Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 810 . 811 . 812 . 813 . 814 . 815 . 816 . 817 . 818 . 819 . 820 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:42
- Nahlásit

kachna_

přihrávka na smeč ve smyslu vložení vybuchujícího loga ramštajnů

milá kachno, já sem dneska za úplnýho debila, páč furt nedokážu pochňápnout na co to byla přihrávka na smeč?? Poooooomooooc.

jména písniček ani třech sester

hele já někdy neznám jméno svý sestry. A to mám jen jednu ovšem Štajní a DM písničky to v makovici mám, to jo

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:47
- Nahlásit

PetraK
no já to fakt taky dneska píšu jen napůl. Vložený mizející logo si přímo říkalo o to napsat, že je nejhezčí, když tam není. Kdyby bylo pochopeno, bylo by to i ftipný . Nesnášim vysvětlovat vlastní "ftipné" hlášky

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 11:52
- Nahlásit

kachna_

no já to fakt taky dneska píšu jen napůl. Vložený mizející logo si přímo říkalo o to napsat, že je nejhezčí, když tam není.

ááááááááááááááá JE , JE , JE TO FTIPNÝÝÝÝÝ!! (sem taky psala, žes mě zklamala!! ) Já jsem to taky tak původně i chápla, jen teď jsem právě nevěděla jak s tou narážkou si narazit

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 12:20
- Nahlásit

Tak ta kniha od Mikulici je asi poklad či, co není ani na slovači....

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 12:23
- Nahlásit

denyk

někdy bývá v knihovně. A počkej tuhle jí na ifauně někdo chtěl prodat!!

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 12:42
- Nahlásit

Jo taky jsem to četla, ale nevěnovala jsem tomu pozornost....bo knih je hodně, ale ráda bych jí sehnala.
A co se týče klikru, bylo by asi lepší, naučit se to od někoho, kdo to umí, nebo ?
Dobrá, tak začnem pilovat chůzi u nohy, musím se s ním odebrat na klidné místo, protože tu celá ves hárá

inu
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 17:43
- Nahlásit

F*CK!!!!!

Děcka, řekněte mě, že je to všechno jen zlej sen. Že se zítra probudím a bude zase všechno dobrý, protože jinak...

Myslím, že nás někdo proklel.. Teď už akorát zbývá aby zase onemocněla Orisláfka ...

do prdele ale už!!!!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 18:33
- Nahlásit

inu
Děcka, řekněte mě, že je to všechno jen zlej sen. Že se zítra probudím a bude zase všechno dobrý, protože jinak...
co se děje?

inu
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 19:45
- Nahlásit

kachna_
co se děje?

další jobovka dneska

akorát to teda není na veřejný forum...

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 20:07
- Nahlásit

inu
Tak ať se ti ta smůla brzy otočí

inu
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 20:18
- Nahlásit

kachna_
to doufám, jinak brzy začne celkem tóčo

jfi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 20:33
- Nahlásit

denyk: zkus
URL

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 20:49
- Nahlásit

jfi
díky, už je objednaná

inu
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:34
- Nahlásit

tak odvolávám, co jsem řekla, dneska je den na tuplovaný hovno s přehazovačkou!!!!

grooggy
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 21:38
- Nahlásit

Teďka jsem čistila klukům zuby... Bože, to zas byly scény

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:19
- Nahlásit

Zdravím milé dámy

Sem mrtfolná, páč sem byla až do půl pátý v Práglu

Zároveň vítám dalšího nováčka

PetraK
tou co zpřerážim jako první?
si byla mooooc hodná a nic si mi nezpřerážela, tak si zasloužíš odměnu..... bude štrůdlík

ňáká vytrvalá!!
to víš, někdo musí bejt

a to je mi nápad
blbosti by mi šly, ale něco kloudnýho ne

páč je to vzácnej jef!
když u tebe si člověk nemůže být s ničím jistej

ale dyk my vo tobě Brůtofko víme!!
my o tobě taktééééž

pak je to pekelná můzika

no nedělám, je to tak
máš pravdu, je to tak, že v tom děláš bordel

to je fakt, to říkaj všichni.

orchije chytáme na příští tejden
ojojoj , to bude oparůůůů

copak trouby, na ty sem tady zvyklá
my taky

denyk
U nás je zrovna období hárací, takže MOK na vodítku vypadá jak rezavá žába plazící se za určitým cílem...
Tahá jak bejk

to známe všichni , chce to pomalu ale jistě odnaučovat, aby se pes naučil chodit na prověšeným vodítku. Na mý potfory platí většinou houknutí, ale ze začátku jsem se zastavila a rozešla až ve chvíli, kdy vodítko bylo mírně prověšené. Délku baráku jsem šla s Brutem cca půl hoďky, s piraňou pět minut

kachna_
Jen přemýšlím, jestli jako proces zvykání stačí, dohlížet, ukazovat, že je to mimčo a že je naše, nechat očuchat..., snažit se nechat vždy únikovou cestu a učit, že k žeroucímu psovi se neleze.
A zároveň ve mně hlodá, jestli chybu udělala Majda, tak třeba já u Máji taky. KDE SAKRA ALE?

holka střelená, moc nedumej, nebo se z toho zblázníš.... nemyslím, že by jsi měla blbej přístup a ve většině případů stačí opravdu dohlížet, hlídat nastavené mantinely a hlavně nechat psovi možnost úniku, klidné a jen jeho místo a taky se mu alespoň chvíli věnovat a to tak, aby pes měl pocit, že svojí paničku neztratil díky tý uřvaný nicce.
Ohledně Máji se snažíš, vymýšlíš možnosti, zkoušíš varianty a hlídáš je. Víc udělat nemůžeš.
Koukej se hodit do klidu a nepřemýšlet nad tím, jestli tohle nebo tamto...
Ještě mě napadla taková myšlenka..jestli ta maminka neudělala nějakou školáckou chybu, vzhledem k tomu, že je to rodina pejskařů a výcvikářů.... přirovnala bych to k jízdě po stále stejným úseku silnice... člověk to místo zná a tak když tamtudy jede po stý na chvíli "vypne" a najednou je tam díra do níž vjede, takže si oddělá kolo nebo se vybourá.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:22 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

inu
tak odvolávám, co jsem řekla, dneska je den na tuplovaný hovno s přehazovačkou!!!!
co se děje? můžeš i na mejl, kterej snad znáš a kdyby ne tak je to xyzž

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:25
- Nahlásit

grooggy
jak si dopadla u zubaře?

Sem se viděla s Ešuskou.... jako vždy byla celá v černém, jak černá vdova vopary nemá veliký a hrozivý, takže nevypadala jak čínskej bůžek srandy .

Zítra mám doma synka, to budou plesnifcíí rádi, že jim bude někdo kopat merunu a blbnout na dvorku. Jinak jsme dneska vážili Bruta a má 34,5kg, Al má "jen" 18,5

inu
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:26
- Nahlásit

brut
myslím, že tvůj majl nemám.. tak to napíšu na ten druhej..

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:28 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

inu
befeleme
to je můj tady neofiko platnej

inu
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:28
- Nahlásit

brut
máš to tam

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:33
- Nahlásit

inu
sova se vrátila domů

inu
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:34
- Nahlásit

brut
Ježiš, vy máte ale pěkný příjmení, pani

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:42
- Nahlásit

inu
vy máte ale pěkný příjmení
sem někde psala, že se mi jméno Orisláfek moc líbí a je podobný mýmu

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:44 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

inu
Hele já jsem v roce 2006 dělala řidičák a s instruktorem jsme se shodli na tom, že se ta dobrá a špatná období fakt střídaj. Oba jsme měli špatné . Jako člověk si myslí, že nemá nijak lehkej život a pak ze dne na den zjistí, že to byl pouze trapnej odrazovej můstek. Přejde to, určitě. Chce to fakt v každym dnu hledat to dobrý, i kdyby to byla jenom teplá vana s pěnou do koupele.
Ale dámy, jestli můžu radit, nikdy neříkejte instruktorovi v autoškole, že se tak bojíte proto, že se vám před půl rokem zabil v autě manžel. Vyděsil se tak, že jsem považovala za nutné dodat, že jsem neřídila.

inu
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:47
- Nahlásit

brut
sem někde psala, že se mi jméno Orisláfek moc líbí a je podobný mýmu

už vím, komu vodkážu čokla Já chci taky tak hezký přijímení!!!

kachna_
Jako člověk si myslí, že nemá nijak lehkej život a pak ze dne na den zjistí, že to byl pouze trapnej odrazovej můstek. Přejde to, určitě. Chce to fakt v každym dnu hledat to dobrý, i kdyby to byla jenom teplá vana s pěnou do koupele.

Mno, už bych potřebovala nějaký to pozitivní vobdobí.. ale máš recht.. když se vohlídnu, tak proti tomu, jak se mám teď, jsem se měla vlastně dobře

Ale dámy, jestli můžu radit, nikdy neříkejte instruktorovi v autoškole, že se tak bojíte proto, že se vám před půl rokem zabil v autě manžel.

eště, že huž mám autošůle za sebou

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:47
- Nahlásit

Hele, potřebuju tip na barvu (lak) na dřevo - světlej, ale aby skryl některý chybky. Existuje něco takovýho?

grooggy
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:48
- Nahlásit

brut
NO řekli mi, že mám celou vyosenou držku a tak by to chtělo rovnátka a tak mě pošlou na orthodencii kde jim řeknu, že rovnátka nosit nebudu a tak mi pak ten zub vyrvou grrr už mě to sejří Mleli něco o tom že když mi nedaj rovnátka tak se mi rychlejš opotřebujou zuby, a tak si pak budu muset pořídit nová stoličky v 65 a né v 70 stejně se toho nedožiju nebo si je vymlátim
_______
Jinak už by jako čmku mohlo dát propozice na žampiona žampionů... sem se rozhodla, že tam budu dělat ostudu

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:57
- Nahlásit

kachna_
jestli můžu radit, nikdy neříkejte instruktorovi v autoškole, že se tak bojíte proto, že se vám před půl rokem zabil v autě manžel. Vyděsil se tak, že jsem považovala za nutné dodat, že jsem neřídila.
trupkóóóó , sem si pocintala gatě, vypadám jak, kdybych čůrala do kopečka

inu
už vím, komu vodkážu čokla
to bude mít Brut radost

Já chci taky tak hezký přijímení!!!
já mám ve svým životě třetí ( a mohla sem mít čtvrtý) a jedno lepší než druhý ...fakt mám na ně štěstí

kachna_
Existuje něco takovýho?
jj, počkej, juknu do skříně, co tam máme za druh, ale já docela ráda voskuju, když to teda není podlaha v obýváku

grooggy
NO řekli mi, že mám celou vyosenou držku a tak by to chtělo rovnátka a tak mě pošlou na orthodencii kde jim řeknu, že rovnátka nosit nebudu a tak mi pak ten zub vyrvou
teda, koukám, že tohle je teď děsně v kurzu, páč to řekli asi deseti lidem v mým okolí včetně synka a děsně se divili, že synek rovnátka nechce

stejně se toho nedožiju nebo si je vymlátim
to je hodně pozitivní přístup

grooggy
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2010 22:59
- Nahlásit

brut
ale jako fakt už se mi párkrát zuby hejbaly a to ani né mojí vinou

<< 1 ... 810 . 811 . 812 . 813 . 814 . 815 . 816 . 817 . 818 . 819 . 820 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání