Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 09:14
- Nahlásit

RRRRRAM RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Huž su tu!! Víkend byl výživný!! Velmi výživný, pracovně i společensky. V neděli jsem řádila mezi záhony a v sobotu měl hošíček zrazavou návštěvu. Voni jsou skutečně ty maďarský hovada fšichni naprosto stejně střelený . Hošíček má na chalupě zbytek obří kosti, kterýžto se stal převelikou vzácností. Musím ho pochválit, že byl gentleman a aby to Ajšadlu nebylo líto, tak jí čas od času "jako zapomněl hlídat", aby mu jí mohla "sebratL. Byla čurina ho pozorovat, jak se u toho "dospělácky přemoudřele" tváří . Jak to vypadalo, když nedávala pozor Aischa a ukořistil paznehta Ešus možno zhlédnouti zde. Zrzavka byla vždy blízka žinfárktu

Povšimněte si především propastných rozdílu stoického chování ohlodávače a hysteriského chování žadonící

http://www.youtube.com/watch?v=AD8KNIQy1sA&feature =channel

http://www.youtube.com/watch?v=UCg8a4y9O8s

inu
vlk

jo, silonky jsou kondenzovaný zlo

silonky sou synonymum pro rybí tuk!! blebleblebe.

Fajka
akurát jsme nasbírali 40 trestnejch minut za špatně zodpovězený votázky.

jaký votázky? Sem myslela, že šlo vo chození? Měla volat, určo bychom někdo poradil.
ALe ste fakt čikovný!! Ten ceďák mě mrzí teda, páč u nás fakt nic. Příště musíte pochodovat vokolo Povlčína. Ale sluníčko občas bylo ne?

Janiii

to prosím sama a autem

no ty vado! Převrat!!

brut
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 09:40
- Nahlásit

Dobré ránko milé dámy

Jsem tu a naprosto hotová ....včera večír jsme byli zapíjet narození maličké Jůlinky a já si, neznámo proč, dala červené vínko ( teda proč vím, páč je to jediný alkohůl, co snesu bez následků...a byly to jen dvě mini skleničky) a k tomu čekuládkovou buchtu....a ona byla tak dobroučká, že jsem jí snědla snad půl plechu. Musím říct, že to nebyla zrovna ideální kombinace....

Tak a teď vás jdu dočíst....

brut
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 09:48
- Nahlásit

PetraK
jo až se tu vobjeví Hanibalová Lektrová Brůtofka, tak jí někdo řeknite, že sem tý její vejcovrtačce udělala reklamu na Motolským stadijónu.Bude dozajista celá radostná
se muším kouknout, jaká to reklamička byla ..... huž jsem s ní vrtala mušle a musím říct, že se svině přehřívaj a děsně pálej, mám puchejř
Ale jinak naprosto super. Dneska budu zkoušet vejce, už jsou vyschlý

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 09:48
- Nahlásit

brut

Musím říct, že to nebyla zrovna ideální kombinace..

do příště musíš natrénovat. Myslim, že ideální je, když je množství alkehůlu a buchty vyvážený půl na půl

Já se tetkon zamilovala do výroby klacickejch buchet. Před třema nedělama sem objevila, že je UMIM vyrobit a tak tetkon každej pátek hňácám bcuhty. Zlepčuju se co do počtu - první várka byla 20 obřích buchet , takhle poslední - 30 buchet jako celek, z toho 10 obřích a 20 malinkatejch šódoooo buchetek

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 09:50
- Nahlásit

brut

svině přehřívaj a děsně pálej, mám puchejř

fuj toho smradu ze spálenýho masa , to sis musela užít Lektrofko, co?

Dneska budu zkoušet vejce, už jsou vyschlý

tak nevim no. Co si vo týhle hře myslet
budeš si hrát na pani učitelku???

brut
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 10:05
- Nahlásit

PetraK
do příště musíš natrénovat. Myslim, že ideální je, když je množství alkehůlu a buchty vyvážený půl na půl
buchty bylo očividně víc jak alkhůlu a na důsledku to bylo znát

