale to už se asik nepočítá to už je standart ale tedkon sem si přivezla z dovči na Mácháči dárek v bodobě borélii tak se je snažim vymítit a ňák se nedaří
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:10
- Nahlásit
PetraK
no jo, tetkon už nejen na hlavu
smě předběhla
alke máš to u mě schovaný jak v trezoooru!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:14
- Nahlásit
Fajka
jednak Fáju neunesu a druhám i kdybych jí unesla určo by nezůstalal v náručí jen poblafávat.
ty vado- živě sem si to představila!!!!!! haháááá
Kolik má Gastoňák vůbec kilo že ho uneseš? ty křechká dífčina
taky sem si říkala . Já bych ešusa taky nezvedla- třicet kilo je na mě moc.
alke máš to u mě schovaný jak v trezoo
gůt, vim kde hledat až budu potřebovat
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:40
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRáááááááááááááááááááámštááááááááááááááj nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn na věčné časy a ani o fteřinu déle.....
teda dámy, vás dočítat, to je na dlooouhý hodiny....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:43
- Nahlásit
vlk
RRRRRRRRRRRRáááááááááááááááááááámštáááááááááááááá j nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn na věčné časy a ani o fteřinu déle.....
ach to je nádhera po všech těch růžovejch blivajzech!! Nadbůchzaplať za VLKA A MIŠU
teda dámy, vás dočítat, to je na dlooouhý hodiny.... +
neříkej vlku, že ses tim prohrabala??? ešivá jo, tak TO JE NA MEDAJLU. Páč já třeba dlužím brůtici odpověď třetí den, ale už nevim vůbec na který stránce to bylo
Pani asi blbej dotaz - nepřijedete se ve středu srazit do Berouna?? Vim je to daleko, ale ptám se páč náhoda je blb, třá tou dobou tu zrovna někde budete.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:51
- Nahlásit
PetraK
to je nádhera po všech těch růžovejch blivajzech
tttssssssssssss
ty vado- živě sem si to představila!!!!!! haháááá
no no no .... nevím co je na tom tak ftipnýho??? si nikdy neviděla klíště na psoj??? no tak si tojen předstaf vobráceně nooo
vlk
Vlkštaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ahoooooj vlku
japá se máte???
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:52
- Nahlásit
PetraK
Pani asi blbej dotaz - nepřijedete se ve středu srazit do Berouna?? Vim je to daleko, ale ptám se páč náhoda je blb, třá tou dobou tu zrovna někde budete.
..... tou dobou budu makat pro pana Lančmíta... tak si to holky užijte a věnujte nám aspoň tichou vzpomínku....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:54
- Nahlásit
Fajka
japá se máte???
.... až na tu vichřicu co nám funí kolem baráku a snaží se vodnýst střechu, dobře....
na rajče jsem šoupla pár fotek aby ste se mohli pokochat naším zvířecvem i když tam teda nejni všecko...
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 12:08
- Nahlásit
Fajka
Kolik má Gastoňák vůbec kilo že ho uneseš
v průměru tak 25, takže se to dá. Sice když ho nosim v baráku po schodech do patra, aby probudil páníčka, tak u toho dost těžce funim, ale ještě ho unesu.
ale tedkon sem si přivezla z dovči na Mácháči dárek v bodobě borélii tak se je snažim vymítit a ňák se nedaří
Nebylo by lepší si z dovči vozit pohledy a turistický známky než takovýhle nemoci? Takže jsi doma v pelechu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 12:10
- Nahlásit
Fajka
tttssssssssssss
ňák ti uchází pjoumatika děvenko
evím co je na tom tak ftipnýho??
celkem slušnej videoklip sem si pustila před vočama
no tak si tojen předstaf vobráceně nooo
eh, ale to by pak bylo ve fázi, že to klíště se vytáčí
vlk
makat pro pana Lančmíta.
kdo je Lančmít? A je aspoň vepřovej? Nebo kuřecí
ichou vzpomínku....
zpomínku jo, ale tichá asi nebude
na rajče
sim tě a pro debila mě, hoď ešče odkaz na rajčecí adresu. kuju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 12:11
- Nahlásit
mishi
Sice když ho nosim v baráku po schodech do patra, aby probudil páníčka, t
aha, takže ty máš natrénováno
Nebylo by lepší si z dovči vozit pohledy a turistický známk
no bylo, ale copak nevíš, že vona je ouhyl? No aco si tak ouhylnej tůrista přiveze místo pohledů, no?? Takovoudle prasárnu, no
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 12:18
- Nahlásit
PetraK
URL
kdo je Lančmít? A je aspoň vepřovej? Nebo kuřecí
Lančmít Mittal.... můj chlebodárce, ale je sváteček tak máme 100% příplateček....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 12:23
- Nahlásit
vlk
šiš pani to sou úúúplně krásnový fotky, vůbec nevím, která je nejkrásnější, nebo nejftipnější, nebo nejroztomilejší, páč.... šéckyprostě no.
Lančmít Mittal.
no to vim asi tetkon vo hodně víc teda, no ale prostě vepřovej asi nebude teda . No my na vás spomenem se slzou f oku aspoň, Budete škytat, jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 12:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Ty vado!! Nejvyšší bůch nasratosti!!!
doporučuju zvětšit na normální velikost
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 12:54
- Nahlásit
PetraK
Lančmít Mittal.
bejvalá Nová Huť Klementa Gottwalda.... Lančmít se menuje Laksmi Mittal a před pár lety to koupil.... takže teďka my bílí děláme pro černý....
Ty vado!! Nejvyšší bůch nasratosti!!!
jo to je jináč normální šibák, akorát ho tam furt nasíral nějakej cizej pes....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 12:59
- Nahlásit
vlk
bejvalá Nová Huť Klementa Gottwalda....
. Lančmít se menuje Laksmi Mittal
uš sem doma!!! No pani, tak ve středu se bude Lančmít otřásat škytafkou, jak ná vás budem myslet.
akorát ho tam furt nasíral nějakej cizej pes....
vypadá fááák viditelně naštvaně. A ani se mu nedivím . proč majitelé toho druhýho šibáka nechali, aby ho nasíral? Nechápu no
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:03
- Nahlásit
PetraK
proč majitelé toho druhýho šibáka nechali, aby ho nasíral? Nechápu n
voni ho nenechali, šli o kus dál, ale von už byl pak nasranej na fšecko.... ony některý šiby ty výstavy nemusej, tak jsou celou dobu takový napruzený...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:26
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Tak jsem se konečně dostala k netu.
Ráno jsem si byla pro atb, páč jsem v noci kvůli kašlíku nemohla spát.
Pak jsem se byla podívat v azyláku, kde je dneska den otevřených dveří, no a poté jsem upadla do pelechu
inu
ještě vopčas mu říkáme láskyplně vemínko... to když provede nějakou vopravdovou pitominu na zasmání nebo má obzvlášť povedenej výraz
to vysvětli těm, co mě obviňovali z druhý světový
pitomci
myslím tu debilitu tvářit se, že jsou nějaký trendy vozdoby
mnooo, ale oni bohužel sou, páč se říděj tím, jaké barevné kompozice určej návrháři. Jinak by je spousta lidí nekupovala ...
inu
Tož berem káru (kdyžtak ještě dám vědět, kdyby se něco zvrtlo - do pondělka, možná je na káře závada), takže v kolik je teoreticky sraz?
9-10 v Berouně u nádraží nebo u nás?
Teda koukám, že bude předváděčka bombarďáků, rychlo návštěva u mishi rodinky v Práglu a zároveň ještě procházka s hospodou
mishi
Furt v práci bo řešim barák (momentálně je to nová sedačka) bo těhotnou 18 letou sestřenku, co žije s babičkou a ta je z toho šedivá, bo mi zase chtěj kousat Gastona a do toho nemocnej děda co minulej tejden umřel a ve středu měl pohřeb.
taky dobrý
Sem ještě nestihla poslat fotky, ale polepším se a konečně nějaký vyberu
|