| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 11:12
- Nahlásit
Fajka
daj ti vybrat z látek který k tý sedačce nabízej ty to vobjednáš zaplatíš zálohu a za 14 dní ti zavolaj že ti to z toho neudělaj
si děláš srandu, né? Bych se jim na to z vysoka vy*******!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 11:15
- Nahlásit
Fajka
jak může někdo
protože jsou to šmejdi, s*áči a odpad živých tvorů na tomhle světě. Jsme hnusný, fakt hnusný. Je mi z lidí na zvracení.
už mám sto chutí to tam zrušit...
to zruš, páč to smrdí tím, že to po....rou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 11:20
- Nahlásit
inu
si děláš srandu, né
no nedělám..nejhorší je že to byla v podstatě jediná látka která pro nás přicházela v úvaho vostatní nešli bud barvou nebo strukturou tloušťkou atd...
a já nemíním dalších 15 let lítat 3x denně s vysavačem a vobírat ze sedačky každej chlup
přemejšlím jestli je možný ještě vodstoupit od smlouvy aniž by mě strhávali něco ze zálohy nebo dělali nějaký brikule
páč sem měla v merku ještě jednu u jiný firmy a ta byla za 6 tejnů néé za 10, levnější a ještě k tomu výběr z tolika látek že se mě jich líbilo a vyhovovalo fakt hodně.....
no prolítnu to ale v žádným případě si nevezmu něco jen abych nedělala potíže.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 11:22
- Nahlásit
Fajka
a já nemíním dalších 15 let lítat 3x denně s vysavačem a vobírat ze sedačky každej chlup
takže modře pruhovaná?
jestli je možný ještě vodstoupit od smlouvy aniž by mě strhávali něco ze zálohy nebo dělali nějaký brikule
no, tak smlouvu nedodrželi voni? Klamavá reklama nebo tak něco..
no prolítnu to ale v žádným případě si nevezmu něco jen abych nedělala potíže.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 11:45
- Nahlásit
Fajka
jestli je možný ještě vodstoupit od smlouvy aniž by mě strhávali něco ze zálohy nebo dělali nějaký brikule
jak řiká tady inuita (pardon, ale to mi tak prostě napadlo )
no, tak smlouvu nedodrželi voni? Klamavá reklama nebo tak něco..
fakt ruce pryč.
Bože nemůžu větrat, něco tu stavěj či co a HELČA jim tam ŘVE NA CELÝ KOLO! a tady nemůžu vyrukovat s Feuer Frei! Jako doma!! Co budu dělat?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 11:51
- Nahlásit
Zdravím dámy
Dneska mám mocinky moc práce, takže krapítečko nestíhám. Ale na vás si čas najdu a tak sice budu odbíhat míchat bašty v kastrolech a věšet prádlo, ale opět se tu objevím.
Jo a včera už mi neprasklo žádné vejce .. to první bylo zřejmě nakřáplé a proto ruplo . Sem vyvrtala tři a dneska je budu zdobit voskem, večír cérka přiveze barvy na vajíčka, takže zbytek obarvím a pak vrtačkou vyškrábu vzory. Už se na to těším.... hrozně tahle prácička uklidňuje
PetraK
Řečeno s Blemondem - Veselé Velikonoce
ty budou veselé tak jako tak....synek bude s sebou mít kamaráda a tak bude o zábavu postaráno po téhle straně, no a navíc se nám v naší chaloupce sejdou čtyři čoklíci, takže to bude druhé pozdvižení .... zkrátka veselé Velikonoce
nestraš.
nestraším, ale slyšela jsi předpověď počasí?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 11:52
- Nahlásit
PetraK
inuita
dik
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 11:53
- Nahlásit
inu
neznátě něgdo dobrej recept na berana?
já ho moc nepeču ( bych musela udělat minimálně tři a tak raději udělám 5 mazanců), ale receptík bych na něj měla někde mít....tak jsetli ještě chceš, můžu pohledat..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 11:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
dik
chtělo by to zaskotačit k žubaži
brut
nestraším, ale slyšela jsi předpověď počasí?
ne radši ne.
. hrozně tahle prácička uklidňuje
hm, to bych dneska mco a moc potřebovala
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 11:57
- Nahlásit
brut
tak jsetli ještě chceš, můžu pohledat.
¨jasně, to bys byla hodná. Čím víc receptů, tím líp
PetraK
chtělo by to zaskotačit k žubaži
tam brzo skončíš, estli nepřestaneš provokovat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:04
- Nahlásit
inu
Z boule na boku se mu odebral tenkou jehlou "bioptát", vzorek se dal na sklíčko, nechal zaschnout, obarvit a první zběžný pohled do mikroskopu (taky sme se koukli, ale my poznáme prt leda) hovoří o tom, že boule je tvořena vazivem a semo tamo tukovou buňkou. Ještě se na to mrknou pod imerzí (největší zvětšení, používá se speciální olej), ale to vyžaduje dokonale suchý preparát, takže zavolám zítra, jak to vypadá, každopádně jeden šutr z hercny huž mi spadl.
huráááááááááááááááááááááááááááááá
Myslím, že tam nic jiného nenajdou. Tyhle zduřeniny se dělají i u lidí a oni o nich kolikrát ani neví ( většinou po nějakém očkování nebo blbém bouchnutí třá o stůl), pokud jí nenajdou náhodou... u lidí bývají maličké a dost tvrdé, pak se dají jednoduchým zákrokem odstranit.
Bouličku na hlavě bych nechala vyndat, ale taky to vidím spíš na nějaké ucpané ložisko mazových žlázek. Hlavně budete mít klid a nebudeš se muset nervovat...a my s tebou
Mám obrovskou radost, že to tak dobře dopadlo
Podrbej maroda nejlépe za ouškama
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:04
- Nahlásit
šiš vy ste toho zas nakecali..... humřel mi net a naskočil mrcha až teď....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:10
- Nahlásit
inu
tam brzo skončíš,
skorem trefa a ani nebudu potřebovat aby mi tam někdo pomohl. Zlobí mě na dokousnutí šestka nebo co to je za pitomý číslo dole vlevo.
Hele pani - já jsem vlastně zapomněla zareagovat na Oríska - . Moc se omluvuju, moc, ale mám v hlavě víte co. Krom toho, že tam teda mám na...no tak leda, tak teď mám aji starosti.
Ale já jsem nepochopila ve svý tuposti, jestli JE TO DOBRÝ nebo NENI TO DOBRÝ! Můžete mi prosim napovědít???
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:10
- Nahlásit
brut
Myslím, že tam nic jiného nenajdou.
já myslím, že taky ne. Asi tam byl nejdřív trochu zánět, ale pak to se spravilo tou mastí.
taky to vidím spíš na nějaké ucpané ložisko mazových žlázek.
jo, jo, asi ten aterom to bude, snad patolga neukáže nic abnormálního..
Hlavně budete mít klid a nebudeš se muset nervovat...a my s tebou
no já vím, že sem plašila, ale prostě dvě boule v tak krátkým intervalu, do toho mě ještě dohukala famílije.. každopádně tisíceré díky za podporu a informace , jste nejlepší, fakt!
Podrbej maroda nejlépe za ouškama
provedeno!
vlk
šiš vy ste toho zas nakecali.....
co chceš, tady v tý slepičárně
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:14
- Nahlásit
PetraK
á jsem vlastně zapomněla zareagovat na Oríska -
já sem zase zapomněla poděkovat Fifi.. si z toho nic nedělej, holt změna času, začátek týdne...
JE TO DOBRÝ nebo NENI TO DOBRÝ
Boule na boku = dobrý. Je to jen vazivová tkáň, která ho nijak neomezuje. Možná to zmizí, jestli ne, je to jen estetickej problém. Po obrostení chlupama to nepůjde poznat.
Boule na hlavě = asi taky dobrý, nejspíš aterom = něco s mazovou žlázou. Půjde to co nejdřív vyšmiknout (mušíme domluvit káru, přeci jen se to dělá v mírný sedaci, takže to vidím tak na půli dubna) a pak na patolku. V tomhle stádiu by to nemělo bejt buněčně zvrhlý..
takže pani: JE TO DOBRÝ
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:17
- Nahlásit
inu
vlk
tsssss tak vod týhle hlášky já se úplně distancuju.
KVOK
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:19
- Nahlásit
Fajka
KVOK
sem si cvrkla do trikotu. Eště, že dneska makám doma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:19
- Nahlásit
inu
JE TO DOBRÝ
takhle stručně jsem to potřebovala vědět.šikovná!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:20
- Nahlásit
Fajka
inu
vlk
tsssss tak vod týhle hlášky já se úplně distancuju.
KVOK
a tohle sem taky potřebovala číst!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:23
- Nahlásit
šiš tak já sem chodím bo je s váma sranda jako s chlapama a teď najednou slepičárna..... mě snad vomejou.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:24
- Nahlásit
vlk
teď najednou slepičárna.
je jaro, pani, pohlaví huž se hubertusem zakrýt nedá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:25
- Nahlásit
inu
Jinak sem se u veta "pobavila".
Sedíme v čekárně, dovnitř vleze těhotná žencká s děckem a za ní chlap s nějakým -bullem. Bull tahá na všecky světový strany, pak se uklidní a začnou se mu klepat zadní nohy jak břišní tanečnici.
Děcko: a proč se tak třepe?
Matka: protože se bojí doktora.
Děcko: a proč?
Matka: protože doktor se ho bojí taky
včera jsem měla puštěnou telku a dávali tam Víkend či co a v jednom z těch krátkejch šotů byli myslivci. No a jeden lovil psa z auta se slovy:"Vylez, krávo, nejdeme k veterináři" ... no a na konci pro změnu.: "Tak už si konečně nastup, kozo"
vlk
inu
koukám, že máte taky dobré zkušenosti s "chytrolínama".... z Bruta udělali hyenu, šakala, vlka.... nejlepší byl jeden chlapeček ( věk tak 4-5 let). Brutovi v té době bylo cca 5 měsíců. Chlapeček přišel s maminkou blíž k nám a ptal se, jestli pejsek kouše a zda mu dovolím, aby si ho pohladil. Dovolila jsem a vyslechla hovor, který do dneška hladí po duši:
"Mamí, ten pejsek je heboučkej a chce se kamarádit. Jééé, podívej, on mi olizuje ruku, to je ta, co sem měl v ní sušenku. Mamíííí, to je krásnej pejsánek. Jen je chudinka starej, ale vůbec není smutnej."
Maminka jaksi nestíhala odpovídat a tak jen lapala po dechu neb se synek válel v prachu společně s Brutem. Najednou chlapeček objal Bruta ( což by nebylo nic divného, kdybych nevěděla, že Brut nesnáší mazlení) a šeptal mu do ucha: " Ty jsi ale starej, veselej pes. Nesmíš být smutnej, že už jsi šedivej, děda má taky šedivý vousy a ještě se mnou hraje fotbal. Neboj, já vím, že na tebe musím být hodnej, protože ke starým a nemocným musím být vždycky hodnej, to říká máma"
Pak mu do ouška špital ještě chvíli, hladil ho, mazlil se s ním a když skončil, tak se na mně kouknul a povídá, že ten pejsek musí být hodně starý, když má šedivý chlupy.
Sem se mu snažila vysvětlit, že je to psí miminko, které bude mít vždycky takovou barvu a i v dospělosti bude šedivej. Ptal se, co je to za pas ( rasu) a když sem mu to řekla, tak zaúkoloval maminku, aby si název pamatovala.
Od té doby klučík vyrostl, ale nás si pamatuje a pokaždé se na Bruta ptá.... piraňa se mu tak nelíbí, prý není moc šedivá
|
vlk
Člen |
- Nahlásit
inu
je jaro, pani, pohlaví huž se hubertusem zakrýt nedá
.. dycky se můžeš vymluvit, že sis koupila hrbatý tričko.....
|
Fajka
Člen |
- Nahlásit
a tohle sem taky potřebovala číst!
sem si cvrkla do trikotu. Eště, že dneska makám doma
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:28
- Nahlásit
brut
Tak už si konečně nastup, kozo
.... to já ty moje taky svolávám - kozééénky, dem čůůůrat....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:29
- Nahlásit
brut
Vylez, krávo
nastup, kozo"
a my se divíme, že ti lidi nepoznaj čokla vod lišky
Od té doby klučík vyrostl
a takto se vychovává kynologicky uvědomělá mládež
vlk
e sis koupila hrbatý tričko...
něco jako "Zas mi koupili triko s břichem?"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:29
- Nahlásit
brut
Od té doby klučík vyrostl, ale nás si pamatuje a pokaždé se na Bruta ptá.... piraňa se mu tak nelíbí, prý není moc šedivá
jééééé
vlk
. dycky se můžeš vymluvit, že sis koupila hrbatý tričko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:31
- Nahlásit
inu
brut
Vylez, krávo
nastup, kozo"
inu
něco jako "Zas mi koupili triko s břichem?"
vlk
dem čůůůrat....
hm to sem měla taky, páč dybych udělala dříf, než se to tady všecko dočetla, nemusela sem tetkon sedět v mokrym
|
inu
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:32
- Nahlásit
PetraK
snad sis taky nepocintala triko s břichem?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:34
- Nahlásit
inu
snad sis taky nepocintala triko s břichem?
ne triko ne, podvozek
|