Já se tetkon zamilovala do výroby klacickejch buchet. Před třema nedělama sem objevila, že je UMIM vyrobit a tak tetkon každej pátek hňácám bcuhty. Zlepčuju se co do počtu - první várka byla 20 obřích buchet , takhle poslední - 30 buchet jako celek, z toho 10 obřích a 20 malinkatejch šódoooo buchetek
když u nás peču bychty, tak ve třech pekáčích a stejně jich je málo.... naštěstí harantí je moc často nevyžadují
Ale musím je plnit nejen tvarohem ( ten je podle mladýho dusivej), ale mákem, povidlama, rybízem s pudinkem, švestkama, čekuládkou a taky nutelou. Si vždycky připadám jak magor, když odpočítávám buchty, aby byl stejný počet od jedné náplně
Zítra začnu péct bochánky, koláčky ....aby vše bylo do čtvrtka hotový, páč ve čtvrtek brzy ráno odjíždím na chatičku a budu velikonočnit tam

vlk
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 10:08
- Nahlásit

PetraK
Já se tetkon zamilovala do výroby klacickejch buchet
.... co takle pekáč povidlovejch pro mě ???? miluju je, ale ouplně nenávidím hňoucáni těsta a z toho jak se to lepí na ruce se mi zvedá kufr......

brut
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 10:10
- Nahlásit

PetraK
fuj toho smradu ze spálenýho masa
puchejř se mi udělal postupně, takže maso nesmrdělo, ale mušle při vrtání smrděj stejně jak když zubař vrtá zub.....

tak nevim no. Co si vo týhle hře myslet
budeš si hrát na pani učitelku???

blpko .... sem si cvrnkla do trikotu
Sem si v sobotu vyfoukla vejce ( slepičí) a nechala je vyschnout, abych vyzkoušela gravírování ... no a dneska se mi zdaj dostatečně vyschlý, takže budu vrtat

Jinak včéra k obědu byly škubánky s mákem... no a nejmladší měl docela problém je pokousat ( nechápu, co na nich dvě hodiny přežvykoval) a pak povídal, že byly nějaký měkký, sem málem padla do mdlob

brut
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 10:12
- Nahlásit

vlk
miluju je, ale ouplně nenávidím hňoucáni těsta a z toho jak se to lepí na ruce se mi zvedá kufr......
já nemůžu zadělávat těsto, takže sem dostala loni k vánocům pekárnu, která těsto zadělá a já pak jen plním buchtičky.... naprosto čistá práce bez lepení těsta na ruce...

vlk
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 10:21
- Nahlásit

brut
. naprosto čistá práce bez lepení těsta na ruce
.... mi neříkej že se to nelepí....se to lepí VŽDYCKY..... a vůbec to těsto samo vo sobě vypadá hnusně..... já prostě můžu jen ten finální výrobek.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 10:33
- Nahlásit

brut

buchty bylo očividně víc jak alkhůlu a na důsledku to bylo znát

no to my alkahůlici víme, že když už míchat, tak poctivě a a napůl

tak ve třech pekáčích a stejně jich je málo

no ty vado tak to jako ne, to ne!

Mák nebrat, mák nebrat. Mák je dusidlo! Tvaroh s vajíčkem, vanilkovým cukrem, rozinkama v růmu...... Mňám, to neni dusidlo ani náhodou! nevíc co je dobrý mladej.

velikonočnit tam

tak tos mě dost překvapila, vůbec jsem netůchala, že huž sou tady. Velikonoce jedny

takže maso nesmrdělo

blbý, viď

vrtá zub...
nééééééééééé, zubař néééééééééééé!!

vlk
pekáč povidlovejch pro mě

PEKÁČ?? Si upadla ne? Seš rozcapená, jak Hanibalový smraďoši! Nic. Jednu možná. A to maximálně. víš co to je za dřinu??

nenávidím hňoucáni těsta a z toho jak

to sem vobešla právě. Nejdřiv dám do mísy jen tak 2/3 mouky, vono to se zbylejma ingreidiencema udělá takovou srágorku a to se dá promíchávat vidličkou, pak tam postupně přisypávám zbytek mouky, takže to neni taková makačka. Těsto jest kompaktní a NELEPÍ se na ručičky. a jde to raz naráz, utrhnu těsto, uvrtim kuličku, jak brouk hovnivál roztahám jí na patřičnej rozměr, fkydnu tvaroha, seserepetim dohromady a prt s tim do pekáče.

..se to lepí VŽDYCKY

mi ne fakt.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 10:39
- Nahlásit

KURNIK, JAK TO, ŽE STE MI NIKDO NEPOCHVÁLIL MOJE KAMAREMANSKÝ ÚSPĚCHY, NO?????? :smirk

brut
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 11:04
- Nahlásit

vlk
mi neříkej že se to nelepí....se to lepí VŽDYCKY.....
nelepí, nikdy!!

a vůbec to těsto samo vo sobě vypadá hnusně..... já prostě můžu jen ten finální výrobek.....
vypadá krásně, páč je hotové a můžeš ho jen odkrojit a naplnit

PetraK
no to my alkahůlici víme, že když už míchat, tak poctivě a a napůl
asi zůstanu u své oblíbené vody a bude dobře

no ty vado tak to jako ne, to ne!
si vem, že když peču koláčky, tak jich musí být minimálně kolem 200, aby to mělo nějakej efekt... jinak se mi doma hádaj, kdo jich kolik sněd a že na ně nezbylo

Mák nebrat, mák nebrat. Mák je dusidlo!
záleží na tom, jak je ten mák udělanej .... já ho dělám podle starého receptu a fakt dusidlem není.... ba naopak všichni ho milujou

Tvaroh s vajíčkem, vanilkovým cukrem, rozinkama v růmu...... Mňám, to neni dusidlo ani náhodou! nevíc co je dobrý mladej.
mladej nejí rozinky, takže to bude hlavní problém a navíc opravdu je ten tvaroh dusivější než mák...alespoň v buchtách

tak tos mě dost překvapila, vůbec jsem netůchala, že huž sou tady. Velikonoce jedny
jj, Velikonoce jsou už tenhle víkend a protože harantí maj od čtvrtka prázdniny, tak jedeme na chatičku, aby jsme si užili 5 dní v lesíku

blbý, viď
joooooooooo

nééééééééééé, zubař néééééééééééé!!
mně nevadí

KURNIK, JAK TO, ŽE STE MI NIKDO NEPOCHVÁLIL MOJE KAMAREMANSKÝ ÚSPĚCHY, NO?????? :smirk
nemůžu chválit, když sem nic neviděla..... nejde nám prohlížeč

vlk
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 11:09
- Nahlásit

PetraK
KURNIK, JAK TO, ŽE STE MI NIKDO NEPOCHVÁLIL MOJE KAMAREMANSKÝ ÚSPĚCHY, NO??????
...hezký je to, akorát teda nevim, kterej pes je kterej .....

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 11:11
- Nahlásit

PetraK
páč mě to sem nechce pustit

vlk
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 11:12
- Nahlásit

brut
... já prostě nesnáším těsto, s masem se klidně budu piplat třeba tři hodiny, ale těsto neee.... a vono mrcha ví, že k němu mám odpor a tak buď nevykyne, nebo lepí nebo mě nasere nějak jinak....domácí pekárna by se mi asi nevyplatila, kromě toho mě se ježíšek ňák vyhejbá či co....

brut
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 11:43
- Nahlásit

vlk
já prostě nesnáším těsto, s masem se klidně budu piplat třeba tři hodiny, ale těsto neee

a vono mrcha ví, že k němu mám odpor a tak buď nevykyne, nebo lepí nebo mě nasere nějak jinak....
tak to jooo, jak ví, že se k němu stavíš s odporem, tak si dělá, co chce

domácí pekárna by se mi asi nevyplatila, kromě toho mě se ježíšek ňák vyhejbá či co....
já jí dostala od ségry..... vzhledem k množství programů, které má, tak jsem spokojená, páč třeba marmeládu už jinak nedělám, těsta ( od normálních na buchtu z plechu, přes nudlová až po kynutá) také ne a navíc ještě peču vynikající chlebíky, takže nejsem odkázaná na krám, kde bývá pečivo tvrdé nebo nechutné

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 11:48
- Nahlásit

brut

u své oblíbené vody

K!! vypadlo Ti písmenko K

tak jich musí být minimálně kolem 200,

já věděla, proč si děti jen pučovat a nepořizovat si vlastní

já ho dělám podle starého receptu a fakt dusidlem není

joo, máma taky dělá nějkaou receptůru, ale brbr, fakt se tim dusim. Nejlepčí vůbec jsou buchty se švestkama, pak s povidlama a pak s tvarohem.

a navíc opravdu je ten tvaroh dusivější

se budu klidně hádat a klidně i předvedu po čem se udusim a po čem ne

mně nevadí

proč mě to jen nepřekvapuje, že?

vlk
nebo mě nasere nějak jinak

to znám! takhle jsem se rozkmotřila s těstem na švestkový knedliky! A vzala to šmahem na šécko těsto. Jenže pak sem si řekla, že mě přece neporazí nějaká blbá hmota! A začala těstem na pizzuu. Doma nastala revoluce, páč po sto letech přestávky se mi povedlo vyrobit kva-kva-kvalitní těsto- od tý doby furt dělám pizzu. Za další sto let sem přeprala těsto na houskový knedle a tetkon sem přeprala i to těsto na buchty! Musela sem k tomu prostě dozrát

Tak já příště nebudu natáčet nic, páč von to stejnak nikdo nemůže vidět. A a ni slyšet, páč to je bez zvuku

hezký je to, akorát teda nevim, kterej pes je kterej

VLK to viděla!! No ten co žmoulá tu ohlodaninu, je stoicky se předvádějící hošíček a to co si láme v hysterickym voblouku vaz to je Ajšadlo Plašadlo, jeho kámoška.

Hele měly jste vidět, jak mu ale dala přes držku, když se chtěl napít jako první stál tam a koukal jako oslik Ijáček

inu
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 11:50
- Nahlásit

Fajka
ať ti Pája nainstaluje jinej prohlížeč!

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 11:52
- Nahlásit

PetraK
Hele měly jste vidět, jak mu ale dala přes držku, když se chtěl napít jako první stál tam a koukal jako oslik Ijáček
no vidiš a to ho chceš chudáka vláčet k nám aby dostal na držku znova

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 11:54
- Nahlásit

inu
ať ti Pája nainstaluje jinej prohlížeč!
joooo paní to těžko

Helejte taky sem ještě furt nenašla ten článek ale hledám hledám..blbý je že jak mám věci v krabicích tak nevím kde co je :-/ ale hledat ještě budu v kolik dete k vetoj?

brut
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 11:59
- Nahlásit

PetraK
K!! vypadlo Ti písmenko K
tak tekutinu s "k" jsem nikdy ani neochutnala, páč mi neskutečně smrdí ( divný, že?)...a na starý kolena s tím nebudu začínat

já věděla, proč si děti jen pučovat a nepořizovat si vlastní
stejně jako moje ségra

joo, máma taky dělá nějkaou receptůru, ale brbr, fakt se tim dusim. Nejlepčí vůbec jsou buchty se švestkama, pak s povidlama a pak s tvarohem.
budeme mušet udělat závody, kdo se udusí první jestli ty mákem nebo synek tvarohem ( ještě, že mně je to naprosto fuk ) ... já mám nejraději povidlový ( z domácích povidel), pak jablečný, rybízový a švestkový ... ty ostatní můžu taky, ale když mám možnost výběru, tak....

proč mě to jen nepřekvapuje, že?
ano, proč?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 12:02
- Nahlásit

Fajka

no vidiš a to ho chceš chudáka vláčet k nám aby dostal na držku znova

jako by nebyl zvyknutej

inu

DRŽIM PALCE, DRŽIM PALCE, DRŽIM MAXIMUS PALCUS!

jo a zas mě pobavil. Máme tam v poli mrtvýho zajíce. Hlava je u nádražní budky, tělo kousek od naší louky. Teď o víkendu, páč se nedá autem vyjet až na chalupu jsme kolem toho torza furt chodili (na chalupu, Aischovejm naprosti, s Aischovejma k nám, vyprovodit Aischovi, do auta, v neděli z auta na chalupu, z chalupy do auta......) No a páč se mi při prvním průchodu kolem zdálo, že jako jevil nějaký zájem, houkla jsem ( no houkla, "trochu" sem byla hlasitější, to je fakt ) na něj že" "VOPOVAŽSENATOJENPOMYSLETASEŠMRTVEJSMETÁKU!", přikorendil se ke mně a tak hned dostal odměnu. No a od tý doby, vždycky když jdeme kolem, bězí k hlavě, tam významě postojí a kouká esli vidim, že si toho nevšímá....... běží si pro odměnu.............. běží k tělu- významně postojí a sleduje bedlivě, zdaliž jsem zaznamenala, že si toho nevšímá ......... a běží si pro odměnu a takhle pokaždý, když jdem okolo, mění se jen pořadí hlava x tělo, podle směru chůze Doufám, že ta mršina brzo zmizí, jinak bude tlustej z toho věčnýho odměňování

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 12:04
- Nahlásit

brut

a na starý kolena s tím nebudu začínat

a to je jen kec, že starýho psa novým kouskům nenaučíš. Měla bys začít a nevodkládat to

stejně jako moje ségra

no aspoň máš kam vodkládat

kdo se udusí první jestli ty mákem nebo synek tvarohem

a jaká je cena pro vítěze??????

vlk
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 12:23
- Nahlásit

PetraK
Musela sem k tomu prostě dozrát
..já huš sem přezrálá a vono furt nic......nemám ségru ani brách ani rodiče co by mi pekárnu koupili.... a mlaďoši maj problém koupit něco pro sebe, ne tak pro matku.....eště že kolegové v práci donesou ke kafi domácí výrobky svejch drahejch poloviček....

inu
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 12:38
- Nahlásit

Fajka
budu v kolik dete k vetoj?
asi zasejc na šestou. Trčím v práci

oooo paní to těžko
tak to hudělám já, stejnak budu případně potřát zaškolení, tož mušíte nenápadně odlifrovat pana fedoucího, třá na kafíííčko a já to mezitim udělám

PetraK
DRŽIM PALCE, DRŽIM PALCE, DRŽIM MAXIMUS PALCUS!
šékujem, pani

brut
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 12:38
- Nahlásit

PetraK
houkla jsem ( no houkla, "trochu" sem byla hlasitější, to je fakt ) na něj že" "VOPOVAŽSENATOJENPOMYSLETASEŠMRTVEJSMETÁKU!", přikorendil se ke mně a tak hned dostal odměnu. No a od tý doby, vždycky když jdeme kolem, bězí k hlavě, tam významě postojí a kouká esli vidim, že si toho nevšímá....... běží si pro odměnu.............. běží k tělu- významně postojí a sleduje bedlivě, zdaliž jsem zaznamenala, že si toho nevšímá ......... a běží si pro odměnu a takhle pokaždý, když jdem okolo, mění se jen pořadí hlava x tělo, podle směru chůze
šikulka je to, naprosto dokonalý psí myšlení

a to je jen kec, že starýho psa novým kouskům nenaučíš. Měla bys začít a nevodkládat to
jj, budu začínat s jemně perlivou vodičkou a ne vodčičkou, páč na pokusy už jsem fakt stará

no aspoň máš kam vodkládat
oni už se nechtěj vodkládat k ségře...se vodkládaj všude možně jinde

a jaká je cena pro vítěze??????
pekáč buchet... pro tebe s mákem pro synka s tvarohem

vlk
..já huš sem přezrálá a vono furt nic
třá dozraješ ještě později

nemám ségru ani brách ani rodiče co by mi pekárnu koupili.... a mlaďoši maj problém koupit něco pro sebe, ne tak pro matku
já mám naštěstí ještě ségru, která ví, že ráda peču a že mně hrozně mrzelo, že nemůžu udělat koláče, buchty, vánočku atd. ... no a tak se rozhodla, že mi udělá radost. Sice jsem v první chvíli myslela, že mi klepne, páč je to zase další krám do baráku, ale teď už se bez ní neobejdu.... takže se tím ségra dobře baví (a nejen ségra...). No a robátka ještě chodí do školy, takže z jejich strany žádná pomoc nehrozí... teda pokud to není zrovna pomoc v pojídání dobrůtek

eště že kolegové v práci donesou ke kafi domácí výrobky svejch drahejch poloviček....
tak o tohle jsem ošizená já

brut
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 12:40
- Nahlásit

inu
budu v kolik dete k vetoj?
asi zasejc na šestou.

tk hlavně aby zpráva byla pozitivní... držíme palečky

Tak dámy, jdu vrtat vejce.... tak mi držte palce, ať moc nepopraskaj

vlk
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 12:40
- Nahlásit

inu
Taky držíme Orískovi všecky pěsti a dej večer vědět jak jste dopadli....

vlk
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 12:44
- Nahlásit

brut
třá dozraješ ještě později
...no tak huš jedině snad v důchodu....... ale nevim, nevim... si tu potforu snad jednou koupím sama.....

<< 1 ... 594 . 595 . 596 . 597 . 598 . 599 . 600 . 601 . 602 . 603 . 604 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání