Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 882 . 883 . 884 . 885 . 886 . 887 . 888 . 889 . 890 . 891 . 892 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 10:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

inu
brut

Moje první vzpomínka

si taky pár věcí pamatuju - třá jak jsem fotra vytáčela tím, že jsem systematicky do sanitky se setrvačníkem rvala žvejkačku a von to musel furt vopravovat. To byl tehdy ještě doma,tak to mi bylo tak asi dva a půl roku. Přesně si pamatuju, jak ta sanitka ve tmě kráásně blikala, když se pustila. A taky jak byl fotřík vytočenej, když to po dvacátý rozšroubovával, když jsem "přišla" (jestli se tomu v tomhle věku dá říkat, přišla ) s tim, že to nejezdí a pak ještě dvě tři věci,kdy jsem ho naprosto zničila , a asi úúplně nejstarší vzpomínka je z chaty - kdy jsem seděla u stolu místo bryndáku jsem měla takovou umělohmotnou zástěrku s obří kapsou, kam mi odpadávalo to, co nedorazilo do pusy-páč to byl jeden u prvních pokusů o samostatný stolování , si pamatuju, jak jsem to pak z tý kapsy lovila

rozvedený rodiče
taky se to dá postavit tak, že se pokusim vyvarovat toho co za chyby dělali voni třá moje máma hned - vůbec nechápu, proč si s fotrem pořizovali chatu, když fotr je naprosto naprosto manuálně nezručnej tvor - s timdle pseudokutilem se něco takvýho nedá podnikat - to je - zvlášť, když jsou oba cholery - úplně jasnej výsledek. A takovejch věcí by se u nás našlo
Třá zrovna já -otec furt že druhý dítě, druhý dítě a že by se doma nějak jako předřel to moc nehrozilo. Máma do druhýho jít nechtěla ( že by intuice??? :up no a přesně zásadní chyba- souhlasila proto, aby pak třeba jednou fotr kvůli tomu nevodešel. A proč nakonec fotr odešel? No páč s druhým dítětem bylo moc starostí přeciž /zjednodušeně řečeno /
Pravda, kdyby si stála za tím co sama vnitřně cejtila, nebyla bych tu (a svět by přišel vo moc ), to je fakt , ale zrovna pořizování si dětí, je o tom, že se na tom shodnou oba a ne že to jede podle jednoho. Fotr by podle mě odešel tak jako tak, páč je to rozmazlenej spratek, ale máma by bývala na krku neměla haranty dva, ale jen jednoho.

inu

zvládneš

sem tu sama! Jen tím tak proskakuju.

inu
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:15
- Nahlásit

PetraK
brut

Je tady v tý sbírce ouhylů někdo, kdo má normální rodiče?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:19
- Nahlásit

inu

Je tady v tý sbírce ouhylů někdo, kdo má normální rodiče

Fajka? a Jani?, ale ta jich má zase moc

inu
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:20
- Nahlásit

PetraK
ale ta jich má zase moc

polyandrie nebo polygamie se nepočítá

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:33
- Nahlásit

inu
polyandrie nebo polygamie se nepočítá

a to máš fuck jak k nim přišla, třá jí je přidělil národní výbor

Já tu dneska asi usnu, usnu, usnu. Nějak jsme nemohli s Brtnikem, po povedením večeru usnout a já navíc, dneska potřebovala přijít když ne dřív, tak rozhodně ne pozdě a tak jsem se bála, že zaspím, až jsem nespala Radši. Jsem tak trochu K. ó.
A venku je tak krááááááááááásně.

inu
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:36
- Nahlásit

PetraK
třá jí je přidělil národní výbor

to zas měl někdo protekci a nebudou třá někde chybět?

Nějak jsme nemohli s Brtnikem, po povedením večeru usnout

ouhylové

A venku je tak krááááááááááásně.
jojo! A já sedím doma a peru

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:46
- Nahlásit

inu
nebudou třá někde chybět?

no bať, dobrejch rodičůch neni nikdá dost

ouhylové

taky myslíš jen na jedno sme si povídali vo kuldůrních zážitcích ne?

A já sedím doma a peru

hm, tomu řikám náplň práce. šak ale pere pračka ne? Tak se di córnout.
Pošta nyc?

inu
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:51
- Nahlásit

PetraK
taky myslíš jen na jedno

to víš, někdo vo tom mluví a někdo to dělá

Tak se di córnout.
sem byla s Orislamákem

Pošta nyc?
zatím ne-e a hrnky huž néso

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:55
- Nahlásit

inu

to víš, někdo vo tom mluví a někdo to děl

to je jak u výkopu

sem byla s Orislamákem

závidim, bohapustě závidim.

hrnky huž néso

to si děláš srandu!!!!!!!!! Jak to že nejsou???

inu
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:58
- Nahlásit

PetraK
to je jak u výkopu

Tam přece tři čumí a jeden dělá

závidim, bohapustě závidim.
stejnak je to málo. Nejradši bych zdrhla na celej den do lesůch, ale nejde to. Budem pomáhat švárovi se stěhováním krámůch.

to si děláš srandu!!!!!!!!! Jak to že nejsou???
Páč lidi sou nenažraný

Hele: URL

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 12:06
- Nahlásit

inu
Tam přece tři čumí a jeden dělá

no tak to je pak něco jako pípšou už

zdrhla na celej den do lesůch,

jo tomu rozumim , tak jdi honej ještě zase ven, než to vypukne

nenažraný

no ale kurnik jak mohli fšichni sežrat takový čekulády? My to tu dáváme dohrady taková armáda... no nic, budou tlustý! budou mít žíly zanešený tukem a plecháčkům upadne ucho. No.

Hele

navýšili!! Nebo blbě koukám??

inu
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 12:09
- Nahlásit

PetraK
no tak to je pak něco jako pípšou už

ale tak to na výkopech fungá! čumím na to už přes měsíc z vokna

tak jdi honej ještě zase ven, než to vypukne
to huž nejde, páč už čekám, kdy zavolaj
Ale ráno to bylo hezounký.. šli jsme na Bílou horu, nikde nikdo.. jen slunce

no ale kurnik jak mohli fšichni sežrat takový čekulády?
víš, voni to škudlí celej rok a pak to pošlou. Kdyby to kupovali od začátku soutěže a dělali to "poctivě", tak se dostane na každýho. Takhle mají obaly z celýho roku a tak posílaj jak vzteklý

navýšili!! Nebo blbě koukám?
Faaakt? Ráno tam byla nula jak talíř vod vozu

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 12:14
- Nahlásit

inu

ale tak to na výkopech fungá! čumím na to už přes měsíc z vokna

no jo,a le zas na druhou stranu, vono to kopání je pěkná dřina- zkoušelas to někdy?? Vod krumpáče máš krvavý mozoly natošup /a taky s tim hodně rychle prokopneš kdejakou rouru - to vim z vlastní zkušenosti na chalupě /, takže se není čemu divit, že se takhle střídaj. To stejný, vyhazovat to nahoru lopatou-taky žádnej medík

Ale ráno to bylo hezounký.. šli jsme na Bílou horu, nikde nikdo.. jen slunce

gůt, gůůt, supr gůůůt, tohle bylo na nezaměstnanecký době to nejlepčejší - svobodný procházky s čoklem, jak si člověk zamanul

víš, voni to škudlí celej rok
fakt myslíš?? Copak můžou vědít, že bude soutěž nějaká?

Faaakt? Ráno tam byla nula jak talíř vod vozu
no asi jo, vo čtyři ticky!!

inu
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 12:21
- Nahlásit

PetraK
zkoušelas to někdy??

jo kopala jsem na zahradě hrop pro našeho prvního pséka

tohle bylo na nezaměstnanecký době to nejlepčejší - svobodný procházky s čoklem, jak si člověk zamanul

ale stejnak si furt přijdu divně že nejsem f práci...

fakt myslíš?? Copak můžou vědít, že bude soutěž nějaká?
NEKECÁM! Letos před půl rokem už jedna byla: nasbírej si kódy na dárek a účastni se losování o auto. Chtěla jsem velkej fialovej batůžek (protože můj starej už dosluhuje), ale na to jsem potřebovala kódy v hodnotě 40ti bodů (malá čekuláda = 1 bod, velká 3). Sbírala jsem od začátku a když jsem to skoro měla, tak nejenže už dávno nebyly batohy, ale ani nic dalšího
Tehdy na webu byla diskuze a tam se soutěžící těm, co nevyhráli a byli naštvaní posmívali, že to mají dělat jako oni: sbírat obaly po celý rok. Tehdy cen bylo kolem 4000. Tentokrát jich udělali 15 000 a co myslíš? Necelý dva týdny od soutěže a jsou kompletně pryč Na každýho v rodině si můžeš nechat poslat tři hrnky, čehož ty lidi podle mě taky využívaj Takže někdo nemá nic a někdo má fialovou domácnost Tomuhle neříkám soutěž.. pokud to fakt nesbíráš rok dopředu, tak si ani neškrtneš

no asi jo, vo čtyři ticky!!
.. do dvou dnů je to pryč

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 12:28
- Nahlásit

inu

pokud to fakt nesbíráš rok dopředu, tak si ani neškrtneš

hm, tak na tom to je celý založený teda abys kupovala a žrala jako blbá celej rok , třá to stihneme?

ale stejnak si furt přijdu divně že nejsem f práci...

di do háje, di doháje, fakt. Povidám ti aby sis to užila, pak zas budeš makat jak barevná a bude Ti líto, žes sis to nechala proklouznout tuhletu dobu!!

ostatně - to jsem Ti chtěla říct- jak ses ptala na tu vnitřní svobodu, co Ti neumím popsat..... asi nejvíc se tomu blíží, že ti tetkon vocituju Tilldu , kterej si to vypůjčil od Edity Pijafů:

" Je Ne Regrette Rein!". Neboli žij tak, abys sis nikdy nemusela řict, že něčeho lituješ tzn, ale ani toho COS NEUDĚLALA. Protože to už nikdy nevrátíš.

jo

no tak vidíš, že to neni zrovna čurina.

kopala jsem na zahradě hrop pro našeho prvního pséka
, no to nejni nejlepčí zkušenost, no.
A co to bylo za hafana?

inu
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 12:34
- Nahlásit

PetraK
abys kupovala a žrala jako blbá celej rok

no, jenže já nežeru, že. Tak max tři čekulády do roka. Žralo se hodně u nás v laborce, ale obaly nikdo nechtěl, tak jsem je uzurpovala
Já se obejdu i bez toho hrnku, ale říkala jsem si, že by to bylo stylový: Jitky na fóru, Jitka na hrnku Prostě taková malá blbost pro radost

Jestli to nestihnem, tak neva (mimochodem, ono je dost možný, že se kódy a obaly ztratěj "cestou".. už se nám to stalo několikrát, proto nejradši podobný zásilky odesílám z pošty u hlavního nádraží), třeba bude další soutěž vo fialovou čepici s rohama

di do háje, di doháje, fakt. Povidám ti aby sis to užila, pak zas budeš makat jak barevná a bude Ti líto, žes sis to nechala proklouznout tuhletu dobu!!

No, já to nemyslím tak, že si z toho neberu to dobrý, ale je to "flákání se" na "cizí" náklady, jestli mi rozumíš... holt mám něco jako svědomí

něčeho lituješ tzn, ale ani toho COS NEUDĚLALA. Protože to už nikdy nevrátíš.
jo, jo, tohle mám na paměti..

no tak vidíš, že to neni zrovna čurina.
to není, jenže voni sou mušský a maj nějaký svaly.. narozdíl vode mě

no to nejni nejlepčí zkušenost, no.
A co to bylo za hafana?

no, to byla tak hrozná zkušenost, že kdykoliv na to vzpomenu, tak se mi chce řvát.. takže i teď Devatenáctýho to bylo tři roky... v neděli přidám svíčku i za něj..

A co to bylo za hafana?
NOčko, takže ta jáma byla fakt hluboká a velká...

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 13:03
- Nahlásit

inu
Žralo se hodně u nás v laborce, ale obaly nikdo nechtěl, tak jsem je uzurpovala
znám, takhle jsem vyuzurpovala kdysi dávno přes dobrou vodu nádobí

Prostě taková malá blbost pro radost

třá to ešče vyjde, neházej flintu nikam natož do obilí

vo fialovou čepici s rohama
tak s tou ale pak přijedeš, až se nám podaří se srazit fšécky.
Furt nad tim špekuluju, jak to udělat, kdy a kde,což ani tak nevidím jako problém, ale spíš to, jak to udělat s tvým přespáním, páč to si nemyslim, že by náčelník Zrzavá huba Ešusí byl nadšenej z psího hošíčka v JEHO bytě. todle vidim jako nutnost nějak pořešit. Von tam strpí třá Kolumbusa, ale toho zná

holt mám něco jako svědomí
no tochápu, jenže to není tvoje vina a přání, tadle situace, rozhodně se za to nemusíš trestat špatným pocitem viny- bože, bože, kdo nám tohle vždycky implantuje do podvědomí. Ty se nesnažíš v tý situaci - kterou jsi navíc ani sama nechtěla - zůstat, snažíš se jí řešit, takže se přestaň laskavě trestat výčitkama svědomí, bože, to je klasika. Svědomí.... výčitky... pocity viny.... to v tomhle případku tady nemá co dělat. dooprady. věř mi.

, tohle mám na paměti..
gůt, tak se toho drž.

.. narozdíl vode mě

no ale šichta to je , uznej, von ten krompáč blbej je těžkej jak sviň.

tak se mi chce řvát.. takže i teď Devatenáctýho to bylo tři roky..
jo znám. příští rok v únoru to bude 9!!!! let a není to nějak moc lepší.

, takže ta jáma byla fakt hluboká a velká...
ne kvůli tomu jsem se neptala. To jen tak, že jsem si říkala, jakej byl tvůj první rafan

inu
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 13:08
- Nahlásit

PetraK
znám, takhle jsem vyuzurpovala kdysi dávno přes dobrou vodu nádobí

problém je, že většinou sbírají úplně všichni (třá hvězdičky z Aquily ), takže je rvačka. Našinec nemá moc šancí to nasbírat sám, pokud nepije jak duha nebo nebo nemá čekuládu každej den

tak s tou ale pak přijedeš, až se nám podaří se srazit fšécky.
na sto péro. Už mám i čelenku se Shrečíma ušima a jednu plastovou Vikingskou helmu s rohama Akorát nemám moc možností si to někam vzít

Furt nad tim špekuluju, jak to udělat, kdy a kde,což ani tak nevidím jako problém
A je takovej problém srazit se někdy ráno, vobejít Prokopák nebo co to tam máte, a my pak s Orisláfkem pofičíme směr Brno?

snažíš se jí řešit, t
jenže ji neřeším dost intenzivně, víš? Řeším ji blbě, páč jsem v ní nikdy zatím nebyla, takže nevím, jak se správně pochlapit.

uznej, von ten krompáč blbej je těžkej jak sviň.
Ani nemluv. Kor dyš je namrzlá půda

To jen tak, že jsem si říkala, jakej byl tvůj první rafan

nepochopenej a nezapomenutelnej. Nádhernej vovčounek bez PP, typ Rex, celej život zdravej, milující lidi... a neposlouchající mě (mojí vinou )

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 13:16
- Nahlásit

inu

že většinou sbírají úplně všichni

jo , no tohle bylo v mý pře-předešlý milůvaný práci a nikdo nesbíral, fasovala sem tam voda -hlavně pro kluky stěhovácký - no a tak šécky bodiky byly méééé

Akorát nemám moc možností si to někam vzí

to nechápu, zkus s tim vyrazit třá právě na pracák
no takže to prostě ale šécko přivezeš na to srážení a hásky se fšeckny voblíknem.... jo?

A je takovej problém srazit se někdy ráno, vobejít Prokopák nebo co to tam máte, a my pak s Orisláfkem pofičíme směr Brno

no to pravda neni, ale byl by to pro Tebe děsnej vopruz. ty jsi z největčí dálky a já furt špekuluju, jak to udělat.

, takže nevím, jak se správně pochlapit.
já drtila stránky s nabídkou práce, furt vyhledávala a obesílala. furt dokola jak blb.

. Kor dyš je namrzlá půda

jo my, když umřel Murphy měli sice v únoru, ale na kopání dobrý počasí. když pak o rok později umřela jeho nej kámoška Dynda a chtěla jsem jí zakopat u nás na zahradě na chalupě, byl takovej krutej mráz, že to nešlo. To mě dodnes hrozně, hrozně moc mrzí.

nepochopenej
a neposlouchající mě (mojí vinou
nezapomenutelnej

velmi velmi dobře znám. Ach jo. Votočme list rači asi. Sentiment si necháme na pošmournej den

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 13:17
- Nahlásit

Ramštááj ve spolek!!!

Vás dočítat teda to je nadlidskej úkol

nestíhám to zrovna sem doškrábala stěnu a natřela savem ted du ven bo je tam háásky a potřebuju svázat stromky před zimou...nicméňě sem se s váma chtěla podělit o jednu nádhernou ba úžasnou radost
tady je:

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 13:20
- Nahlásit

Fajka

tady je:
týýý vole!! to je kráása!! to je krása!§ Vidiš a ty ses tak bála. Dobřes vybírala cérenko. dobře

ted du ven bo je tam háásky
no a já du tak akurát do řiti, bo je tam sice hásky, ale musim smrdět tu!!

dočítat
nedočítej, ale jedno si zapamatuj: BRRRŮCE WELICE BYL DOKONALÝ WELICE, je to fakt gůůt.

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 13:24
- Nahlásit

PetraK
týýý vole!! to je kráása!! to je krása!§ Vidiš a ty ses tak bála. Dobřes vybírala cérenko. dobře
no joooo , je to těžký odhadnout někdy ale prej teda je to drak už sice zlikvidovala klávesnici vod nojtbuka bo z něj vytrhala tlačítka al evšici všici jí milujou, Sáša, nový páníčci, všichni kdo k ním příjdou , protože to je milující vrnící tulící se tvor na čtyřech tlapkách

měla štěstí holka aspon jeden happyend v tomhle roce

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 13:27
- Nahlásit

PetraK
BRRRŮCE WELICE BYL DOKONALÝ WELICE, je to fakt
že bych vatáhla čífa do kina? písni jak se to jmenuju mrknu kdy to dávaj u nás a ted už letím ven.. tak páááááa hezkýho víkenda!

inu
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 13:33
- Nahlásit

PetraK
o tohle bylo v mý pře-předešlý milůvaný práci a nikdo nesbíral, fasovala sem tam voda -hlavně pro kluky stěhovácký - no a tak šécky bodiky byly méééé

to je nejlepčejší kombiné

to nechápu, zkus s tim vyrazit třá právě na pracák

A pojedu do krásný polstrovaný cely v místním blázinci Prej tam není připojení na net

ale byl by to pro Tebe děsnej vopruz

Bože, myslíš, že dyš sem randila s Pražákama, že to některej řešil?
Vopruz nevopruz, naplánuj něco zajímavýho a pěkný počasí a přifrčíme

já drtila stránky s nabídkou práce, furt vyhledávala a obesílala. furt dokola jak blb.

jo, jo, já vyhledávám, měla bych i obesílat, já vím, že jo, jenže já kráfa furt řeším tu Anglii.. jak to jako skloubit? Kdybych si našla práci a on našel ten grant tak by vznikla nepříjemná situace pro fšecky strany

dyž umřel Murphy měli sice v únoru, ale na kopání dobrý počasí. když pak o rok později umřela jeho nej kámoška Dynda a chtěla jsem jí zakopat u nás na zahradě na chalupě, byl takovej krutej mráz, že to nešlo. To mě dodnes hrozně, hrozně moc mrzí.

hrozný je to za každýho počasí Ale je fakt, že dyš Bondyho uspávali, tak jako by řvalo samý nebe: déšť se sněhem lítal jak steklej... kurnik, změňme téma.. sice nejsem f práci, takže můžu řvát po libosti, aniž bych musela vysvětlovat, ale stejnak...

Votočme list rači asi.

Fajka
Vás dočítat teda to je nadlidskej úkol

Ty máš ZÁKAZ to dočítat

Kikuš se má dobře

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 13:34
- Nahlásit

Fajka
RED - jmenuje se to RED a fakt běžte, včera byla premiéra. Brůce opět boduje- jak jinak, Sice coby důchotce agent dostane nářez, leč je to velkej klučina, takže protivníka následně pochopitelně zřeže do skorem mrtva to by bylo, aby tam todle chybělo . Hlodůch hafo a skvěle mu fakt skvěle mu sekundujou Džoník Malkowičů a Morgánek Frímanů, zvlášť Džoník je naprosto slatkej kretén . Hovadina na entou co nemá chybku. Huba kolem celý hlavy, tož asi takhle.

inu
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 13:35
- Nahlásit

PetraK

Voni Čibukáči ale v tom svým velkoměstě nemaj KINO

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 13:45
- Nahlásit

Fajka

al evšici všici jí milujou, Sáša, nový páníčci, všichni kdo k ním příjdou , protože to je milující vrnící tulící se tvor na čtyřech tlapkác

kurwa střapatá, ví kudy na to , dobře se vybavila do života, tý projde šécko

inu

to je nejlepčejší kombiné

no to se to sbíralo, to bychom potřebovali tetkon taky.

Prej tam není připojení na net

tak proto se tam votama nikdo nedostane, páč se všicí bez netu rovnou zblázněj

aplánuj něco zajímavýho a pěkný počasí a přifrčíme

tak jo. paráda. nejdřív ale musím přestat jezdit na chalupu, pojedem ešče tak asi 3x?? myslim. záleží hodně na počasí a na plánech, páč musím třeba taky odvézt taky konečně ty věci do útlku do Skřivan- to je taky flák cesty. Ale něco určitě splácáme. To by bylo, aby nebylo.

Kdybych si našla práci a on našel ten grant tak by vznikla nepříjemná situace pro fšecky strany

myslíš, že by ten grant našel do tří měsícůch?

hrozný je to za každýho počasí

ano.
kurnik, změňme téma..

radši jo, nemůžu hovořit s panem řídícím a troubit do šnuptychlu

Ty máš ZÁKAZ to dočítat

určitě, páč by si mohla přečíst, cos vo ní napsala ty, co brůtice a co dneska ráno já a to by mohlo bejt zle, moc zle. Pro jistotu- preventivně - máš doma DIFUSIL?

inu
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 14:01
- Nahlásit

PetraK
no to se to sbíralo, to bychom potřebovali tetkon taky.

asi chtěj mít všichni doma fijalovou krávu

tak jo. paráda. nejdřív ale musím přestat jezdit na chalupu, pojedem ešče tak asi 3x?? myslim. záleží hodně na počasí a na plánech, páč musím třeba taky odvézt taky konečně ty věci do útlku do Skřivan- to je taky flák cesty. Ale něco určitě splácáme. To by bylo, aby nebylo.

tak jako nemusí to být letos, že A nebo může, f předvánočním Práglu jsem nikdy nebyla (ne, že bych po tom teda prahla ). Až nebude nic důležitýho v dijáři

myslíš, že by ten grant našel do tří měsícůch?
to právě nevím... a kdyby ne, chtěla bych dlouhodobějšího fleka.. chjo, proč to nemám jednoduchý?

určitě, páč by si mohla přečíst, cos vo ní napsala ty, co brůtice a co dneska ráno já a to by mohlo bejt zle, moc zle.

Pro jistotu- preventivně - máš doma DIFUSIL?

Na Kloše, dámo, nic nezabírá Jen zaplácnout a to taky není snadný, mrchy maj tuhej život

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 14:20
- Nahlásit

inu

fijalovou krávu
taková fádní barva!! Kdyby byla aspoň černá!

tak jako nemusí to být letos,

no já sem si říkala, že třebas , třeeebas by se to do vánoc dalo stihnout??? uvidíme jak se situace vyvine- u mě to odvisí od tý chalupy, vyřízení dlouhodobě odložených popojížděk a taky trochu pečení cukroví -páč já su matla, tohle je na mámě, tak se musím podřídit.

Až nebude nic důležitýho v dijá
spíš až splním celoroční návštěvní dluhy, počínaje tím útulkem, ségrou, návštěvou u Ešusí mamičky a pár kámošů, ale říkám si, že by to chtělo fakt před vánočkama, ALE NESLIBUJU NIC, páč nechci bejt slibotechna.

to právě nevím... a kdyby ne, chtěla bych dlouhodobějšího fleka.. chjo, proč to nemám jednoduchý?

hm tak to zkus takhle - hledej šmudlo a když se naskytne něco co by se ti líbilo, sáhni po tom a nastup. Uvidíš, jak se to během zkušební doby vyvine a podle toho se rozhodni ne? Třá by to nakonec bylo lepčejší, než stážování, co víš.

DIFUSIL

no difusil je ale hlavně na klíšťata, my nepotřebujem vyhubit čífa, ale bránit se proti Olbřímímu klíštěti

, mrchy maj tuhej život

hmmm, bude ráda, až si todle přečte , myslim, že dopadnem jak fčera milej Brůce. Zmaluje nám držku. Hledej skleněnej konferenční stoleček! Honem!

inu
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 14:59
- Nahlásit

PetraK
taková fádní barva!! Kdyby byla aspoň černá!

nebo růžová, có?

no já sem si říkala, že třebas , třeeebas by se to do vánoc dalo stihnout??? uvidíme jak se situace vyvine- u mě to odvisí od tý chalupy, vyřízení dlouhodobě odložených popojížděk a taky trochu pečení cukroví -páč já su matla, tohle je na mámě, tak se musím podřídit.

šak v pohodě

a když se naskytne něco co by se ti líbilo, sáhni po tom a nastup. Uvidíš, jak se to během zkušební doby vyvine a podle toho se rozhodni ne? Třá by to nakonec bylo lepčejší, než stážování, co víš.

no, pokud by to něco mělo bejt věda, tak je tu jeden takovej maličkatej problemčík: ve vědě se moc na zkušební doby nehraje. Takže řeším to, že kdybych pak případně vypadla a chtěla se po teoretické stáži teoreticky ještě vrátit do vědy, tak bych si tímhle krokem hodně uškodila, bo vědecký Brno je jako vesnice: každej zná každýho a voni si to řeknou

hmmm, bude ráda, až si todle přečte
ona to ale číst nebude , víme?

Hledej skleněnej konferenční stoleček! Honem!
nemám ani dřevěnej...

<< 1 ... 882 . 883 . 884 . 885 . 886 . 887 . 888 . 889 . 890 . 891 . 892 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání