| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 14:19
- Nahlásit
inu
a co je vypnout?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 15:02
- Nahlásit
inu
tady sou samý žencký
já netušila, že koukáš po ženskejch
den unikul Orisláfka a jeden Kuboj
musíš koukat jinam a ne na to, co máš doma
A neni starej i na mě? Just kidding
je ti dvacet?
Práskni víc, co na něm bylo tak úžasnýho? Sto stupňů horečky a sto milionů na kontě?
hmm, tak ani sto stupňů horečky, ani sto milionů na kontě ( alespoň si myslím) .... ti nevím, jak bych to popsala... prostě měl kouzlo a hlavně byl hodnej, příjemnej a krásně se s ním povídalo
pani, vám se to řekne... ale fakt je, že mušský a já se nepohybujem ve stejnejch sférách
tak se pohybuj tam, kde mužský sou , co je na tom složitýho
Třá kolektif bych rači víc mušskej a co myslíte? Celá slavná věda je jeden velkej BABINEC
věda je babinec, ses měla předem zeptat, by ti to řek každej
jak to, že ne?
zatím to vypadá, že víš, kde máš hlavu a patu, což je mooooc důležitý
. Podle mě se pohlavní orgány moc démonizujou a dramatizujou. Vono k ruce taky nechováme nějakou extra speciální ostýchavou péči..
to je fakt.... nechápu, proč to tak je .... sem harantííím vysvětlovala reprodukci a pohl. orgány už jako malejm ( samozřejmě úměrně věku, ale bez včeliček a motýlků a hlavně se správnýma názvama), no a výsledek? Ve třetí třídě si mě zavolala třídní mladýho, abych jí vysvětlila, kde přišel k takovým znalostem a hlavně názvům. Že prý to vysvětloval celé třídě a ona se styděla ..... Jen sem nechápavě vrtěla hlavou a třídní sem řekla, že ho nechávám listovat anatomií. Což s ní málem šlehlo
když chlapovi řekneš, že má krátký ruce, tak se neurazí Ale když mu řekneš, že má krátkej... rozum
rozum nebo penis?
Už se nemůžu dočkat, až to vodevzdám komise pukne smíchy
jestli tam budeš mít víc takových "odborností", tak bych se ani nedivila
kachna_
Dík, hlavně se těšim, až se naučim šít rovně
se nedivím .... do dneška s tím mám trochu problém
inu
snažím se je tam nenechávat, ale vono není moc v lidskejch silách udržet v cajku víc jak šedesátistránkovej text
nebude to někdo před odevzdáním číst? Že by ti tam tyhle "chytrosti" našel?
Nebo jak píše kachna opravy vypnout ...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 18:14
- Nahlásit
kachna_
a co je vypnout?
no, zkoušeli jsme to, ale nevím, jestli se to podařilo
brut
á netušila, že koukáš po ženskejch
nekoukám. Ale v těsným okolí je věkovej průměr chlapů 80+ a na jednoho chlapa připadá dvacet ženckej podobnýho věkovýho průměru
je ti dvacet?
jasně Ještě furt si tam tu dvojku píšu
a hlavně byl hodnej, příjemnej a krásně se s ním povídalo
a takovej nemá ženckou, jo? Tak bude asi nějak ouhylnej
co je na tom složitýho
tak jinak: KDE se prosímpěkně mušský pohybujou?
A slovo "fotbal" neberu
ses měla předem zeptat, by ti to řek každej
mě každej tvrdil vopak
rozum nebo penis?
a není to jedno?
nebude to někdo před odevzdáním číst? Že by ti tam tyhle "chytrosti" našel?
Nebo jak píše kachna opravy vypnout ...
měl by bejvalej šéf.. ale zatím nenavalil zpátky ani korektůru první půlky úvodu, takže na to nechci spolíhat.
Opravy jsme zkoušeli vypnout, nevím, jestli to zabralo
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:18
- Nahlásit
jinak roršašci, tady máte další skvrnu na hádání
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:07
- Nahlásit
inu
něco jsem ti našla
http://www.prozeny.cz/magazin/sex-a-vztahy/laska-a -vztahy/17056-mate-smulu-na-chlapy-zmente-to
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:17
- Nahlásit
inu
Ale v těsným okolí je věkovej průměr chlapů 80+ a na jednoho chlapa připadá dvacet ženckej podobnýho věkovýho průměru
to bydlíš někde na Sibiři ?
jasně Ještě furt si tam tu dvojku píšu
mnooooo, ale za dvojkou už nulu nemáš
a takovej nemá ženckou, jo? Tak bude asi nějak ouhylnej
nemá, páč se s ním jedna rozešla kvůli nedostatku času a taky kvůli psovi
tak jinak: KDE se prosímpěkně mušský pohybujou?
všude
Já ti nevím, ale spoustu mužskejch vídám všade možně od Práglu, před Bérno až po Ostravu
A slovo "fotbal" neberu
tam bych tě ani neposílala.... jednoho sem měla doma a dopadlo to jak sedláci u Chlumce
mě každej tvrdil vopak
aha, že ty si se neptala na správnejch místech?
a není to jedno?
máš pravdu... oboje je u nich na stejné úrovni
měl by bejvalej šéf.. ale zatím nenavalil zpátky ani korektůru první půlky úvodu, takže na to nechci spolíhat.
no nazdar
Opravy jsme zkoušeli vypnout, nevím, jestli to zabralo
snad jo!!
jinak roršašci, tady máte další skvrnu na hádání
ani se snad neptej, co v tom obrázku vidím
(topící se dítě při západu slunce)
Asi fakt nebudu úplně normální
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:19
- Nahlásit
brut
něco jsem ti našla
jo, jo, psychologové si potřebujou vydělat:
Existuje tedy vůbec nějaká šance, jak se z bludného kruhu špatných partnerů vymanit? Ano, ale rozhodně to není nic jednoduchého. Je totiž potřeba „přeprogramovat“ to, co je v našem podvědomí uloženo už od dětství. A bez odborné pomoci to prý nejde
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:27
- Nahlásit
brut
to bydlíš někde na Sibiři ?
V bytovce v Brně
mnooooo, ale za dvojkou už nulu nemáš
ale mám, ale mám a dokonce dvěěěěěěě
nemá, páč se s ním jedna rozešla kvůli nedostatku času a taky kvůli psovi
On na ni neměl čas a nemá rád psy? Co je na něm teda tak ideálního?
Já ti nevím, ale spoustu mužskejch vídám všade možně od Práglu, před Bérno až po Ostravu
Bezdomáče nepočítám
Já to myslela jinak.. kam se podíváš, tam sou skoro samý žencký.. kynologie, šerm, věda...
Chlapi teda jenom fotbal a ramštajny v růžovejch tepláčkách??
jednoho sem měla doma a dopadlo to jak sedláci u Chlumce
takovýho chlapa já fakt nechci.. další plus pro Kuboj
aha, že ty si se neptala na správnejch místech?
GDES BYLA PŘED DESETI LETY, VÍÍÍÍLO???????!!!!
oboje je u nich na stejné úrovni
v tříslech?
ani se snad neptej, co v tom obrázku vidím
(topící se dítě při západu slunce)
ty seš normálně profesionálně zdeformovaná
Máma v tom vidí kraba
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:52 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
brut
K tomu článku... já tomu teda nevěřím.
Ne té části, kde se píše, že si v podstatě vybíráme ty stejný typy. To bezesporu pravda je.
Ale nevěřím tomu, že z toho kruhu vypadneš jen za pomoci nějakýho psychomága. Až moc mi to zavání "zázračnejma dietama".
Znám hafo lidi, kteří, ve snaze zlepšit svůj život za psychologem šli. Když jsem se jich ptala, jak jim to pomohlo, tak mi řekli, že se tam v podstatě vykecají, zaplatí požadovaný bakšiš a pak jdou domů. Tím, že si formulují myšlenky nahlas ledacos pochopí, ale že ten psychouš je tam v podstatě pasivní figurka.
Jak teda takovej člověk může někoho "přeprogramovat"? Zhypnotizuje ho nebo co???
Ze sraček vede jediná cesta: přeprogramovat se SAMA. Přesně to, co tady do mě hučíte spodem vrchem: vyjasnit si, co čék chce, jít si za tím. Pohrabat se ve svým sebevědomí. A hlavně v tom vytrvat.
Problém těch ženskejch v diskuzi je podle mě v tom, že si neuměly a neumí udělat Ešusí domácnost. Je spousta skvělejch, sebevědomejch ženskejch, ALE když dojde na lámání chleba, tak se rázem před samečkem promění v hadrovou loutku a potlačí svoje potřeby.
Jiný se zase bojej samoty natolik, že vemou prvního chlapa o kterýho zavaděj.
No a do třetice: ona "kvalita" hošíčků klesá.. protože mamahotel, protože single life je v mnohým snazší.
A potom taky některý žencký čekaj na princáky na bílejch koních a jejich nároky splňuje možná tak Brůs na meteoritu nebo Leoš Kaproš na Titanicu...
A jinej problém je, že ty, co maj suprovýho tátu ideála pak takovýho chlapa obvykle neseženou (taky jich pár znám).
Nezlehčuju moc podvědomí, ale klíčový období je do osmi let??? Podle mě se modely rodičovství přebíraj mnohem později.
Když si potom ženská nabrnkne nějakýho buráka, tak je hrozně snadný najít ty rysy, který se podobají rysům mýho otce. Aneb kdo chce, důkaz si vždycky najde. A spousta z nich nevěří, že by si "zasloužila" někoho lepšího.
Nevěřím tomu. Kuboja bych sice příležitostně s chutí přerazila, ale s mým otcem nemá společnýho skoro nic
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:08
- Nahlásit
inu
jo, jo, psychologové si potřebujou vydělat:
jenže maj pravdu, bohužel
V bytovce v Brně
tak se blbě rozhlížíš, páč v Brně bydlí spousta lidí, který znám a nemají problém s věkem mužskýho pokolení okolo sebe
ale mám, ale mám a dokonce dvěěěěěěě
trůůůpko
On na ni neměl čas a nemá rád psy? Co je na něm teda tak ideálního?
ona se s ním rozešla, že se ON věnuje víc psovi jak jí
Bezdomáče nepočítám
těch mám ve vedlejším baráku víc jak tucet , ale ty fakt nepočítám
kam se podíváš, tam sou skoro samý žencký.. kynologie, šerm, věda...
Chlapi teda jenom fotbal a ramštajny v růžovejch tepláčkách??
ale ne, chlapi jsou i jinde
takovýho chlapa já fakt nechci.. další plus pro Kuboj
to doufám, jinak by ti řekla, že seš cvok.... fotbalisti jsou po většinou děsná pakáž
GDES BYLA PŘED DESETI LETY, VÍÍÍÍLO???????!!!!
stále tady ve městě a předělávali jsme byt
v tříslech?
až tak vysoko?
ty seš normálně profesionálně zdeformovaná
šak říkám, že je lepší se neptat
Máma v tom vidí kraba
aha, tak toho tam teda nevidím ani náhodou
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:13
- Nahlásit
brut
jenže maj pravdu, bohužel
jak v čem.. viz níže
nemají problém s věkem mužskýho pokolení okolo sebe
ti určo bydlej v těch novejch čtvrtích, co?
trůůůpko
to je to optimistický myšlení, vo kerý se snažím.. jinak bych tady musela výýýýýýýýýt, jak jsem starááááá
ona se s ním rozešla, že se ON věnuje víc psovi jak jí
no, tak jestli je to pravda, tak to taky není moc zdravý
to doufám, jinak by ti řekla, že seš cvok.... fotbalisti jsou po většinou děsná pakáž
já nechci ani televizního sportovního fandu. Nesnáším ty gaučový povaleče čumící na mistráky a když to projedem, tak se chovaj, jak kdyby jim umřela vlastní máma
stále tady ve městě a předělávali jsme byt
ale dobrou radu nedáš, lakomo
až tak vysoko?
no, někde to začínat musí?
aha, tak toho tam teda nevidím ani náhodou
já v tom vidím želvičku
a co teda todle, pani?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:22
- Nahlásit
inu
Ale nevěřím tomu, že z toho kruhu vypadneš jen za pomoci nějakýho psychomága. Až moc mi to zavání "zázračnejma dietama".
Jak teda takovej člověk může někoho "přeprogramovat"? Zhypnotizuje ho nebo co???
holka, nejsem psycholog, ale ten můj kamarád mi jednou vysvětloval, že spousta lidí má v sobě naučený scénář, který v určitých situacích používá. A oni umí určitýma praktikama ten scénář poupravit.... vše spočívá v mluvení a uvědomění si dělaných chyb, psycholog je tam proto, aby tě těma chybama provedl a pomohl ti uvědomit si je...
Teda, takhle sem to pochopila já..
Ze sraček vede jediná cesta: přeprogramovat se SAMA. Přesně to, co tady do mě hučíte spodem vrchem: vyjasnit si, co čék chce, jít si za tím. Pohrabat se ve svým sebevědomí. A hlavně v tom vytrvat
jenže ne každá tohle zvládne a pak jí kolikrát stačí trochu popostrčit a je vyhráno
Problém těch ženskejch v diskuzi je podle mě v tom, že si neuměly a neumí udělat Ešusí domácnost. Je spousta skvělejch, sebevědomejch ženskejch, ALE když dojde na lámání chleba, tak se rázem před samečkem promění v hadrovou loutku a potlačí svoje potřeby.
Jiný se zase bojej samoty natolik, že vemou prvního chlapa o kterýho zavaděj.
to je taky pravda ...ale je spousta ženskejch, který se neustále točí v jednom kruhu a vybírají si partnery, které vlastně už na začátku zatratili např. kvůli chlastu a tam je potřeba to rozetnout, což samotná ženská nezvládne..
ona "kvalita" hošíčků klesá.. protože mamahotel, protože single life je v mnohým snazší.
A potom taky některý žencký čekaj na princáky na bílejch koních a jejich nároky splňuje možná tak Brůs na meteoritu nebo Leoš Kaproš na Titanicu...
A jinej problém je, že ty, co maj suprovýho tátu ideála pak takovýho chlapa obvykle neseženou
ano, další důvody, které se stále opakují.... ale je pravda, že ideál neexistuje a jsou ženský, který si to nechtěj a ani neuměj uvědomit
Nezlehčuju moc podvědomí, ale klíčový období je do osmi let??? Podle mě se modely rodičovství přebíraj mnohem později.
ti nevím, já si myslím, že modely rodičovství jsou přebíraný do prvního stádia předpuberty, pak už je v tom moc hormonů, emocionálních nálad atd.
Když si potom ženská nabrnkne nějakýho buráka, tak je hrozně snadný najít ty rysy, který se podobají rysům mýho otce. Aneb kdo chce, důkaz si vždycky najde. A spousta z nich nevěří, že by si "zasloužila" někoho lepšího.
asi taky existují vyjímky potvrzující pravidlo.... taky nejsem jako otec a partnery si odjakživa vybírám naprosto odlišné, ale to všechno dělám vědomě, cíleně se zaměřuju na chlapy, kteří jsou jiní než on... jak trochu zavání otcem, tak zdrhám až se mi za patama práší
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:27
- Nahlásit
brut
v mluvení a uvědomění si dělaných chyb, psycholog je tam proto, aby tě těma chybama provedl a pomohl ti uvědomit si je...
tohle je moooc hezký, ale tohle tě fakt NEpřeprogramuje. Tohle ti pomůže uvědomit si, v čem je problém. Ale neudělá to "blik" a neodejdeš ze sezení jako novej čék, kterej už má všechno v richtiku.
jenže ne každá tohle zvládne
to je jedinej problém. Ale s tímhle ti nepomůže ani psycholog. To je jen a jen na tvým potenciálu a ochotě se za sebe rvát.
ti nevím, já si myslím, že modely rodičovství jsou přebíraný do prvního stádia předpuberty, pak už je v tom moc hormonů, emocionálních nálad atd.
Hele, a co ti, jejichž rodiče šli od sebe, když byli ještě batolata? Fakt tomu nevěřím, podle mě je to všeobecná výmluva: máš problém? Můžou za to tvý minulý životy/matka/otec/děda/babi/počasí/erupce na Slunci/blbá karma....
jak trochu zavání otcem, tak zdrhám až se mi za patama práší
tak nějak...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:31
- Nahlásit
inu
jak v čem.. viz níže
víííím
ti určo bydlej v těch novejch čtvrtích, co?
jak to mám vědět, když se v žádných čtvrtích nevyznám
jinak bych tady musela výýýýýýýýýt, jak jsem starááááá
pozóóór, děsně stará Imunitkááááá!!! a co jako mám říkat já?
no, tak jestli je to pravda, tak to taky není moc zdravý
hele, nebuď šťouravá... zkrátka je to normální chlap, kterej si pořídil psa a chodí s ním na cvičák a dělí agility, aby měl pes pohyb... holt měl slečnu, která raději chodila do společnosti než na cvičák
já nechci ani televizního sportovního fandu. Nesnáším ty gaučový povaleče čumící na mistráky a když to projedem, tak se chovaj, jak kdyby jim umřela vlastní máma
moje dítě taky fandí u telky ( když má čas), ale neřekla bych, že je nějakej postiženej cvok, kterej vyvádí
ale dobrou radu nedáš, lakomo
bych dala, kdyby si se ptala
no, někde to začínat musí?
já myslela, že u kotníků
já v tom vidím želvičku
tak tu taky néééé
a co teda todle, pani?
zase budu za pitomce
Oko do duše
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:37
- Nahlásit
brut
když se v žádných čtvrtích nevyznám
jsi tvrdila, že Brno znáš
a co jako mám říkat já?
co já vím, kolik ti je? Tipuju, že jak Fakýšový...
hele, nebuď šťouravá...
to není schválně. Mě se totiž něco asociovalo (co se mě vůbec netýkalo), ale bylo to podobný. Prostě žencká holt taky potřebuje to svoje "agility" Ovšem lepší bezesporu je, když jsou dva blázni do stejnejch věcí, to je fakt...
ale neřekla bych, že je nějakej postiženej cvok, kterej vyvádí
já si pamatuju, jaká nálada byla v laborce, když byl nějakej mistrák. O ničem jiným se nemluvilo, když jsme to projeli, bylo to, jako by půlka republiky scípla na morovou ránu
A řvaní těch fandů ze sousedních bytů, když dáme gól... se klepe celej barák
Ani v Anglii (byla jsem tam, když byla zrovna olympiáda) nedokázali pochopit, že je mě to ukradený
bych dala, kdyby si se ptala
nevymlouvej se
já myslela, že u kotníků
a bavíme se ešče vo tom stejným vocasu?
zase budu za pitomce
Oko do duše
klít, já f tom vidím světlo na konci tunelu A pro dnešek už konec s optimismem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:40
- Nahlásit
inu
ale tohle tě fakt NEpřeprogramuje. Tohle ti pomůže uvědomit si, v čem je problém. Ale neudělá to "blik" a neodejdeš ze sezení jako novej čék, kterej už má všechno v richtiku.
taky netvrdím, že tě to přeprogramuje, ale že ti to může pomoct
to je jedinej problém. Ale s tímhle ti nepomůže ani psycholog.
nemyslím si...
To je jen a jen na tvým potenciálu a ochotě se za sebe rvát.
jenže ne každej má takový potenciál a je ochotnej se rvát... máš ženský, který to prostě nezvládnou sami
Hele, a co ti, jejichž rodiče šli od sebe, když byli ještě batolata?
a máš tam jistotu, že spolu rodiče vycházej bez problémů? Že se o děti nehádaj, že si vzájemně neubližujou? To totiž dokáže poznamenat malou dušičku naprosto šíleným způsobem...a co pak, když otec dítě "unáší", aby se mámě pomstil, co když se vzájemně přes dítě pomlouvaj a napadaj?
Tohle totiž dělá poměrně velká většina rozvedených rodičů a ani jedn z nich si neuvědomuje, ajk moc to poznamená dítě.
A to nemluvím o dalších partnerech rozvedených rodičů... i ti v tom hrají podstatnou roli a není vždy ideál. takže to nelze tak jednoznačně říct...
Fakt tomu nevěřím, podle mě je to všeobecná výmluva: máš problém? Můžou za to tvý minulý životy/matka/otec/děda/babi/počasí/erupce na Slunci/blbá karma....
nemyslím, že všechno je výmluva. Opravdu za spoustu věcí může tvá minulost a to co si prožila jako malá
tak nějak...
jo, jenže tohle není běžný obraz..tohle dělá max 5 ženskejch ze 100
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:43
- Nahlásit
brut
už ji vidíš?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:51
- Nahlásit
brut
ale že ti to může pomoct
vy vyjdete levnějc... jen sada spálenejch rakví
nemyslím si...
hele, nepomůže. JAK by mohl? I kdyby ti nakrásně řekl, co přesně máš dělat, TY jsi ta, která to musí udělat... už mi rozumíš?
máš ženský, který to prostě nezvládnou sami
no to jo, ale znova: nikdo to za ně neudělá. Psycholog s nima na rande nepude a nebude jim říkat: toho né...
a máš tam jistotu, že spolu rodiče vycházej bez problémů? Že se o děti nehádaj, že si vzájemně neubližujou? To t
Já si svoje postembryonální léta moc nepamatuju a kdyžtak mě oprav, ale pokud si pamatuju, do určitý doby ti v podstatě spousta věcí nefunguje: smysly a svým způsobem i mozek. Takže bych řekla, že v tom i ten věk bude nějakou roli hrát.
A pak samozřejmě jestli se rodiče rvou jako koně, toť otázka. Tohle kdyžtak můžem probrat zejtra v poště, ale mám důvod myslet si, že to takhle přesně nefunguje
jo, jenže tohle není běžný obraz..tohle dělá max 5 ženskejch ze 100
No, kdyby ten poměr byl vobráceně, nebylo by se to bylo muselo tak řešit.
....
Já prostě odmítám to, že fakt, že mám rozvedený rodiče, by měl automaticky znamenat, že můj život stojí za prd jen proto, že se rozvedli v tom "kritickým" věku. To znamená, že se na to budu celej život vodvolávat a spravit mě může jen psycholog?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:55
- Nahlásit
inu
jsi tvrdila, že Brno znáš
to jo, ale ne čtvrti a navíc jako turista a ne žijící , sem ráda, když si pamatuju ty v Práglu a to sem tam 19 let bydlela
co já vím, kolik ti je? Tipuju, že jak Fakýšový...
nevíš, páč to nikde neprezentuju .... myslíš, že by Fajka měla dvacetiletou holku a osmnáctiletýho kluka? Sem na tom stejně jak Ešuska...
Mě se totiž něco asociovalo (co se mě vůbec netýkalo), ale bylo to podobný. Prostě žencká holt taky potřebuje to svoje "agil
já vím, ale ona zřejmě byla úplně jiná než on a tak to prostě skončilo tak, jak to skončilo....
já si pamatuju, jaká nálada byla v laborce, když byl nějakej mistrák.
no jo, ale oni sou chlapi tak trochu střelený a ne každej se doma chová stejně trhle
O ničem jiným se nemluvilo, když jsme to projeli, bylo to, jako by půlka republiky scípla na morovou ránu
to je ta lepší varianta, než když máš doma magora, kterej běhá několikrát tejdně na trénink, pak na zápas, pak do hospody, pak na tancovačku atd. ..... a chodí ti domů kdy se mu zachce, ožralej, vzteklej atd.
řvaní těch fandů ze sousedních bytů, když dáme gól... se klepe celej barák
tak tohle mám doma taky.... nejvíc řve holka .... mám mužskýho, kterej si dost dlouho zvykal a teď má oddělenou telku, aby měl klid , navíc i já se občas na nějaký sport ráda kouknu
Ani v Anglii (byla jsem tam, když byla zrovna olympiáda) nedokázali pochopit, že je mě to ukradený
já to chápu , ale možná je to tím, že jsi neměla nikoho normálního, kdo by se jen koukal a byl spokojenej ... já jo, dědu, chodila sem s ním jako malá na fotbal ale hlavně na ragby. Dostávala jsem pokaždý buřta s vokurkou a byla spokojená, babička taky, páč si myslela, že se mnou courá po parku
nevymlouvej se
chceš jí teď?
a bavíme se ešče vo tom stejným vocasu?
jj, o jiným nevím
klít, já f tom vidím světlo na konci tunelu A pro dnešek už konec s optimismem
ufff, to není zase až takovej rozdíl
Spadneme do pesimismu?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:56
- Nahlásit
inu
už ji vidíš?
a to není to topící se dítě?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 23:04
- Nahlásit
brut
sem ráda, když si pamatuju ty v Práglu a
No, taky to už chápu
myslíš, že by Fajka měla dvacetiletou holku a osmnáctiletýho kluka? Sem na tom stejně jak Ešuska...
tos mě teda pomohla páč nevím, kolik je Ešusce
A Čibukoj bude mít malýho Kloše teď, tak co
já vím, ale ona zřejmě byla úplně jiná než on a tak to prostě skončilo tak, jak to skončilo..
však já to nesoudím, vždyť neznám ani jednoho Voni se přitahujou i protivy protivný
to je ta lepší varianta, než když máš doma magora, kterej běhá několikrát tejdně na trénink, pak na zápas, pak do hospody, pak na tancovačku atd. ..... a chodí ti domů kdy se mu zachce, ožralej, vzteklej atd.
no, tak dycky může být hůř
já jo, dědu, chodila sem s ním jako malá na fotbal
Náhodou, já s dědou taky chodila na fotbal. A dostávala jsem točenou žlutou zonku.. ale mnohem radějc jsem s ním chodila na ryby. Páč na fotbale byly takový divný uřvaný páni a na rybách božský ticho
chceš jí teď?
teď si s ní můžu políbit ty prvoústa
jj, o jiným nevím
bože, bože, to seš asi zvyklá na jinačí míru
a to není to topící se dítě?
vodkdy má děcko ploutvičky?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 23:07
- Nahlásit
inu
vy vyjdete levnějc... jen sada spálenejch rakví
ajajajaj, všichni pryč!!! Inuitka nás chce zásobovat spálenejma rakvema
hele, nepomůže. JAK by mohl? I kdyby ti nakrásně řekl, co přesně máš dělat, TY jsi ta, která to musí udělat... už mi rozumíš?
já ti rozumím, ale předpokládám, že když už k němu deš, tak s tím vědomím, že chceš něco změnit a uděláš proto maximum
no to jo, ale znova: nikdo to za ně neudělá. Psycholog s nima na rande nepude a nebude jim říkat: toho né...
samozřejmě že nepude, ale naučí se nějaké chování atd a když nebudou blbky, tak ho použijou a půjde to...třeba ne hned, ale postupně jo
si svoje postembryonální léta moc nepamatuju a kdyžtak mě oprav, ale pokud si pamatuju, do určitý doby ti v podstatě spousta věcí nefunguje: smysly a svým způsobem i mozek. Takže bych řekla, že v tom i ten věk bude nějakou roli hrát.
jo, máš pravdu, že do určitý doby si nic moc nepamatuješ, ale to je prokázáno jen do doby cca jednoho roku...pak ti v podvědomí utkví spousta věcí, jen si je jako dospělá neumíš vybavit...
Moje první vzpomínka je z cca roku a kousek (alespoň podle prarodičů a mamky)... je nejasná, trochu zamžená, ale je tam... další jsou samozřejmě taktéž nejasné, ale vystupují z tý černoty... a to fakt nejsem nějaký exot
A pak samozřejmě jestli se rodiče rvou jako koně, toť otázka. Tohle kdyžtak můžem probrat zejtra v poště, ale mám důvod myslet si, že to takhle přesně nefunguje
určitě probereme.... já si myslím, že jo a napíšu ti proč
No, kdyby ten poměr byl vobráceně, nebylo by se to bylo muselo tak řešit.
tak to bylo naprosto skvělý, jenže není
Já prostě odmítám to, že fakt, že mám rozvedený rodiče, by měl automaticky znamenat, že můj život stojí za prd jen proto, že se rozvedli v tom "kritickým" věku.
to je hodně blbě řečeno .... to že máš rozvedený rodiče nějak souvisí s tvým náhledem na svět a na partnery, ale stejné by to bylo, kdyby rodiče spolu zůstali a ty jsi viděla, jak se nenáviděj...
To znamená, že se na to budu celej život vodvolávat a spravit mě může jen psycholog?
celej život to s sebou poneseš, ale záleží jen na tobě, jak se s tím dokážeš vypořádat... někdo to zvládne sám, jiný potřebuje pomoc odsourozenců, kamarádů či partnera a další pomoc psychologa
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 23:14
- Nahlásit
inu
No, taky to už chápu
to sem ráda
stejně jako mě
A Čibukoj bude mít malýho Kloše teď, tak co
to je fakt, ale když bude v mým věku, tak bude chodit teprve do školy, teda klošátko ne Čibukoj
však já to nesoudím, vždyť neznám ani jednoho Voni se přitahujou i protivy protivný
ale málokdy jim to vydrží na celej život nebo alespoň na jeho větší část
no, tak dycky může být hůř
přesně tak... nebo taky líp
ale mnohem radějc jsem s ním chodila na ryby. Páč na fotbale byly takový divný uřvaný páni a na rybách božský ticho
můj děda na ryby nechodil, miloval koně
teď si s ní můžu políbit ty prvoústa
no jak chceš
bože, bože, to seš asi zvyklá na jinačí míru
myslíš velkomíru? Tak to taky, ale bylo by blbý začínat pod krkem
vodkdy má děcko ploutvičky?
když má zaťatý pěstičky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2010 23:45
- Nahlásit
Milé dámy, přeji Vám pěkný den plný sluníčka a hlavně rrrrůžovoučký úsměv
Jedu totiž na chatu vylejt sudy... budu až odpolko
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 09:14
- Nahlásit
brut
Inuitka nás chce zásobovat spálenejma rakvema
nevochutnalas tak nekritizuj!
Moje první vzpomínka je z cca roku a kousek (alespoň podle prarodičů a mamky)... je nejasná, trochu zamžená, ale je tam... další jsou samozřejmě taktéž nejasné, ale vystupují z tý černoty... a to fakt nejsem nějaký exot
Moje první vzpomínka je až ze školky.. asi budu vomezená ..
to že máš rozvedený rodiče nějak souvisí s tvým náhledem na svět a na partnery,
to, že mám rozvedený rodiče znamená pro mě jediný: že vím, že kdyby se případný manželství nevyvedlo mě, není to žádnej konec světa. Plus: někdy je lepší rozvod než strávit celej život vedle debila. Tečka
stejně jako mě
stopadesát? To jsou mi vodpovědi ty Pýthie
to je fakt, ale když bude v mým věku, tak bude chodit teprve do školy, teda klošátko
ceš říct, že bude tak vopožděný? že až mu bude tolik, co je teďka tobě, tak bude chodit eště do školy?
můj děda na ryby nechodil, miloval koně
to se máš, můj byl muzikant, uměl na několik nástrojů a hrával kdysi v nějakým bandu. A na koni jezdil taky: na vojně. Doma jsme pak měli jeho jezdeckej bičík Nevydržel naše působení
myslíš velkomíru? Tak to taky, ale bylo by blbý začínat pod krkem
počkej, počkej... měly bychom malinko ubrat bo se z toho stává chodící falus
když má zaťatý pěstičk
vidělas vůbec někdy dítě? Ty ploutvonožče?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 09:41
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAM RRRAMM RRRAÁÁÁÁM
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
BRŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮCEEEEEEEEEEEEEEWELICÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ JE FURT FRAJER
Tak nejen že jsem se fčera králofsky bavila, páč to je strašlivá krávovina a Brůce Welice opět nezklamal- ofšem Džon Malkowič byl taky bombastickej - jsou to hrozný hovádi tlemila jsem se jako pitomá, ale ešče se úplně gůtově vydařil celej večír a navíc se mi podařilo do poslední chvíle utajit na co to jdeme (Brtnik poctivě dodržoval zákaz koukáním jinam než na podlahu do tý doby, než jsme se dostali na sedačky -což byla celkem fuška, páč cedule na každý zastáfce a pak pochopitelně před kinem ), takže to zjistil fakt až když začal běžet film z prvního záběru Sem čikovná, sem čikovná, sem čikovná a ešče umim dobře vařit džíponský jídla (v džíponcký restauraci ) a dělat výborný italský kafe v italský kafárně . jooojojo, moc prima se to povidlo.
BRŮŮŮTOFKO A JITKO - DÍKY ŠÉNSKÝ
proboha IMUNITO!! PROBOHA BRŮŮTOFKO!! CO TO JE ZA ŠÍLENOU DIŠPUTACI?? to nemám v nejmenčím šanci dočít
jen tak nástin- co ste probíraly?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 10:00
- Nahlásit
kachna_
víš nechtěla jsem s tim začínat, ale ešus od posledního venčení pěkně ztloustnul
NO TO TEDA JAKO NEZTLOUSTNUL, jen se voba připravujeme poctivě na tu zimu,
e to ze starý mikiny, ten límeček už tam byl
jako ani náhodou neřeknu že seš šikovná, je to naprosto hnusný, hnusný a hnusný!! (to máš za toho tlustýho Ešusa)
(ty vole, ešče pár pokusů a můžeš si votevřít aťas!)
brut
praktikovat na Ešusku
na mě nikdo nic praktikovat nebude! Nejsu vzorek!
....asi se zkusím přenýst
no ty by ses měla hlavně přenýst do postele, jak sem ti řikala včera a ne cárat někde po chatě!! ty teploto teplá!
nemůžu, bych se pak nehla
dobře, ale tak aspoň buď f teple, náno- riskuješ!!
inu
vona bude jak klokan: porodí dítě velikosti špendlíkové hlavičky a pak to dokrmí čekuládou na jateční velikost
souhlasim s brůticí, blblá, moc a nejvíc blbá
Fajka
tu byla Ešuska tak ještě doplní zdravá aš na tu hlavu
hm, to nemusim ani doplňovat, to ví už každej
a končim, dál nemám šanci to dočíst
|
inu
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 10:01
- Nahlásit
PetraK
proboha IMUNITO!! PROBOHA BRŮŮTOFKO!! CO TO JE ZA ŠÍLENOU DIŠPUTACI?? to nemám v nejmenčím šanci dočít
jen tak nástin- co ste probíraly?
ale máš Jsou tam zajímavý věci, vo který bys neměla přijít
Ale jinak zase žencký vs chlapi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 10:11
- Nahlásit
inu
Ale jinak zase žencký vs chlapi
aha. A výsledek? kdo vyhrál??
a proč tam máte tu zafijalovělou želvu?